Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Grnt o yazıda tam da bugün hissettiklerime tercüman cümleler var

Anne olmak çok zormuş. Hele benim gibi bugüne kadar sadece kendini düşünmüş evin biricik kızı için.. Bazen başaramayacağım hissi geliyor , olmayacak yapamayacağım annelik bana göre değilmiş diyorum size de oluyor mu ?özellikle evin dışındaysam. Üşür mü ne yedireceğim uyur mu uyanır mı bir tarafa çarpar mı endişesi çok yorucu. Sağlık olsun duası başımızın tacı.
Ah annem bilemedim ki sen duşundan tut yemeğinden uykundan sevincinden giydiğinden sevdiğinden herşeyden fedakarlık etmişsin.. Bir gülüşümüzü gördüğünde hepsini unutmuşsun gitmiş.
Anladım anne olunca büyürmüş bir kadın bir daha geri dönmemek üzere.

Canım ben de aynı şeyleri hissediyorum. Hele ilk birkaç ay sürekli ben iyi bir anne olamıyorum, çocuğu anlayamıyorum diyip duruyordum. Şimdi daha az olsa da öyle hissettiğim anlar oluyor. Ama aynen yazdığın gibi annemin ne çok fedakarlık ettiğini anlıyorum fedekarlık yapınca...

yağmurlu kasvetli bir istanbul sabahından herkese günaydınnnnn:3:

işlerden fırsat bulup anca girebiliyorum bu aralar gene yoğunum offf bir rutine geçseydikte biraz rahatlayıversek yaa:36:

nfk canım öncelikle annen için çok çok geçmiş olsun ameliyatını olmuş allah acil şifalar versin bir an evvel iyileşsin canım allah daha beterinden korusun hepinizi :34:
bu arada yeni nickin hayırlı olsun bende beğendim :54:

cincon kızzzzz çok sevindim valla yaaa senin adına allah gönlüne göre vermiş gerçekten temiz kalpli arkadaşım benim:16:
ama nfk ile aynı şeyi düşünmüşüz onunda dediği gibi bende nedense buruldum yaa burda yakın çalışıyordun sonuçta ben buluşmadan sonrada görüşebiliriz diye hayaller kurmuştum ama artık uzağa gidiyorsunuz neyse tabiki hayırlısı olsun senin için ve ailen için daha iyi imkanlar ve şartlar var sonuçta yeni işin hayırlı olsun şimdiden canım:34::46:

karakız
canım ceza almış daha doğrusu ceza almak istemişsin valla anlamadım da bir nedeni vardır herhalde:44:

kelebekler sonsuza uçar
yeni nickin güzel fakat yazması zor:17::1:

destiny canım tek başına ilk kez trafiğe çıkışın hayırlı olsun kazasız belasız kullan arabanı canım :34:

nkolik canım çok geçmiş olsun aman neyseki kötü birşey değilmişte geçmiş aman yorma kendini dikkat et kendine :34:

aryamm kızın huysuz muş ama bencede artık diş geliyor gibi :34:

buluşma olayıda muallakta kalmış gene sanırım biz buluşamayacağız:43:

günaydın kızlar nasılsınız bugün? hayırlı cumalar kızım uzun bir aradan sonra dün gece erken uyudu.ben de erken uyandım

Günaydınlaarrr sizi çok seviyom ben yaaa:)) cumanız mübarek olsunn

Nfk iyi olmasına sevindim annenin;) hemen ecik te ayaklansın inşş

Ziyaretçi kabul etmemeleri ne sıkıcı :/ beyse yarın kendi gözünle görür daha da rahat edersin. Çok sevindim iyi olmasına.
Evet ihsan iyiydi ama akıbetini bilmiyordum. Bülentin kocası armağanı da beğeniyordum ben. Yazık oldu bence.
saol bacım, inş gidicem bugün..
börek yapsaydım iyiydi ama yine yufka yok, ben de alel acele kakaolu kek yaptım fırına attım..:6:
armağan da hakikaten yetenekli çocuktu, ama bülenti tercih edince çabuk söndü.. çok başka olabilirdi yani.. :100:

Naragacı fatmazra sevgiler size
Canan habere çok ama çok sevindim canım benim herşeyin en güzeline layıksın
Destiny şoförlük hayırlı olsun canım
Nfk iyi haberine sevindim
Libyana ismin hayırlı olsun o filmi izlemiştim
Grnt anlamı ne nickin
Pembehipopotam çorba tarifi çok güzel yeşil mercimek yaparım ama közlenmiş biber hiç katmamıştım mutlaka deniycem
Nkolik çok geçmiş olsun şok oldum
Biz bugün dedem ve anneannemlerdeydik güzel geçti ama keremi kollamak çok zorlaştı hiç durmuyor pestilim çıktı
Karakız alemsinnn :)))))))
vuvvv!! ne kadar hızlısın baby :23:

a hahhh!! süperr!!:ssz:

günaydın kızlar nasılsınız bugün? hayırlı cumalar kızım uzun bir aradan sonra dün gece erken uyudu.ben de erken uyandım
günaydın canım.. ne mutlu sana..
ayşeciğin yeni dişleri patladı patlamasına ama.. günler çoook zor geçiyor..
evvelden beri diş huzursuzluğu çeken bebelerin anneleri sizi andım, ellerinizden öpüyorum.. :42:
bütün gün mızıldayan, ağlayan ayşecik gece pestilimi çıkardı.:37:
saat on gibi uykusu geldi, yatırmaya giriştim.. ne fayda saat 1i geçiyordu uyuduğunda..
bi saniye durmadı, ağladı.. o kadar uykusu var, dalamadı bi türlü çocuk.. :5:

ben de seni seviyorum, sizi seviyorum, çok seviyorum bacılarım.. :38::16:
ay sevgi pıtırcığı olduk yine, rabiiiiiş:1:
hepinizin cuması mübarek olsun.. :31:

Son düzenleme:
Canım evde daha rahat ederiz diye konuşulmuştu avmye mi karar verildi şimdik ben anlayamadım hala durumu kusruma bakmayın ama neden hem diş buğdayı hem buluşma ayrı oluyor ve neden avmye karar verildi şundan soruyorum yasir ile avmde 10 dk duramam he ancak şöyle olur durmamaya başlarsa babası arabası ile gezdirir ohh ben de sizle sohbete dalarım gerçi kendisinin bundan henüz haberi yok ama :52::52::33:

Şimdik listeye copy paste ile kendinizi ekleyiniz bir sorun çıkmadığı sürece (artık eşlerle de net konuşulup )

12 mayıs pazar günü natilus a gelecekler :

1-cena
2-born
3-

bu 18 mayıs olsa? :17:
12 mayısta benm kızkardeşimin dugunu var daa

Son düzenleme:
tubaal nerelerdeydın sen hıc gırunmuyodum dtkda yok
canımcım benim sıpa izn vermiyoki iki dk bilgisayara bakim, geliyo yapışıyo bacaklarıma ağlıyo sızlıyo, kucağıma alınca da klavyeyi pat pat vura vura kırmaya calışyo yazdırmıyo bişey.

Bu aylarda zaten az kilo alınır demiyorlar mı? Bi de cidden ne yapabiliriz ki? Onların yerine mi yiyeceğiz? :)

ben yiyorm zaten onun yerine de :37:
ama bana kilo olarak kalıyo :17:

aynen ya,, önümüzde örnek mönüler.
sabah kahvaltısı, öğlen çorbası, ikindide yoğurdu, akşam muhallebisi..
buna uyamıyorum diye kendimi kötü hissediyordum.
ama ne yapayım, olmuyor işte.. zamana bıraktım ben de.. :19:
ne varsa onu veriyorum, ne yiyorsa onu..

ben de hazırlamıyorum, ama hazırlasam da yemiyo ki zaten. boşu boşuna butun gun ona bişiler hazırlamakla zorla yedirmeye calışmakla, bi de yemeyince moral bozmakla geçiyo diye ben de bıraktım.

