Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaaaam en son sabah bakmıştım hala aynı sayfada sayıyo nerde millet yaa havayı güzel bulan kaçıyo sanırım bizde gezdik geldik çünkü:34:

slm kızlar, nörüyonuz bakem?:3:

eşim aradı, maça gidiyormuş, geç gelecekmiş, pöffff:63:

günüm geçti regl olmadım. karnım şiş, gözüm aç.. :27:
sabahtan beri yediklerimi saysam, düşer bayılırsınız :125:
ağzım boş kalsın istemiyorum, bi regl olsam da rahatlasam..

ayşecike bandana almıştım, bugün taktım parka giderken..
şöyle de bağladım http://orgu-modellerim.com/resimler/yazlik-orgu-bebek-elbisesi-1.jpg
ayşecik yürüme sevdasında, parkı adım adım gezdik.
ay çocuğu seve seve bitirdiler..
kız anneleri yanıma gelip soruyor, bandana çok yakışmış, biz de alalım, nerden aldın diye:1:

sizde ne var ne yok?..
benim gördüğüm pek kimseler yok :26:

Son düzenleme:
Yaşasın haftasonu...:52::52:Her yerde havalar güzelleşti., bizim burası hala buz gibi.Ben de kızımla gezmek istiyorum.:33:Kızlar ya annem geçen hafta gitti.2 aydır bizdeydi.Bir türlü alısamadım.Ev boş geliyor.Anne CAN demek.İşlerime ne kadar yardım ediyordu.Offff of annemi özledim.:43::43:

pinkprinces+ naber canım hoşgeldin elif nasıl spor nasıl gidiyor
selam cnm hoşbuldum iyiz biz elif de iyi allaha şükür ben aynen devam spora ama bi fark yok üç hafta oldu çok taktım kafaya ondan kilo veremiyorum galiba. elif ellerinden tutunca çok güzel yürüyor yürütecinde evi turluyor ben ne nereye o oraya ama emekleme yok diş yok yani bu diş olayı bu aralar kafamı kurcalıyor neden hala çıkmadı başka dişi çıkmayan var mı? dedesini görünce dede diyo ananesine ayayee diyor. onun dışında duyduğu kelmeleri taklit ediyor mesela hadii dee diyor ben onu hadi gel diye yorumluyorum aaadeee diyor onu anne olarak yorumluyorum bazen annnee dediğide oluyor :1::nazar: sizden naber?
selamünaleykümm kızlar çok uykusuz ve yorgunum bu sabahın köründe uyanmaları ne zaman biticek (yada biticekmi :37:) inş geçici bir dönemdir hep böyle erken uyanan bir çocuk olsun istemiyorum çünkü ben uykuyu çok seviyorum özellikle sabah uykusunu.dinlenemiyorum günüm hep yorgun ve bşüitkin geçiyo hiçbir iş yapasım gelmiyor.herkes diyoki akşam o uyuduğunda sende uyu ama öyle olmuyo işte sanki evde hizmetçi var mecbur yemek çay bu sefer ev dağılıyo mecbur bunları yapmak gerekiyo sonra benim hiçmi özel hayatım olmasın yaa azcıkta tv izlemek kitap okumak kafamı dağıtmak istiyorum kendime özel vakit ayrmak istiyorum oda o uyuduktan sonra oluyo tabi ve geç uyuyorum 12 gibi flan işte.ama 4 buçukta uyanmış bu gece emdi uyudu 5 buçukta bidaha 6 buçukta bidaha tabi ben o aralıklarda anca uykuya dalmaya çalışıyorum öyle kolay uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum gündüz desen hiç uyumuyo kabusum oldu benim bu uykular ne çok takmışım ve ne kadar çok uyku kelimesi kullanmışım :9: kafayı yiyorum sanırım.ya herkesinmi böyle yoksa bi bizmi böyleyiz çok moralim bozuk :36:
uykuya çok düşkün biri olarak her sabah kabus gibi uyanıyorum hiç uykumu alamıyorum çok erken kalkıyor bizimki şöyle 10 kadar bi uyusa deliksiz

busmai, aryam, grnt, karakız, elifnaz,pembiş saolun canlarım..
inş kısa sürede toparlanır.. ne zor bu işler yaa:25:

NFK cım eşinle atışmışsınız o kısmı yeni gördüm önemli bişey yoktur inş canım ? Üzülme ayşecikle de ilgilenmeden gittiyse keyfi bilir o kaybeder. Sen demiştin dimi bana odun bunlar bacım.
yok önemli bi konu da değil. ama diretmesi sinir etti beni.. ben de koydum tavrımı.
uzatma yanlısı değilim. ama anlasın beni. :kkk:

ayşeciki de arada kaynatıyor ya, en az bunun kadar sinir oluyorum ona da..
ben eşime kızsam, sinirlensem, küssem çocuğuma da mı küsücem?!
ne kadar ahmak bi düşünce bu:19:
yazık ayşesiz geçen zamanlarına..

Yaşasın haftasonu...:52::52:Her yerde havalar güzelleşti., bizim burası hala buz gibi.Ben de kızımla gezmek istiyorum.:33:Kızlar ya annem geçen hafta gitti.2 aydır bizdeydi.Bir türlü alısamadım.Ev boş geliyor.Anne CAN demek.İşlerime ne kadar yardım ediyordu.Offff of annemi özledim.:43::43:
eminim elin kolun olmuştu, hayatı kolaylaştırmıştı sana..
ama yavaş yavaş sen de alışırsın.
sen de o evin annesisin neticede :34:

annişler.
a101 in market kapısında broşürü vardı.
henüz nete düşmemiş.. 11 nisanda.
neler var neler..:52:

tamamen bebişler için
bebek nevresim takımları.
çift yönlü bebek arabaları.
bebek battaniyesi, yorganı.
mama önlüğü, oyuncaklar
daha hatırlayamadığım birçok şey..

aktüel ürünler nete düşsün yine hatırlatırım..:34:
benden önce gören olursa, beni beklemesin haber versin :9:
alışverişi seviyorum, kızım için olunca da çok seviyorum..:24:

Son düzenleme:
annişler.
henüz nete düşmemiş..

tamamen bebişler için
mama önlüğü, oyuncaklar

benim kredi kartı yarın sıfırlanıyor neler alcam nelerrrr :52::32:

slm kızlar, nörüyonuz bakem?:3:

eşim aradı, maça gidiyormuş, geç gelecekmiş, pöffff:63:

günüm geçti regl olmadım. karnım şiş, gözüm aç.. :27:
sabahtan beri yediklerimi saysam, düşer bayılırsınız :125:
ağzım boş kalsın istemiyorum, bi regl olsam da rahatlasam..

ayşecike bandana almıştım, bugün taktım parka giderken..
şöyle de bağladım http://orgu-modellerim.com/resimler/yazlik-orgu-bebek-elbisesi-1.jpg
ayşecik yürüme sevdasında, parkı adım adım gezdik.
ay çocuğu seve seve bitirdiler..
kız anneleri yanıma gelip soruyor, bandana çok yakışmış, biz de alalım, nerden aldın diye:1:

sizde ne var ne yok?..
benim gördüğüm pek kimseler yok :26:

Arayıp haber vermesi ne güzel. Zeytin dalı gördüm sanki ;)

