Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaaaaaa kimsecikler buluşmaya geliyorum gelmiyorum dememiş yaaa
o zaman ne yapmak lazım emrivaki yapmak lazım
11 MAYIS 2013 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00 DE BULUŞMAMIZ VARDIR
KATILMAK İSTEYENLERİN REZERVASYON YAPTIRMALARI RİCA OLUNUR![]()
hahha süpersin katılmak istiyorum yaz beni canım ama mekan çok ters olursa en kötü ihtimal boranımı getiremem söyliyim
yanaklarından öpüyorum, akıllı arkadaşım benim..anaaaaaaaa kimsecikler buluşmaya geliyorum gelmiyorum dememiş yaaa
o zaman ne yapmak lazım emrivaki yapmak lazım
11 MAYIS 2013 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00 DE BULUŞMAMIZ VARDIR
KATILMAK İSTEYENLERİN REZERVASYON YAPTIRMALARI RİCA OLUNUR![]()
Bende regl oldum yasasinama aysecikte hala dis yok kaplama yaptiririz artik napalim
.[/SIZE]
evet, anadolu yakası daha çok kişi olduğu için uygundur..yazdım kuzum ne yapayım kimseden ses seda çıkmıyor :44:
eee başka kimler geliyor
yerde artık kadıköy diyelim ortak noktamız olsun en azından karşıdan gelenler içinde kolay bir lokasyon olur???
ay çok sevindim ya,, ben de ömür boyu sürecek bi durum diye üzülmüştüm..[/SIZE]
cena wallahi yeni gordum canim performanstan dustum galiba
Oncelikle aysecigin alerjisi en gec 2 yadina kadar geciuomus yani emzirdigim suree bende diyetteyimnapalim saglik olsun
Ev meselesine gelince ust katlwrda satılık daha satilmamis yani yaslimi olur gencmi bilemiyorum.dukkan ustu olmadi benimde kafami kurcaliyor ama esimi zor ikna ettim kv kp hic evimiz olsun istemiyorlar fesat insanlarbuvyuzden slip onlardan uzaklasmak istiyorum 10-15 yil oturup baska eve çıkarım napiyim:18::18:
Amannn ne bileyim kafam katisik ax para degil en az 10 yıl kredi borcu oducem
Bindik bir alamete allah sonumuzu hayir etsin![]()
evet istanbuldayım ben fatihte 3 aylık yazıldım azmı bilmiyorum ama ramazanda filan zaten gidemem die düşündüm yazın aslında hiç gidemem gezmekten kendimi alamam die tahmin ediyorumaleyküm selaaaam
aa, süpper!! beraber zayıflayalım bacım
istanbulda mıydın sen, ne kadarlık üye oldun?
benim 2 ayım kaldı.
bence başlangıç haftası için 4 gün iyi. bugün ve yarın gitmesen daha iyi. henüz ham vücudun birden çok yüklenme.
ben ilk hafta 3 gittim, sonraki haftalar 4 ve 5 gün.
2 kilo kalmıştı bende hamilelikten. ama dediğin gibi asıl problem göbekti..
doğum yapalı 3 ay falan olmuştu ama neredeyse 4-5 aylık hamile gibi göbeğim şiş ve sarkıktı..
inan şimdi çok azı kaldı.. zaten antrenör, genel olarak vücudun, kol ve bacakların forma girdi,
bundan sonra daha çok kalan alt karnı eriştemeye çalışacağız dedi..
bacaklarım şekle girince, gaza geldim. tayt giymeye başladım.
eşimin bakışları değişti
Cena ben köfteyi firindaysa soyle yapiyorum maydonoz, ince tarafından rendelenmiş suyu sıkılmış soğan, sarimsak, maydonoz, galeta unu pul biber karabiber kimyon biraz zeytinyag guzelce yogur yarim saat buzdolabinda dinlendir.sonra yağlı kağıt serilmis tepside 250 derecede pisir nefis olur
[/SIZE]
bence 3 ay forma girmen için ideal bi süre..evet istanbuldayım ben fatihte 3 aylık yazıldım azmı bilmiyorum ama ramazanda filan zaten gidemem die düşündüm yazın aslında hiç gidemem gezmekten kendimi alamam die tahmin ediyorumve bugünde gittim dayanamadım yağmur yağmıyo baktım bir gazla gittim annem bakıyo çocuğada gözümde arkada değil şükür.haftassonu zaten gidemem 5 gün giderim bakalım aksatmazsam tabi.bende bel ve bacak bölgem incelsin istiyorum şu vücutla tayt flan giyemem sanırım bu koca popoyla :26: neyle kapatsam die düşünüyorum çünkü
ayy inş sendeki gibi işe yarar bendede bizimkinin bakışlarıda değişsin istiyorum
![]()
tarif için teşekkür ederim canım..
eşim az önce aradı, gelir gelmez çıkalım ona göre hazırlan seni spora götürürüm.
sonra ben sohbete gidicem dedi..
e yemeeeek? dedim..
ben tokum, benim için bi şey yapma dedi. pilav ve patatese iyiki başlamamışım.
ama köfteciklerim hazırr
Eki Görüntüle 658533
eşim az önce aradı, gelir gelmez çıkalım ona göre hazırlan seni spora götürürüm.
e yemeeeek? dedim..
ama köfteciklerim hazırr
Eki Görüntüle 658533
e yemeeeek? dedim..
ama köfteciklerim hazırr
Eki Görüntüle 658533
evet ya en çokta bunun için istedim kendime ait zamanım hiç yokmuş ruhuma gerçekten iyi geldi.hem hergün dışarı çıkıyorum hemde spor yapıyorum iyi hissediyorumbence 3 ay forma girmen için ideal bi süre..
fırsatım olsa ben hep gitmek isterim spora. hakikaten çok etkili. hem vücuduma hem ruhuma..
ama bebek olunca kısa vadeli düşündüm ben de..
senin annen yakında demek, ne güzel. benim kv aynı işlevi görmüyor malesef.. :100:
ve gittiğin gün kardır.. iki ay ne zaman doldu bilmiyorum. ben de hevesle gidiyorum.
hele bi ay sonu ölçüm yapılsın, rakamsal bi gerçeklik gör, senin de hevesin artacak, uça uça gideceksin..
yaz gelmeden cillop olcaz inşşşşallah
canım ellerine sağlık süper görünüyorlar heleki bu saatte yanlız onca köfteyi 2 kişimi yiyorsunuz bu baya baya 5-6 kişilik aile yemeği biz eşimle 3 er köfte yer doyarız bana fazla geldi yoksa b-fit oldum diye köfteleri hüpletmiyorsundur değilmi.tarif için teşekkür ederim canım..
e yemeeeek? dedim..
ama köfteciklerim hazırr
Eki Görüntüle 658533
Kızlar ya bu buluşma mevzuunda şimdik cinconun diş buğdayı ve diğeri ayrı mı yapılacak ben onu kavrayamadım 2sine ayrı ayrı nasıl geleceğiz herkese uydurmak sıkıntı olur gibi burada demin verilen tarih buluşma mı diş buğdayımı kafam karıştı :44: