Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi düşünmüşsün. tşört harika fikir.Eşimin doğum gününe bir buçuk ay var. Bu yıl bende ona şöyle büyük bi hoşluk yapmak istiyorum. Traş makinesi alacağım, kızımla ikisinin resmini tasarlayıp fotoshopla bir tsört bastıracağım, kv, görümceleri falan toplayıp süpriz düşünüyorum. Bunun dışında onu mutlu edecek ne olabilir ya? Yardımcı olun kızlar. Şimdiden içim kıpır kıpır.
Cenaaaaa sen bilirsin bu işleriii)
Eşimin doğum gününe bir buçuk ay var. Bu yıl bende ona şöyle büyük bi hoşluk yapmak istiyorum. Traş makinesi alacağım, kızımla ikisinin resmini tasarlayıp fotoshopla bir tsört bastıracağım, kv, görümceleri falan toplayıp süpriz düşünüyorum. Bunun dışında onu mutlu edecek ne olabilir ya? Yardımcı olun kızlar. Şimdiden içim kıpır kıpır.
Cenaaaaa sen bilirsin bu işleriii)
kesinlikle öyle. büyük bir maratondan çıktık.e çocuklarda ele avuca geliyor artık. kimm tutarrrr sizi, bizi.gecmişi tam okuyamadm ama şöle bi göz gezdrdim nkolik alah şifa versin kp.. cena başınız saolsun alah sabır versin canım..tatiller konuşulmuş bnde çok istıom yaza annemlere gidicem izmire oğlumla eee bizimkilerle artık ege kıyalarında biyerlere gideriz diye umuyorum vede planlıyorum oğluşumu denize sokup beraber kumdan kale yapmak istıyormtatile çok ihtiyacım var vala...
eşin restoranlara çalışıyor kız. niye yemek yapmıyorsun bakimm herifi dışarı sürüklüyorsun...ha bide temizlikçi al, tabi ohhh yemekler dışarıda evde temizlikçi süpersin haa.eşim maç izliyor ben makarna yapcam öğlen dışarda yedik çamaşır ascam evi süpüryorum ecoş makinayı vermiyorum diye ağlıyor ohh ohh
dersler başladı ama ben kitaplarımı almadım hala eve temizlikçi lazm![]()
eşim maç izliyor ben makarna yapcam öğlen dışarda yedik çamaşır ascam evi süpüryorum ecoş makinayı vermiyorum diye ağlıyor ohh ohh
dersler başladı ama ben kitaplarımı almadım hala eve temizlikçi lazm![]()
haklısın walla canım hepimizin çook ihtiyacı var.tatil olsada keşke nerde olursa olsa farketmez vala okadar çokk ihtiyacım varki dinlenmeye hava degişimine enerji depolardm ne gzl çokk yoruldum herşeyden...![]()
anam kimse cevap yazmıyor burası beni unutmuş girmiye girmiyeneyse bari gidip yatim ben bari dinlenirim sessiz kalabalık iiigeceler
hadi öptm sizi
![]()
eşin restoranlara çalışıyor kız. niye yemek yapmıyorsun bakimm herifi dışarı sürüklüyorsun...ha bide temizlikçi al, tabi ohhh yemekler dışarıda evde temizlikçi süpersin haa.
seninki en azından mağazanın içinde benimki ben mağazaya girince oda çocuğu kapının önünde bırakıp yanıma gelmiş arkamı bir döndüm beynimden vurulmuşa döndüm nerde çocuk dedim kapının önünde diyoaslında bebekle pazara gidilmez,
çocuğa bakarken tezgahla ilgilenemezki.. :100: mutlaka biri lazım yanına..
pazar viaporta gittik, ben çizme bakıyorum. eşim de gelmiş benle bakıyor..
aaa, ayşecik nerde dedim?
şuuurda diyor, 3-4 metre uzakta..
töbeee.. deli misin dedim
sen arabadan ayrılmayacaksın, ya da sen ayakkabı bak, ben çocuğu tutayım
kadınların adı çıkmış, adamlar da alışverişte kendini kaybediyor, alın işte örneği.
aslında böyle bi hataya düşecek adam değil de, daha yeni, alışamadı, öngöremedi, basireti bağlandı sanırım..
sağol canım yaa RABBİM hepimizinkini korusun nazarlardan inş.valla yolda yürüyemiyoruz milletin sevmesinden anası çok güzel değildir ama bu çocuk kime çekti bilmemsana birşey deyimmi nazar değecek kızına kırk binkere maaşalalh onasıl tatlılıktır o nasıl saç rengidir
bi 5 6 kez baktım koydun günden beri![]()
havluyla dışından kurulamayı önerdi cnm.başka temizleme yolu önerdimi peki doktor:26:
hmm bodrumla ilgili bu bilgi iyi oldu sanki. ben çeşmeden aşağı inmedim pek bilmiyorum o yüzden. arabayla çıkıp kıyıdan kıyıdan gezmek istiyorum. sonunda da bi yerde sabitlenmek ama bodrumun içi olmaz anlaşıldı.Bizde önce bodrumu düşünmüştük ama bodrumun doğal yapısından dolayı oteller falan pekdüz ayak değil, çok merdivenler falan oluyor sahile inişlerde falan. O yüzden ordan vazgeçip çeşmeye gitmeyi planladık, ama sen zaten izmirdesin galiba:))
Normalde bizim için de zararlı kulak çubukları, kirleri geriye itiyor. Ben kullanmıyorum oğlumda
aslında balıkesir de düşünülebilir? denizi soğuk oluyor mu ki bilen varmı
ayrıca 6 yil önce karadeniz turu yaptık eşimle beraber özellikle ayder yaylası çok güzeldi
havluyla dışından kurulamayı önerdi cnm.
hmm bodrumla ilgili bu bilgi iyi oldu sanki. ben çeşmeden aşağı inmedim pek bilmiyorum o yüzden. arabayla çıkıp kıyıdan kıyıdan gezmek istiyorum. sonunda da bi yerde sabitlenmek ama bodrumun içi olmaz anlaşıldı.
ben balıkesirliyim çocukluğumdan beri her yaz altınoluk-akçaydayız diyebilirim suyu cidden soğuk akdenize kıyasla tabi. geçen yıl ağustosta biz oğluşun ayaklarını soktuk çığlığı bastı:) o ada cunda adası güzel yer gerçekten, sarımsaklı da öyle.
ayyy canım ya nekadar iyisin. allah gönlüne yüreğine göre versin canım benim. eşim yıllık iznine çıktığında anca bu işleri hallederiz toparlan, taşın, yerleştir vs. kalan birkaçgündede havuza gider dinleniriz ancak. bir ikigün evimizde vakit geçer sonra yine işbaşı.
soğuk olması kötü oldubizim için önemli değil ama kız kesin girmez bi yaz eneze gitmiştik hiç denize girmedi soğuk olduğundan
bizim için önemli değil girince alışıyo insan:) ama bebeler girmezse olmaaaz tabi. ilk tatilleri çok mutlu geçmesi lazım bizim mutlu olmamız malum onlarınkine bağlı. büyük kız kaç yaşında? yeni gelenin cinsiyeti belli mi? tecrübeli annemiz tatilde neler yapmayı çok seviyolar ben kıyıda onla kova-kürek kum oynamak istiyorum!! ya da neleri eksik etmemek lazım? valla bilgi verirsen hora geçer.![]()