Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İyi geceler kizlar oncelikle desteginiz ve anlayışınız icin hepinize cok teşekkür ederim.keske o günlerimde paylaşmış olsaydım burada kendimi cok daha iyi hissedermisim.Allaha şükür o günleri atlattık esim zaten iskolik oldugu icin çalışmak da ona yaradı biraz.aramizda iyi su anda ama bazi kararlar verdik ailelerimizle ilgili aramizda konuşmamak bu kararlardan biri.

Aryaaam cok gecmis olsun ben aralarda kaçırdım sanırım kardiyologa gidecekmişsiniz sanırım.

Born,Libyana bebekleri uyutmak gercekten zor bebekten bebeğe de değişir uyku durumlari.ben yaklasik bir haftadır uğraşıyorum sallamadan uyutuyorum emzirdikten sonra ayakta sırtına hafif hafif vurarak pispisliyorum o sırada gazını da çıkarıyor ve uzunca sure pispisladigim da oluyor.sonra yatağına yatırıyorum ve dokunmadan sadece agzimdan pisttt sesi cikararak devam ediyorum yatakta pek dokunulmaktan hoslanmiyor;))onemli olan uyku saatini yakalamak eger dogru saat ise çabuk uyur.bebeğim aksam uykusu ile gece uykusu arasına en az 4 saat koyar ve bu pek sasmaz ben aksam uykusu üzerinden 3 saat sonra gece uykusuna yatırırsam eger 1 saat uğraşırım;))gece geç yatırmak istemediğim icin aksam erken uyanacak sekilde saati ayarlamam gerekiyor mesela bugun aksama dogru 16:00 da uyandı gece uykusuna tam 20:30 da uyudu yarım saatte daldı uykuya.yine uyutmak icin uğraşıyorum sadece sallamıyorum o değişti hayatımızda.birde bu sekilde sürekli uyanmıyor salladigim zamanlarda yarım saatte bir gidip salliyordum .yani biraz daha iyi aşamaya geçtik o kadar .

Ellerine sağlık canım.. Pasta çok güzel gözüküyor buradan..:56: tadını beğendin mi? :31:

Hay Maşaallah Ecrine.. allah nazarlardan muhafaza eylesin İnşaallah... :16:

Evet canım saat 9 da uyudu... :30::31:

:1::1::1::1:

8.30 - 9.00 da uyumak mı :27::37:
Yasir 24 temmuzdan beri bir kez 10.30dan önce uyumadı o gece de 11de kalktı zaten geri o derce abartmıyorum ben yasire pişş pişş desem öyle bi bağrıyor ki kıyameti koparıyor yaa koskoca topikte 1 kolikli ana olmadığı için kimse beni anlayamıyor normal ama gerçekten çıldırmak üzereyim kızlar nolur birkaç şey okuyun benim için koliği geçti gitti belki de ama bizi çoktan elde etti bu çocuk şu anda hala uyanık kaçta uyur belli değil bir namaz kılayım da dua edeyim sizler de edin ne olur...

Yasir 24 temmuzdan beri bir kez 10.30dan önce uyumadı o gece de 11de kalktı zaten geri o derce abartmıyorum ben yasire pişş pişş desem öyle bi bağrıyor ki kıyameti koparıyor yaa koskoca topikte 1 kolikli ana olmadığı için kimse beni anlayamıyor normal ama gerçekten çıldırmak üzereyim kızlar nolur birkaç şey okuyun benim için koliği geçti gitti belki de ama bizi çoktan elde etti bu çocuk şu anda hala uyanık kaçta uyur belli değil bir namaz kılayım da dua edeyim sizler de edin ne olur...

Canım umarım uyutabilmissindir bende emzirmek icin uyandım.durumun bizlerden eminim daha zordur tatlım aslinda ben tam yorumumda anlatamadım sanırım.emir alpinde 11-12 de yattığı cok oldu ama oglumun zamanla uyku saatleri rutine bindi.ben bir önceki mesajında yanlış hatirlamiyorsam kusura bakma saatte yanılıyor olabilirim bebeğinin 8 civarında uyuduğunu ama gece uykusu olmadıgını yazmissin.ben de sunu demek istiyorum oglumun uykusu toplam 3 parça bu hiç değişmiyor sabah,oglen ve gece uykusu.eger oglen uykusundan geç uyanırsa otomatikman gece uykusuna da geç yatıyor misal 18:00 demi uyandı o zaman üzerine en az 4 saat koyuyor ve 22:00 de uyuyor benim demek istediğim oydu.ya da geçenlerde söyle bir şey yasadık ben oglen uykusunda uyutmayı basaramayinca neyse dedim biraz daha dursun aksam 19:30 da gece uykusuna yatırırım.ben 19:30 da yatırdım oğlum 20:30 da uyandı ve tekrar enerjisini toparladı ve yaklaşık 24:00 e kadar durdu yani uykusunu yine 3 parçaya bölmüş oldu.oglen uykusunu atlamayıp aksama taşımış oldu.
tatlim genelde bebekler 4-5 saat uykusuzluğa dayanıyor sonra yavas yavas uykuya gecmek zorunda kaliyorlar ama senin durumun daha zor o yüzden belki bu anlattıklarımin hepsi senin icin anlamsız inşallah bu zor süreci atlatirsiniz canım Allah kolaylık versin.

geçmiş olsun canım
öyle deme haftasonu candır kandır
dinlenn bolll boll bebişinlee:24:

Bebiş ve dinlenme aynı cümlede oluyo mu ya :)?

Canım Allah kolaylık versin. Mutlaka çok zordur kolay olur mu?? Ama ben şöyle düşünüp avunuyorum; 2 yaşına kadar sürüyo diyorlar bu uykusuzluk vs. E 2 yaşa ne kaldı kısmetse :)

Herkese günaydınlarrrrr bu arada :)

Gunaydn herkze 7.30da actk gozlermzi uykusu olasna ragmn suanda gene uyutmaya ugrasiorm ..bizmkide en gec 9da gece uykusyna yatar lakin zirt pirt mizirdabir emmek ister yokmu bunun bi cozumu

günaydın bizde sabah 6 da gözümüzü açanlardanız uyanma saatti git gide geri geliyo napıcam bilmiyorum.herkes büyüdükçe daha çok uyur diyo ama tam tersi olduk bizde 2-3 aylıkken hiç uyanmadan 11 e kadar uyurdu sadece gece uykuda emzirirdim.şimdi anlamadım gitti nie bu kadar erken uyanıyo.gece geç yatırmaya çalışıyorum erken kalkmasın die ama hangi saatte yatırırsam yatırayım aynı satte uyanıyo ve beni uykusuzluk mahvediyoo:14:

Günaydın kızlar... Bizim uyanma saatimiz hamilelikten beri 6 olduğu için hiç ağzımı açmıyorum artık.

Herkesin haftasonu iyi gecer inşallah.
Biz bugün yine gezmelere gideceğiz. Günüm var oraya gideceğiz kısmetse. Başkada bi planımız yok. Sizlerin planı var mı haftasonu için?

Anam ne yazmışınız ya??!!! :) 26 kişi gelen misafirimi ağırladım. Her bir uzvum bir yere gidiyor. Okuyacak bile halim yok. Umarım herkes iyidir. Yaşasın haftasonuuuuu demek istiyorum ama sanki ne olacaksa haftasonu :) öpüldünüz hanımlar
ooo, maşallah. hatuna bakın, hem çalışıyor, hem bebeği var, hem de çift haneli rakamlarda misafir ağırlıyor.. :42:
bense kahvaltıdan sonra iki bardağı tabağı makineye koyup düğmesine basamadım hala :111: :101:

Canım Allah kolaylık versin. Mutlaka çok zordur kolay olur mu?? Ama ben şöyle düşünüp avunuyorum; 2 yaşına kadar sürüyo diyorlar bu uykusuzluk vs. E 2 yaşa ne kaldı kısmetse :)
he yaa, şurda 2 yaşa ne kaldı? :60::60::60:

Biz bugün yine gezmelere gideceğiz. Günüm var oraya gideceğiz kısmetse. Başkada bi planımız yok. Sizlerin planı var mı haftasonu için?
aaa, valla bizim adımız çıkmış komşuu..:19::99:
asıl gezentiler belli oluyoo:9:

biz de davaletliydik ama sabah gözüm kesmedi, vazgeçtim gitmekten..
bugünün programı:
15.00: cenanın eşi gelir.
15.30: öğle yemeği yenir
16.00: cena spora gider
17.00: sahil yolundan eve dönülürken bi çay içilir:37:
ve belki akşam da, eşimin amcasına başsağlığı ziyareti.

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNN HERKESE

OFFF cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum!!!!!!

malesef 1,5 a kadar işyerindeyim neyseki sonrasında oğlumla başbaşayız :)

ee kzılar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor haftasonu valla evde olanlar kıymetini bilin bu durumun bu soğukta miniğimi bırakıp işe gelmek insanı çok üzüyor biran evvel haziran gelsede tatil moduna girsek artık

yine ben yokken yazmışsınızda yazmışsınız ben şu yazılanları cevaplıyım

nkolik, nerdesin canım? dün hiç görünmedin :26:

ayşecikin poposu yine pişik oldu.:43:
altında iki dk fazla dursun hemen kızarıyor zaten..
önleyici olarak sebamed kullanıyorum.
pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
hapsu sudo krem önermişti, onu da denedim...
siz ne kullanıyorsunuz?:44:
bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış :26:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar... Bizim uyanma saatimiz hamilelikten beri 6 olduğu için hiç ağzımı açmıyorum artık.

günaydınn biz de 7 de uyandık. kahvaltı yaptı oğlum şimdi sıra bende....
biz de öğlene kadar eşimi bekleyeceğiz. sonra araba sürme çalışması sanırım ....
arkasından belki balık yemede olabilir.. ve arya bu akşam benimde günüm var :4::4:

Günaydınn herkeze, hayırlı,mutlu ve bol neşeli bir hafta sonu olur inşallah. dünden beri hiç giremedim. eşim izinliydi avm ye alışverişe gittik. paşama oyuncak aldık, eşime gömlek kıravat aldık. dışarısı çok rüzgarlıydı. paşamı rüzgardan korumak için baya mücadele ettim. allahtan avm kapalı alan. ama klimakar öldürdü beni. alışverişe yeğenler de geldi. sinir ettiler. ben çocuğu klımadan korumaya çalıştıkça yaa bişey olmazz sende amma abarttın 40 defa dediler. sonra bir patladım. nediyorsunuz siz be benden dahamı iyi bileceksiniz, karışmayın bakıyım benim işime dedim azarladım birazcık. normalde onlar kristal vazo gibidir kimse ağzını açıp bişey diyemez okadar değerlidirler yaniii. umrumda değil valla eşim zaten tembihlemiş yengenize karışmayın diye. sanki çok çocuk büyüttüler ya benden daha iyi biliyorlar. bitanesi kız diğeri oğlan. ikiside ayrı hava zaten. ellerinden telefon düşmez. anlatılacak çok terbiyesizlikleri varda amannn boşver.

pişik kremi de troysd var, ama bi işe yaramıyor, sinir oldum.. travazol da aynı şekilde :100:
bepantol kullanan var mı mesela?

canım travazol çok etkili aslında.. geçmeyen pişiklerde o hep geçirmişti bizimkini..
ben küçük pişiklerde bepanthol kullanıyorum. işe yarıyo...
ama bi kere bez değiştirmemden kaynaklı olmuştu onu travazol geçirdi...
sonra aktif bebek ve premıum care e geri döndük.:26:

bepantol kullanan var mı mesela? desitin?
biz en başından beri nivea kullanıyoruz o kadar etkiliki 1 kere sürmek yeterli oluyo.düşün 8.ayımızda bitirebildik anca.geçenlerde yine pişik oldu kanadı hatta poposu hemen gittim eczaneden aldım 1 gün sonra geçmişti şükür.tavsiye ederim canım

gulumser, libyana, pediastrum pişmemiş köfteye güzel diyonuz, siz ne güzelsiniz yaa:31:

canan, yok canım. saydım koydum, 4 yemeklik. :1:

nkolik nerede, bütün gün görünmedi?:26:
4 yemeklik desene bende tek yemeklik sandım şaşırdım kaç kişi yiyecek diye fazlasını pişirmeden buzluğamı atıyorsun ya bende evdeyken öyle yapardımda çalışırken işten geldiğimde onu çıkar çözülmesini bekle vs hiçbir anlamı kalmıyor yenisini hazırlamak daha az vakit alıyor mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda etleri çözdürmek için çok pratik ama sağlığa zararı vardır diyede inatla almadım yıllardır acaba alsammı ?
Eee karakız muneye msj atmış o da öyle yazmış diye anladım ben mi yanlış anladım ki acep :44:
Canım normal şartlarda gelebilirim diye düşünüyorum eşimin sorun çıkaracağını sanmam ancak demek istediğim diş buğdayına veya diğer buluşmadan birinde katılım az olursa sap gibi kalmıyım demek istedim mesela buluşmaya çok kişi gelcek o zmn diş buğdayında benle bi ark. sap gibi kalmayalım örnek tabi bu veya diş buğdayına geldik bu sefer diğeri mi kalacak anlayamadım durumu tam ortası neresidir bu ist.un orada buluşalım kimse itiraz edemesin :42::20:
Eee eşlerle konuşuldu mu peki durumu netleşenler o tabloda yazılı olan kişiler mi bugün bi embesillik var üzerimde sanırım hiçbişey anlamıyorum
canım ben eşimle konuştum sizi davet ettiğimi söyledim sevinidi en doğrusunu yapmışsın koca koca insanların yanında çocuk en anlayacak bebeklerle vakit geçirir böylece akıllı karım dedi :16::16::16: buluşma konusunda çok uzak ve ters olmadığı sürece katılacağım ama asıl sorun boranla nasıl geleceğim yani malum ağır çocuklar 5 dk dan fazla taşıyamıyorum kucakta zaten bel sırt ağrıları başladı bile hani üsküdar kadıköy falan deniyor ok bana tek dolmuş otura otura gelirim ama karşıda olursa artık babama rica edicez yada evdeyse eşime onlar getirecek yoksa gelemeyiz toplu taşımayla kendime güvenemem

diş buğdayımızda gelipte sap gibi kalıcam ne demek aşkolsun birkere elifnaz bana çok yakın gelirim dedi şeker portakalımda elecek inşallah ilknuruda getiriyorum hele bir gelmesin :20::20: sende gelince ettik 5 kişi libyanada gelir inşallah cenada eşini ikna ettimi eder 7 e bir iki kişide sürpriz yapıp gelirse baya baya eğlenceli bir kadro olur inşallah eylülde gelmeye çalışırım demişti birde topiğin dışında benim çok sevdiğim bir arkadaşım var onunda bizden 3 ay küçük bebişi var kendisi müstakbel gelinimiz olur :9::9::9: müsadenizle onuda davet etmeyi düşünüyorum çok canayakın kızdır eminim çok seversiniz yani sap gibi kalmayacaksın emin ol hem kimse gelmese bile ikimiz oluruz yetmezmi ben tek kişilik dev kadroyumdur kimseyi aratmam korkma :54::54::54::38:

buluşmadada tek kalmazsın ben gelip gelmeyeceğimi kesin söylerim yer belli olunca şuan için mekanı bilmediğim için tam birşey söyleyemiyorum mesela kadıköy dedi şeker portakalı ama minita ben gelemem uzak diyor avrupa yakasında biryerede karar verilebilir o durumda ulaşılabilirliğine bakmam lazım ama bir şekilde gelmeye çalışırım mesela ilknur forum istanbul demişti ben birkere gittim ama arabamızla gitmiştik bilsemki o haftasonu eşim evde olacak hiçdert değil beylikdüzü olsa yine gelirim ama eşim yokken nasıl olur bilmiyorumki boranla ancak arabayla indi bindi yapıp yürümeyeceğimiz bir ulaşım yolu bulmalıyım ama çocuklada otobüse binmeme eşim izin vermiyor düşer ağlar acıkır vs vs çocuğa eziyet etme diyor off bakıcaz artık bilmiyorum canım

Ayyyy oku oku içim çıktı. Yetişemedim ki hızınıza. Uzunca zaman ayıranadım kısa zamanlardada gecemedim sayfaları. Telden girdiğim için kaldığım sayfadan açılıyor.

