teşekkür ederim hytım yok yok süperwomen benn düşürmedim![]()
çok reflexlerim kuvvetlidir![]()
Çok sevindim. Refleksine sağlık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim hytım yok yok süperwomen benn düşürmedim![]()
çok reflexlerim kuvvetlidir![]()
yettim bacııııımben çok yzdım kimse yok gidim barii cenaaaaaa sıra sende![]()
afedersiniz kızlar, takvimde yanlış yere bakmışım.kız bir takvim alın elinize yahu 14 mayıs pazara değil şekerim salıya geliyor kızıcam ama he![]()
canım, bazı arkadaşlar eve gelemeyiz dediler..Canım evde daha rahat ederiz diye konuşulmuştu avmye mi karar verildi şimdik ben anlayamadım hala durumu kusruma bakmayın ama neden hem diş buğdayı hem buluşma ayrı oluyor ve neden avmye karar verildi şundan soruyorum yasir ile avmde 10 dk duramam he ancak şöyle olur durmamaya başlarsa babası arabası ile gezdirir ohh ben de sizle sohbete dalarım gerçi kendisinin bundan henüz haberi yok ama
Şimdik listeye copy paste ile kendinizi ekleyiniz bir sorun çıkmadığı sürece (artık eşlerle de net konuşulup )
12 mayıs pazar günü natilus a gelecekler :
1-cena
2-born
3-
afiyet olsunbende yarım kilodan 50 felan köfte yaptım dolaba koycktım güya 21 ini yedik![]()
zeytinburnunda değil misin sen ya?..ben gelemem malesef çok uzak![]()
Müdire hanım gördüm seni hahahha
Öğretmen hanım da olabilir :)
yettim bacııııım
hoşgeldin canım
afiyet olsun
benim kıyma da tam yarım kiloydu peki neden 44 köfte çıktıııı:84:
ecoşun dişi de hayırlı olsun, gözün aydın
sağol canım sürekli elliyorum görmemişin dişi olmuş hesbı
50 ye yakın dedim tm saymadımmmmmm kızzz
zeytinburnunda değil misin sen ya?..
tramvayla eminönü, eminönünden vapur.. kadıköydesin işte..
Hayırlı olsun gözün aydınn darısı başınaaa yazdığım kaçıncı kişi diş konusunda biz de istiyoruz artıkkk - dişsiz canavarların anneleri klübü.com1 ecoşun dişi çıktııııııııııııııııııııııııı küçücük minicik beyzlar gözüküyrodu bugun elletti elimize geldiii
2 adet oldum
3 ecoş ço kfenaa dünden beri sürekli durduk yere uykusunda felan ağlıyor emmek istiyor dilini skız gibi çiğniyor bir sorunu var bugun arttı :26:
bende yarım kilodan 50 felan köfte yaptım dolaba koycktım güya 21 ini yedik
köfte patates salata şlgam vardııı mönüde
eşim gececii![]()
bu arda geçmişi okuyayım
benim dışımda karşıdan gelen yok sanırım bu listede :Sbuluşma ayrıntıları:
tarih :12 mayıs pazar
saat :13.00
yer : kadıköy natilus avm
gelecekler
-born
-cena
-şeker portakalı
-cincon
-elifnaz
-...
eşim izin vermiyor karşı diye yaaaaaemin önü olsa ok du ama ora uzak diyor
![]()
canım geçen sen bi izleri geçiren yğmı söylemiştin birdaha verirmisin o adı :44::44:
1 ecoşun dişi çıktııııııııııııııııııııııııı küçücük minicik beyzlar gözüküyrodu bugun elletti elimize geldiii
2 adet oldum
3 ecoş ço kfenaa dünden beri sürekli durduk yere uykusunda felan ağlıyor emmek istiyor dilini skız gibi çiğniyor bir sorunu var bugun arttı :26:
bende yarım kilodan 50 felan köfte yaptım dolaba koycktım güya 21 ini yedik
köfte patates salata şlgam vardııı mönüde
eşim gececii![]()
bu arda geçmişi okuyayım
İlknur dişiniz hayırlı olsun kuzummmmm![]()
ben deeee!HEE bu arada adet de olmak istiyorummm![]()
ben de gelirsem avrupadayım ama tarihler çakışırsa gelebilirimHayırlı olsun gözün aydınn darısı başınaaa yazdığım kaçıncı kişi diş konusunda biz de istiyoruz artıkkk - dişsiz canavarların anneleri klübü.com
benim dışımda karşıdan gelen yok sanırım bu listede :S
bana da uzak canım benim eşim de pek hoşlanmadı bu durumdan ama ne edek sen bi şekilde kandırırsın hadi hadiii![]()
ayy yufka olmasa napardıkAy inşallah düzene girer. Ama birçok arkadaşım anca emmeyi bırakınca düzelir diyor
Söylemesi ayıp ama resim paylaşması daha ayıpelde börek açmak ne ya??? Yaşasın hazır yufka hhaha tembel olabilirim :)
dişiniz hayırlı olsun1 ecoşun dişi çıktııııııııııııııııııııııııı küçücük minicik beyzlar gözüküyrodu bugun elletti elimize geldiii
2 adet oldum
bu arda geçmişi okuyayım
asıl sen nerelerdesinn sen de özlettin kendini canımAh ah bizim ev işi tam bir arap sacina dondu zaten, cok sagol canım tavsiyelerin icin
Busmai ozlettin kendinihosgeldin tekrar.bixim topicten facebooktadami grup var anlamadim ben:26:
Malesef bizdede henüz diş yok:18:
Canim wallahi cesaret ister tebrik ediyorum seni.ben degil dogum yapmak doktora kontrole bile gidemiyorum korkudan.bu da normal fogumun deavantaji olsa gerek.ay hatirlamak bile istemiyorum elini sokmayan kalmamisti tarifsiz bir aci anlatirken bile zor .![]()
napcazzzAynen bende senin gibiyim.. Eşim bir gün en sonunda saçlarını yaptırmak istermisin diye sordu...bende evet isterim dedim ama çok utandım
demek adam da sıkılmış hep topuz yapmamdan...
![]()
harammmmevet canım onun gibi ama pazıyı alalı 4 gün olmuştu
iflas etmiş maaleseff
bende şehriye çorbası yaptım fasülye koymuştu annem dolaba onu yaptım kıymalı
ve pilav eşim birazdan gelir salata da yaparım üşenmezsem
bugün evi süpürüp silmem gerekiyodu ama üşendim
sadece süpürdümm
ev sahibi umreden geldi ona da uğramalıyım
sınav yapıcam yarın ama hala sınavlar hazır değil
sınav hazırlamalıyım
şimdi çıkıyorum oğluma çorba yediricem
cena bende ıspanaklı böreğe bayılırımmmmama ıspanağı yıka yıka bitmiyo sıkılıyorum ben yaa
busmai resimde koysana yeni saç modeline bakalım![]()
Canım güle güle kullan saçlarını ohh sefan olsun hafifliyor insan...Adet de bi biz kaldık galiba gerçekten :18:ben deeee!
ikimiz mi kaldık senle, adet olmayan?
ben de gelirsem avrupadayım ama tarihler çakışırsa gelebilirim
ayy yufka olmasa napardık
dişiniz hayırlı olsun
asıl sen nerelerdesinn sen de özlettin kendini canım
napcazzz
harammmm
rahat bi model oldu hoş oldu
arkası biraz daha kısa olsa tam olurdu da kadın "son kararın mı" deyince korktum çok kısaltma dedim, sonra da kısaltmasını isteyemedim tekrarartık bi dahaki sefere