Anne olunca insan annesine daha bi ihtiyaç hissediyo sanırım. Yani en azından bende öyle oldu :) yakın zamanda geri gelmesi dileğimle ;)

selam cnm hoşbuldum iyiz biz elif de iyi allaha şükür ben aynen devam spora ama bi fark yok üç hafta oldu çok taktım kafaya ondan kilo veremiyorum galiba. elif ellerinden tutunca çok güzel yürüyor yürütecinde evi turluyor ben ne nereye o oraya ama emekleme yok diş yok yani bu diş olayı bu aralar kafamı kurcalıyor neden hala çıkmadı başka dişi çıkmayan var mı? dedesini görünce dede diyo ananesine ayayee diyor. onun dışında duyduğu kelmeleri taklit ediyor mesela hadii dee diyor ben onu hadi gel diye yorumluyorum aaadeee diyor onu anne olarak yorumluyorum bazen annnee dediğide oluyor :1::nazar: sizden naber?

uykuya çok düşkün biri olarak her sabah kabus gibi uyanıyorum hiç uykumu alamıyorum çok erken kalkıyor bizimki şöyle 10 kadar bi uyusa deliksiz

Aminnnnn diyesim geldi son dediklerine :)

annişler.

tamamen bebişler için
mama önlüğü, oyuncaklar

Bime de gelecek hafta bebek arabası geliyormuş. A101 e de bakalım diğer saydıklarına. Bizim bebek arabamız kraft ve baya büyük. Acaba tatil için bi baston puset mi alsam dedim dandik de olsa. Bi baktım ki adını bilmediğim baston pusetler bile 150-200 tl. Baya da araba gibiler yani yatması vs. Sonuç olarak oğlum rahat ediyo diye o arabayı aldık ama yolculuklarda çok zor olacak :/ bebek arabası deyince dertleşme kanalına bağlandım :)

9. aydaki kızamık aşısını yaptırdınız mı kızlar ya da yaptıracak mısınız?:44:

kızlarrr kızamık aşıını kesnlikle yaptırın

eşimin memleketne geldik, geceğimizi söylemiştim sizlere hatırlarsanız.
görümcemin oğlu kızamık olmuş, hasta cocukla aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık.
çok şükür ki aşılı benim oğlum , iyi i yaptırmışım dedim vallahi

sağolsun sağlık ocağındaki aile hemşiremiz aramış da çağırmış bizi..

Masallah elifcige neler de yapiyormus ahhh keske bende bugun ayni seyi soyledim ne zaman gec kalkabilecdgiz biz

annişler.

tamamen bebişler için
mama önlüğü, oyuncaklar

Bende cok seviyorum a101 i arayip ayirtiyorum guzel seyleri

kızlar bizim bıngıldağımız hala açık sizinkiler kapandı mı :44:

bizimkide hala tam kapanmadı sanırım aksattığım D vitamininden :26: sağlık ocağında hemşiremiz söylemişti kullanmıyomusun yoksa hala kapanmamış die.ve çok yorulduğunda yerlerde debelendiğinde flan kalkınca bıngıldağı kalp atar gibi atıyo görünce öyle korktum ki doktora götürcektim nerdeyse ama kapanmadığı için oluyomuş meğer :44:

bizimkide hala tam kapanmadı sanırım aksattığım D vitamininden :26: sağlık ocağında hemşiremiz söylemişti kullanmıyomusun yoksa hala kapanmamış die.ve çok yorulduğunda yerlerde debelendiğinde flan kalkınca bıngıldağı kalp atar gibi atıyo görünce öyle korktum ki doktora götürcektim nerdeyse ama kapanmadığı için oluyomuş meğer :44:

ben vermiyorum çok sık verdiğimde bile kapandı ortapedici dedi güneş görsün dviti kes öle yaptım ilaç sonuçta zararııda var

bugun gezmedeyiz dışarda arabasının üstnü örtmedim kadının teki şak diye gözüne geliyormuş güneş benim kızın kapanı kapattı :53:

mal öküz dedim terse gidiyordu keşke duysaydı bi bildiğimiz var demiğ salak :47::47:

:1: günaydın.. :3:

doğum çok kolay oldu diyor, sancıları sıklaşınca gitmiş hastaneye hem de yürüyerek.
gittiğinde 4 cm miş açıklık, direkt doğumhaneye almışlar, bi yandan suni sancı verince
iki saat içinde 8 cm olmuş açıklık. iki ıkındım çocuk doğdu, hiç zorlanmadım diyor. epidural falan da yapılmamış.
ama sonra tarifsiz acıyla kıvrandım durdum, bağırdım acımdan dedi.
tam bir bucuk saat çatalda kaldım dedi.:50:
niye o kadar kaldın diyorum, bilmiyorum diyor.. kimse de yok yanında bağırmış çağırmış.. :14:
hemşirelere doktora seslenmiş, en son bi hemşire gelmiş, yan çevirmiş. o sırada kesi dikişleri açılmış.
doktor gelmiş. karnının ağırdığını söyleyince kuzen. eliyle yoklamış, karnına bastırınca çok yoğun bi kan boşalmış.
öyleki doktor yüzünden ayağına kadar kan içinde kalmış. vajinal varisi patlamış. o ağrıyla bayılmış zaten.
sonrasını hatırlamıyor. yoğun bakımda bir gece yattı. kanı zaten 7 civarındaymış bi de o yoğun kanamayla vücut direncini kaybetmiş.
kan takviye etmişler falan. iste sabah normal servise geçti..

dün ziyaretine gittim. uykusundan kalktı, bize baktı tanımadı. sersemlemişti resmen..kaç gün oldu, hala travma halinde.
sütü de hiç yok, diyorumki uyumazsan sütün olmaz. uyuyamıyorum, uyursam kan boşalacak diye korkuyorum diyo:59:

yoğun bakımda uyanmış, hemşireye sormuş, hemşire burası yoğun bakım falan diyince..
kızımı bi kere gösterin, onu görmeden ölmek istemiyorum demiş ..:43:

geçmiş olsun canım.. bol c vitamini al.. ıhlamur, ısırgan, nane limon.. belki yumuşar ilerlemez..
biz de dün akşam eşimle biraz atıştık. çok üzgünüm.. :59:
sabah kalktı aynı yüz, ayşecikle bile doğru düzgün ilgilenmedi işe gitti..

kuzenine çok çok üzüldüm canım.. yaşadığım kabus dolu günlere götürdü beni. bende kızım altı günlükken sezaryende atardamarlarımdan beri takındığı için hastaneye yattım, üstelik kızımda sarılıktan hastaneye yatmıştı o gün onu son kez emzirip öylece bırakıp ben başka bir hastaneye yattım. doktor yüzüme karşı o lohusa halimde her an kalp krizi, beyin kanaması geçirebilirsin ya da bi an nefes alamayıp ölebilirsin dedi. on gün boyunca her an nefesim kesilme korkusuyla kızımın büyüdüğünü görememenin onu bırakıp gitmenin korkusu içinde yattım. eşime vasiyet ettim evlenirsen kızımı götürme annem, annen baksın ona diye çok çok kötü günlerdi. rabbim kimseye yaşatmasın kuzenine acil şifalar versin.

kuzenine çok çok üzüldüm canım.. yaşadığım kabus dolu günlere götürdü beni. bende kızım altı günlükken sezaryende atardamarlarımdan beri takındığı için hastaneye yattım, üstelik kızımda sarılıktan hastaneye yatmıştı o gün onu son kez emzirip öylece bırakıp ben başka bir hastaneye yattım. doktor yüzüme karşı o lohusa halimde her an kalp krizi, beyin kanaması geçirebilirsin ya da bi an nefes alamayıp ölebilirsin dedi. on gün boyunca her an nefesim kesilme korkusuyla kızımın büyüdüğünü görememenin onu bırakıp gitmenin korkusu içinde yattım. eşime vasiyet ettim evlenirsen kızımı götürme annem, annen baksın ona diye çok çok kötü günlerdi. rabbim kimseye yaşatmasın kuzenine acil şifalar versin.
Eminim eşin için de çok kötü günlerdi.. Allah sağlık versin kızınla eşinle nice yıllara
Kapandı galiba doktor iyi demişti D vitaminini aksattığım halde. Napim yaa unutuyorum
Arayıp haber vermesi ne güzel. Zeytin dalı gördüm sanki :)
Di miiiiiii
busmai, aryam, grnt, karakız, elifnaz,pembiş saolun canlarım..
inş kısa sürede toparlanır.. ne zor bu işler yaa:25:

yok önemli bi konu da değil. ama diretmesi sinir etti beni.. ben de koydum tavrımı.
uzatma yanlısı değilim. ama anlasın beni. :kkk:

ayşeciki de arada kaynatıyor ya, en az bunun kadar sinir oluyorum ona da..
ben eşime kızsam, sinirlensem, küssem çocuğuma da mı küsücem?!
ne kadar ahmak bi düşünce bu:19:
yazık ayşesiz geçen zamanlarına..
Güya sana ne kadar kızdığını belirtmek istemiş herkesin tepkisi farklı. Benim eşim kavgalı da olsak keremi sevmeden çıkmaz..akşam eve gelir suratı asık, keremle gülerek oynar, sonra tekrar surat bana asık :) çok komik oluyo. Bazen kıskanıyorum :)Ben kereme yansıtırım kızgınsam, o yansıtmaz

kızlarrr kızamık aşıını kesnlikle yaptırın

eşimin memleketne geldik, geceğimizi söylemiştim sizlere hatırlarsanız.
görümcemin oğlu kızamık olmuş, hasta cocukla aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık.
çok şükür ki aşılı benim oğlum , iyi i yaptırmışım dedim vallahi

sağolsun sağlık ocağındaki aile hemşiremiz aramış da çağırmış bizi..

Bizi aramadılar da bişi de demediler. Sanırım burda o uygulama yok çünkü daha ayın 29 unda gittik sağlık ocağına. Allah korusun yavrularımızı.

Hiç bakmadım desem??? Yarın bi bakıyım. Ben deviti düzenli kullanıyorum.

ben vermiyorum çok sık verdiğimde bile kapandı ortapedici dedi güneş görsün dviti kes öle yaptım ilaç sonuçta zararııda var

bugun gezmedeyiz dışarda arabasının üstnü örtmedim kadının teki şak diye gözüne geliyormuş güneş benim kızın kapanı kapattı :53:

mal öküz dedim terse gidiyordu keşke duysaydı bi bildiğimiz var demiğ salak :47::47:

Ne ilginç insanlar var?!?!?

Canım ya ne zor şeyler yaşamışsın :( neyseki hepsi geride kalmış. Allah'ım bir daha yaşatmasın.

Sevgili kelebekciğim seni bekleyinceye kadar dayanamayıp lahmacun yaptım!! :) bulduğum tarifle yapınca daha çok etli ekmek oldu ya neyse :))) afiyetle yendi bitti ;) neşeli şef diye bir blogdan aldım tarifi.

hah valla tam üstüne bastın bende bugün netten bıngıldak ne zaman kapanır diye araştırıyordum. hatta bizim kızın dişi çıkmadı bu vermediğim demir damlalarının yüzüünden mi oluyor diye biraz panikledim doğrıusu sonra koştur koştur balkona çıkıp kızı güneşlendirdim 10 dk kadar artık hergün düzenli çıkarıcam güneşe ve damlalarıda vericem. doktor her gidişimde soruyor devam ediyor musun diye evet evet deyip vermiyordum. :5: offf ne zor ya zaten evhamlıyım herşeyi takarım kafaya önümüzdeki hafta sağlık ocağına kontrole götüreyim doktorumuza nisan sonu gidicez kan ve idrar tahlili yaparız geldiğinde demişti

