Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sendemi ayran içiyodun.benim doktorumda hazır olan herşeyi yasaklamıştı şekerimde vardı o sıcaklarda habire ayran iiçiyodum 2 litre filan belki daha fazla zaten suda içemem fazla.ama o ayran içmelerim işe yaramış kızım anne karnımdayke beri boyu çok uzun kemikleri sağlam maaşaalah.bide şu etkisi oldu 7 kilo aldım hamilelik boyunca oda 4 kiloya yakın kızımdı eşi suyu filan derken 1 hafta sonra eski kilodaydım:8:

hahahahah 7 kilo mu ???????????????????? oda kilomuuuu :60: :60::60::60: 26 kilo aldımm :60::60::60:

Son düzenleme:
valla özeli devleti yok ben özelde doğurdum ölüyordum komşu 2.doğumu devlette yaptııı 5 saatte doğurdu :26: çokda memnun kaldı
mutlaka öyledir. ama genelde duyuyorum bunu..
yok azarlamışlar, yok kızmışlar, bağırmışlar.. cinlerim tepeme çıkıyor o zaman.. :47:
özelde o şekil bi muamele gördüysen, daha da kötü.:100:

sendemi ayran içiyodun.benim doktorumda hazır olan herşeyi yasaklamıştı şekerimde vardı o sıcaklarda habire ayran iiçiyodum 2 litre filan belki daha fazla zaten suda içemem fazla.ama o ayran içmelerim işe yaramış kızım anne karnımdayke beri boyu çok uzun kemikleri sağlam maaşaalah.bide şu etkisi oldu 7 kilo aldım hamilelik boyunca oda 4 kiloya yakın kızımdı eşi suyu filan derken 1 hafta sonra eski kilodaydım:8:
ayran hamileler için çok faydalı demişti doktorum.
ben süt de içmiyordum, kalsiyum için sadece ayran içiyordum bardak bardak.
zaten sıcaktı hava, harareti de alıyordu..
ne mutivitamin, ne takviye hiçbirşey kullanmadım.
başta folik asit ve sonra demir ilacı..
ayşeciğin de gelişimi iyiydi, 4 kiloya yakın doğdu..
doktorum kontrole gelince, bayan yanak nerde diyordu :9:

gel gör, şimdi 8 kilo ya var ya yok..
sağlık olsun, hasta değil ya.. :16:

:9::9::9:

zayıf kişiler daha çok kilo alıyor zaten.. senin 26 kilo alman normal..
kaç kilo kaldı ki geriye? verdin di mi hepsini?

şuan 54 üm 49 50 yle hamle kaldım pöf kilo almya çalışıyorum :10: 60 hedefim

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa gözünüz aydın canımmm...... kız senle aynı günmü doğum yapmışız biz 28 temmuz :9: ayy canım benimm bak ard ardaya çıkardılar :21:

sağol canım ben 31 temmuzda doğum yaptım canım neredeyse ağustos annesi olacaktım :1:

he yaa, ne günlerdi? sürekli ayran ayran:1:
karnımdayken daha güzeldi gelişimi..
doğduktan sonra daha zor anaaam:100:

hamdolsun ciddi bi komplikasyon olmamış..:50:
insan bebeği için nelere katlanıyor :14:

valla Allah büyük konuşturmasın, ben olsam heralde..
eşim temellerine dinamit koyup patlatırdı orayı.. :47:
devlet hastaneleri neden böyle, hem acı sıkıntı veriyorlar, hem çocuk gibi, suçlu gibi azarlıyorlar..:95:

aa, gözünüz aydın.. :nazar:mini hedik yaptınız yanii:1:

sağol tatlım evet küçük bir anı olsun istedik çalıştığım için büyük bir parti yapmayı gözealamadım kısmetse doğum gününe inşallah

canım çok sevindim sefan olsun ohhh şükür ya insan çocuğunun sapasağlam olduğunu duyunca nasıl mutlu oluyor rabbim hastalık yaşatmasın hiçbir kuzuya inşallah

ayy ben seni sınıf öğretmeni diye hatırlıyordum ilkokul bebeleri diye düşündümde yavrum dedim ama seninkiler baya ergenmiş Allah kolaylık versin ben kardeşimden biliyorum kitap defter götürmek yok saçlar omuza kadar uzun üniforma yok kafasına göre ne bulursa giyiyor öğretmen birşey dedimmide hemen dayılık yapıyor annem okul yollarını aşındırdı müdüre yalvara yakara lise 3 e getirtti sınıfı geçmesine geçiyor çalışmadan sınavları veriyor ama hırçın kural mural yok zaten okul başlar ilk ay uğramaz bile son ayda eh işte canı sıkılırsa gider annemde saf saf gider rapor alır o okusun diye kendi hayatını mahvetti kadın dua ediyorum hayırlısıyla bari 1 seneyi daha atlatsın liseyi bitirsinde gerisini keyfi bilir hayatını kurmak isterse okur okumazsada napalım artık çocuk değil kendi seçimlerini yapabilecek yaşa geldi dersaneye verdiler zorlamayın beni boşa para vermeyin gitmem dedi gitmedide müziğe eğilimi var babamda binanın alt katında bir stüdyo açtı 3 arkadaşlar malzemelerini kendi harçlıklarıyla aldılar aydan ayada babama çok cuzi bir kira ödüyorlar kendi kendilerine para kazanıyorlar stüdyoda kayıt alıyorlar parayla isteyenlere ya da özel günlerde dj lik yapıyorlar vs napalım herkes ünv okuyacak diye bir kaide yok oda bu şekilde kazansın parasını ama ergenlerle uğraşmak çok zorr Allah bizlere kolaylık versin zaman geçtikçe dahada zorlaşacak çocuğumuza sahip çıksakta çevresindekilerden nasıl koruyacağız düşündükçe karnıma ağrılar giriyor

canım ben ön yıkamalı atıyorum ön yıkama bölümüne normal detarjan ve kosla koyuyorum önden onunla yıkıyor sonra dalan roxy le yıkıyor 60 derece nispeten çıkıyor pek leke kalmadı ama kıyafetlerden bazıları yüksek sıcaklıkta eciş bücüş oldu kaliteli olanlar banamısın demiyorda hediye elen birkaç takım vardı onlar şehit oldu

offf o neymiş ya

gözün aydın canım.darısı çıkmayanlara olsun :nazar:

sağol tatlım amin inşallah

mutlaka öyledir. ama genelde duyuyorum bunu..
yok azarlamışlar, yok kızmışlar, bağırmışlar.. cinlerim tepeme çıkıyor o zaman.. :47:
özelde o şekil bi muamele gördüysen, daha da kötü.:100:

ayran hamileler için çok faydalı demişti doktorum.
ben süt de içmiyordum, kalsiyum için sadece ayran içiyordum bardak bardak.
zaten sıcaktı hava, harareti de alıyordu..
ne mutivitamin, ne takviye hiçbirşey kullanmadım.
başta folik asit ve sonra demir ilacı..
ayşeciğin de gelişimi iyiydi, 4 kiloya yakın doğdu..
doktorum kontrole gelince, bayan yanak nerde diyordu :9:

gel gör, şimdi 8 kilo ya var ya yok..
sağlık olsun, hasta değil ya.. :16:

bizimki de öyle ya maşallah 3750 doğudu ama şimdi 7,5 kilo bile değil herhalde cumartesi kalp doktorumuz var bakalım tartarlar şimdi orada

sağol canım ben 31 temmuzda doğum yaptım canım neredeyse ağustos annesi olacaktım :1:

hımmmm niye bizim trihlerimiz aynı ozaman :37: bende 10 ağustos demişlerdi en geç çok korkmuştum ağustosda doğurcam diye ondan zaten kendimi berbat ettim :9: nişanım gelmişti 2 gün daha dursam kolay doğururdum snki

bende size doğum hikayemi anlatayım nasıl enteresan tipmişim daha iyi anlayın

benimde hamileliğimde gebelik diyabeti çıktı şeker takibi diyet vs vs derken son 2 ayı stresli geçirdim doğuma 2 hafta kala birgün evde yanlızım şekerimi ölçtüm anaaa 290 :53: ben tabi şok babamı aradım hemen zeynepkamile acile gittik doktor ölçtü normal çıktı cihaz hata yapmış neyse doktor dedi zaman yaklaşmış birde rahime bakalım erkek doktor :17: eşimi aradım dedim böyle böyle diyor doktor tamam gerekiyorsa ol tabi dedi ilk kez erkek doktora muayene oldum doktor demesinmi senin normal doğum yapma şansın yok kontrol bile edemedim dedi ee ne olacak dedim sana tavsiyem maddi durumun yerindeyse git bir özel hastaneye zaten doğuma birşey kalmamış sezeryan ol çünkü buraya acil doğuma gelirsen bakmadan normal doğuma alırlar son ana kadar çekmediğin kalmaz ama çatın dar çocuğunda riske girer sende binbir eziyet çekersin olmadı birde sezeryana alırlar her iki acıyıda yaşayacağına git direk sezeryanla ol kurtul dedi Allah razı olsun o doktordan o akşam eve geldim eşimle konuştuk her zaman tuzlada kontrollere gitmiştim ancak sağolsun kv ve görümcek doğuma 1 ay kala kavga dövüş çıkarınca hastanemden doktorumdan vazgeçtim yoksa doğumu orda yapıp lohusalığı kv dede geçirecektim iyikide olmamış neyse nerde olsam diye düşünürken eşim dedi pendik blge hastanesine götüreyim seni aa dedim pendiğe ne gerek var sarıgazide blge hastanesi var ben bir araştırıyım dedim netten baktım özlem hanım diye bir doktor var herkes çok memnun dedim bu kadına gidicem ertesi gün günlerden çarş. gittim özlem hanımla tanıştım durumu anlatım oda muayene etti bende normal doğumdan yanayım ama doktor doğru söylemiş senin normal doğum yapman mümkün değil rahime ulaşamıyorum dedi sezeryan için gün belirleyelim dedi bende pazartesi olsun o halde dedim peki o zaman ama sen yine yarın sabah aç karnına gel test yapalım dedi ben eve gittim herkesi koğuşlandırdım pzt doğum var diye babamda ben yazlığa gidip geleyim o zaman dedi yazlık yalovada eşimde pzt için izin aldı falan o gece eşim işte babam yalovada annemle başbaşa kaldıkmı evde ben bir sancı bir sıkıntı sıcaktan boğuluyorum bel ağrısı uyuyamıyorum annem dediki kızım bu iş hayra alamet değil sabah benide kaldır beraber gidelim dedi olur dedim sabah kalktım baktım annm uyuyor dedim yazık oruçlu oruçlu kaldırmıyım alt tarafı kan verip gelicem (öyle sanıyorum) hatta eve uğradım üzerimi giyindim camları açtım kahvaltı soframı azırladım gelince kahvaltı yapayım diye bindim minibüse hastaneye gittim doktor nst ye bağladı sonucu aldım yanına gittim demezmi pzt bekleyemem doğuma alıroyuz :53::53::53: başladım ağlamaya olmaz dedim eve gitmem lazım doktor dedi ne evi sokaktamı doğuracaksın doğum başlamak üzere dedi daha 14 gün var normalde ağlaya ağlaya annemi aradım kadın gittiğimden habersiz yataktan düşmüş doğuma giriyorum diyince :9::9::9: annem eşyaları aldı geldi babamı aradık oda yalovadan tam gaz çıkmış yola doktor dedi hazır olunca haber ver dedim 12 den sonra gireyim bari babam gelmiş olur saat 12 i geçti eşimde yolda bu arada yolcuyu bırakmış dinlenme tesisinde boludan binmiş başka bir araca geliyor :36::36::36: saat 1 oldu açlıktan bayılıcam dedim anne giriyim ben hemşireyi çağırdım dedim hazırım neyse yarım saat sonra geldiler aldılar beni annemle öpüştük gittim doğumhaneye girdim 7-8 kişiler kadın erkek konuşturdular biraz işte adı ne olacak vs vs o ara dizlerimi bileklerimi kelepçelediler ilk kez ameliyathane görmüşüm donuyorum korkuyorum sonra anestezi hemşiresi dedi hadi canancım özlem hanım geldi sen uyu dinlen boran bize emanet dedi oğluma iyi bakın demeye kalmadı gittim arada oğlumun ağlamasını duydum hayal meyal sonra odaya gittiğimde babam gelmiş komşularımız gelmiş arkadaşlarım işten izin alıp gelmiş ortalık bayram yeri gibi ben yüz göz şiş kimseyi gözüm görmüyor göz ucuyla oğlumu gördüm ohh şükür dedim hemşire getirdi yanıma babamlar çıktı emzirdim o nasıl bir duygudur Allahım eşi benzeri yok aylardır merak ettiğin yüz karşında elleri gözleri herşeyiyle bir beden canından kanından neyse derken 1 saat sonra eşim geldi ben ellerimle bebek şekerleri hazırlarken bir sürü dalga geçen doktoruda ara şekerim hazır doğurabilirim de diye kafa bulan adam meğer hepsini hazırlatmış benden habersiz kocaman bir sepet dolusu bebek şekeri kapı süsü hoşgeldin ebbeğim yazıları bir kutu çikolata çiçek birde doğum hediyesi altın kolye üzerinde büyükten küçüğe 3 kalp var :) hemşire demesinmi ohh yılın en şanslı babası geldi o niye dedik niyesi varmı kaç kocanın eşi doğuma minibüsle gidiyor dedi :9::9::9::9::9: koptuk kızdılar tabi niye taksiye binmedin diye ama zaten evin önünde bindim hastanenin önünde indim taksi durağı eve daha uzak hem çokta iyiydim o sabah spora gider gibi hissediyordum doğum sancısı sıklaşmış hiç haberim yoktu

