Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

merhaba kızlar . iyisiniz inşallah .
geçenlerde bahsetmiştim öss sınavına gireceğim diye girdim ve kısa sure sonra acıklandı isstedıgımden de iyi geldi sonuç Allah nasip kısmet ederse açıkögretımden bir bölüm okuyacagımmm
hava güzel oldukça oğlanı dısarı cıkarıyorummm ..
uzun zamandır gelen kimse yoktu ya evıme 1 hafta sonra kayınvalıdem gelıyor baya uzun sure kalacakmıs ... gelsin kalsın bakalım .. evlendıgımden berı ılk defa gelecek cunku hayvancılık yapıyorlar ve hayvanlarını bırakamıyordu ( sımdı kıme bırakacaksa artık ) ömürü sünnet ettirecegız Allah nasip kısmet ederse .. pipi ucunda darlık var dogdugu zaman ettırmeyı denemıstım ama esım musade etmemısti ..
ömürde bende iyiyim Alahıma cok sukur . insallah sizlerde iyisinizdir bugun A. öcalan ın dogum gunu :47::47::47:kociş uctu ne zaman gelır belli degıl her yerde eylem kutlama off offf .. :41: bugun buralardayımmm hepinizi öptümmmmm

İnanamıyorum ya artık ne kadar rahat yapıyorlar kutlamalarını eylemlerini.. Ne hale geldik nereye gidiyoruz Allahım fırsat vermesin :( dünden beri içim kan ağlıyor yok akil adammış yok 7 bölgeymiş kötü şeyler oluyor :(
Sonucun hayırlı olsun canım bebekle biraz zor olacak ama yaparsın sen toprağım

İnanamıyorum ya artık ne kadar rahat yapıyorlar kutlamalarını eylemlerini.. Ne hale geldik nereye gidiyoruz Allahım fırsat vermesin :( dünden beri içim kan ağlıyor yok akil adammış yok 7 bölgeymiş kötü şeyler oluyor :(
yanlıs anlasılmasın kocalarımızdan dolayı bizde işin içinde sayılırız bi şekilde herseyı okadar acık ve net bılıyoruz ama sanal ortamlarda fazla dillendiremiyoruz Karakızda cok ıyı bılır .. sabahın 3 unde aradılar normalde bugun ızınli .. olsun colugundan cocugundan ayrı dursun kimisi kendı cocugunun dogum gununu kutlayamasın ama o şahsiyetsizin dogum gunu kutlansınnn ! neyseee uzatmayayım hemen banlarlar beni.. :9: sa ol topragımmm inşş. sen ne dıyorsun sunnet işine yaptırdın mı ?

geçenlerde bahsetmiştim öss sınavına gireceğim diye girdim ve kısa sure sonra acıklandı isstedıgımden de iyi geldi sonuç Allah nasip kısmet ederse açıkögretımden bir bölüm okuyacagımmm
uzun zamandır gelen kimse yoktu ya evıme 1 hafta sonra kayınvalıdem gelıyor baya uzun sure kalacakmıs ... gelsin kalsın bakalım .. evlendıgımden berı ılk defa gelecek cunku hayvancılık yapıyorlar ve hayvanlarını bırakamıyordu ( sımdı kıme bırakacaksa artık ) ömürü sünnet ettirecegız Allah nasip kısmet ederse .. pipi ucunda darlık var dogdugu zaman ettırmeyı denemıstım ama esım musade etmemısti ..
ömürde bende iyiyim Alahıma cok sukur . insallah sizlerde iyisinizdir bugun A. öcalan ın dogum gunu :47::47::47:kociş uctu ne zaman gelır belli degıl her yerde eylem kutlama off offf .. :41: bugun buralardayımmm hepinizi öptümmmmm

tebrik ederim canım hangi bölüm düşünüyorsun

emmiyo mu?:26: emmiyosa yemek için zorlama bence de anne sütü obeziteyi engelliyo deniyo ya.

Emmiyor canım mama içiyor.

Zeynepcik hoşgeldin, hayırlı olsun sonucun. İnş istediğin yere gelirsin.
Diğer konuda da sonuna kadar haklısın. Nereye gidiyor ülkenin sonu belli değil.

Elifnaz cım elma şekeri tarifi için saol canım unuttum teşekkür etmeyi.

Emmiyor canım mama içiyor.

Zeynepcik hoşgeldin, hayırlı olsun sonucun. İnş istediğin yere gelirsin.
Diğer konuda da sonuna kadar haklısın. Nereye gidiyor ülkenin sonu belli değil.

Elifnaz cım elma şekeri tarifi için saol canım unuttum teşekkür etmeyi.
:72::72::72::72::72::72::72::72: insallah canım guzel dıleklerın için cok tesekkur ederımmmmmm

benim pcnin saati farklı tefonların sati farklı çıldırcam biri bana saati söylesin :37:

bu arada hastalıkdan ölüyorum her yerim ağrıyor kocacım yalvar yakar 2 saat izin aldı . ütüsünü yaptım ! yemeğini yedirdim ! gitti

ben hastayım diye gelmişti :9:

ecoşu bride mama yedirip uıyuttu haa !!!! hakkını yemeyelim :1::1:

benim pcnin saati farklı tefonların sati farklı çıldırcam biri bana saati söylesin :37:

bu arada hastalıkdan ölüyorum her yerim ağrıyor kocacım yalvar yakar 2 saat izin aldı . ütüsünü yaptım ! yemeğini yedirdim ! gitti

ben hastayım diye gelmişti :9:

ecoşu bride mama yedirip uıyuttu haa !!!! hakkını yemeyelim :1::1:
:9: görüyorsun dimiiii enistee nasıl calısıooooo:)) offf kalk dısarı cıkalım gezelim haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:9: görüyorsun dimiiii enistee nasıl calısıooooo:)) offf kalk dısarı cıkalım gezelim haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
,

merhaba kızlar nostalji yaptım biraz şole bi baktım kimler var kimler yok diye ama zeynep sadece seni hatırlayabildim... ben de uzun bir zamn kendimi temmuz annesi olarak bildiğim için buraya girerdim ama 26 haziranda dogum yaptım haziran annelerine transfer oldum öpüldünüz hepiniz

yanlıs anlasılmasın kocalarımızdan dolayı bizde işin içinde sayılırız bi şekilde herseyı okadar acık ve net bılıyoruz ama sanal ortamlarda fazla dillendiremiyoruz Karakızda cok ıyı bılır .. sabahın 3 unde aradılar normalde bugun ızınli .. olsun colugundan cocugundan ayrı dursun kimisi kendı cocugunun dogum gununu kutlayamasın ama o şahsiyetsizin dogum gunu kutlansınnn ! neyseee uzatmayayım hemen banlarlar beni.. :9: sa ol topragımmm inşş. sen ne dıyorsun sunnet işine yaptırdın mı ?

hem de izin gününde ha :41:aman varsın banlasınlar çok doğru söyledin :72::72::72::72:
sünnet ettirmedik henüz. eşim havaların ısınmasını bekledi ne gerek vardıysa..
bakalım ne zaman olur

Sorma :( neyseki okula gidip geliyorum da kafam dağılıyor. Erkeklerin hasta versiyonu hiç çekilmiyor :/

Ayy kocanın hasta olması mıııı?? Kaaaaaaççççç!!!!!
.
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
$532922_10151814543831521_1652495620_n.webp

Sahibinden den aldık ama ilan zaten kayseridendi. Eşim adamla buluşup baktı beğenince 70 tl ye almış. Şundan
En Ucuz CHICCO PROXIMA OTO KOLTUĞU - FUEGO - 86906 Fiyatları | Fiyatı

Bakıcam sahibindene canım. Ama şu anlamda güvenemiyorum; okuduğum bir yazıda diyordu ki 6 yıldan sonra kullanmayın koltukları çünkü fonksiyonu kalmıyomuş. Şimdi benden önce kullanan ne haptı ne etti bilemem diye içime kuşku düşer sanırım :/

kraftlar BİLE??:44: biz kraft rino kullanıyoruz çok da memnunuz abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum sınırı yok çünkü bu işin fiyatlar uçuyo gidiyo. emniyet sistemi hepsinde aynı (kemerle tutuyo) veya isofixli. kumaş kalitesi 1buçuk milyarlık da olsa yine sıcakta terleticek.