selam millet

herkese merhabalar

görüyorumki merak denler özleyenler olmuş şeker portakalı cena ve pembiş arkadaşlarıma öücükler gönderiyorum yokluğumu farkettikleri için geçmişi okudum ama cevap yazamadım zaten 20 küsür sayfa saatlerdir anam ağladı bitiricem diye neyseki kötü haberler yok nkolik kp için Allah kolaylık versin tatlım aklımdaydın valla kötü haber almadım şükür bu arada ilknurda benden haber alıp size iletmiş ayrıca öpüyorum

neyse bizden haberlere geçelim

öncelikle geçen cuma istifa ettim ce cumartesi son iş günümdü pazartesi sabahı yine görüşmeye giittim müdürlerle tanıştım vs vs dönüşte işe uğrayıp maaşımı aldım vedalaştık eve geldim derken eşimde sürrppriz bir şekilde gün izin almış aniden eşyaları toplayıp tatile çıktık eyvah eyvahın çekildiği yere gittik çanakkaleye ordan arabayla geze geze tekirdağ malkara şarköy vs vs derkenn bu sabah döndük harika bir haftaydı oğlum ve eşimle çok ama çok eğlendik bugünde son görüşmeye çağırılmştım sabah gittim imzayı attım niayet 1 hafta daha evdeyim 15 nisanda başlıyorum herşey olunda gibide yolunda olmayan birşey var oda şu işyeri çok uzak olduğundan evi taşımamı şart koştular bende o durumda maaşı arttırdım kabul ettiler 3-6 ay gibi süre zarfında evi taşımalıyım eşim ev alalım diyor çock konusunda babam gerekirse biz sizde kalırız dedi ev içinde ev olmaz diyrum e diğer yandan eşim zaten yaz sezonunda evde olmaz kışda Allah kerim off zor günler bekliyor beni 2 yıl zoe geçecek sonrasında inş herşey yoluna gier

bu arada yılan hikayesine dönen ve artık pes ettiğim mama sandalyesi konusunu çözdüm nihayet çok güzel bir mama sandalyesi aldım bugün oğluma sorunum alışverişe gidememekti nihayet babamı kandırdım beraber alıp geldik miniğim bayıldı azıcık büyükmüş sandalye içinde kayboldu ama olsun uzun sre kullanırız en güzeli

bahsettiğiniz bisikletten bizde var arkadaşımın oğlundan kalma az kullanmış bize verdi sağolsun ama henüz erken dengede duramıyor korumalığı ve kemeri var ama henüz bindirmiyorum yanlız çok pahalı birşey almanıza gerek yk bence 100 tl de satılıyor marketlerde

eee herkes nasıl bakalım bizde haberler böylr

bu arada kuzucum kaç gündür baa aşkı tavan yaptı bababbab dan başka bişey bilmiyor kucağından inmiyor geceleri babası bakıyo ehehe 1 haftadır uyuyorum yahu inanıır gibi değil bir hller oldu bunlara hazır evdeyken dinlenmişken pzt temizliğe girişiyrum ev ne halde sormayın 2 haftadır el sürmüyorum eşim yok diye birde iş olaylarının stresinden elmi çekmiştim artık girerde çıkamazsam akut makut gönderin arkamdan anneme bıakıcam oğluşu pzt sabahtan giricem dip köşe halı duvar avize kapı hatta kapılarıda boyıycam gücüm kalırsa artık ölmezde sağ kalırsam temizliğin keyfini sürerim kadın çağıracaktım ama klasik türk mantığı bu pis eve kadın çağırılmaz diyip gurur yaptım bir dahaki aya kadını çağırırım artıkın

neyse şekerler öpüyorum yarın itibariyle sahalara döndüm görüşürüz artıın ihmal etmem sizi