neyse doktorum özlem HN dünyanın en iyi kadın doğum doktoru kesinlikle muayenesi bile nasıl hassas nasıl dikkatli konuşurken kelimelerini dikkatle seçer zaten kendiside çok genç onunda yeni bebeği olmuş yani en iyi o anlardı zaten halimden doğum konusunda çok şanslıydım iyiki sarıgazi blge hastanesine gitmişim iyiki o doktoru tanımışım

Son düzenleme:
bozarız kııız!! :9:
mantı yok mu mantıııı :23:
Olmaz mııı gel kız ellerimlen açarım sana bi kayseri mantısıı;)
haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nisan 25 mayıs 8 ordayım Allah izin verirseee :24::24::24:
Kuzummmm bu sefer görüşelim kız mutlaka. Bizde kayseri foruma gideriz. Yada kayseri parka.
bütün bebekler Allahın mucizesi..
böyle bebeklerse en büyük mucizelerden.. :16:

orta boylu ama incesin,
kemiklerin ince ve uzun.. yüzün de aynı şekilde..
tenin buğdaya yakın.. ve saçların da uzun..:1:
Saçlar uzun, kumrslım, kemikler ve yüz uzun, 172 boy, 60 kilo.

Bende seni anlatıcam....
Kumral, beyaz tenli. Orta boylu, yuvarlak yüzlü. Biraz balık etlilik durumu vardı ama kalmadı sanırım. Benden bu kadar. Bide gözlüklü olduğunu düşünüyorum ne alakaysa...
canım zaten karnıbaharı haşladığım için önden kaşığı dokundurunca eziliyor hemen yumuşak oluyor yani:34:
Du bende bunu yapsyım öğlen

şuan 54 üm 49 50 yle hamle kaldım pöf kilo almya çalışıyorum :10: 60 hedefim
60 olsan valla, dadından yenmezsin :23::9:

Saçlar uzun, kumrslım, kemikler ve yüz uzun, 172 boy, 60 kilo.

