Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydınnnnnn

off kızlar oğlum gece çok geç uyudu eşimede gıcık oldum yemekten sonra ben hemen mutfaktayken bulaşıkları yıkar içeri öyle geçerim bu eskiden beri böyledir oğlumdan evvel makinaya koyardım şimdi nedense içime sinmiyor elde yıkıyorum neyse dün akşam yine yemek bitti bulaşıkları yıkıyorum dedim aşkım sen 2 dk çocukla ilgilen bulaşıkları toplayayım senin ne mutfak işin biter ne ev işin biter demesinmi e ben yapmazsam kim yapacak dedim çocuğu almadı gitti sinirlendim geçtim içeri aldım çocuğu oynadık ettik oğlumu emzirdim uyutayım derken uyumadı kuduruk 11,5 ta ancak uyudu bizimki o sırada çoktaaan uyumuş tabi kalktım mutfak dandini almış başını gidiyor pantolonunu çıkarmış ortaya atmış çorapları ortada delirdim resmen çocuktan evvel derli topluydu şimdi nasılsa ev dağılıyor diye hepten serdi bende o sinirle hiçbirşeye elimi sürmedim yattım uyudum sabah kalktım mutfağı görmek istemiyorum evlendiğimden beri herhalde ilk kez bu kadar boşladım evi eşimde alışkın değil sabah aramış diyor aşkım hastamısın yoo niye dedim evi böyle bırakmazdın sen diyor dedim bırakıcam mahmut son tabakta kirlenene kadar bırakıcam artık kendimi hırpalamanın anlamı yok dedim hatasını anladı az evvel yine aradı aşkım akşam gelirlen soya sosu tavuk alalım yemeği ben yapayım bu akşam diyor :9::9::9:
iyi olur bende mutfağı evi toplarım bu sırada dedim tamam beraber hallederiz sıkma canını sen dedi arasıra boşvermek lazımmış demekki herşeye birden yetişicem derken onlar hepten seriyorlar arasıra silkelenmeleri lazımmış
günaydın canım naber. bugün bende biraz sert çıkıştım eşime sonrada üzüldüm ama napıyım arada bir böyle yapmayınca yola gelmiyorlar. çok tepki gösterince bizimki evi bile temizliyor. bende ona senden temizlik yapmanı beklemiyorum sadece derli toplu olman yeterli. birkeresinde, durumlarımız seninkiyle biraz benzer. bende çok düzenliyimdir, dağınıklıktan ve kalmış bulaşıktan hiç hoşlanmam. birazda temizlik hastasıyım diyebilirim. içime sinene kadar temizlerim. kendimi yıpratmaktan başka bişeyde değil aslında. gereğinden fazlasına gerek yok. işte birgün biraz uykusuzum. yorgunluk çabası. ev dandini almış başını gitmiş. eşimin umrunda değil, kızdım niye böyle yapıyorsun sen bari derli toplu ol diye. oda amann hepsini yapma yarısını da sonra yaparsın dedi. bende yaaa öyle demek. yapmadım, ertesigün yine yapmadım, ama içimde gidiyor çok huzursuzum duramam dağınık evde. 2 gün ceza verdim baktım gece gece ev topluyor temizliyor. bulaşıklarıda yıkamış. bende yattım uyudum hiç tınmadım. sabah bir kalktım hertaraf tertemiz mükemmel olmuş. bide kahvaltı hazırlamış. bak diyor nasıl olmuş.

Allah Allah bende hiç sezeryan etkisi yok ara sıra sırt ağrısı oluyor ama oğlumu taşımaktan kucaktan indirince geçiyor doktordan doktora fark edermi acaba mesela eltim hala dikiş yerim ve çevresi uyuşuk diyor bende öyle birşey yok her yerimi hissediyorum dikiş yok zaten dış kısımda yapıştırma sanırım yeni sezeryanların hepsi öyleymiş dikiş olmadığından çok sorun yaşamadım ilk 10 gün öldüm ağrısından ama sonrasında rahatım şükür
canım inşallah üşütmemiştir ama bizimki bazen yedirdiğimiz birşey boğazına takılırsada tüm yediğini kusuyor mesela pütürlü yemeye alışkın tavuk parçala ıslatıp parçalayıp yer ama bir parça birşey takılsın boğazına yediği ne varsa çıkarıyor o anda hem üşütmeden kusmuş olsa yine kusardı ben birkez yaşadım onu bir gece art arda 3-4 kez musluktan su fışkırır gibi kustu Allahım evde yanlızdım ve o korkuyu ömür boyu unutamıycam bir kustu üstünü değiştirdim yatağı çarşafı hepsini yeniledim yatırdım 10 dk sonra yattığı yerden yine kustu ama ne kusma kendisini geçtim ben yatak nevresim heryer battı yine değiştrdim tekrar kustu ne yapacağımı şaşırdım en son soktum banyoya gece saat 3 te banyo yaptırdım yavrumu ardından vücudunu güzelce yağladım rahatlar belki diye sonra doyurdum uyuttum sabahta doktor üşütmüş dedi antibiyotik verdi şükür tekrarlamadı ama o gece ömrümden ömür gitti diyebilirim Alllah kimseyi evladı ile sınamasın zaten o günden sonrada sütüm bile azaldı nasıl bir şok yaşadıysam

off sorma bütün dünya etraflarında dönüyor sanki 2 dk çocuğu kucağına veriyorum dün akşam çarşafları değiştiricem çocuk oyuncaklara uzanmaya çalışıyor çocuğa ne dese beğenirsin hadi ağla oğlum ağla ağlasana çocukta bakıp gülüyo manyakmı bu adam ya diyordur kendince Mahmut napıyorsun diyorum ağla diyince ağlamıyor ondan yapıyorum demezmi Allahım sen ona akıl fikir banada sabır ver ben hep söylüyorum ben boranı değil babasını büyütürken yoruluyorum babasını büyütürken oğlanda arada büyüyüveriyor

ayyy çok güldüm sabah sabah:1: ağla oğlum ağla haaa

Arkadaşlar Mayıs ayının ikinci yarısında miniğimin Diş Buğdayı Partisini yapacağım inşallah

Tüm Temmuz 2012 Anneleri Davetlidir

Adres : Çekmeköy Şile Otoyolu Üzeri

Tarih : Mayıs ayının ikinci yarısı gibi planlıyorum ama gerekirse öne yada geriye çekilebilir hepiniz için uygun bir tarihte karar kılabiliriz.

Eki Görüntüle 657263

davetiyemizi görmeyenler için tekrarlıyorum :8::8::8:

gelebilecekler isim verirse çok sevinirim

elifnaz, şeker portakalı, borntobemother,zeynep, karakız katılacaklar

cena ve libyana kesin bilgi vermediler beklemedeyim

miracle ve busmai sizden de yanıt bekliyorum

Son düzenleme:
geçmiş bayaa birikmiş. şöyle bir geçmşe bakayım geliyorum. gelebilirsem tabii. paşam birazdan uyanır.

kuzu geç olsun diyorsan zaten kuzuların doğum günü yaklaşıyor iki masraf yapma o zaman diş buğdayınıda doğum günü ile birlikte yaparsın :44:
öylemi diyorsun ama geç olmazmıki ya heveslendim de şimdi sizin için dahamı uygun olur yaza yapsak ama o zamanda herkes tatillere gidecek kimse kalmayacak zar zor 5-6 kişi bulmuşum onlarıda kaçırmıyım elif doğum yapacak mesela 40 lı bebekle nasıl gelsin yok yok mayıs iyidir olmadı nisan veya haziranda yaparız doğum gününede ayrı hazırlık yaparız artık zaten kv lerde ayrı evde ayrı kutlarız annem ve kv aynı ortamda çekilmiyorlar pek

günaydın canım naber. bugün bende biraz sert çıkıştım eşime sonrada üzüldüm ama napıyım arada bir böyle yapmayınca yola gelmiyorlar. çok tepki gösterince bizimki evi bile temizliyor. bende ona senden temizlik yapmanı beklemiyorum sadece derli toplu olman yeterli. birkeresinde, durumlarımız seninkiyle biraz benzer. bende çok düzenliyimdir, dağınıklıktan ve kalmış bulaşıktan hiç hoşlanmam. birazda temizlik hastasıyım diyebilirim. içime sinene kadar temizlerim. kendimi yıpratmaktan başka bişeyde değil aslında. gereğinden fazlasına gerek yok. işte birgün biraz uykusuzum. yorgunluk çabası. ev dandini almış başını gitmiş. eşimin umrunda değil, kızdım niye böyle yapıyorsun sen bari derli toplu ol diye. oda amann hepsini yapma yarısını da sonra yaparsın dedi. bende yaaa öyle demek. yapmadım, ertesigün yine yapmadım, ama içimde gidiyor çok huzursuzum duramam dağınık evde. 2 gün ceza verdim baktım gece gece ev topluyor temizliyor. bulaşıklarıda yıkamış. bende yattım uyudum hiç tınmadım. sabah bir kalktım hertaraf tertemiz mükemmel olmuş. bide kahvaltı hazırlamış. bak diyor nasıl olmuş.

ya ben pek temizlik hastasıyım diyemem temizliği severim ama çocuk olunca sık yapamadığımdan alıştım bu haline evin içerisi gayet temiz dışardan bakıldığında camlar balkonlar ağlıyor millet ne düşünüyordur Allah bilir ama çokta tın kış günü cam silecek kadar canımı yolda bulmadım çalışmasam yaparım ama çocukta olduktan sonra yapamam valla sanırım iyi bir kadın buldum ay başında ona yaptırıcam artık ama dağınıklık takıntım vardır oturduğum koltuğun örtüsünün bile dağılmasına tahammilim yok yerinde olmayan hiçbirşeye dayanamam herşey yerli yerinde olacak kirli çamaşır kirli sepetinde olacak mesela ütülenmemiş eşya beklemez hayatta kuruduğu anda ütülenip asılır hepsi dolaba ama kv öyle alıştırmamış sabahın köründe anneeee gömlek ütüle diyip ütületirlermiş tabi eşim kendisi ütülermiş o ayrı şimdi alıştı paşam dolapta hepsi şıkşıkıdım ütülü temiz hazır hergün bir gömlek bir pantalon giyip hemmen kirli sepetine bende istemiyorum 2 gün aynı gömleği giysin ama 1 saatliğine gidip gelmiş bile olsa hoppp kirliye e ama el insaf yani o kadarda demedik alıştırmıştım ben düzene kv denin evinde banyo yapar banyo sel bizde banyoya girer ayak havlusunu serer yere üzerinde kurulanır 1 damla su dökülmez yere kirlilerini toplar sepete atar vs vs dikkat ederdi şimdi nerde çıkarırsa orda kalıyor bende çalışıyorum banada günah üstelik beyefendi arabasıyla gidip geliyor işe ben hergün 2 otobüs git 2 otobüs gel ben delirmiyimde kim delirsin

ayyy çok güldüm sabah sabah:1: ağla oğlum ağla haaa

yaa koca eşşek işte dün baloncuk yapan oyuncaklardan aldım oğluma dedim çocuğu oyala bununla bu balonlar yapıyor oğlum yakalamaya çalışıyor falan oğlan balonları patlatıyormuş diye dönmüş arkasını o tarafa yapıyor mahmut napıyorsun hiçç çocuğu oynat demedinimi diyor e mahmut çocuğa arkanı dönmüşsün çocuk ensenlemi oynayacak diyorum ama napıyım balonları patlatıyor diyor ya Allahım çatlıycam keşke çocuk yapmadan evvel eksik kalmış çocukluğunu yaşatsaymışım adama

günaydınnnn

kızlar bu cumartesi başıma öyle bir olay geldiki çok üzücü şükür Allahıma birşey olmadı yoksa kahrolurdum

oğlumu yıkarken girdim banyoya onu kucağıma aldım evde kimse yokken o şekilde yıkıyorum mecburen neyse banyoya girmeden evvel kombiyi sonuna kadar açmıştım hava ayaz ev ısınsın çocuk üşümesin diye suyu ayarlamıştım güzel yıkarken su birden soğudu çocuğu kucağıma aldım suyu ayarlıyorum sıcağı açtım soğuğu az açayım derken su kaynamasınmı küvette küçük zaten ben bacağımı uzatmışım bacağım yanıyor sesimi çıkaramıyorum kucağımda çocuk var çekemiyorum da neyse soğuk suyu açtım ha soğudu ha soğuyacak derken oğlum bir çığlık attı birde baktım bacağımdan süzülüp ona gelmiş kaynar su yavrum bir bacağı kıpkırmızı olmuştu ödüm koptu ben suyla uğraşırken üşüdüde tabi neyseki duşakabin var ısınmıştı içerisi ufoyuda yakmıştım banyoda neyse çocuğu yıkadım çıkardım giydirdim falan bacağı kızarıktı içim nasıl acıdı benimde bacağım kızardı ama yanmadı o anlıktı geçti yaktım sandım çocuğu göz göre göre eşim geldi anlattım o uyardı kombi çok açıkken suyu ısıtamamıştır diye ben hiç düşünemedim bilseydim açmazdım kombiyi o kadar neyseki dün sabah baktım geçmiş kızarıklık yok çok şükür yanıkta yok dokundum okşadım acısa ağlardı ama bu bana ders oldu yaşadığım korkuyu azabı anlatamam

neyse dün pastırmalı nohutu yaptım ama lezzetli birşey oldu beğendik hem çemenlerini ayıklayınca pastırma çok koku yapmadı karakıza sevgiler :34: yanınada bulgur pilavı yapmıştım sonrası içinde sütlaç ohh oğlumada az şekerli yaptım sütlaçı bayıldı bıdık tavsiye ederim kızlar çok sevdi afacan daha öncede yapmıştım ama o zaman küçüktü şimdi daha bir ağzının tadını bilir oldu

ya dün gece ev nasıl soğuktu ben kombiyi arttırdıkça ev soğuyor ben arttırıyorum ev soğuyor baktım olmayacak ufoyu yaltım çocuk üşüyecek korkusuyla sabah kalktık evlerin çatıları buz tutmuş neyseki soğuklar bitiyormuş bugün ısınacakmış hava aman şu çocukları hasta etmeden bahar gelsin artık inşallah

ben geçmişi cevaplıyım biraz
Canancım eyvahh diye diye okudum valla çok geçmiş olsun tatlım benim. allah korumuş. ayyy rabbim beterinden korusun yinede ucuz atlatmışsın. ben duşlara hiç güvenmiyorum birkeresinde kendimi haşladım da o yüzden. ben hep kovaya koyarım eşimle yıkarız. kendime güvenemiyorum tek hiç yıkamadım. hep kv yıkardı oda hastanede kp yanında olduğu için iş eşimle ban düştü. çok zorlanıyorum. okadar hareketliki zor zaptediyoruz. biraz uysal olsa belki cesaret ederim amam mümkün değil yıkayamam. eşimin izin günlerinde artık.off gerçekten şu havalar bi düzelseydi. kıştan bahara geçmeyı, yazın kışa geçmeyi hiç sevmiyorum. o arada havalar hep dengesiz oluyor. bi yaz gelseydi. buseferde off çok sıcak deriz gerçi de. yinede yaz gibisi yok.

Günaydın arkadaşlar, geçen bir görünüp kayboldum, ama bugün işe başladım artık kk dayım :51:

Öncelikle yine geçmişe bakamadım, en son cincon senin yazın vardı onu gördüm canım, geçmiş olsun iyi herhangi bi yanık oluşmamış bebişinde, Allah'ım korusun bebeklerimizi

Beni tanıyanlar bilir, oğluma komşum bakıyodu, bende ses kayıt cihazı koymuştum eve, şiddet kötü davranma kesinlikle yok, hatta epey sevme sesi geliyordu, ama anne yüreği işte hep daha fazlasını istiyoruz, sadece sevmesi yetmez yiyomu, içiyomu vs derken dayanamadım eve gizli kamera yerleştirdim. Bu komşum dediğm kadınla sadece apartman giriş çıkışında mrbam vardı, adını bile bilmezdim, aynı zamanda apartmanımızın temizliğinide o bayan yapıyo.

bana temizliğe yıllardır gelen ve çok yakın arkadaşlarımın referansı olan bi ablamız vardı, onun evi çok uzak, kışında günler kısa olunca eşim bu komşu kadını önerdi, yöneticiye sormuş nasıl insanlar diye, iyiler diyince yakında oturması sebebiyle bu kadını seçtik.

Benim yanımda gayet ilgili temiz, namazında niyazında bi bayan, neyse işte Kamerayı yerleştirdiğim gün iş yerinde bi önceki günün ses kaydını dinledim. O gün öğle arası eve gidememiştim. Bu komşu kayıtta telefonda görüştüğü kişiye aynen şöyle diyo "Kadın bu öğle çok şükür gelmedi, inşallah daha gelmez, ne bileyim gelsin istemiyom işte" :53: aynı zamanda konuşmanın diğer bölümlerinde yöneticiden zam isteyeceğini söyledi ve ardından şöyle dedi:"sen onu bırakta sen ona okusana bişiler koltuğuna sepeleyim, ama annesinin adını bilmiyom, sorsam yanlış anlar, sen oku işte bişiler" :47:

Benim tepemin tası attı, eve gidince kameranın kayıtları izledim, oğlum uyurken yan geliyo, benim oturma odasındaki battaniyemin altında yatıyo, oğlan kalkınca yemeğini yediriyor ama her kaşıkta kaşığın altını kendi ağzında sıyırıyo :47: Sonra tvnin karşısında yürütece bi oturtuyo bi daha yatana kadar orda, bizimki kuran okuyo, oğlumun emziği halıya düşüyo alıp hop ağzına veriyo:47:

Oysaki biz yürüteçte 20dk dan fazla tutmayacağını konuşmuştuk, hatta kendi bana dedi bu erkek bebeğe sakıncalı fazla tutmayalım dedi, sonrada bana diyoki zaten sevmedi onu hiç durmuyo onda. Ben annesi olduğum halde aynı kaşıktan yedirmiyorum, çocuğum hassas, bilmem dişimde bi iltihap bişe vardır, beni hasta etmeyen o küçük daha bünyesi onu hasta eder diye, öyle sinirlendim anlatamam, sonra aradım kv gelecekmiş o bakmak istiyo artık dedim ve işine son verdim.

O bikaç gün kendime zor geldim, hep ya şiddet olsaydı buna şükret erkenden farkedip kurtuldun diyerek avuttum kendmi, ama insan dayanamıyo hep kendini şuçluyo, zaten kv oğlumu görmeye gelecekti, şimdi biraz uzatacağız bu ziyareti

Eski yazılarımı hatırlayanlar bu yaz ve sonbahar aylarında kvgillerden çektiğimi az çok bilir, allah'ı var açık bi kötülüğü hakareti yoktur. ama gerek oğlunu çok pohpohlaması, gerek dediğimi yapmaz ki bu oğlan deyip işine gelen yerde acıtasyon yapıp eşimi parmağında oynatması, gerekse yaşam tarzlarımızın epeeeey farklı oluşu yüzünden ısınamadım gitti. Ayrıca ben de biraz huylu bi insan olduğum için yatılı misafirliğe gitmeyi sevmem, geleninde başımın üstünde yeri vardır iyi ağırlarım ama uzun sürsün istemem, galiba biraz rahatıma düştünüm ama bunun esas sebebi başkalarının yanında rahat olamamam, mesela kimi rahat rahat oturur uzanır, ben kp ve kv varken giydiğime dikkat eder, yanlarında haliyle bi uzanıp tv izleyemem. Bide kendileri sağolsun kendi evleri gibi davranırlar, sanırsım ben misafirim olur bi müddet sonra vs vs

Velhasıl oğlum için çiğ tavuk yiyorum yine :53: Yaklaşık bi ay kv bakacak sonra o bahsettiğim bana temizliğe gelen abla gelecek, artık onuda kamerada izler duruma göre ya ücretsi izin alcam (verirlerse) ya da oğlumu kreşe vercem, kv oğlum doğmadan siz bi bebek yapın ben kışın gelir bakarım yazın alır memlekette bakarım derdi ama şimdi bakamam, ben hasta kp hasta, kız hasta deyip işten sıyrılıyo, bana mı tavır yapıyo baştan ona bırakmadım diye, yoksa haybeye mi laf atıyodu yeterki bebek yapalım diye anlamadım. Ama oğlum doğunca illa bakayım vs demedi hiç, dediği sadece eee bu oğlana nasıl bakılacak şimdi oldu.

Anlayacağınız çok kötü iki hafta geçirdim, pişmanlık, kendini suçlama, kvnin gelecek olması ve uzun kalacak olması, sonrasında ne yapacağımız derken kafa bi milyondu, üstüne bide oğlum ateşlendi, burnu tıkandı, balgam yaptı, öksürdü, diş sancıları çekti derken, alttan iki dişimiz nihayet patladı, şimdi biraz toparlamaya çalışıyo ama ilaç içiremiyorum velede :53: Kokusunu aldımı kilitliyo ağzını :44:
canım çok geçmiş olsun. yazdıklarını tek nefeste okudum ve gözlerimi kocaman açmışım kendime geldiğimde. manyak karı yaa nolcak. kimseye güven olmuyor işte. allah bidaha yaşatmasın ne insanlar var.

dün akşam söyler gibi yaptım.. Mayıs gibi kadıköye mi gitsek acaba değişiklik olur dedim.. Oda kadıköye gidene kadar eminönüne giderim kadıköy güzel değil dedi...:30: Bende avm var oraya gidelim diyemedim...:31:

yaaa :26: sen biraz daha işlemeye devam et o zaman alttan alttan daha zaman var nasıl olsa:34:

öylemi diyorsun ama geç olmazmıki ya heveslendim de şimdi sizin için dahamı uygun olur yaza yapsak ama o zamanda herkes tatillere gidecek kimse kalmayacak zar zor 5-6 kişi bulmuşum onlarıda kaçırmıyım elif doğum yapacak mesela 40 lı bebekle nasıl gelsin yok yok mayıs iyidir olmadı nisan veya haziranda yaparız doğum gününede ayrı hazırlık yaparız artık zaten kv lerde ayrı evde ayrı kutlarız annem ve kv aynı ortamda çekilmiyorlar pek

ya ben pek temizlik hastasıyım diyemem temizliği severim ama çocuk olunca sık yapamadığımdan alıştım bu haline evin içerisi gayet temiz dışardan bakıldığında camlar balkonlar ağlıyor millet ne düşünüyordur Allah bilir ama çokta tın kış günü cam silecek kadar canımı yolda bulmadım çalışmasam yaparım ama çocukta olduktan sonra yapamam valla sanırım iyi bir kadın buldum ay başında ona yaptırıcam artık ama dağınıklık takıntım vardır oturduğum koltuğun örtüsünün bile dağılmasına tahammilim yok yerinde olmayan hiçbirşeye dayanamam herşey yerli yerinde olacak kirli çamaşır kirli sepetinde olacak mesela ütülenmemiş eşya beklemez hayatta kuruduğu anda ütülenip asılır hepsi dolaba ama kv öyle alıştırmamış sabahın köründe anneeee gömlek ütüle diyip ütületirlermiş tabi eşim kendisi ütülermiş o ayrı şimdi alıştı paşam dolapta hepsi şıkşıkıdım ütülü temiz hazır hergün bir gömlek bir pantalon giyip hemmen kirli sepetine bende istemiyorum 2 gün aynı gömleği giysin ama 1 saatliğine gidip gelmiş bile olsa hoppp kirliye e ama el insaf yani o kadarda demedik alıştırmıştım ben düzene kv denin evinde banyo yapar banyo sel bizde banyoya girer ayak havlusunu serer yere üzerinde kurulanır 1 damla su dökülmez yere kirlilerini toplar sepete atar vs vs dikkat ederdi şimdi nerde çıkarırsa orda kalıyor bende çalışıyorum banada günah üstelik beyefendi arabasıyla gidip geliyor işe ben hergün 2 otobüs git 2 otobüs gel ben delirmiyimde kim delirsin

yaa koca eşşek işte dün baloncuk yapan oyuncaklardan aldım oğluma dedim çocuğu oyala bununla bu balonlar yapıyor oğlum yakalamaya çalışıyor falan oğlan balonları patlatıyormuş diye dönmüş arkasını o tarafa yapıyor mahmut napıyorsun hiçç çocuğu oynat demedinimi diyor e mahmut çocuğa arkanı dönmüşsün çocuk ensenlemi oynayacak diyorum ama napıyım balonları patlatıyor diyor ya Allahım çatlıycam keşke çocuk yapmadan evvel eksik kalmış çocukluğunu yaşatsaymışım adama

ayyy deli eder bizi bu adamlar:19:

günaydın kızlar mutlu günler

Günaydınn canlarr...

Anladım daha dişi çıkmayan var baya varmış demekki normal henüz...

Ayy dün çok yoruldum eve gidince bide akşam akşam temizlik yaptım canım çıktııı.

Bugün öğleden sonra dr a gideceğiz üfürüm için dua edin kızlar.

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

ECOŞ un dişi de hayırlı olsun

Günaydınn canlarr...

Anladım daha dişi çıkmayan var baya varmış demekki normal henüz...

Ayy dün çok yoruldum eve gidince bide akşam akşam temizlik yaptım canım çıktııı.

Bugün öğleden sonra dr a gideceğiz üfürüm için dua edin kızlar.

Canım inşallah güzel haberlerle dönün.

günaydınnnnnn

off kızlar oğlum gece çok geç uyudu eşimede gıcık oldum yemekten sonra ben hemen mutfaktayken bulaşıkları yıkar içeri öyle geçerim bu eskiden beri böyledir oğlumdan evvel makinaya koyardım şimdi nedense içime sinmiyor elde yıkıyorum neyse dün akşam yine yemek bitti bulaşıkları yıkıyorum dedim aşkım sen 2 dk çocukla ilgilen bulaşıkları toplayayım senin ne mutfak işin biter ne ev işin biter demesinmi e ben yapmazsam kim yapacak dedim çocuğu almadı gitti sinirlendim geçtim içeri aldım çocuğu oynadık ettik oğlumu emzirdim uyutayım derken uyumadı kuduruk 11,5 ta ancak uyudu bizimki o sırada çoktaaan uyumuş tabi kalktım mutfak dandini almış başını gidiyor pantolonunu çıkarmış ortaya atmış çorapları ortada delirdim resmen çocuktan evvel derli topluydu şimdi nasılsa ev dağılıyor diye hepten serdi bende o sinirle hiçbirşeye elimi sürmedim yattım uyudum sabah kalktım mutfağı görmek istemiyorum evlendiğimden beri herhalde ilk kez bu kadar boşladım evi eşimde alışkın değil sabah aramış diyor aşkım hastamısın yoo niye dedim evi böyle bırakmazdın sen diyor dedim bırakıcam mahmut son tabakta kirlenene kadar bırakıcam artık kendimi hırpalamanın anlamı yok dedim hatasını anladı az evvel yine aradı aşkım akşam gelirlen soya sosu tavuk alalım yemeği ben yapayım bu akşam diyor :9::9::9:
iyi olur bende mutfağı evi toplarım bu sırada dedim tamam beraber hallederiz sıkma canını sen dedi arasıra boşvermek lazımmış demekki herşeye birden yetişicem derken onlar hepten seriyorlar arasıra silkelenmeleri lazımmış

Waow süper :) bizde bu işin sonu hiç böyle bitmez :(

Günaydın herkeze.hepimiz için hayırlı ve mutlu birgün olur inşallah. paşam bugün 6 da uyandırdı. gece 1 kez uyandı. yanıma yatırdım durmadı illa kalkmamı istiyor. oturttum önüne oyuncakları koydum yattım ama yanımda çocuk. oynadı sıkıldı. otururken yatış pozisyonuna geçti ayaklarını karnıma vuruyor. kalktım oturttum yine oyuncak koydum yine yattım. bu sefer saçımı yoldu ve ciyak ciyak bağırdı. mecburen kalktım. oyun oynadık. mutfağa geçtik mama hazırladım hepsini yedi 2 kaşık kadar kalmıştı hepsini bir anda kustu. hiç böyle görmemiştim. inşallah üşütmemiştir. üzermdekileri çıkardım,kocişin uyanma saati geldi onu uyandırdım. kahvaltısını hazırladım çay koydum. oğluma başka bir kahvaltı hazırladım ıhlamur kaynattım pekmez kattım kahvaltısıyla yedirdim. kocayı gönderdim, oğlanı uyuttum,etrafı topladım, kendime kahvaltı hazırladım geldim. biraz rahatsız gibiyim. birazda yorgunum. belkide yorgunluk değilde belim sırtım ağrıyor yine. offf sezeryandan beri geçmedi. havalar iyice düzelsin fizik tedaviye gidecem,belki faydası olur.

Canım geçmiş olsun. Sezeryanı epidural mi oldun sırt ve bel ağrısı çekiyorsun? Ben genel oldum. Ufaklığın kusmasına da dayanamıyor insan dimi :/

eveeeet, suçlu da geldiii:67:
üç ıspanaklı börek üzerine koca bi muz yiyen kız :83:
işte o benimm:83:
spora gidecem birazdan, antrenör gelir hakkımdan :57:

arya, inş güzel haberlerle dönersiniz. Allah yardımcınız olsun bacım.
cincon, iyi yapmışsın bacım.. helal olsun :42:
arada bi ayar vermek gerekiyor bu adamlara.. :113:
sen çalış, bi başına her şeye yetiş, bebek bak, herşey de mükemmel ve eksiksiz olsun..
oldu canım :63:
nkolik, kız gel alnından öpücem senii:128::9:

Ya ben hiç kuru incir vermedim eline. Aklıma gelmedi. Bir ara denemeliyim inşallah :)
Bendeeee. Bi ara vereyim bari
ayşecik , başta emiyordu, şimdi deli gibi koparıyor yiyor :27:
şaka bi yana hem lezzetli hem faydalı bi şey. kakalarını da kolay yaparlar :31:

dün akşam söyler gibi yaptım.. Mayıs gibi kadıköye mi gitsek acaba değişiklik olur dedim.. Oda kadıköye gidene kadar eminönüne giderim kadıköy güzel değil dedi...:30: Bende avm var oraya gidelim diyemedim...:31:
canım, siftahı yapmışsın.
kadının fendi erkeği yendi..:32:
daha zaman var bacım, sen yavaş yavaş işlersin o zamana.. :ssz:
olmazsa herşeyi söyleme, sadece iki arkadaşla ya da cenayla buluşucam de. :34:

Son düzenleme:
kızlaaarr günaydıınnn:emir_bebek:
cinconum ban seslenmişsin günlerdir ama geçmişi okuyamadığım için henüz görmedimm tatlımm,
diş bugdayı partinize gelmeyi çok isterim beni listene ekle canımm:9:

feyza, yeni yaşın şimdiden hayırlı olsuunn :16::70:
sağol canım:1::1:
günaydınnnnnn

doğru söylüyosun canım biz herşeye yettikçe daha da seriliyolar
bende arada yapıyorum onu bunalıyorum o da anlıyo toparlanıyo
ama bi zaman sonra yine aynı arayı açmamak lazım:23::23:

bensiz doğum günüm olmaz canan siz en iyisi bana gelin hem erzurumu da görmüş olursunuz
en güzeli buuu:46::46::8::8::8:

bende öğle arasındayım oğlum uyuyo ve çok kızgınım :19::19:
ben nasıl özledim onu ama yaa neden uyuyo ki
ne dengesizim hee uyumasa da neden uyumuyo derim ama
görmek istiyodum aşkımı:26::26:

bugün sınav yapıyorum öğrencilere kopya yakaladımm :20::20:
bi de onları okuması var tabii:18::18:

Ne gibi yanlış anlamadım :/ ??

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn :)

kızzz çocuğu ereken yatır erken doyurrrr

canım, eminönünden sonra bi vapur var ya,,:25:
sen gel, sahilden seni alırız biz..:14:

ben avm sevmem, tercih de etmem ama bebekler olunca emzirme gibi bi gereklilik var.
açık bi yerde buluşsak nerede emzireceğiz? varsa fikri olan söylesin, benim aklıma bi şey gelmedi:44:

e dönüş ne olcak olmaz :25:

ne emzirmesiii :27: maması yokmuuuu gerçi awmde emzirme olayı var bebek odası var

günaydınnnnnnnnnnnnnn:3:

canım gözünüzaydın inci gibi dişleri olsun kızının :46:

hadi güzelim sende atlattın diş buğdayını insan bir rahatlıyor demi resimleri bekliyoruz:34:

sağol canımmmmmmmmmmm :3::3:

bu dişi cikmayanlar olarak bizde ayri grup kuralım tek bizmiyiz yoksa:)
21 koftemi nerenize yediniz okadar kofteyi ;)

vallla eşim benim canavar :24:

günaydınnnnnn

bende son tabak kalana kadar 3 gündür bulaşık yıkamıyorum sonuç ne mi " ilknur çocuk çok uslu kadınlar kulübüne az gir " olduuu dedim . derslerde bitti hazır temizlik ypayım dedim her dakka terminatör gibi bulaşıkları makinaya at çamaşır yıka katla topla yerine koy sonuç sürekli üzerinde çıkan yerde bri giydiğini birdaha giymemek cinnet geçirdim :19::47: bıraktım bakim nereye kadar gidecekkk !!

he yaa kapat kapat ecoş düşüyor dedi kapadı ah bu afacanlar yokmu göz açtırmıyorlar akşam eşime gösterdim ecoşu anaa bu aynı boran diyor heee dedim bizde öyle diyoruz aynılar dedim bu işte bir keramet vardır diyor :34::34::34::16:

kızzz bize gönderecek ama değilmi bak gerekirse evden eskortla aldırırım BABAM SAĞOLSUN :16::16::16:

forumda bir yerde görüşrüz demişim o ara eşim diyor ne forumu saçmaladım :52:
aynılar aynı :23:

gelcem inşallah kız eşimin kafasına yatırması lazım

Cinconum ya eşinle olan muhabbetlere resmen koptummmm :) çok eğlenceli.

sağol canım:1::1:

doğru söylüyosun canım biz herşeye yettikçe daha da seriliyolar
bende arada yapıyorum onu bunalıyorum o da anlıyo toparlanıyo
ama bi zaman sonra yine aynı arayı açmamak lazım:23::23:

bensiz doğum günüm olmaz canan siz en iyisi bana gelin hem erzurumu da görmüş olursunuz
en güzeli buuu:46::46::8::8::8:

bende öğle arasındayım oğlum uyuyo ve çok kızgınım :19::19:
ben nasıl özledim onu ama yaa neden uyuyo ki
ne dengesizim hee uyumasa da neden uyumuyo derim ama
görmek istiyodum aşkımı:26::26:

bugün sınav yapıyorum öğrencilere kopya yakaladımm :20::20:
bi de onları okuması var tabii:18::18:

Ben haftaya yapacağım inşallah. Dediğin gibi okuması çok sıkıntı. Ama sınavları şu açıdan seviyorum; başlayınca bir kere okulun sonu geliyor :)

kızzz çocuğu ereken yatır erken doyur

Canım zaten gece öğünümüz yok. Ek gıda özürlüyüz ya ne yaptığım muhallebiyi yedi ne gece mamasını ne de yoğurdu. En son 7 gibi muz yedi mıncıklaya mıncıklaya. O da yani 1/5 muz. Uyku saatini de kendi seçiyor zaten. Eskiden 6 da yatardı gece uykusuna ki kabus gibiydi. Şimdi 9-10 gibi seansa başlıyoruz :). Arkadaşlaım diyorki aynı yatakta yatırırsan bu sorun kalkar ortadan çünkü seni arıyo diye böyledir. Ama ben de öyle birley istemiyorum. Artık bakalım emme maceramız bitince düzelir inşallahhhhhhh.

Bakıyorum bakıyorum yazan var mı diye.. Ama nerdeeeeee?:19::19::19:

Cena nereye gittin? Herkes nerdeeeee
:84::84::84::84:

Bende size küstüm işte... :63::63:

merhaba kızlar,
bugun kendımı astım. sabah erkenden kalktım, hazırlandım, kızımın karnını doyurdum, altını temziledim. evden ilk defa tek cıktım. kızımı babasına bıraktım. acıkırsa nasıl mama yapacagını anlattım. biberonun içine mamayı koydum. 11 e kadar baba kız evde kaldılar. 11 de anneme götürdü. hem uykusu bölünmemiş, sabah soğuğunu yememiş oldu, hemde annem 6.30 da kalkmamıs oldu.
esıme ancak guvenmeye basladım...biraz gec oldu ama...

Ya ben hiç kuru incir vermedim eline. Aklıma gelmedi. Bir ara denemeliyim inşallah :)
Bu konuyu açtığınız iyi oldu. evde vardı bende nasıl verebilirim diye soracaktım unutmuşum. belki kaynatıp suyunu içirebilirmiyiz diye. ama eline vermekte mantıklı. hatta bugün verdim yarısını yutmuş.

Allah Allah bende hiç sezeryan etkisi yok ara sıra sırt ağrısı oluyor ama oğlumu taşımaktan kucaktan indirince geçiyor doktordan doktora fark edermi acaba mesela eltim hala dikiş yerim ve çevresi uyuşuk diyor bende öyle birşey yok her yerimi hissediyorum dikiş yok zaten dış kısımda yapıştırma sanırım yeni sezeryanların hepsi öyleymiş dikiş olmadığından çok sorun yaşamadım ilk 10 gün öldüm ağrısından ama sonrasında rahatım şükür
canım inşallah üşütmemiştir ama bizimki bazen yedirdiğimiz birşey boğazına takılırsada tüm yediğini kusuyor mesela pütürlü yemeye alışkın tavuk parçala ıslatıp parçalayıp yer ama bir parça birşey takılsın boğazına yediği ne varsa çıkarıyor o anda hem üşütmeden kusmuş olsa yine kusardı ben birkez yaşadım onu bir gece art arda 3-4 kez musluktan su fışkırır gibi kustu Allahım evde yanlızdım ve o korkuyu ömür boyu unutamıycam bir kustu üstünü değiştirdim yatağı çarşafı hepsini yeniledim yatırdım 10 dk sonra yattığı yerden yine kustu ama ne kusma kendisini geçtim ben yatak nevresim heryer battı yine değiştrdim tekrar kustu ne yapacağımı şaşırdım en son soktum banyoya gece saat 3 te banyo yaptırdım yavrumu ardından vücudunu güzelce yağladım rahatlar belki diye sonra doyurdum uyuttum sabahta doktor üşütmüş dedi antibiyotik verdi şükür tekrarlamadı ama o gece ömrümden ömür gitti diyebilirim Alllah kimseyi evladı ile sınamasın zaten o günden sonrada sütüm bile azaldı nasıl bir şok yaşadıysam

off sorma bütün dünya etraflarında dönüyor sanki 2 dk çocuğu kucağına veriyorum dün akşam çarşafları değiştiricem çocuk oyuncaklara uzanmaya çalışıyor çocuğa ne dese beğenirsin hadi ağla oğlum ağla ağlasana çocukta bakıp gülüyo manyakmı bu adam ya diyordur kendince Mahmut napıyorsun diyorum ağla diyince ağlamıyor ondan yapıyorum demezmi Allahım sen ona akıl fikir banada sabır ver ben hep söylüyorum ben boranı değil babasını büyütürken yoruluyorum babasını büyütürken oğlanda arada büyüyüveriyor
Ben aslında neyden kaynaklandığını bilmiyorum ağrıların. zaten sıkta olmuyor, fakat doğum öncesinde bukadar ağır bir bel ağrısı geçirmedim sezeryan yerimdede bazen acı hissediyorum. normal olduğunu söylüyorlar hatta 1 yıl geçmez o acı diyorlar. doktorada gittim sezeryan yerim için ultrasyona koydular bişi çıkmadı. muayene ettiler bişey yok. dr da olur böyle hemen geçmez sonuçta ağır bi ameliyat dedi doğum için. fizik tedavi hemen önermemişti fakat yaz ortalarında gidebilirsin dedi. gitcem bakalım.

kuzu geç olsun diyorsan zaten kuzuların doğum günü yaklaşıyor iki masraf yapma o zaman diş buğdayınıda doğum günü ile birlikte yaparsın :44:
diş buğdayınında doğum günününde yeri ayrı ama şahsen bende öyle düşünüyorum. diş buğdayı yapacaktım çok istiyordum ama kp hastanede olduğu için yapmam artık. doğum günüyle birleştircem bende. olmazsa olmaz diye bişey yok.

merhaba kızlar,
bugun kendımı astım. sabah erkenden kalktım, hazırlandım, kızımın karnını doyurdum, altını temziledim. evden ilk defa tek cıktım. kızımı babasına bıraktım. acıkırsa nasıl mama yapacagını anlattım. biberonun içine mamayı koydum. 11 e kadar baba kız evde kaldılar. 11 de anneme götürdü. hem uykusu bölünmemiş, sabah soğuğunu yememiş oldu, hemde annem 6.30 da kalkmamıs oldu.
Ayy bende kendini astın zannettim. aşmışsın. çok pardon yaa nasıl korktum. bugün hiç iyi değilim galiba okuduğumuda yanlış anlıyorum.

merhaba kızlar,

çok alemsin sen yaaa.PEDİASTRUM inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.
günaydın kızlar mutlu günler

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

ECOŞ un dişi de hayırlı olsun
KARAKIZZZ dişiniz hayırlı olsun. darısı diğer dişlere inşallah. sağlıkla çıksınlar. dişsiz insan olmuyor gördüğün gibi :))

Canım inşallah güzel haberlerle dönün.

Waow süper :) bizde bu işin sonu hiç böyle bitmez :(

Canım geçmiş olsun. Sezeryanı epidural mi oldun sırt ve bel ağrısı çekiyorsun? Ben genel oldum. Ufaklığın kusmasına da dayanamıyor insan dimi :/
evet epidural oldum canım.keşke genelmi olsaydım sende bir yanetki olmadı dimi. aman sağlıklı olun valla. çok zor çekilmiyor ama allah bi şekilde dayanma gücü veriyor çok şükür.

bende hep bu yüzden yoruluyorum ya canancım. inan akşama kadar hiç oturmuyorum, doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum. en çok dinlendiğim burda geçirdiğim birkaç dakikalık zaman. düzen hastası olmak böyle yapıyor insanı. benimde hiç tahammülüm yok tasarımcı olduğumdan mıdır nedir en ufak şeye dikkat ediyorum tablonun bile biraz eğri durması beni çok rahatsız eder.

Back
X