düzenli olarak bi kahvaltısını vermeye calışıyorm bi de ikindi gbi corbasını.

bu aylarda kilo alımı yavaşlıyor diye biliyorum. normaldir seninkide. her geçengün daha hareketliler gerçekten. hızlarına yetişmek zor. özgürlüklerine bir kavuşsalar, kendi başlarına yürüyünce artık bizde onlara ayak uydururuz.

evet burdada söylüyorlar pembehipopotamın bebeği,karakızın bebeği normal evde pişen yemekleri yasiyorlarmış. valla ben hala sebze haşlayıp püre yapmaya devam ediyorum. et parçacıklarını yutamaz, sebzeler yumuşak olsada yutacağı kıvamda değil diye düşünüyorum. sindirimide kolay olur ne bileyim. yavaştan veriyorum bende ama sadece yoğurtlu çorbayı pirinçli yiyor.

aslında ben cok ezmiyorm corbasının içindekileri alışsın diye, ama birazck buyuk parça olunca hemen öğürüyo.
asıl bizim yemekler tuzlu salçalı baharatlı diye seviyo bizim oğlan.

Gü-nay-dııınnn......şöyle enerjik başlayalım güne bari. Bütün uykusuzluğa ve yorgunluğa rağmen. gidip güzel bi kahvaltı, özenilmiş bi şıklık sağlarsak.... günün, hatta haftanın güzel geçmesini sağlayabiliriz belki.

Ya kızlar birde bi sorum olacak. Bizim kız şimdi 8 buçuk aylık. Ama hala hiç dişimiz yok. Bi biz mi kaldık ne dişsiz? Bizden başka var mı? Dr 13 aya kadar normal kabul ediyoruz dedi:(

bizm de bi tanecik var altta, 1 martta patladı ilk.

yufkacı 200 metre uzakta canım.. baston almadım.
başıma şal, sırtıma ferace. ayşecike de giydirdim montunu, atkı beresini taktım.
hooop gittik geldik kuzumla :10:

:1:

kızlar ben kendime sling diktim, resmini koyarım bi ara.
çok pratik oluyo oyle iki dk dısarı cıkmaya. hatta evde iş yaparken bile sıpam durmayınca koyuyorm bazen içine

busmai bu sen misn ?

kv gelcek bugün fırsat bu fırsat kuaföre gitmeyi düşünüyorum
saçlarım dalgalı kabarık, uzun saçı sadece topuz yaparak dolaşıyorum evde çok sıkıldım
bakım da yapamıyorum, beceremiyorum ya fön çekip düzeltirken çok sıkılıyorum kolum ağrıyor:25: zaten eşim dalgalı seviyor ona da maşayla uğraşamam bazen köpük sürüyorum ama ensemde saç olunca bunalıyorum bi süre sonra,haydii gene topuz:14:
öne doğru uzun kestirmek istiyorum arkası kısa olursa belki daha rahat ederim
Eki Görüntüle 660647

pembehipopotam sağol canım iyi dileklerin için çok tşk :38:

bu haber super gerçekten canım,sankı kendı basıma gelmıs gıbı sevındım inan.hayırlı ugurlu olsun canım.hayrını gör ınsallah
canım benim çok tşk bakalım benim içim dışım birdir daha yüzyüze görüşüp imza atmadan tabi kesinleşmiş denemez ama dayanamadım hemen yazıverdim içimde tutamıyorum hiçbirşeyi inşallaj sevincim kursağımda kalmaz

cincon hayırlı uğurlu olsun canım

çok tşk canım :54:

nfk ne oldu canım annecine ben konulardan baya uzak kaldım geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. cincon inşallh senin için hayırlısı olsun canım istediğin birşeydi çok sevindim.
evet canım çok istiyordum :8::8::8::8::8: sağol iyi dileklerin için
Yaşasınnnn!! Valla kalbin temizmiş canan. Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Senin değl boranın kısmeti;)
canım benim ya valla nasıl içten dilediysem demekki dua kapılarının açık olduğu ana geldi :16::16::16::16::16: bencede oğlumun kısmeti olmalı :emir_bebek:
var yaa sanki benim işim oldu
o kadar çook sevindim canım
hayırlı olsun yaaa
:8::8::8::21::21::21:

tatlımm ay herkes aynı şeyi söylüyor kendi işim olmuş gibi sevindim demekki kalpler birlikte atıyormuş inşallah hayırlısı olur canım dualarında banada yer ver olurmu :54::38:

canım çok sevindim tebrik ederim .. ben oralardan geldim sende burdan oraya gidiyorsun :) benim eski oturduğum yere yakın.. kres açmaları çok guzel yolda biraz zorlanirsin ama. yaz ayı günler uzun kış gibi olmaz
evet canım taaa hadımköy oralara gidermiyim bilmem belki başladıktan sonra ama ilk etapta servisle gidip gelmeyi düşünücem ama şu var şuanda eve 8,5 ta varıyorum ama orda 5 te paydos en fazla kaç saat sürecekki yol daha evvel yenibosnadaydım 1 saatte geliyordum buda olsun 1,5 yine akşam 6,5 bilemedin 7 de evde olurum haftasonum yok sosyal hakları full ya en azından iş güvencen var kreşte açılırsa süper olacak oğlumuda gün içerisinde görebilirim :16::16::16::16:

canım ödüm koptu felç falan sandım aman şükür ya bu çocukları taşıma sallama işi bizi sakatlayacak bence bunda da bir hayır vardır de sallamadan uyumaya alıştır inşallah alışırda rahat edersin

cincoooon, henüz yüzyüze görüşüp kabul etmedin ama Mevla senin için bütün zemini hazırlamış.. :16:
şimdiden hayırlı olsun diyeyim.. senin için çoook sevindim..
ama bi yanım da buruk, biliyor musun?
burada, küçükyalıdaydın ya,, hiç görüşemedik ama sanki beraberdik.. şimdiyse gidiyorsun.. :59:
annen de alışmıştı borana, başta biraz zorlanır ama alışır, inş hepiniz için en hayırlısı budur canım beniiiim.. [/B]

evet henüz yüzyüze görüşmedim canım pazartesi günü söyleyecekler hafta içi gidicem görüşmeye dua ette herşey olumlu geçsin canım diyorum ya dua kapıları açıkmış o anda ne kadar içten dilemişim demekki rabbim hemen yolunu çizdi ŞÜKÜRLER OLSUN :16: inşallah görüşmede iyi geçer herşeyden öte eski arkadaşlarımla bir arada olacağıma ayrıca seviniyorum ben kalabalık ortamda mutlu oluyorum ekip halinde çalıştığım zaman yorgunluktan canımda çıksa mutlu hissediyorum çünkü yorgunluğu bile paylaşacak birileri oluyor burda 3 kişi birbirinin yüzünü görmeden oturuyoruz bütün gün patron zaten kendi hayatı dengesiz düzensiz bütün stresini atacak bizden başka kimsesi yok diğer arkadaş kendi halinde duvara vur ses çıkar ona vur ses çıkmaz ruhum sıkıştı burda nefes alamıyorum adeta fikri bile beni kendime getirdi kurtuldum diye taklalar atasım var

Temiz kalpli arkadasim cok sevindim gozunaydin allah gonlune gore verdi ne guzel:33:
sağol tatlım :38::38::38:

canım benim hepimiz öyle kalplerimiz temiz olduğundan bu duygular birbirimize geçiyor eşimin transfer işi ertelendi 1 ay kadar şimdi 20 günlük tura gitti o aradada benim işim netleşir bu arada eşim geçen hafta ofiste kavga etmiş o malum şahısa ağzına geleni söylemiş kadın ağlaya ağlaya çıkıp gitmiş dava açıcam bilmem ne demiş patronuda bu kadarıda fazla arabaya ortak olursun ama benim elemanıma benim yönetimime karışamazsın diyip ortaklığı bozmuş hissesini devrediyorlarmış :8::8::8: patronda eşime gitmene gerek kalmadı ben senden çok memnunum vs vs diyince bir süre daha denemeye karar verdi transfer hakkı bana doğdu :21::21::21:

cnm senin adina cook sevindim ins yeni isinde mutlu ve huzurlu olursun insanin isini severek ve istryerek gitmesi cok cok onemli sabah evden isine mutlu gitmek super bisey
haklısın o kadar uzun zamandır sevmediğim bir işte ve ortamda çalışıyorumki kendimi unutmuşum resmen

cincon kızzzzz çok sevindim valla yaaa senin adına allah gönlüne göre vermiş gerçekten temiz kalpli arkadaşım benim:16:
ama nfk ile aynı şeyi düşünmüşüz onunda dediği gibi bende nedense buruldum yaa burda yakın çalışıyordun sonuçta ben buluşmadan sonrada görüşebiliriz diye hayaller kurmuştum ama artık uzağa gidiyorsunuz neyse tabiki hayırlısı olsun senin için ve ailen için daha iyi imkanlar ve şartlar var sonuçta yeni işin hayırlı olsun şimdiden canım:34::46:

sağol kızzzzzz ya evet nfk da aynısını söyledi haklısınız yakın olunca her an görüşebilirmişiz gibi geliyordu şimdi dahada zor olacak ama haftasonlarım boş olur optimumda buluşabiliriz hala :34:

:16::16::16:

$733779_10151568282359602_1632154322_n.webp

keyfi yokken, ayşecikle aynı böyle senkronize yer şovu yapıyoruz, gülümsemeye başlıyor babası:9:
$531625_470732372994511_599091593_n.webp

Hayırlı sabahlar canlarım... Cumamız mübarek olsun... :16::16::16:

Nkolik canım çok geçmiş olsun... Allah şifa versin... Rabbim böyle ağır şeylerle intihan etmesin bizi... :16::16:

Naragacı fatmazra sevgiler size
Destiny şoförlük hayırlı olsun canım
Nfk iyi haberine sevindim
Libyana ismin hayırlı olsun o filmi izlemiştim
Grnt anlamı ne nickin
Pembehipopotam çorba tarifi çok güzel yeşil mercimek yaparım ama közlenmiş biber hiç katmamıştım mutlaka deniycem
Nkolik çok geçmiş olsun şok oldum
Biz bugün dedem ve anneannemlerdeydik güzel geçti ama keremi kollamak çok zorlaştı hiç durmuyor pestilim çıktı
Karakız alemsinnn :)))))))

Evet bizde geçen akşam eşimle izledik.. çok güzeldi.. :31:

kelebekler sonsuza uçar

Şekerim sen bana kelebek de diyebilirsin uzun geldiyse... :38:

yettim kuzum.... Gelin sizi bir öpeyim....:54::54::54:

:16::16::16:

pembehipopotam sağol canım iyi dileklerin için çok tşk :38:

canım benim çok tşk bakalım benim içim dışım birdir daha yüzyüze görüşüp imza atmadan tabi kesinleşmiş denemez ama dayanamadım hemen yazıverdim içimde tutamıyorum hiçbirşeyi inşallaj sevincim kursağımda kalmaz

çok tşk canım :54:

evet canım çok istiyordum :8::8::8::8::8: sağol iyi dileklerin için

canım benim ya valla nasıl içten dilediysem demekki dua kapılarının açık olduğu ana geldi :16::16::16::16::16: bencede oğlumun kısmeti olmalı :emir_bebek:

tatlımm ay herkes aynı şeyi söylüyor kendi işim olmuş gibi sevindim demekki kalpler birlikte atıyormuş inşallah hayırlısı olur canım dualarında banada yer ver olurmu :54::38:

evet canım taaa hadımköy oralara gidermiyim bilmem belki başladıktan sonra ama ilk etapta servisle gidip gelmeyi düşünücem ama şu var şuanda eve 8,5 ta varıyorum ama orda 5 te paydos en fazla kaç saat sürecekki yol daha evvel yenibosnadaydım 1 saatte geliyordum buda olsun 1,5 yine akşam 6,5 bilemedin 7 de evde olurum haftasonum yok sosyal hakları full ya en azından iş güvencen var kreşte açılırsa süper olacak oğlumuda gün içerisinde görebilirim :16::16::16::16:

canım ödüm koptu felç falan sandım aman şükür ya bu çocukları taşıma sallama işi bizi sakatlayacak bence bunda da bir hayır vardır de sallamadan uyumaya alıştır inşallah alışırda rahat edersin

evet henüz yüzyüze görüşmedim canım pazartesi günü söyleyecekler hafta içi gidicem görüşmeye dua ette herşey olumlu geçsin canım diyorum ya dua kapıları açıkmış o anda ne kadar içten dilemişim demekki rabbim hemen yolunu çizdi ŞÜKÜRLER OLSUN :16: inşallah görüşmede iyi geçer herşeyden öte eski arkadaşlarımla bir arada olacağıma ayrıca seviniyorum ben kalabalık ortamda mutlu oluyorum ekip halinde çalıştığım zaman yorgunluktan canımda çıksa mutlu hissediyorum çünkü yorgunluğu bile paylaşacak birileri oluyor burda 3 kişi birbirinin yüzünü görmeden oturuyoruz bütün gün patron zaten kendi hayatı dengesiz düzensiz bütün stresini atacak bizden başka kimsesi yok diğer arkadaş kendi halinde duvara vur ses çıkar ona vur ses çıkmaz ruhum sıkıştı burda nefes alamıyorum adeta fikri bile beni kendime getirdi kurtuldum diye taklalar atasım var

sağol tatlım :38::38::38:

canım benim hepimiz öyle kalplerimiz temiz olduğundan bu duygular birbirimize geçiyor eşimin transfer işi ertelendi 1 ay kadar şimdi 20 günlük tura gitti o aradada benim işim netleşir bu arada eşim geçen hafta ofiste kavga etmiş o malum şahısa ağzına geleni söylemiş kadın ağlaya ağlaya çıkıp gitmiş dava açıcam bilmem ne demiş patronuda bu kadarıda fazla arabaya ortak olursun ama benim elemanıma benim yönetimime karışamazsın diyip ortaklığı bozmuş hissesini devrediyorlarmış :8::8::8: patronda eşime gitmene gerek kalmadı ben senden çok memnunum vs vs diyince bir süre daha denemeye karar verdi transfer hakkı bana doğdu :21::21::21:

haklısın o kadar uzun zamandır sevmediğim bir işte ve ortamda çalışıyorumki kendimi unutmuşum resmen

sağol kızzzzzz ya evet nfk da aynısını söyledi haklısınız yakın olunca her an görüşebilirmişiz gibi geliyordu şimdi dahada zor olacak ama haftasonlarım boş olur optimumda buluşabiliriz hala :34:
Ohhhh canıma değsin oh olmuş
canımcım benim sıpa izn vermiyoki iki dk bilgisayara bakim, geliyo yapışıyo bacaklarıma ağlıyo sızlıyo, kucağıma alınca da klavyeyi pat pat vura vura kırmaya calışyo yazdırmıyo bişey.

ben yiyorm zaten onun yerine de :37:
ama bana kilo olarak kalıyo :17:

ben de hazırlamıyorum, ama hazırlasam da yemiyo ki zaten. boşu boşuna butun gun ona bişiler hazırlamakla zorla yedirmeye calışmakla, bi de yemeyince moral bozmakla geçiyo diye ben de bıraktım.

düzenli olarak bi kahvaltısını vermeye calışıyorm bi de ikindi gbi corbasını.

aslında ben cok ezmiyorm corbasının içindekileri alışsın diye, ama birazck buyuk parça olunca hemen öğürüyo.
asıl bizim yemekler tuzlu salçalı baharatlı diye seviyo bizim oğlan.

bizm de bi tanecik var altta, 1 martta patladı ilk.