Bende seni anlatıcam....
Kumral, beyaz tenli. Orta boylu, yuvarlak yüzlü. Biraz balık etlilik durumu vardı ama kalmadı sanırım. Benden bu kadar. Bide gözlüklü olduğunu düşünüyorum ne alakaysa...
ahahh .. ben seni görmüştüm kiii:33:

gelelim senin tahminineee...
evet kumralım..:61:
evet beyaz tenliyim..:114:
evet orta boyluyum, 162 hep söylüyom :1:
yüzüm yuvarlak değil uzundur :115:
balık etliydim dediğin gibi, artık daha ince görünüyorum.. :12:
ama gözlüklü değilim, o nerden geldi bilmiyorum.. :76:
rabiş gözlüklü :31:

ay sabah sabah cinlendim..:95:
madem su kalmamış, suni sancıyla niye o kadar zaman kaybediyorlar..
annenin o kadar ağrı acıdan sonra doğuma gücü kalır mı?..:kkk:

yok bebeğin kafası uzamış, ne diye böyle zorluyorsun o zaman?!
hem bebeği tehlikeye atıyorlar hem anneyi..
yani normal yapıcaz diye bu kadar da zorlamanın alemi nedir?
kadının bedenini de harap ediyorlar, psikolojisini de..
sonra da '' normal doğumdan korkmayın!'':19:

eee, nasılsa can onların canı değil, bebek onların değil.. :47:
bi de niye ben gidicem diyince bırakmıyorlar, anlamadım..
gidicem kardeşim, başka hastaneye başka doktora..
bu hakka sahip değil miyim ben.. :99:

yazdıklarına katılıyorum cena.

arkadaşım ist.oturuyor.dr.çatısı dar demiş ve sonrada zorla normal doğum yaptırmış.

sezaryan yasak diye bu kadar saçma birşey olabilirmi.kızcağız doğumdan sonra baygın haldeymiş.

ayrıca isteyen sezaryan isteyen normal doğum yapar.ben ikisinide sezeryanla yaptım çokda memnunum.

doğum denilince tüylerim diken diken olmuyor.ayrca devlet hastanedelerinde normal doğum yapanlara

çok hor davranıyorlar ...karakız ikinciyi düşün derim epidural sezaryen yaptırırsın iki günde kalkarsın merak etme:38:

60 olsan valla, dadından yenmezsin :23::9:

ahahh .. ben seni görmüştüm kiii:33:

gelelim senin tahminineee...
evet kumralım..:61:
evet beyaz tenliyim..:114:
evet orta boyluyum, 162 hep söylüyom :1:
yüzüm yuvarlak değil uzundur :115:
balık etliydim dediğin gibi, artık daha ince görünüyorum.. :12:
ama gözlüklü değilim, o nerden geldi bilmiyorum.. :76:
rabiş gözlüklü :31:

He yaaa unuttum ya ben onuuu. Ne dalgınım ya:)) kopyacı seniii!

Hayırlı sabahlar hatunlar...:16::16:
Sabah 8.15 de uyandık.. Ama 9'a doğru çıktık yataktan kızınla..
:30:
Evde ekmek kalmamış.. Eli mecbur gdip aldım ama öldüm gidip gelene kadar.. bu kız kucakta taşınmaz arkadaş..
:19::19:
Hele hele dört kat merdiven inip çıkılmaz bu kızla...
:100::41:
Kollarım koptu taşıyacağım diye...
:99::99:

Haticecim aryanın iyi olmasına sevindim canım..:46: Allah daha beterinden korusun kuzularımızı...:16::16:

Evde ekmek kalmamış.. Eli mecbur gdip aldım ama öldüm gidip gelene kadar.. bu kız kucakta taşınmaz arkadaş..

Haticecim aryanın iyi olmasına sevindim canım..:46: Allah daha beterinden korusun kuzularımızı...:16::16:
Amin canım cümlemizi...

