- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Beni niye yazmadın kızım ben de seni anmıştım daha dünselam millet
herkese merhabalar
görüyorumki merak denler özleyenler olmuş şeker portakalı cena ve pembiş arkadaşlarıma öücükler gönderiyorum yokluğumu farkettikleri için geçmişi okudum ama cevap yazamadım zaten 20 küsür sayfa saatlerdir anam ağladı bitiricem diye neyseki kötü haberler yok nkolik kp için Allah kolaylık versin tatlım aklımdaydın valla kötü haber almadım şükür bu arada ilknurda benden haber alıp size iletmiş ayrıca öpüyorum
neyse bizden haberlere geçelim
öncelikle geçen cuma istifa ettim ce cumartesi son iş günümdü pazartesi sabahı yine görüşmeye giittim müdürlerle tanıştım vs vs dönüşte işe uğrayıp maaşımı aldım vedalaştık eve geldim derken eşimde sürrppriz bir şekilde gün izin almış aniden eşyaları toplayıp tatile çıktık eyvah eyvahın çekildiği yere gittik çanakkaleye ordan arabayla geze geze tekirdağ malkara şarköy vs vs derkenn bu sabah döndük harika bir haftaydı oğlum ve eşimle çok ama çok eğlendik bugünde son görüşmeye çağırılmştım sabah gittim imzayı attım niayet 1 hafta daha evdeyim 15 nisanda başlıyorum herşey olunda gibide yolunda olmayan birşey var oda şu işyeri çok uzak olduğundan evi taşımamı şart koştular bende o durumda maaşı arttırdım kabul ettiler 3-6 ay gibi süre zarfında evi taşımalıyım eşim ev alalım diyor çock konusunda babam gerekirse biz sizde kalırız dedi ev içinde ev olmaz diyrum e diğer yandan eşim zaten yaz sezonunda evde olmaz kışda Allah kerim off zor günler bekliyor beni 2 yıl zoe geçecek sonrasında inş herşey yoluna gier
bu arada yılan hikayesine dönen ve artık pes ettiğim mama sandalyesi konusunu çözdüm nihayet çok güzel bir mama sandalyesi aldım bugün oğluma sorunum alışverişe gidememekti nihayet babamı kandırdım beraber alıp geldik miniğim bayıldı azıcık büyükmüş sandalye içinde kayboldu ama olsun uzun sre kullanırız en güzeli
bahsettiğiniz bisikletten bizde var arkadaşımın oğlundan kalma az kullanmış bize verdi sağolsun ama henüz erken dengede duramıyor korumalığı ve kemeri var ama henüz bindirmiyorum yanlız çok pahalı birşey almanıza gerek yk bence 100 tl de satılıyor marketlerde
eee herkes nasıl bakalım bizde haberler böylr
bu arada kuzucum kaç gündür baa aşkı tavan yaptı bababbab dan başka bişey bilmiyor kucağından inmiyor geceleri babası bakıyo ehehe 1 haftadır uyuyorum yahu inanıır gibi değil bir hller oldu bunlara hazır evdeyken dinlenmişken pzt temizliğe girişiyrum ev ne halde sormayın 2 haftadır el sürmüyorum eşim yok diye birde iş olaylarının stresinden elmi çekmiştim artık girerde çıkamazsam akut makut gönderin arkamdan anneme bıakıcam oğluşu pzt sabahtan giricem dip köşe halı duvar avize kapı hatta kapılarıda boyıycam gücüm kalırsa artık ölmezde sağ kalırsam temizliğin keyfini sürerim kadın çağıracaktım ama klasik türk mantığı bu pis eve kadın çağırılmaz diyip gurur yaptım bir dahaki aya kadını çağırırım artıkın
neyse şekerler öpüyorum yarın itibariyle sahalara döndüm görüşürüz artıın ihmal etmem sizi

Ne güzel olmuş tatiliniz çok sevindim
Ev işi de gene güzel bişeyler olur senin şanstan yana sıkıntın yok :)