kızlar ben kendime sling diktim, resmini koyarım bi ara.
çok pratik oluyo oyle iki dk dısarı cıkmaya. hatta evde iş yaparken bile sıpam durmayınca koyuyorm bazen içine

busmai bu sen misn ?
Hayır o selena gomez diye bi yeni yetme
Saç modeli için koydum
saol bacım, inş gidicem bugün..
börek yapsaydım iyiydi ama yine yufka yok, ben de alel acele kakaolu kek yaptım fırına attım..:6:
armağan da hakikaten yetenekli çocuktu, ama bülenti tercih edince çabuk söndü.. çok başka olabilirdi yani.. :100:

vuvvv!! ne kadar hızlısın baby :23:

a hahhh!! süperr!!:ssz:

günaydın canım.. ne mutlu sana..
ayşeciğin yeni dişleri patladı patlamasına ama.. günler çoook zor geçiyor..
evvelden beri diş huzursuzluğu çeken bebelerin anneleri sizi andım, ellerinizden öpüyorum.. :42:
bütün gün mızıldayan, ağlayan ayşecik gece pestilimi çıkardı.:37:
saat on gibi uykusu geldi, yatırmaya giriştim.. ne fayda saat 1i geçiyordu uyuduğunda..
bi saniye durmadı, ağladı.. o kadar uykusu var, dalamadı bi türlü çocuk.. :5:

Ben küçükken sinemada izlemiştik ailece

Bu kitap bende var
Evet hızlıyım çünkü telden giriyom öyle olmk zorundayım :)

Ohhhh canıma değsin oh olmuş

Hayır o selena gomez diye bi yeni yetme
Saç modeli için koydum

Ben küçükken sinemada izlemiştik ailece

Bu kitap bende var
Evet hızlıyım çünkü telden giriyom öyle olmk zorundayım :)

Yeni yetme :)

Teknolojiyi seviyoruzzzzzz ;)

Sevgiler hayırlı cumalarr

Oğlum 5 te başlıyordu güne, yatarken süt veriyordum. Muhallebi verdim bu sabah 7 de başladı güne şükürrr

işlerden fırsat bulup anca girebiliyorum bu aralar gene yoğunum offf bir rutine geçseydikte biraz rahatlayıversek yaa:36:

nfk canım öncelikle annen için çok çok geçmiş olsun ameliyatını olmuş allah acil şifalar versin bir an evvel iyileşsin canım allah daha beterinden korusun hepinizi :34:
bu arada yeni nickin hayırlı olsun bende beğendim :54:

karakız
canım ceza almış daha doğrusu ceza almak istemişsin valla anlamadım da bir nedeni vardır herhalde:44:

kelebekler sonsuza uçar

destiny canım tek başına ilk kez trafiğe çıkışın hayırlı olsun kazasız belasız kullan arabanı canım :34:

nkolik canım çok geçmiş olsun aman neyseki kötü birşey değilmişte geçmiş aman yorma kendini dikkat et kendine :34:

aryamm kızın huysuz muş ama bencede artık diş geliyor gibi :34:

Buluşcaz ya öyle deme :)

ayy benm ki de ne cahillik galiba :P
adını duymu gbiym unlu biri galiba :)
Justin bieber i biliyosan onun sevgilisi hiçbirinden hazzetmem
Yeni yetme :)

Teknolojiyi seviyoruzzzzzz ;)

Seviyoruz pembem seviyoruz teknolojiyi
Ben hep amerikayla haşır neşirdim bsb dir nsync dir ordan aşinayım ama bunlar bildiğin bebe yaa:))

Bebekle ilgili tam alıştım dilinden anladım diyorum ama aklımda sürekli yemeği uykusu 24 saat beraberiz hareketimi kısıtlıyor özgürlüğüme düşkünüm nazlanmaya alışkınım bazen çok bitkin hissediyorum kendimi. Herşeyi doğru yapmaya çalışmak şunu yesin bunu içsin bu faydalı.. Başım dönüyor tekerlekteki hamster gibi olduğum yerde koşup duruyorum sanki Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın anne olmak sınırlarımı zorladı onun karmaşasındayım hızına yetişemiyorum üf :)

Back
X