bende size doğum hikayemi anlatayım nasıl enteresan tipmişim daha iyi anlayın

benimde hamileliğimde gebelik diyabeti çıktı şeker takibi diyet vs vs derken son 2 ayı stresli geçirdim doğuma 2 hafta kala birgün evde yanlızım şekerimi ölçtüm anaaa 290 :53: ben tabi şok babamı aradım hemen zeynepkamile acile gittik doktor ölçtü normal çıktı cihaz hata yapmış neyse doktor dedi zaman yaklaşmış birde rahime bakalım erkek doktor :17: eşimi aradım dedim böyle böyle diyor doktor tamam gerekiyorsa ol tabi dedi ilk kez erkek doktora muayene oldum doktor demesinmi senin normal doğum yapma şansın yok kontrol bile edemedim dedi ee ne olacak dedim sana tavsiyem maddi durumun yerindeyse git bir özel hastaneye zaten doğuma birşey kalmamış sezeryan ol çünkü buraya acil doğuma gelirsen bakmadan normal doğuma alırlar son ana kadar çekmediğin kalmaz ama çatın dar çocuğunda riske girer sende binbir eziyet çekersin olmadı birde sezeryana alırlar her iki acıyıda yaşayacağına git direk sezeryanla ol kurtul dedi Allah razı olsun o doktordan o akşam eve geldim eşimle konuştuk her zaman tuzlada kontrollere gitmiştim ancak sağolsun kv ve görümcek doğuma 1 ay kala kavga dövüş çıkarınca hastanemden doktorumdan vazgeçtim yoksa doğumu orda yapıp lohusalığı kv dede geçirecektim iyikide olmamış neyse nerde olsam diye düşünürken eşim dedi pendik blge hastanesine götüreyim seni aa dedim pendiğe ne gerek var sarıgazide blge hastanesi var ben bir araştırıyım dedim netten baktım özlem hanım diye bir doktor var herkes çok memnun dedim bu kadına gidicem ertesi gün günlerden çarş. gittim özlem hanımla tanıştım durumu anlatım oda muayene etti bende normal doğumdan yanayım ama doktor doğru söylemiş senin normal doğum yapman mümkün değil rahime ulaşamıyorum dedi sezeryan için gün belirleyelim dedi bende pazartesi olsun o halde dedim peki o zaman ama sen yine yarın sabah aç karnına gel test yapalım dedi ben eve gittim herkesi koğuşlandırdım pzt doğum var diye babamda ben yazlığa gidip geleyim o zaman dedi yazlık yalovada eşimde pzt için izin aldı falan o gece eşim işte babam yalovada annemle başbaşa kaldıkmı evde ben bir sancı bir sıkıntı sıcaktan boğuluyorum bel ağrısı uyuyamıyorum annem dediki kızım bu iş hayra alamet değil sabah benide kaldır beraber gidelim dedi olur dedim sabah kalktım baktım annm uyuyor dedim yazık oruçlu oruçlu kaldırmıyım alt tarafı kan verip gelicem (öyle sanıyorum) hatta eve uğradım üzerimi giyindim camları açtım kahvaltı soframı azırladım gelince kahvaltı yapayım diye bindim minibüse hastaneye gittim doktor nst ye bağladı sonucu aldım yanına gittim demezmi pzt bekleyemem doğuma alıroyuz :53::53::53: başladım ağlamaya olmaz dedim eve gitmem lazım doktor dedi ne evi sokaktamı doğuracaksın doğum başlamak üzere dedi daha 14 gün var normalde ağlaya ağlaya annemi aradım kadın gittiğimden habersiz yataktan düşmüş doğuma giriyorum diyince :9::9::9: annem eşyaları aldı geldi babamı aradık oda yalovadan tam gaz çıkmış yola doktor dedi hazır olunca haber ver dedim 12 den sonra gireyim bari babam gelmiş olur saat 12 i geçti eşimde yolda bu arada yolcuyu bırakmış dinlenme tesisinde boludan binmiş başka bir araca geliyor :36::36::36: saat 1 oldu açlıktan bayılıcam dedim anne giriyim ben hemşireyi çağırdım dedim hazırım neyse yarım saat sonra geldiler aldılar beni annemle öpüştük gittim doğumhaneye girdim 7-8 kişiler kadın erkek konuşturdular biraz işte adı ne olacak vs vs o ara dizlerimi bileklerimi kelepçelediler ilk kez ameliyathane görmüşüm donuyorum korkuyorum sonra anestezi hemşiresi dedi hadi canancım özlem hanım geldi sen uyu dinlen boran bize emanet dedi oğluma iyi bakın demeye kalmadı gittim arada oğlumun ağlamasını duydum hayal meyal sonra odaya gittiğimde babam gelmiş komşularımız gelmiş arkadaşlarım işten izin alıp gelmiş ortalık bayram yeri gibi ben yüz göz şiş kimseyi gözüm görmüyor göz ucuyla oğlumu gördüm ohh şükür dedim hemşire getirdi yanıma babamlar çıktı emzirdim o nasıl bir duygudur Allahım eşi benzeri yok aylardır merak ettiğin yüz karşında elleri gözleri herşeyiyle bir beden canından kanından neyse derken 1 saat sonra eşim geldi ben ellerimle bebek şekerleri hazırlarken bir sürü dalga geçen doktoruda ara şekerim hazır doğurabilirim de diye kafa bulan adam meğer hepsini hazırlatmış benden habersiz kocaman bir sepet dolusu bebek şekeri kapı süsü hoşgeldin ebbeğim yazıları bir kutu çikolata çiçek birde doğum hediyesi altın kolye üzerinde büyükten küçüğe 3 kalp var :) hemşire demesinmi ohh yılın en şanslı babası geldi o niye dedik niyesi varmı kaç kocanın eşi doğuma minibüsle gidiyor dedi :9::9::9::9::9: koptuk kızdılar tabi niye taksiye binmedin diye ama zaten evin önünde bindim hastanenin önünde indim taksi durağı eve daha uzak hem çokta iyiydim o sabah spora gider gibi hissediyordum doğum sancısı sıklaşmış hiç haberim yoktu

