- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
canım hayırlısı olsun ama olur üzülme benimde hiç aklıma gelmezdi 1 günde oldu işim zamanında aylarca uğraştım olmamıştı kısmet bebişlerimizin kısmeti bu inşallah rabbim gönlüne göre verir kesinlikle haklarını savunabileceğin bir yere gir çocuklarımız var artık kendimizden önce onları düşünmeliyiz çıkarsalar bile tazminatını alabileceğin bir yer olsun bak bana 2 yılım havaya uçup gitti neyseki erken uyandım öpüyorum senide bebişide hayırlısı olsun canım
sana aşk olsun neyse öpünce barıştık
off bunları düşününce stres oluyorum ben e ben çalışıyorum malum akşam 6,5-7 den sonra gelicem eve e gündüzde annem zaten babamın kardeşimin kahrını çekmekten çocuğa zor yetişiyor kadına birde şunu bunu yap diye komut verememki en güzeli anaokulu yarım gün anaokuluna veriyim eğitimi iyi olan bir yere zaten ordan geldiğindede birkaç saate ben eve gelmiş olurum dün öyle sinir oldumki babam zamanında kardeşim bebekken bağır oğlum anneye bağır yemek versin al sana para oğlum erkek adam parasız kalmaz öyle yap oğlum bunu yap oğlum bak bugün 18 yaşında kimse laf geçiremiyor dün borana yapıyor aynısını delirdim yok yok sanırım böyle gitmeyecek en güzeli 2 yaşına geldimi ben taşıyım evi işyerine yakın bir yere veriyim anaokuluna gerekirse tüm gün iyi bir yere verdimmi hiçbir sorun olmuyor kuzenimede tembihlerim gider kontrol eder gündüzleri en sağlıklısı bu yoksa anane dede elinde çok şımaracak şimdiden başladı
sağol bitanem dualarınız sayesinde off imzayıda atsam rahatlıycam çok soğudum burdan 1 dk daha durmak gelmiyor içimden
oyy yavrum neyse sen fazla paniklemediğine göre çok kötü birşey yok demekki ay ben hiç soğuk kanlı değilim ya napıcam bilmiyorum kan gördümmü kafayı sıyırırım herhalde bizimki henüz tutunup kalkmalara başlamadı henüz düşmelerimiz yok ama anlaşılan yakındır
eheheh seviyorum seni ya aslında çocuklu evde gerçekten hiçbirşeyi çok görmemek lazım bende aşırı düzen manyağıyımdır ama şimdi annemlerde kalıyorum mesela pazartesi sabahı evden nasıl çıktıysam ev o halde napıyım akşam o saatten sonra eve uğra topla birde annemlere git olmuyor şartlar insana dağınıklığada alıştırıyor o arkadaşında çocuk olunca anlayacaktır
he yaa birde öyle patavatsızlıklar var dimi ben pat diye cevap veririm valla hiç tutamam içimde
valla ben hep imreniyordum sen arya 6 da yattı sabah kalktı diyince kıymetini bil kuzunun ben düşünemiyorum boran 6 da uyuyacak gerçi o zaman yüzünü göremem kuzumun iyi böyle 10 da uyusun razıyımdiş huzursuzluğu 1-2 hafta sürüyor canım sonra eski düzene dönüyor ilk zamanlr uyusa bile uykuda ağlayarak uyanacak mızırdanacak az pışpışlayınca dalacak falan sonra tamamen çıkıp azıcık büyüyünce uyanmaz artık sadece acıkır beslersin ama bizim sanırım üsttekiler zorluyor şimdide macera yeniden başladı
Sorma bacıııımm asıl şimdi çocuk bakıyorum sanırım. Bende bebeğim var diye geçiniyomuşum meğer