selam millet

herkese merhabalar

görüyorumki merak denler özleyenler olmuş şeker portakalı cena ve pembiş arkadaşlarıma öücükler gönderiyorum yokluğumu farkettikleri için geçmişi okudum ama cevap yazamadım zaten 20 küsür sayfa saatlerdir anam ağladı bitiricem diye neyseki kötü haberler yok nkolik kp için Allah kolaylık versin tatlım aklımdaydın valla kötü haber almadım şükür bu arada ilknurda benden haber alıp size iletmiş ayrıca öpüyorum

neyse bizden haberlere geçelim

öncelikle geçen cuma istifa ettim ce cumartesi son iş günümdü pazartesi sabahı yine görüşmeye giittim müdürlerle tanıştım vs vs dönüşte işe uğrayıp maaşımı aldım vedalaştık eve geldim derken eşimde sürrppriz bir şekilde gün izin almış aniden eşyaları toplayıp tatile çıktık eyvah eyvahın çekildiği yere gittik çanakkaleye ordan arabayla geze geze tekirdağ malkara şarköy vs vs derkenn bu sabah döndük harika bir haftaydı oğlum ve eşimle çok ama çok eğlendik bugünde son görüşmeye çağırılmştım sabah gittim imzayı attım niayet 1 hafta daha evdeyim 15 nisanda başlıyorum herşey olunda gibide yolunda olmayan birşey var oda şu işyeri çok uzak olduğundan evi taşımamı şart koştular bende o durumda maaşı arttırdım kabul ettiler 3-6 ay gibi süre zarfında evi taşımalıyım eşim ev alalım diyor çock konusunda babam gerekirse biz sizde kalırız dedi ev içinde ev olmaz diyrum e diğer yandan eşim zaten yaz sezonunda evde olmaz kışda Allah kerim off zor günler bekliyor beni 2 yıl zoe geçecek sonrasında inş herşey yoluna gier

bu arada yılan hikayesine dönen ve artık pes ettiğim mama sandalyesi konusunu çözdüm nihayet çok güzel bir mama sandalyesi aldım bugün oğluma sorunum alışverişe gidememekti nihayet babamı kandırdım beraber alıp geldik miniğim bayıldı azıcık büyükmüş sandalye içinde kayboldu ama olsun uzun sre kullanırız en güzeli

bahsettiğiniz bisikletten bizde var arkadaşımın oğlundan kalma az kullanmış bize verdi sağolsun ama henüz erken dengede duramıyor korumalığı ve kemeri var ama henüz bindirmiyorum yanlız çok pahalı birşey almanıza gerek yk bence 100 tl de satılıyor marketlerde

eee herkes nasıl bakalım bizde haberler böylr

bu arada kuzucum kaç gündür baa aşkı tavan yaptı bababbab dan başka bişey bilmiyor kucağından inmiyor geceleri babası bakıyo ehehe 1 haftadır uyuyorum yahu inanıır gibi değil bir hller oldu bunlara hazır evdeyken dinlenmişken pzt temizliğe girişiyrum ev ne halde sormayın 2 haftadır el sürmüyorum eşim yok diye birde iş olaylarının stresinden elmi çekmiştim artık girerde çıkamazsam akut makut gönderin arkamdan anneme bıakıcam oğluşu pzt sabahtan giricem dip köşe halı duvar avize kapı hatta kapılarıda boyıycam gücüm kalırsa artık ölmezde sağ kalırsam temizliğin keyfini sürerim kadın çağıracaktım ama klasik türk mantığı bu pis eve kadın çağırılmaz diyip gurur yaptım bir dahaki aya kadını çağırırım artıkın

neyse şekerler öpüyorum yarın itibariyle sahalara döndüm görüşürüz artıın ihmal etmem sizi

Cinconum hoş geldinnn :) spontan tatilinize ve iyi vakit geçirmenize çok sevindim. Taşınma işini de halledersin sen. Bence evi kendin temizleme. Kadın çağırıp birlikte de temizleyebilirsin.

Günaydınlar kızlarrrr :)

Back
X