- 8 Ağustos 2011
- 11.799
- 9.487
- 448
yazık o kadar hukuk, muhabbet boşa.. boşu boşuna..evet o topiği bende okudum inanamadım ciddilermi bu kadar dalga geçilebilirmi bilemedim kafam allak bullak oldu yanlız busmai o topiktemi ceza almışki
busmai nin onlarla alakası yok canım.
polikistik overlilerin yazdığı bi topik var, oradaki bu atışmadan dolayı ceza almış sanıyorum..
kolay gelsin.. inş çabucak gelir şu dişler..Bu ara herkeste ayni sorun anacim neler yapiyorum yemiyorda yemiyor bi kac gundur boyle baya yiyordu herseyi alismisti alt dislerimiz cikti ust disler cikicak heralde ona bagliyorum ben artik![]()
amma ve lakin bizim üstteki dişler patlayalı neredeyse 1 ay oldu..
daha önce başlamalıydım ek gıdaya
dilanaz demişti, 4. ayda tattır diye..
ilk 6 ay sadece emzirince, diğer şeyler dikkatini çekmiyor.. tatlı olmadığı sürece

canım baştan beri mi sallıyorsun ayağında?Oooffffff biri bana yardım etsin... :95::95: bu kızı uyutmak ne kadar zor oluyor artık yaaa.. Açımmmm halim kalmadı ama onda hala enerji bitmedi... Salla salla bıktım artık..kendi kendi uyuyan bebeklerin anneleri bunu nasıl başarıyor acaba?
![]()
ayşecik olduğu yerde uyuyakalıyor nadiren.. mesela oyuncaklarla oynarken bakıyorum gözleri kapanıyor..
elif ebrarın böyle kendiliğinden uyumuşluğu yok mudur?
bi kere denesen, karnını doyur, gazını çıkar. sonra yatağına koy bakalım, ne olacak..
ayşecik arada bi mızıldıyor, ama iyice alıştı hamdolsun kendi yatmaya..
müziği de var açıyorum. hamileyken dinliyordum, ayşecik de doğduğundan beri dinliyor.
onunla daha kolay dalıyor.
bizimki de beni kapıya bıraktı, koştur koştur sohbete..
eşim sohbette geç gelir heralde yalnızız bu akşam cenaaaaaa
gel çaya banaaa
ve tabii yalnız olan herkesciklerr gelsin![]()
gelirim çaya.. kısır da var getireyim miii? (libyanaaaa

bazen üst üste geliyor ufak tefek de olsalar, birikince insanı halsiz koyuyor..Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.
sıkma canını, gidersiniz devlet hastanesine.. inş güzel haberler vereceksin sen bize

eneeeem! ne kadar kafiyeli konuştum heee

pişmemişler çirkinler![]()

bizimki de 10,30-11.00 gibi gece uykusuna yatıyor.
hayır canım gece uykusuna yatmayacaktı..akşam 5buçuk 6 arası uyuyup 7 - 7.15 de uyanıyordu.. Gece uykusuna 9:30 - 10 da yatıyordu.. ama bugün uyumadı.. hala uyanık...![]()
saat 8 gibi bi ara uykusu var.. çoğunlukla uyuyor, ama uyumayınca da zorlamıyorum..
sen de uğraşma.. belki o şekerlemeyi yapmazsa, gece uykusuna daha erken yatar..
erişte miiii?..Eki Görüntüle 658676
tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil
yanınada barbunya plaki![]()

barbunya pilaki miiiii?:86:
kek mi pasta mı ne olduğu belli değil miiii?:111:
Son düzenleme: