Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın kızlar kızımın sonunda dişi çıktı akşam çekirdek ailemiz annem babam kv ve görümce pasta kestik kızıma zaten pek keyfide yoktu kuzucuğumun darısı dişsiz bebişlere

Kıqzlar hepinizde iyi dilekleriniz için sağolun.... Öpüldünüz tek tek...

Veeeee güzel habere gelelimm!! Dr baktı eko ya bişi yok bu çocukta dedi. Hatta üfürümü de gecmiş kalmamış muhtemelen kansızlıjtan olmuştur, kansızlığı bitincede geçmiştir dedi.:)))))) biz de bi kutlama yemeği yediiikkk. Rahat bi nefes aldım valla. Ağladım mutluluktan:)sonra kv lere uğradık, dizlerim ağrıyo falan dedi oda. Yemeğinizi bari yapim dedim bende. İki arada hemen bi dolma yaptım artık( akibetinden şüphelerim var:) sonra yola çıktık evimize geldiik. Allahım bütün hastalara şifa versin çok zor ...

canım gözünüzaydın çok sevindim allah bir daha yaşatmasın

Selamlarrrrr herkeseeee:))
Tatilimizi yaptık geldik evimize. Yerleşik hayata geçmeye çalışıyoruzzzz:)) sizler nasılsınızzzz??:)))

hoşgeldiniz canım nasıl geçti tatil

aynen bırak doğum yapmaya adımı sorsalar söyleyemiycek durumdaydım artık.bide diyolarki sancı çekerken bağırma ıkınma ellerini kıpırdatma serum gitmiyo eee nasıl mümkün olucak bu kendimi paralıycak kadar sancı çekerken.artık sezeryana alırken hala dokdor uzaktan laf sokuyo ben o haldeyken bide bebeğimin kalp atışları kesik kesik olduğunu söylediler zaten korkuyorum diyoki bakıyorum da sezeryana alıyoruz diyince kestin sesini :47: ben sana normal doğum yaptırırdım da sen dua et bebeğe :14: nasıl bunu diyebilir ya ben o haldeyken sen çok kötü bir annesin daha şimdiden sadece kendini düşünüyosun flan diyo hala kulaklarımda o kelimeler :43: kendi hastaneme kendi doktoruma gitmek istedim ama vermediler işte bilmyiorum öyle bir hakkım yok sanırım imza attırmışlar doğumhaneye alırken onu bile hatırlamıyorum :50: neyse öyle böyle bir doğum atlattık şükür kuzum iyi ve kafası düzeldi 15 güne flan

ayy geçmiş olsun canım rabbim bebeğini bağışlasın benim doğumum zor diyordum seninki de benimkinden zormuş velhasıl kelam

sezeryan oldu diye üzülme ben normal yaptımda noldu ha çok rahatım ama doğumdan sonra sanki içimi oydular kemiklerim yer değiştrdi resmen

:26:

bu doğumda yeni bir çocuk istemene diyecek söz bulamaıdm :111: gerisini sen tamamla

Allah olmayanlara versin Allah a büyük konuşmayayım doğurmam daha

günaydın kızlar kızımın sonunda dişi çıktı akşam çekirdek ailemiz annem babam kv ve görümce pasta kestik kızıma zaten pek keyfide yoktu kuzucuğumun darısı dişsiz bebişlere

aaaaaaaaaaaa gözünüz aydın canımmm...... kız senle aynı günmü doğum yapmışız biz 28 temmuz :9: ayy canım benimm bak ard ardaya çıkardılar :21:

ayy geçmiş olsun canım rabbim bebeğini bağışlasın benim doğumum zor diyordum seninki de benimkinden zormuş velhasıl kelam

sezeryan oldu diye üzülme ben normal yaptımda noldu ha çok rahatım ama doğumdan sonra sanki içimi oydular kemiklerim yer değiştrdi resmen

bu doğumda yeni bir çocuk istemene diyecek söz bulamaıdm :111: gerisini sen tamamla