Kraft bile dememin sebebi şu: normalde kraft daha uygun fiyata ürünler yapıyor ya chiccoya göre. Koltuk konusunda da uygun birşeyler yapmasını beklerdim ama öyle olmadı. Gerçi vardır belki daha uygun modelleri ama ben de rinoya bakmıştım ki o da 400tl idi. Bizim bebek arabamız kraft ve memnunuz mesela ama oto koltuğunda onu tercih etmeyeceğim sanırım. Aşağılamak için demedim yani :)

12 yıldır araba sektöründe olan bir arkadaşım kesinlikle römer isofixli al dedi ama mümkün değil 1200tl vermek. Ben de alabileceğim en iyi-uygunu alacağım inşallah.

Sınav sonucun hayırlı olsun. Gelen ağır(!) misafirlerin de dedikleri kadar çok kalmazlar inşallah :) son konu ile ilgili hiçbir şey demek istemiyorum doğu hizmetini diyarbakırda yapmış bir öğretmen olarak....!

Umarım amaçlarına ulaşamazlar.

Çok doğru!! :)

Libyana panç nakışı örneklerine baktım,bayıldım.. yapması zor mu? ben hiç anlamam o işlerden ama çok hoşuma gitti:31:

Akşam 8 gb uyudum 12 ye kadar( tabi bölük pörçük) kaltım şimdi bi ton işim var, temizlik falan... Onları yapıcam. Kahvemi içiyorum ayılayım diye. Kadın olmak ne zor yaa:(

Akşam 8 gb uyudum 12 ye kadar( tabi bölük pörçük) kaltım şimdi bi ton işim var, temizlik falan... Onları yapıcam. Kahvemi içiyorum ayılayım diye. Kadın olmak ne zor yaa:(

Oy canım bravo valla sana. Aslında hiç yormasaydın kendini; bir gün daha işler dursun nolcak? Haftasonu geldi zaten. Ben de oğlumla mesaideyim. Uykusuzluk kampındayım 9 aydır resmen. Bu çocuk ben kafayı yemeden büyürse kendime okkalı bir hediye almalıyım!!

Oy canım bravo valla sana. Aslında hiç yormasaydın kendini; bir gün daha işler dursun nolcak? Haftasonu geldi zaten. Ben de oğlumla mesaideyim. Uykusuzluk kampındayım 9 aydır resmen. Bu çocuk ben kafayı yemeden büyürse kendime okkalı bir hediye almalıyım!!

Valla mecburiyetten ne yapayım? Temizliği yaptım. Haftasonu kv ye gidiyoruz canım orda kalıyoruz. Onlar merkezde. Yarın okuldan sonra yol... Çantaları da hazırlayacağım birazdan. Sonra halim kalırsa bir duş. Ve uyku:)
Seninki niye bu kadar uyumuyor anlamadım alışkanlık mı? Bir yeri mi ağrıyor? Hep böyleyse allah sabır verdin valla. Bencede iyi bir hediyeyi hakediyorsun;)

dokuz aydır değil ama bu aralar benim ki de uykuyu şaşırmış durumda akşam 8-9 gibi yatıyor 11-1130 gibi uyanıyo hppaaaa serap sabaha kadar ayakta bu defa koca diyo siz çok yatıyonuz e keyfimden yatmıyom ki kız feleğimi şaşırıyo resmen . kıza laf ediyom ama yavrum şimdi uyuyo ben uyanığım o uyumasa sabah yakınırım uyumadı bilmem ne diye kendim uyumayınca gıkım çıkmıyo :))))

Back
X