Ayyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.
Ay kızlar merakta bıraktım kusura bakmayın ya. Geceden başlayım anlatmaya. Bi önceki günden uykusuzdum zaten, dünde sabah 5 ten akşam 10 a kadar koştur koştur işim bitmedi bi türlü. Akşamda tam yattım kız uyandı. Sinirlerim bozuldu uykum var, eşim hasta ( olmasada bakacağını zannetmem ya neyse) yorgunluk bi yandan. Bugün doktora gideceğimizin stresi.... Oturdum ağladım valla gece gece. Kızda 3 te anca uyudu. 6 da uyandı. Bende bari güne iui başkayım diye şıkır şıkır süslendim okula gittim. Böyle motive oluyorum kendimi daha iyi hissediyorum napim. Paspal olunca bi de ona moralim bozuluyor. Neyse...
Okuldan gel, hazırlan, koştur koştur kayseriye gel. Gel gelmesine deeee bugün kardiyolog yokmuşşşşş! Süprizzz!! Eko cihazı bi tek devlette var burda o da bugün yok. Uyuz oldum. Zaten bütün haftam bu yüzden kötü geçti. Neyse kaldı yani dr. Yarın arkadaşımın ablası o devlette çocuk dr. Onunla konuşacsğım bakalım. Hafta içine kaldı yine. Yılan hikayesine döndü. İçim içimi yiyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.