- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
sağol tatlımherkese iyi günler diyerek giriyorum topiğe anca girebildim
herkese nasıl iyidir inşallah amma da yazmışsınız yaa okumakta çok zorlandım gözlerim şaşı oldu
busmai canım hoşgeldinaman başka topiklere gitme artık bacım bak burda yokluğun hissediliyor
bizde hafta sonu çok yoğunduk öğlene kadar işte çalıştım sonra eşim arabayı muayeneye götürdü geldi ben pazara gittim eşim telefon etti arkadaşı aramış bize geliyorlarmış yarım saat sonrane diyorsun dedim işten geldim evi toplayamadım yemek yok ben pazardayım
birşey olmaz dedi o tabi erkek kısmı ne diyecek
neyse apar topar eve geldi hemen bir elektrik süpürgesi açtım etrafı topla derken zaten geliverdiler hemencecik kıymalı sarımsaklı yoğurlu bir makarna çaktık şansıma onlarda yoğurtlu makarna istiyormuş canları yolda onu konuşmuşlar iyi bari dedim rezil olmadıkeee haber vermeden gelirlerse böyle olur buzlukdada hiçbirşeyim kalmamış onu farkettim (poğaça börek vs olurdu )
çocuk nişanlısını bizimle tanıştırmaya getirmiş söylede bir sey söylediler çok şaşırdım kızla çocuk tanışmadan önce hem kız hem kendi hemde annesi rüya görmüşler kayınvalıde gelini olacak kızı görmüş çocukda kızı görmüş kız da çocukların evinin balkonunda kendini görmüşçok değişik hayır varmış bu iştede hepsine malum olmuş allah mesut etsin
neyse benim hafta sonum böyle koşuşturmacalı geçti yani kızlar![]()

busmaicim teşekkür ederim yorumun için :))bu arada oğluşunun iyileşmesine sevindim çok geçmiş olsun.
cenacım afiyet olsun ıspanaklı böreği çok severim bu arada pişik için sana şu linki gönderecektim.
Doğal Anneyim: Evde kolay bebek pişik kremi yapımı
ayrıca papatça çayı da pişiğe çok iyi geliyormuş.
hastalık olmadan da sağlığın kıymetini anlamıyoruz hep hafif olsun böyle hastalıklar inşallah