Ay kızlar merakta bıraktım kusura bakmayın ya. Geceden başlayım anlatmaya. Bi önceki günden uykusuzdum zaten, dünde sabah 5 ten akşam 10 a kadar koştur koştur işim bitmedi bi türlü. Akşamda tam yattım kız uyandı. Sinirlerim bozuldu uykum var, eşim hasta ( olmasada bakacağını zannetmem ya neyse) yorgunluk bi yandan. Bugün doktora gideceğimizin stresi.... Oturdum ağladım valla gece gece. Kızda 3 te anca uyudu. 6 da uyandı. Bende bari güne iui başkayım diye şıkır şıkır süslendim okula gittim. Böyle motive oluyorum kendimi daha iyi hissediyorum napim. Paspal olunca bi de ona moralim bozuluyor. Neyse...

Okuldan gel, hazırlan, koştur koştur kayseriye gel. Gel gelmesine deeee bugün kardiyolog yokmuşşşşş! Süprizzz!! Eko cihazı bi tek devlette var burda o da bugün yok. Uyuz oldum. Zaten bütün haftam bu yüzden kötü geçti. Neyse kaldı yani dr. Yarın arkadaşımın ablası o devlette çocuk dr. Onunla konuşacsğım bakalım. Hafta içine kaldı yine. Yılan hikayesine döndü. İçim içimi yiyo ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Kızlar sağolun bu arada çok duygulandım yaa. Benim kadar merak etmişsiniz. En yakın arkadaşlarım bile bilmez bu kadarını siz daha da yakın oldunuz valla. Bak buna da ağlayacam şimdi.
cidden sinir bozucu olmuş devlete bu konularda güvenilmiyor ama mesela ist da ümraniye devlet hast var geçen aylarda babam randevu almıştı sabah 9 a o gün doktor gidememiş sabah 7,5 ta mesaj geldi telefonuna doktorumuz bugün gelemediğinden randevunuz yarın sabaha ertelenmiştir diye mesela bu uygulama hoşuma gitmişti yavaş yavaş düzelmeye başladı birşeyler ama tabi bunun istanbuldan kayseriye yansıması zaman alacaktır

Eki Görüntüle 658676

tereyağlı peynirli erişteeee yanına dünki kek mi artık pastamı ne olduğu belli değil :27:

yanınada barbunya plaki :1:
hepsini aynı anda yiyebiliyormusun sen ben o erişteyi 2 öğünde bitiremem kız nerene yiyorsun anlamıyorumki

Eki Görüntüle 658694

ecoş tavuk sulu telşehriyeli tavuk orbasını yediiiii bir kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee kırk binkere maaşallah :56:

Eki Görüntüle 658693

şimdide oyun oynuyoruzz :16::16::16::16::16:
valla sopalıksın kızım nazar değecek ya birde bir kaseeeeee demezmi iyi olmuş yemiş afiyet olsun kuzuma :nazar::nazar::nazar::nazar: ama sonra ecoş hiçbirşey yemedi uyumuyo huysuz vs diye dert yanma bak kendi dilmizle nazar ediyoruz yavruları bende yapıyorum aynı hatayı sonra aklım başıma geliyor kendi nazarımız bile değiyor yavrularımıza ayrıca o ecoşun oyuncağından ben bulamadım ya bizim orda baktımda yok oyuncakçılarda netten bulabilirmyim acaba boranında hoşuna gider son birkaç gündür su şişesine nohut dolduruyorum çıkır çıkır sallayıp onun sesiyle oynuyo sıpa :9::9::9::emir_bebek:
Anam ne yazmışınız ya??!!! :) 26 kişi gelen misafirimi ağırladım. Her bir uzvum bir yere gidiyor. Okuyacak bile halim yok. Umarım herkes iyidir. Yaşasın haftasonuuuuu demek istiyorum ama sanki ne olacaksa haftasonu :) öpüldünüz hanımlar
ne demek haftasonu ne olacaksa işe gitmeyeceğiz yetmez mi :36::36::36::36:
İyi geceler kizlar oncelikle desteginiz ve anlayışınız icin hepinize cok teşekkür ederim.keske o günlerimde paylaşmış olsaydım burada kendimi cok daha iyi hissedermisim.Allaha şükür o günleri atlattık esim zaten iskolik oldugu icin çalışmak da ona yaradı biraz.aramizda iyi su anda ama bazi kararlar verdik ailelerimizle ilgili aramizda konuşmamak bu kararlardan biri.

