Tunaydin kizlar
Cenacim tebrik ediyorum seni azmin sonu zaferdir:))
Cinconum eşinin acısı taze oldugu icin normaldir eslerimiz arasında benzer bir yan daha söyleyim kpderim 6 bucuk ay once vefat etti ve cok buhram dolu günler geçirdi aslinda benim anlatacağım o kadar cok yaşadığım kotu gün var ki kelimeleri kalemime dökmekte zorlanıyorum.ve yaşadığım acının en kötüsüde esim yüzüme söylemesede kpderimin ölümünden beni suçladı kvdem zaten direk beni ve annemi suçladı tartıştık kvdemin yüzünü dahi görmek istemiyorum daha saçmasapan bir cok şey söyledi ve eminim esimi dolduranda kvdem ve babaannesi oldu.Suçlama sebeplerini de söyleyim arkadaslar kpderim kalbi icin 4-5 yıldır hastaneye gidip geliyormuş.doktorlarin kimisi ameliyat ol kimisi de olma demiş.nedense kpderim benim dogum yapacagım zaman ameliyat olmaya ve Ankara'da oturdukları halde ameliyatı istanbulda olup benim evimde kalmaya karar verdiler.benim evim zaten 70 m2 dogum yaptığımda annem yanımda olacakti ben bebekle yeni doğum yapmis biri olarak nasıl olacaktı.bende ameliyati Ankara'da olsun dedim kpderim ameliyatta vefat etti. Kpderim vefat ettiginde ilk ananemler koştular hastaneye ki kpderim ananem doğumumda evimize geldiginde ne ısı var orada demişti.belki rahmetli bir ınsan hakkında konuştuğum icin beni kınayacaksınız ama kpderim evlilik hayatımızda cok derin yaralar acmıştı.neyse ananem esimin akrabalarının esimin üzerine cok yüklendiklerini söylediler neden acibadem veya daha iyi bir hastanede ameliyat olmamış.oklar tabi bana dondü cenazeye gittiğimde insanların bana nefret dolu gözlerle baktıklarını hissedebiliyordum su an bu satırları yazarken ağlıyorum sinirden ben büyük günah mı işledim ben mı suçluyum.cok dolmuşum aslinda o kadar cok şey var ki nkolik kp derinin rahatsızlığını anlatırken yaşadığı üzüntüyü düşünüyorum kpderi saglıgında düşünüp ev almış benim kpderim bir çeyrek altın bile takmadı ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey yapmadı üstüne üstlük oldukten sonra öğrendik miras kalmış kvdeme söylemediler bize ve evlerini yaptırıp zor durumdayız diye para istediler.esimin ailesine verdigi paraların haddi hesabı yok sonunda ev alıp borcumuz var demeye başladık.of neyse daha cok şey varda yaz yaz bitmez cincon galiba ilk defa senin kadar uzun yazdım
canım sakın kendini suçlama sonuçta kader diye birşey var yani ecel bu nerde olursan ol seni buluyor ömrü vadesi bittiyse kayınpederinin istanbulda en güzel hastanede en ünlü doktorunda elinde ameliyat olsa ne çare
eşininde bunları bilmesi lazım sonuçta onların düşünmesi gerekirdi lohusa kadınla ameliyatlı kayınpederin aynı evde bakımı zor olmayacakmıydı