hala bebeke istiyorum nasılsa artık diğer doğumum mecburi sezeryan olacak bi sıkıntı olmaz die düşünüyorum .vede zaten 7 sene sonra oldu bebeğimz 3 aşılama 2 tüp bebek ve aralarda sürekli ilaç tedavisi bitkisel hacı hoca denemediğimiz şey kalmamıştı 3 kerede düşüğüm olmuştu :14: 3.tüp bebek için tekrar başlıycaktık adet olmayı bekliyodum(adetliyken başlanıyo çünkü) ki bişeyler hissettim adetime 1 gün kala test yaptım kimsye söylemeden bi baktımki 2.çizgi silik :16: doğuma kadar hep doktorlardaydım diebilirim o 9 ay nasıl geçti bir ben bilirim.şimdi o yüzden zaten zor oluyo bir çocuk daha olsa fena olmayacak tabi Rabbim nasip ederse yaşımda çok geçmeden istiyorum.ALLAHIM olmayan herkese nasip etsin kimseye yaşatmasın evlat hasreti çok zor çok inan evlendiğimin ilk senesinde bebek istemiyoruz dediğim için ve korunduğumuz için bile çok pişmanım çünkü herşeyin iyisini Rabbim biliyo bizde bildiğimizi sanıyoruz güya kendimizde tedbir alıyoruz :14:

hala bebeke istiyorum nasılsa artık diğer doğumum mecburi sezeryan olacak bi sıkıntı olmaz die düşünüyorum .vede zaten 7 sene sonra oldu bebeğimz 3 aşılama 2 tüp bebek ve aralarda sürekli ilaç tedavisi bitkisel hacı hoca denemediğimiz şey kalmamıştı 3 kerede düşüğüm olmuştu :14: 3.tüp bebek için tekrar başlıycaktık adet olmayı bekliyodum(adetliyken başlanıyo çünkü) ki bişeyler hissettim adetime 1 gün kala test yaptım kimsye söylemeden bi baktımki 2.çizgi silik :16: doğuma kadar hep doktorlardaydım diebilirim o 9 ay nasıl geçti bir ben bilirim.şimdi o yüzden zaten zor oluyo bir çocuk daha olsa fena olmayacak tabi Rabbim nasip ederse yaşımda çok geçmeden istiyorum.ALLAHIM olmayan herkese nasip etsin kimseye yaşatmasın evlat hasreti çok zor çok inan evlendiğimin ilk senesinde bebek istemiyoruz dediğim için ve korunduğumuz için bile çok pişmanım çünkü herşeyin iyisini Rabbim biliyo bizde bildiğimizi sanıyoruz güya kendimizde tedbir alıyoruz :14:

ayy cnaım benimmm Rabbim bağışlamış balll gibi de kızın var :16::16::16::16::16:

valla olcak olduktan sonra o korunmalarda boş rabbim yazıyor herşeyi inşallah rabbim gönlüne göre versinn :54::16::16:

öğlene ne yapcaksınız bebelere :37:
Bende tam onu soracaktımm
günaydınnnnnnnnnn herkeslere :3:

aryamm güzel haberlerle gelmişsiniz doktordan çok sevindim canım :16:
He he saolunnnn:))
günaydın canım :54:

bizimkine karnıbahar yaptım onu yiyecek inşallah:15:
Bende nasıl yaptığını soracaktım? Ezmeden püre olmadan yiyorlar mı?
günaydın canlar.. :3:
aryaaaaaa, çok sevindim bacım, gözün aydın, gözümüz aydın :16:
Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın, bütün hasta çocuklara şifa diliyorum..

istanbuldasın ve gelmeyeceksin öyle miii? :59:

busmai cvp vermiş ya,,, ben de eksik kalmayayım.. hayır değil :1:

geçenlerde bi restoranttayız, karşı masada bi çift var..
adam uzun boylu açık buğday tenli, ince bi bıyığı var..
hanım da az etine dolgun, beyaz tenli, böyle simsiyah kaşları var, kaşı gözü muntazam..
çok da güzel, eller zarif ince, oturması kalkması hanımefendi.. lacivert bi pardösü var üzerinde..
uzun uzun baktım, gülümsüyorum kıza..
sonra dedimki, niye bakıyorum bu insanlara.:44:
cevap içimden geldi, busmai diye bakıyorum o kıza..
ee, peki kerem nerede? :9:

ay aksarayda ne varki beeah!! :100:
sen zaten öylesine gezmeye gittiğinde aksaraya, eminönüne kadar gel..
biz buluşacağımız zaman bi kadıköye gelme.. :63:

emiyor, iyice yumuşayınca da ufak parçalar alıyor.
ben de veriyorum arada, hiç bi tehlike olmadı. ama yine de riskli bi şey, o yüzden göz önünde olmalı..

ne zaman ısmarlıcaaan ? :1:
Hemen gel kuz seni çaya, pastaya, böreğe boğayım:) ama sen rejimdesin dimiii:)))
karnıbaharı haşlıyorum bir güzel sonra az salça az yağ ve az kıyma pişiriyorum sonrasında yoğurtla birlikte yedirmeye çalışıyoruz :34:
Bene yapayım daaa... Ama ezme durumunu anlamadım hala?

Saol kuzummm... Allah hepinizden razı olsun.

ayşe çok gelişimli bir çocuktu çok kıskanıyordum ayran içiyordun sürekli normalde hiç kıskanmam hiç hırslı değilim hamileyken sanırım duyguları değişiyor :27:
he yaa, ne günlerdi? sürekli ayran ayran:1:
karnımdayken daha güzeldi gelişimi..
doğduktan sonra daha zor anaaam:100:

aynen bırak doğum yapmaya adımı sorsalar söyleyemiycek durumdaydım artık.bide diyolarki sancı çekerken bağırma ıkınma ellerini kıpırdatma serum gitmiyo eee nasıl mümkün olucak bu kendimi paralıycak kadar sancı çekerken.artık sezeryana alırken hala dokdor uzaktan laf sokuyo ben o haldeyken bide bebeğimin kalp atışları kesik kesik olduğunu söylediler zaten korkuyorum diyoki bakıyorum da sezeryana alıyoruz diyince kestin sesini :47: ben sana normal doğum yaptırırdım da sen dua et bebeğe :14: nasıl bunu diyebilir ya ben o haldeyken sen çok kötü bir annesin daha şimdiden sadece kendini düşünüyosun flan diyo hala kulaklarımda o kelimeler :43: kendi hastaneme kendi doktoruma gitmek istedim ama vermediler işte bilmyiorum öyle bir hakkım yok sanırım imza attırmışlar doğumhaneye alırken onu bile hatırlamıyorum :50: neyse öyle böyle bir doğum atlattık şükür kuzum iyi ve kafası düzeldi 15 güne flan
hamdolsun ciddi bi komplikasyon olmamış..:50:
insan bebeği için nelere katlanıyor :14:

valla Allah büyük konuşturmasın, ben olsam heralde..
eşim temellerine dinamit koyup patlatırdı orayı.. :47:
devlet hastaneleri neden böyle, hem acı sıkıntı veriyorlar, hem çocuk gibi, suçlu gibi azarlıyorlar..:95:

aa, gözünüz aydın.. :nazar:mini hedik yaptınız yanii:1:

Kız cena, görsel zekan ne kadar kuvvetli. Herkesin resmini çiziyorsun kafanda. Beni nasıl cizdin merak ettim?

hamdolsun ciddi bi komplikasyon olmamış..:50:
insan bebeği için nelere katlanıyor :14:

valla Allah büyük konuşturmasın, ben olsam heralde..
eşim temellerine dinamit koyup patlatırdı orayı.. :47:
devlet hastaneleri neden böyle, hem acı sıkıntı veriyorlar, hem çocuk gibi, suçlu gibi azarlıyorlar..:95:

valla özeli devleti yok ben özelde doğurdum ölüyordum komşu 2.doğumu devlette yaptııı 5 saatte doğurdu :26: çokda memnun kaldı

sen anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi bende bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım 39.haftamda doktorum hergün nst ye bağlanıcaksın demişti ve evde elimde dr un verdiği liste kaçta hareket etti kaç saat sonra hareket etti die hareket sayarken kafayı yiycektim bide ünv hastanesine görüneyim dedim ve akşamına gittim bana suyun azalmış ve hemen doğuma alıcaz dediler ama ne açılma ne sancı hiçbişey yok eşim sürekli nst ye bağlıyolar ve yanımda doğum yapanlar sancı çekenler kafayı yiycektim kimseyi yanıma almadılar hapishane gibi sonunca zorla suni sancı ve çeşitli ebe dr hepsinin parmakları bilmiyorum kaç nöbet dr ve hemşire değişti cuma akşamı girdik salı günü çıktık hastaneden.2 gün sancıdan sonra artık kendimi kaybettim dedim imza atıcam ben gidiyorum ama yollamadılar hatta dinlemediler bile en sonunda camdanatıcam kendimi dedim ve artık kendime zarar vermeye başlamışım heryerim mordu sonradan gördüm.yani kaçamadım .bebeğin kalp atışları azalınca mecbur sezeryana aldılar açılmada 5 cm den fazla olmadı zaten.sancı çekmekten bebeğimin kafası up uzun olmuştu diyoki dr senin yüzünden bak bebeğin kafası uzadı dr u öldürecekti eşim nerdeyse dışarda zaten baya kavgaetmişler.hazırlıklarım kapı süsüm şekerlerim saçıma takıcağım kurdela hepsine ne heves etmiştim hazırlamıştım ama o kadar zor doğumun ardından bunların hiçbirini yapamamıştım .o an bebeğime bişey olmamasından başka bişey gelmedi aklıma .sezeryanında çok kötü geçmiş bebek çıkmış ben baya bi geç gelmişim rahim dağılmış resmen zor toparlamışlar kanamam da çok olmuş .neyse çok uzadı hala etkisindeyim ondan dün olmuş gibi anlatabiliyorum psikolojim şu an alt üst durumda ama hala çocuk düşünebiliyorum sanırım mecburi sezeryan olmasının rahatlığı olsa gerek.sabah sabah anlattıklarıma bak kusura bakmayın ya bir dokun bin ahh işit demişler benimki o hesap oldu .kusura bakmayın ve günaydın herkese yine çok erken uyandı kızım ve ben yine uykusuzum

çok geçmiş olsun canım çok zor geçirmişsin gerçekten artık doktorlar için insan hayatı çok ucuz ya

böyle şeyleri okudukça çok şükür diyorum ben saat 17 de hastaneye gittim ama sezeryan olacağım belliydi hazırladılar lavman falan yaptılar Beni hazırladılar 18 de ameliyathaneye indik 18.45 te bebişim dünyaya geldi 19 da beni yatağıma çıkardılar eşimde girdi doğuma kameraya çekti gülüş çümbüş doğurduk çıktık çok şükür

haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nisan 25 mayıs 8 ordayım Allah izin verirseee :24::24::24:

he yaa, ne günlerdi? sürekli ayran ayran:1:
karnımdayken daha güzeldi gelişimi..
doğduktan sonra daha zor anaaam:100:

sendemi ayran içiyodun.benim doktorumda hazır olan herşeyi yasaklamıştı şekerimde vardı o sıcaklarda habire ayran iiçiyodum 2 litre filan belki daha fazla zaten suda içemem fazla.ama o ayran içmelerim işe yaramış kızım anne karnımdayke beri boyu çok uzun kemikleri sağlam maaşaalah.bide şu etkisi oldu 7 kilo aldım hamilelik boyunca oda 4 kiloya yakın kızımdı eşi suyu filan derken 1 hafta sonra eski kilodaydım:8:

bütün bebekler Allahın mucizesi..
böyle bebeklerse en büyük mucizelerden.. :16:

Kız cena, görsel zekan ne kadar kuvvetli. Herkesin resmini çiziyorsun kafanda. Beni nasıl cizdin merak ettim?

orta boylu ama incesin,
kemiklerin ince ve uzun.. yüzün de aynı şekilde..
tenin buğdaya yakın.. ve saçların da uzun..:1:

Kıqzlar hepinizde iyi dilekleriniz için sağolun.... Öpüldünüz tek tek...

Veeeee güzel habere gelelimm!! Dr baktı eko ya bişi yok bu çocukta dedi. Hatta üfürümü de gecmiş kalmamış muhtemelen kansızlıjtan olmuştur, kansızlığı bitincede geçmiştir dedi.:)))))) biz de bi kutlama yemeği yediiikkk. Rahat bi nefes aldım valla. Ağladım mutluluktan:)sonra kv lere uğradık, dizlerim ağrıyo falan dedi oda. Yemeğinizi bari yapim dedim bende. İki arada hemen bi dolma yaptım artık( akibetinden şüphelerim var:) sonra yola çıktık evimize geldiik. Allahım bütün hastalara şifa versin çok zor ...
canım çok sevindim sefan olsun ohhh şükür ya insan çocuğunun sapasağlam olduğunu duyunca nasıl mutlu oluyor rabbim hastalık yaşatmasın hiçbir kuzuya inşallah
hem de nasıl ne terbiyesizlikler var
ben ne kadar sabrılı olduğumu başladığımda anladım kan beynime sıçrıyo bazen
ama hiç bişey yapmıyorum bunun adı sabır sanırım ama hiiç kolay olmuyo
yinede daha iyi bi meslek düşünemiyorum kendim için:16::16:başarılı
olan öğrencilerimi görmek kadar güzel bi duyguda yok:46:
ayy ben seni sınıf öğretmeni diye hatırlıyordum ilkokul bebeleri diye düşündümde yavrum dedim ama seninkiler baya ergenmiş Allah kolaylık versin ben kardeşimden biliyorum kitap defter götürmek yok saçlar omuza kadar uzun üniforma yok kafasına göre ne bulursa giyiyor öğretmen birşey dedimmide hemen dayılık yapıyor annem okul yollarını aşındırdı müdüre yalvara yakara lise 3 e getirtti sınıfı geçmesine geçiyor çalışmadan sınavları veriyor ama hırçın kural mural yok zaten okul başlar ilk ay uğramaz bile son ayda eh işte canı sıkılırsa gider annemde saf saf gider rapor alır o okusun diye kendi hayatını mahvetti kadın dua ediyorum hayırlısıyla bari 1 seneyi daha atlatsın liseyi bitirsinde gerisini keyfi bilir hayatını kurmak isterse okur okumazsada napalım artık çocuk değil kendi seçimlerini yapabilecek yaşa geldi dersaneye verdiler zorlamayın beni boşa para vermeyin gitmem dedi gitmedide müziğe eğilimi var babamda binanın alt katında bir stüdyo açtı 3 arkadaşlar malzemelerini kendi harçlıklarıyla aldılar aydan ayada babama çok cuzi bir kira ödüyorlar kendi kendilerine para kazanıyorlar stüdyoda kayıt alıyorlar parayla isteyenlere ya da özel günlerde dj lik yapıyorlar vs napalım herkes ünv okuyacak diye bir kaide yok oda bu şekilde kazansın parasını ama ergenlerle uğraşmak çok zorr Allah bizlere kolaylık versin zaman geçtikçe dahada zorlaşacak çocuğumuza sahip çıksakta çevresindekilerden nasıl koruyacağız düşündükçe karnıma ağrılar giriyor
ecoşun çamaşırındaki ilaç lekeleri nasıl çıkar yemek lekeleride çıkmıyorrrrr :25::25:
canım ben ön yıkamalı atıyorum ön yıkama bölümüne normal detarjan ve kosla koyuyorum önden onunla yıkıyor sonra dalan roxy le yıkıyor 60 derece nispeten çıkıyor pek leke kalmadı ama kıyafetlerden bazıları yüksek sıcaklıkta eciş bücüş oldu kaliteli olanlar banamısın demiyorda hediye elen birkaç takım vardı onlar şehit oldu