Aryaaam cok gecmis olsun ben aralarda kaçırdım sanırım kardiyologa gidecekmişsiniz sanırım.

Born,Libyana bebekleri uyutmak gercekten zor bebekten bebeğe de değişir uyku durumlari.ben yaklasik bir haftadır uğraşıyorum sallamadan uyutuyorum emzirdikten sonra ayakta sırtına hafif hafif vurarak pispisliyorum o sırada gazını da çıkarıyor ve uzunca sure pispisladigim da oluyor.sonra yatağına yatırıyorum ve dokunmadan sadece agzimdan pisttt sesi cikararak devam ediyorum yatakta pek dokunulmaktan hoslanmiyor;))onemli olan uyku saatini yakalamak eger dogru saat ise çabuk uyur.bebeğim aksam uykusu ile gece uykusu arasına en az 4 saat koyar ve bu pek sasmaz ben aksam uykusu üzerinden 3 saat sonra gece uykusuna yatırırsam eger 1 saat uğraşırım;))gece geç yatırmak istemediğim icin aksam erken uyanacak sekilde saati ayarlamam gerekiyor mesela bugun aksama dogru 16:00 da uyandı gece uykusuna tam 20:30 da uyudu yarım saatte daldı uykuya.yine uyutmak icin uğraşıyorum sadece sallamıyorum o değişti hayatımızda.birde bu sekilde sürekli uyanmıyor salladigim zamanlarda yarım saatte bir gidip salliyordum .yani biraz daha iyi aşamaya geçtik o kadar .
evet canım bizde o kararı aldık ailelerimizle ilgili konuşmuyoruz mesela o bana ailesinin ona yaptığı bir yanlışı anlatıyor kendisi 2 gün sonra unutuyo ama ben unutamıyorum aynısı benim ailem içinde geçerli ama annen sana bunu demişti diyo ya der o benim annem diyorum ama o zaman ağlamıştın diyo oda haklı demekki neymiş aile ayrı eş ayrıymış köprü olucam diye kambur oldum ama olsun yuvanın huzuru için bu şart

biz bugün evdeyiz istanbulda hava çok soğudu sabah arabaların camları buz tutmuştu kar diyordu dün radyo hadi canım yuh demiştim doğruymuş valla kar soğuğu var bugün haftalık işleri hallederim çamaşır ütü ev temizle falan yarında inşallah babamız evde beraber gezmeyi planlıyoruz sabahtan anneannem anjio oldu haftaiçi onu ziyaret edicez kuzenimin bebişini falanda görürüz yakınlar ordan ataşehirde botanik bahçe var hava düzelirse oraya gitmeyi planlyoruz olmadı avm falan gezeriz ikindi gibi kv e bir gidicez 2 saat takılır eve döneriz inşallah

Hayırlı sabahlar... Nasılsınız canlar?:16::16::16:
Kızlar yaa ben adımı değiştirmek istiyorum ama sizede bir sorayım dedim..
Libyana 26 yı değiştirip "Aşk-ı Beka" yapmak istiyorum.. Ne dersiniz bu fikre..
:26:

bepantol kullanan var mı mesela? desitin de etkili bi kremmiş, ama içinde paraben varmış :25:

Bizede dr. troysd u verdi ama bir işe yaramadı... Neyin içerisinde Paraben yokki canım..:19:
nerede zararlı şey var.. Hayatımıza girmiş... :20::20:

şeker portakalım,

geç oldu ama pastacı pelin hanımdan cevap geldi 90 tl di 100 yapmış ama ben yine 90 a anlaştım

Canan hn, daha önce yazdığım gibi 15 kişilik pasta 100 TL. kurabiyeler de tanesi 3 tl ve sipariş için en az 15 adet olması gerekiyor. Yani toplamda 145 tl ediyor. Görüşmek dileğiyle, sevgiler Pelin

keşke daha evvel cevap gelseydi sende daha uyguna alırdın kısmet artık ben pelin hanıma yaptırıcam fiyatıda uygun evide bana yakın elden alma şansım var malzemelerini alsam zaten bu fiyata çıakr uğraşmaya değmez belki kurabiyeleri kendim yaparım vaktim olursa olmadı artık onlarıda pastayla beraber alırım

4 yemeklik desene bende tek yemeklik sandım şaşırdım kaç kişi yiyecek diye fazlasını pişirmeden buzluğamı atıyorsun ya bende evdeyken öyle yapardımda çalışırken işten geldiğimde onu çıkar çözülmesini bekle vs hiçbir anlamı kalmıyor yenisini hazırlamak daha az vakit alıyor mikrodalga fırın kullanan varmı aranızda etleri çözdürmek için çok pratik ama sağlığa zararı vardır diyede inatla almadım yıllardır acaba alsammı ?

canım ben böyle 3-4 yemeklik yapıp atıyorum buzluğa.
yapacağım zaman da çözünmesini falan beklemiyorum.
öyle buzlu haliyle kızgın tavaya koyuyorum, bi güzel kızarıyor.

etler için de annem az buzu açılınca hemen koyuyor, az suyla tencereye..
pişiyorlar adam akıllı. ben kıyma açılmadan yemek yapamıyordum.
bi gün eşim aldı beni gösterdi..:17:
buzlu kıymayı bir kaşık yağ olan kızgın tavaya koydu, evirdi çevirdi, koca bi kıyma kütlesini kavururak açtı..
ben de öyle yapıyorum artık.

Hayırlı sabahlar... Nasılsınız canlar?:16::16::16:
Kızlar yaa ben adımı değiştirmek istiyorum ama sizede bir sorayım dedim..
Libyana 26 yı değiştirip "Aşk-ı Beka" yapmak istiyorum.. Ne dersiniz bu fikre..
:26:
askı beka güzel.. ben de bi ara düşünüyordum değiştirmeyi..
ama kimdi, nkolikti sanırım, cincona değiştirme ismini, sanki senle değil de yabancı biriyle konuşuyormuş gibi olurum demişti.. yoksa benim de aklımda yani.. :44:

Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.

Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumun:14:aydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.

Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000
merhaba canım hoşbuldum. sende tekrar hoşgeldin. bebeğine çok geçmişler olsun. bayaa zor bi durum bu saydığın bütün yiyecekleremi alerjisi var. çok zor bi durum allah bebeğininde seninde yardımcın olsun rabbim acil şifalar versin. kendine de dikkat etmen lazım.çocuğuna iyi bakabilmen için, önce ayakta olması gereken kişi sensin. lüfen dikkat et. evin içinde şunu söyleyebilirim, benim şuan oturduğum dairede çocucumun yattığı oda üst komşunun oturma odası ve inanılmaz rahatsızım. gerçi hangi oda olursa olsun mutfakta dahil okadar gürültü ediyorlar ki dayanmak mümkün değil. 2 tane küçük çocuğu var ondan dolayı rahatsızız. seninde komşuna ve varsa çocuğuna bağlı. bide dükkan üstü çok berbat birşey. benim ilk evimde dükkan üstüydü. offf bide marketti. marketin bütün kokusu etrafta. sebze meyve de satardı böcek olayı çoktu. balkona gelir ki kokuda balkonda oturamazdık. zaten bide cadde üzeriydi. araba gürültüsü falan dayanılcak gibi değil. ısıtma problemi vardı. yerler buz gibi olurdu. tavsiyem sakınnn ha öyle bir hata yapmaaa paranada sizede yazık olur.

Back
X