Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 657497

ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor

en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:

geçende söylemiştim yatakta kalkıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:

e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:

oyy maşallah kuzuya bizde böyle kemerini takıyoruz mecbur atılıyor dediğin gibi:34:
yatakta bizim yatağa benziyor bizimkinde sadece yandaki çekmeceler yok bizim kızda bu parmaklıklara tutanarak kalkmayı denıyor ama henuz başarılı olamadı biraz daha yüksek ama sanki bizimkisi:44:

Eki Görüntüle 657497

ecoş kendini arabadan atmaya kalkıyor yürümeye çalışıoyor ters dönüp ayağa kalkmaya çalışıyor

en sonunda böyle sardım sarmaladım kitledim :26:

geçende söylemiştim yatakta kalkıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html bu napcam bilmiyorum düşer 1 aya yakıdna :26:

e bu beşiği çıkartsam durduğu yerdede durmuyorki normal yatak gibi yapsam napcam bilemedim :44::44:

maşallah ecoşa arabalarımız aynı marka çok rahat ama çok ağır ya ben şimdi bir tane bastonlardan istiyorum yazın daha rahat oluyor onlar hem hafif oluyor

Herkeze merhabaa. çok başım ağrıyor. bi tane majezik aldım banamısın demedi. bitanedaha mı alsam. hiç ilaç kullanmayan ben hergün alır oldum anlamadım gitti. kp rahatsızlandığından beri günde 3 tane ağrıkesici alıyordum. parol minoset fayda etmiyor.

Herkeze merhabaa. çok başım ağrıyor. bi tane majezik aldım banamısın demedi. bitanedaha mı alsam. hiç ilaç kullanmayan ben hergün alır oldum anlamadım gitti. kp rahatsızlandığından beri günde 3 tane ağrıkesici alıyordum. parol minoset fayda etmiyor.

canım çokta içme rahatsızlık verir bide türk kahvesi yapıp içine yarım limon sık hemen geçiriyor nasıl oldu kp in

bizim magazinde (kk) neler olup bitti hiç bilmiyorum. bir göz atayım ben. okuyabilirsem.

oyy maşallah kuzuya bizde böyle kemerini takıyoruz mecbur atılıyor dediğin gibi:34:
yatakta bizim yatağa benziyor bizimkinde sadece yandaki çekmeceler yok bizim kızda bu parmaklıklara tutanarak kalkmayı denıyor ama henuz başarılı olamadı biraz daha yüksek ama sanki bizimkisi:44:
bilmiyorumki canım işte bizde o parmaklıklardan tutunuyor kafayı vuruyor yakında kalkar :26:
maşallah ecoşa arabalarımız aynı marka çok rahat ama çok ağır ya ben şimdi bir tane bastonlardan istiyorum yazın daha rahat oluyor onlar hem hafif oluyor

evettt ama çok çok kullanışlııı baston alsam boş oda var ardiye valla nefret ediyorum ufak tefektennn :50::50:

hayır canım.. elde yoğurdum.. :30:Ekmek yapma makinem yok... :31:

e o şekli falan nasıl verdin bormal fırında mı pişirdin harika olmuş ya ellerine sağlık valla

bilmiyorumki canım işte bizde o parmaklıklardan tutunuyor kafayı vuruyor yakında kalkar :26:

evettt ama çok çok kullanışlııı baston alsam boş oda var ardiye valla nefret ediyorum ufak tefektennn :50::50:

ya bizimde öyle evde heryerde bişeyler var yok yürüteç yok hoppala yok yok mama sandalyesi yok bebek arabası varda var yani

bu arada kızmayın bana ama ben dün ekmek yaptım...:30::30: Bir kaç kez dememiştim ama olmamıştı..:31:
Çok şükür bu denediğim tarifle çok güzel oldu...
:32::32:
İşte resimler...
:42::42:
Eki Görüntüle 657492 Eki Görüntüle 657493 Eki Görüntüle 657494 Eki Görüntüle 657495
valla biz bi toplanalım, bu yaptıklarından bize yapma, o zaman görüşürüz senle.. :68:

baston süpper bi şey ya..
benimki 7 kg civarı sanırım. tek elle taşıyorum:30:

benim başım da sabahtan beri ağrıyor nkolik..
gel bi tokuşturalım kafaları belki iyi gelir :9:

Selamlarrr temmuz annişlerii..ıkı gundurrr gecmısı okuyorummm benım paşa uyuyunca anca tabıı..gecen cumartesıden berı bakmamıstım topıge..bızde diş cıkaramayanlardanızz hala..sıkıntımız büyük..cekecem dıyorum kerpetenle ogluma: hersabah diş kontrolunu yaparken..tamam geç cıkan dıs saglam olurdaa..bu kadarıda cok oldu..tüm diş cıkaran bebıslerımızın gıdılarından öperim..maşallah onlara..bızde cok hareketlendık..hatta yatagımızı 3 hafta oluyor asagıya cekelı ama sanırım buda fayda etmeyecek..bızımkı uyanır uyanmaz ayaga kalkıyor tutunup..sabah 6 gıbı tepemızden bakıyor gulyabanı gıbı.:)guluyorum ama son ıkı haftadır uyku uyku dıye dolanıyorum..keşke doktorun verdıgı şu dflor denen ılacı verseydım diş cıkmaısnı kolaylastırmak ıcın..ben bız ılaclamı dısımı cıkarttık dedımm almadım ilacını dogal cıkarsın dıye..neyse az kaldı inşAllah vuslata..
istanbuldaki arkadaslar bulusma planları yapıyorr ne güzell..bıze burdan bakalım kedının cıgere baktıgı gıbı..:)ıstanbulda olsam kesın gelrıdım bendee..kozmatik bana yakın sadece oda ıkıncı bebekten sonraa zaman bulamıyor snaırımm gırmeye..dogum yapacagı gun bulmustum onu hastanede sora sora;ısmını bıle bılmıyordum üstelık..cok guzeldı gercektenn..:)5 gun sonrada ben yattım zaten hastaneye..
Canan sormustun bende herkesın ısmını tam bılmıyorum aslında bı kac kısı harıcınde..benım ismim Pervin..corluda oturuyorum..nisan 16 da 2 yılı dolduruyoruz evliliğimizin..ilk bebeğim..33 yaındayım..evlenme ısını gec yapıncaa:)once karıyer dedimm ama yanılmısımm sımdı daha ıyı anlıyorum..cok yazamasamdaa takipteyimm..öpuldunuzzz