neyse doktorum özlem HN dünyanın en iyi kadın doğum doktoru kesinlikle muayenesi bile nasıl hassas nasıl dikkatli konuşurken kelimelerini dikkatle seçer zaten kendiside çok genç onunda yeni bebeği olmuş yani en iyi o anlardı zaten halimden doğum konusunda çok şanslıydım iyiki sarıgazi blge hastanesine gitmişim iyiki o doktoru tanımışım

roman gibi okudum minübüs iyiymiş canım ya sen canının kıymetini pek bilmiyorsun herhalde :)

sen anlatınca yaşadıklarım aklıma geldi bende bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başlamıştım 39.haftamda doktorum hergün nst ye bağlanıcaksın demişti ve evde elimde dr un verdiği liste kaçta hareket etti kaç saat sonra hareket etti die hareket sayarken kafayı yiycektim bide ünv hastanesine görüneyim dedim ve akşamına gittim bana suyun azalmış ve hemen doğuma alıcaz dediler ama ne açılma ne sancı hiçbişey yok eşim sürekli nst ye bağlıyolar ve yanımda doğum yapanlar sancı çekenler kafayı yiycektim kimseyi yanıma almadılar hapishane gibi sonunca zorla suni sancı ve çeşitli ebe dr hepsinin parmakları bilmiyorum kaç nöbet dr ve hemşire değişti cuma akşamı girdik salı günü çıktık hastaneden.2 gün sancıdan sonra artık kendimi kaybettim dedim imza atıcam ben gidiyorum ama yollamadılar hatta dinlemediler bile en sonunda camdanatıcam kendimi dedim ve artık kendime zarar vermeye başlamışım heryerim mordu sonradan gördüm.yani kaçamadım .bebeğin kalp atışları azalınca mecbur sezeryana aldılar açılmada 5 cm den fazla olmadı zaten.sancı çekmekten bebeğimin kafası up uzun olmuştu diyoki dr senin yüzünden bak bebeğin kafası uzadı dr u öldürecekti eşim nerdeyse dışarda zaten baya kavgaetmişler.hazırlıklarım kapı süsüm şekerlerim saçıma takıcağım kurdela hepsine ne heves etmiştim hazırlamıştım ama o kadar zor doğumun ardından bunların hiçbirini yapamamıştım .o an bebeğime bişey olmamasından başka bişey gelmedi aklıma .sezeryanında çok kötü geçmiş bebek çıkmış ben baya bi geç gelmişim rahim dağılmış resmen zor toparlamışlar kanamam da çok olmuş .neyse çok uzadı hala etkisindeyim ondan dün olmuş gibi anlatabiliyorum psikolojim şu an alt üst durumda ama hala çocuk düşünebiliyorum sanırım mecburi sezeryan olmasının rahatlığı olsa gerek.sabah sabah anlattıklarıma bak kusura bakmayın ya bir dokun bin ahh işit demişler benimki o hesap oldu .kusura bakmayın ve günaydın herkese yine çok erken uyandı kızım ve ben yine uykusuzum
ilk kizimda benimde suyum iyice azalmıştı aniden girdim iyikide sezaryen olmuşum bazen acaba suni sancıyı denesemiydim diyordum senin yazını okuduktan sonra bidaha aklıma bile getirmem neler çekmissin :(
öğlene ne yapcaksınız bebelere :37:

kuskus var bizim menüde

arkadaşım ist.oturuyor.dr.çatısı dar demiş ve sonrada zorla normal doğum yaptırmış.

sezaryan yasak diye bu kadar saçma birşey olabilirmi.kızcağız doğumdan sonra baygın haldeymiş.

ayrıca isteyen sezaryan isteyen normal doğum yapar.ben ikisinide sezeryanla yaptım çokda memnunum.

doğum denilince tüylerim diken diken olmuyor.ayrca devlet hastanedelerinde normal doğum yapanlara

çok hor davranıyorlar ...karakız ikinciyi düşün derim epidural sezaryen yaptırırsın iki günde kalkarsın merak etme:38:

valla ben ilkini eğitim araştırma da yaptım nasil yaptım okadar pişmanım ki normalde medical park ve nisaya gidiyordum dr seciyordum güya kendime .sonra komşu bi dr önerdi ozel muayenehane sine gittik suyun bitmiş hemen doğuma alicaz deyince acemilik ışte önceki dr görünmek aklima gelmedi ilk sezeryanim çok zordu ikinciyi nisada yaptım çok daha rahattı dr da çok önemli hemsirede onun için bende ozel hastane taraftarıyım

Buluşma zamanı belirlenmiş ben gelemiyorum malesef:50: ama buluşanlar sizden şöleee toplu bir fotoğraf beklerimmm:34:

Sende hoşgeldin, topikte gözler seni arıyordu:)
hoşgeldiniz canım nasıl geçti tatil
Hoşbulduk cnm sağol:) tatilin kötüsü olurmuki çok güzel geçti. Oğluşumda seviyor gezmeyi çok usluydu tatil boyunca:16::16:
kuskus var bizim menüde

Bebişe mi veriyorsun kuskusu

Buluşma zamanı belirlenmiş ben gelemiyorum malesef:50: ama buluşanlar sizden şöleee toplu bir fotoğraf beklerimmm:34:

Sende hoşgeldin, topikte gözler seni arıyordu:)

Hoşbulduk cnm sağol:) tatilin kötüsü olurmuki çok güzel geçti. Oğluşumda seviyor gezmeyi çok usluydu tatil boyunca:16::16:

Bebişe mi veriyorsun kuskusu
sen neden gelemiyorsun canım.. uzak mı geldi?:26:

Elifnaz anlat hele şu kuskusu merak ettik. Ya kızlar şöyle farklı tarifleri anlatın ya. Aynı seylerin etrafında dönüp duruyoz biz:((

benim çatı müsaitti, normal doğum da çok istiyorum.
ama bebek iri, ilk doğum. bi de kanala girme yok,
yumuşama yok, açılma yok.. dr baş çevresi doğum kanalı için büyük o yüzden kanala inemiyor olabilir,
suni sancıyla denenebilir, ama ben zorlamayı tavsiye etmiyorum diye açık açık söyledi dr.
40 hafta da geçince bebek için risk olur diye, sezaryen oldum.
kendim istedim yani,, doğum kaderdir, o saatte saniyede doğacaktı.. şekli de böyle oluverdi. sağlık olsun.
karakız sen ikinciyi istemem diyorsun ama dilanazın dediği gibi sezaryen olursun..

He yaaa unuttum ya ben onuuu. Ne dalgınım ya:)) kopyacı seniii!
:9::9::9:

aaa, niye kendin yapmadın ekmeği /:1:

Back
X