sen anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi bende bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım 39.haftamda doktorum hergün nst ye bağlanıcaksın demişti ve evde elimde dr un verdiği liste kaçta hareket etti kaç saat sonra hareket etti die hareket sayarken kafayı yiycektim bide ünv hastanesine görüneyim dedim ve akşamına gittim bana suyun azalmış ve hemen doğuma alıcaz dediler ama ne açılma ne sancı hiçbişey yok eşim sürekli nst ye bağlıyolar ve yanımda doğum yapanlar sancı çekenler kafayı yiycektim kimseyi yanıma almadılar hapishane gibi sonunca zorla suni sancı ve çeşitli ebe dr hepsinin parmakları bilmiyorum kaç nöbet dr ve hemşire değişti cuma akşamı girdik salı günü çıktık hastaneden.2 gün sancıdan sonra artık kendimi kaybettim dedim imza atıcam ben gidiyorum ama yollamadılar hatta dinlemediler bile en sonunda camdanatıcam kendimi dedim ve artık kendime zarar vermeye başlamışım heryerim mordu sonradan gördüm.yani kaçamadım .bebeğin kalp atışları azalınca mecbur sezeryana aldılar açılmada 5 cm den fazla olmadı zaten.sancı çekmekten bebeğimin kafası up uzun olmuştu diyoki dr senin yüzünden bak bebeğin kafası uzadı dr u öldürecekti eşim nerdeyse dışarda zaten baya kavgaetmişler.hazırlıklarım kapı süsüm şekerlerim saçıma takıcağım kurdela hepsine ne heves etmiştim hazırlamıştım ama o kadar zor doğumun ardından bunların hiçbirini yapamamıştım .o an bebeğime bişey olmamasından başka bişey gelmedi aklıma .sezeryanında çok kötü geçmiş bebek çıkmış ben baya bi geç gelmişim rahim dağılmış resmen zor toparlamışlar kanamam da çok olmuş .neyse çok uzadı hala etkisindeyim ondan dün olmuş gibi anlatabiliyorum psikolojim şu an alt üst durumda ama hala çocuk düşünebiliyorum sanırım mecburi sezeryan olmasının rahatlığı olsa gerek.sabah sabah anlattıklarıma bak kusura bakmayın ya bir dokun bin ahh işit demişler benimki o hesap oldu .kusura bakmayın ve günaydın herkese yine çok erken uyandı kızım ve ben yine uykusuzum
offf o neymiş ya

gözün aydın canım.darısı çıkmayanlara olsun :nazar:

• Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
    KaRaKiZ3834,
    kupaas,
    aryamm38+,
    morefla,
    cena+,
    PembeHipopotam,
    pediastrum84,
    Asudeeeee,
    cincon+

kupaas canım hoşgeldin nasılsın nerelerdesinnn :16::16:

pembehipopatam ne pembe su aygırı gibi birşey demi :37: nerden geldi kız aklına :9:

En sevdiğim peluşumdu küçükken :) tabi şimdiye uyarlarsak artık ben bir hipo kadarım ve pembeyi de çok severim hahahaha

günaydınn kızz sen de erkencisinnn :) eşim gitti bende uyuyamadım :10::37:

çamaşır yıkadım ütü yaptım

Çalışkan insan seni :) ütü ve çamaşır bizde haftasonu aktivitesi. Erkencilik ise malum uyuz oğluşdan kaynaklı :)

Canımmmm kıyamam çok sinir bozucu olmuş. Ama sonu güzel olmuş ki kızına kavuşmuşsun diyelim ;)

Allah o doktoru kahretsin. Ne biçim insanlar ya. Ameliyata giderken böyle şeyler denir mi?? Ona ne hem?? Ay daha da sövüyorum da içimden.

Canım büyük konuşma bence. Neden dersen; çevreme bakıyorum herkes devamını getiriyor 7-8 yıl sonra bile olsa. Demekki herşey unutuluyor :) o yüzden ben şimdiden diyorum Allah kısmwt ederse isterim diye :)

Bende tam onu soracaktımm

He he saolunnnn:))

Bende nasıl yaptığını soracaktım? Ezmeden püre olmadan yiyorlar mı?

Hemen gel kuz seni çaya, pastaya, böreğe boğayım:) ama sen rejimdesin dimiii:)))

Bene yapayım daaa... Ama ezme durumunu anlamadım hala?

Saol kuzummm... Allah hepinizden razı olsun.

canım zaten karnıbaharı haşladığım için önden kaşığı dokundurunca eziliyor hemen yumuşak oluyor yani:34:

Back
X