valla biz bi toplanalım, bu yaptıklarından bize yapma, o zaman görüşürüz senle.. :68:

baston süpper bi şey ya..
benimki 7 kg civarı sanırım. tek elle taşıyorum:30:

benim başım da sabahtan beri ağrıyor nkolik..
gel bi tokuşturalım kafaları belki iyi gelir :9:

senin ki ne marka cena cım

sende bir türk kahvesi iç ama oruçlumuydun

Selamlarrr temmuz annişlerii..ıkı gundurrr gecmısı okuyorummm benım paşa uyuyunca anca tabıı..gecen cumartesıden berı bakmamıstım topıge..bızde diş cıkaramayanlardanızz hala..sıkıntımız büyük..cekecem dıyorum kerpetenle ogluma: hersabah diş kontrolunu yaparken..tamam geç cıkan dıs saglam olurdaa..bu kadarıda cok oldu..tüm diş cıkaran bebıslerımızın gıdılarından öperim..maşallah onlara..bızde cok hareketlendık..hatta yatagımızı 3 hafta oluyor asagıya cekelı ama sanırım buda fayda etmeyecek..bızımkı uyanır uyanmaz ayaga kalkıyor tutunup..sabah 6 gıbı tepemızden bakıyor gulyabanı gıbı.:)guluyorum ama son ıkı haftadır uyku uyku dıye dolanıyorum..keşke doktorun verdıgı şu dflor denen ılacı verseydım diş cıkmaısnı kolaylastırmak ıcın..ben bız ılaclamı dısımı cıkarttık dedımm almadım ilacını dogal cıkarsın dıye..neyse az kaldı inşAllah vuslata..
istanbuldaki arkadaslar bulusma planları yapıyorr ne güzell..bıze burdan bakalım kedının cıgere baktıgı gıbı..:)ıstanbulda olsam kesın gelrıdım bendee..

geç olsun güç olmasın demişler.. ama sizinki güç de oluyor belli..
alt dişler 6-8 ay, üst dişler 8-10 ay arası çıkıyormuş..
bizimki acele etti :1:

bizimde aynısından var .mavisi .ama onun için çok küçükler çünkü

arkası yatmıyor uyuduğunda.biz kızıma iki yaşında almıştık o zamanlar için daha kullnışlı.

ilk bebek arabamızda buydu

$kanz.webp

arkası tam yattığı için uyuduğunda iyi oluyor..şimdi bunu kullanıyoruz.

canım, güzel hafif bi şeye benziyor.
ama iskelet gövdesi zayıf görünüyor, :44:
kaç kiloya kadar taşıyor bu?

bilmiyorum canım ama dilanaz kullanmış bak.

bizimde aynısından var .mavisi .ama onun için çok küçükler çünkü

arkası yatmıyor uyuduğunda.biz kızıma iki yaşında almıştık o zamanlar için daha kullnışlı.

ilk bebek arabamızda buydu

Eki Görüntüle 657569

arkası tam yattığı için uyuduğunda iyi oluyor..şimdi bunu kullanıyoruz.

hımmmmmmmmm. tavsiye ediyorsan hemen 2 3 ay sonra alalım :3:

Aryammm ,Cenacim desteginiz icin teşekkür ederim .

Canancim dis buğdayına katılmak isterim ama Avrupa yakasindayim o an ki duruma gore gelmeye çalışırım.

Libyana marifetli hatunsun eline Saglik ekmek cok yenesi duruyor.

Tugcemm yazacaktım sana bir tane chicco ilk adım arabasi fotosunu koymuşsun ona baktım mağazada cok basit şayet almayı düşünürsen onun bir üst modeli var ergonomik olan o daha güvenilir.ozelcanda %40 indirim vardı orada biraz daha uygun fiyatı.ama ben onuda almadım vazgeçtim :))

Emir alpde yattığı yerden kalkıyor yataginda tirmanmaya calisiyor aslinda daha tehlikeli olmaya başladılar daha zor günler bizi bekliyor :))

Baston olarak kraft aldım ama hemen hemen tüm baston modelleri birbirine benziyor cok fazla fark yok.

Allah iyiliğini versin canan. alıntı yaptım, güzel güzel cevapladım sonra nooooolduuu. bütün cevaplarım yok olduuuuu. sinir oldum yaaaa. şimdi bidaamı yazcam. al işte çocuk ta uyandı. (tepkim şaka tabiii) giden gitti napalım yanii.

Back
X