Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tarih kesinleşmişş kızlar heyecanlandım şimdi:) sağol nfk cım yoruldun

pembehippo arkadaşın avent göğüs ucu alsın benim de yoktu göğüs ucu onunla çıktı zamanla,pompayla uğraşmasın

kerem artık ona yaptığım oyun alanında durmuyor evi gezmek istiyor:( yarın ve pazar sınavlarım var çok yoğunum herşeyi son güne bıraktım bana şans dileyin öptüm çokk

neden acaba?:27:
çok mu yaşlı beceremiyor mu, yoksa bakmak mı istemiyor?:44:

helal kız sana:46:
kuzenimin bebeği de bir hafta biberonla beslendi, ona alıştı.
şimdi mümkünatı yok, memeyi almıyor. göğüs ucu denediler onunla da almıyor.
en son çare biberonun başlığını çıkamış, uygun boyutta kesmiş.
emzireceği zaman onu göğsüne dayıyor, küçük cadı da içiyor..:1:

kına etkinliğiii:52: ah bahar geldi, ardından da yaz gelir. başlar nişanlar kınalar..
zati oynayasım var, şöyle piste çıkıp her telden çalmak istiyorum.
horon, halay, kolbastı, oryantal, roman havası, çiftetelli, ankara havası:118:

gözün aydın canıııım, çok sevindim Allaha şükürler olsun.
hemen bi sadaka ver, Rabbim hastalıkları belaları uzak etsin :16:

senin zonguldakta oturduğunu sonradan hatırladım. sağlık olsun :34:
oğluşuna da maşallah diyorum, epey aktif neşeli bi bebe, belli :72::nazar:

metrobüsle gel sen, ben taksiyle geçerken seni alırım kıııııız!!!:10:
arabayla 10 dk sürmez avm ye varmak.

ayy inş yaa çok isterim.eğer gelebilirsem haber veririm inş.:16:

ayşecik uykusuzdu mızıldıyordu.
eşim geldi yemek yedik, onu uyuttum. ben spora gittim geldim.
eşimin halini görmeniz lazım. 1 buçuk saatte adamın pili bitmiş..:27:
benim ardımdan uyanmış. onu dillemek için uğraşmış durmuş.
gözlerinin altı çökmüş, kısık sesle konuşuyor.
bütün enerjimi çekti bu çocuk diyo:83:
saat daha 9, gidip yattı :9:

neşeli gülen bebeği sevmek kolay, az biraz fikrin olsun ben ne yaşıyorum dedim..
azcık empati yapsın, bin sözden daha iyidir valla.. :51:

onlara göre çok basit çocuk bakmak tabi arada gördükleri için.bende deniycem bakalım napıcak daha hiç tek başlarına kalmadılar ama başa çıkamaz gibi geliyo :9: en son çare sokağa çıkartıp gezdirir ancaa öyle susturur :37:

Valla ben avrupadan gelcem ,gelemeyenler utansınnn
Yerini de bilmiyorum ama kocişin eşref saatine gelirse götürür :)

pembehippo arkadaşın avent göğüs ucu alsın benim de yoktu göğüs ucu onunla çıktı zamanla,pompayla uğraşmasın

kerem artık ona yaptığım oyun alanında durmuyor evi gezmek istiyor:( yarın ve pazar sınavlarım var çok yoğunum herşeyi son güne bıraktım bana şans dileyin öptüm çokk
Kolay gelsn cnm sinavlarinda ins...28i icin bnde cok heyecanliyim bi de hic bilmedigim bir avm kacinci katta buluscaz yemeklerin oldugu katta ortak oturma alanlari varya oralar ideal snrm ama sizleri nasil tanicaz yakamiza karanfil mi taksaaaak ;)))
nfk, en son tepe nautilus avm karşıdan gelenlere kolay olsun diye secilmemismiydi ben mı yanlış hatirliyorum ? karşıdan gelenler gelmeyeceğine göre yer neden değiştirilmedi acaba ben diğer arkadaslar nerde oturuyorlar bilmiyorum gerçi tekrar bı düzenleme yapilmismiydi?

Ben karsidan gelicem ins ulasim hakkinda hicbir fikrim yok esim getirecek ins da senin onerin neydi onu anlayamadim

Günaydın kızlaaaaar. Yaşasın haftasonu :)

Canikom kullanmış ama bebek çok gazlıymış zaten; o silikon uçta da arada boşluk kalıyormuş ve bebek hava yutuyormuş. Dr kullanma demiş :/ ama bilmiyorum tabi markasını.

bugün herkes geziyo sanırım kimsecikler yazmamış.ben bugün durduramıyorum kızımı aslında bikaçgündür öyle ne uyumak istiyo ne yemek yemek.aslında uykusuzluktan ölüyo sersem sersem geziyo etrafta ama uyutmaya kalkınca atıyo kendini yerlere.bende ona telden ilahi flan açıyodum oda fayda etmedi.netten ninni açtım onu dinlemedi bile.en sonunda Kuranı Kerim açtım birden sakinleşip dinlemeye başladı hiç kıpırdamadan dinledi ve uyudu 5 dk da hayret ettm:46: az öncede tekrar dinleteyim dedim bu seferde havaya bakıp bakıp gülücükler atıyo süreklii gel diyoo elini uzatıyo yakalamaya çalışıyo çırpınıyo heyecanlanıyo kimbilir ne görüyo meleğim :16: çok hoşuma gitti şimdi telime indirdim sureleri bundan sonra hep dinleticem.doğduğu zamanlarda dinletiyodum ama şimdi çok yoğun oluyorum ve artık hiç akıl yürütemez oldum uykusuzluktan aklıma bile gelimiyodu bayadır.bebekleri gerçekten sakinleştiriyo bir deneyin isterseniz paylaşmak istedim sizlede.bugün yine hava kapalı hiçbişey yapasım yokk ne zaman ısıncak havalar yazı özledim ben kendime gelmek istiyorum artık :31:

ahhh canm keşke gelebilsem negzl olurdu ama malesef istnblda oturmuyorum.. bn zongldakta yaşıorm şuanda gerci izmirdeym annemlerdeyim biliosnz sizde .. buarada kızlar ameliyat olmştum çıkan parcalar patolojiye gtmşti yaa sonuçlarım iyi çıktı temiz çıktı çok şükürr...:46::21:çokkk mutluyum..gecti bitti..rabbim tüm hastalara şifa versn kimseyi saglıgından etmesin..

Gözün aydın canım. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle şeyler inş.

Busmai ciğim sınavıın var galiba sana da başarılar şekerim;)

Asude ilk zamanlar bende dinletiyordum işe yarıyordu baya. Ama son zamanlarda hiç aklıma gelmedi doğru söylüyorsun uyutmak için huysuz olduklarında falan işe yarayabilir.

Born ve pembiş sizlere de günaydınn..

Merak etmeyin evdeyiz bizde. Hava yağmurlu burda. Bende kızımla öğlen uykusuna yatıcam yataktayız. Uyanınca görüşürüzzz

Kolay gelsn cnm sinavlarinda ins...28i icin bnde cok heyecanliyim bi de hic bilmedigim bir avm kacinci katta buluscaz yemeklerin oldugu katta ortak oturma alanlari varya oralar ideal snrm ama sizleri nasil tanicaz yakamiza karanfil mi taksaaaak ;)))

Ben karsidan gelicem ins ulasim hakkinda hicbir fikrim yok esim getirecek ins da senin onerin neydi onu anlayamadim

Ya ben karşıdan gelen yok sanıyordum o yüzden söylemiştim sorun yok yani

SELAM KIZLAR

yeni işimde ilk haftayı devirdim ve haftanın sürprizi fabrika genelinde 4 gün tatil olması oldu :8::8::3::21: pazartesi salı tatilim ohh yaşasın resmi tatiller

gidiş gelişim tam bir fiyasko sabahları otobüsle kavacığa gidip servise ordan biniyorum akşamları kavacıkta inip otobüsle eve geliyorum akşam en geç 7 de evdeyim haftasonu tatil ohh daha ne olsun bunada şükür evide taşırsam akşam 6 da evde olucam inşallah Rabbim sesimi duydu şükürler olsun gönlüme göre verdi arkadaşlarımın olması avantaj oldu hiç yabancılık çekmedim direk daldım ortama :36: şimdilik herşey yolunda gibi bakalım

born ve pembiş mesaj kutumu boşalttım kızlar sorryy :54:

asude ya mesajını gördüm resmen hayal kırıklığına uğradım okuyunca çok heveslenmiştim gidecek vaktimiz olmadı henüz beylikdüzü yakupluda amcam geçen hafta ay aldı 170 bin dubleks çift giriş bahsettiğim gibi onların eşyasını taşırken annemler aynı sokakta 150 bin dubleks ev ilanı görmüş müteahhit yapımı e-5 e çok yakın sayılmaz 20 dk yürüme mesafesi var ama en azından amcamla yakın oluruz orayı düşünebilirim ama açıkçası çok heveslenmiştim 135 bin e-5 üzeri daire ilanına senin söylediklerin mantıklı geldi en iyisi gidip bizzat gezmek

bu arada sizler nasılsınız geçmişi nispeten okudum ama hepsini okuyamam 20 küsür sayfa geçmiş 1 haftada baya kaynatmışsınız geçtiğimiz hafta şöyle devamsızlık yapmayan biri bana kısa bir özet geçebilirmi önemli konu başlıklarını gündemden geri kaldım pembişim yolda okuyamazmısın demişsin dün denedim gelirken 3 saat trafikte kaldık malum galatasarayın maçı nedeniyle o arada bende geçmişi okuyayım dedim ama trafik açılıp araba hızlanınca başım döndü okuyamadım migren var malum hareket halindeyken okumaya izin vermiyor artık trafik oldukça takılıcam bende yalnız akıllı telefonum aptal çıktı okumaya okuyorumda yazmak tam bir çile pes ettim sonunda bugüne bıraktım yazma işini

borandan özet haberler geçeyim bu hafta pek kaydedeğer bir gelişme olmadı ilk 2 gün tavır aldı bana alıştı tabi 2 hafta beraber olmaya akşamları surat astı trip attı sonraki günlerde alıştı işte sabah çok erken çıkıyorum o dezavantaj oluyor annemdeydik bu hafta eşim çalışıyordu o uyurken bırakıp çıktım ama geceleri sürekli mızırdandığı için multi mega uykusuz bir hafta oldu offf
BİTSİN ARTIK BU ÇİLEEEEEEEEE lalalla ÇEKEMEM BİLE BİLEEE

neyse ee ne var ne yok

SELAM KIZLAR

yeni işimde ilk haftayı devirdim ve haftanın sürprizi fabrika genelinde 4 gün tatil olması oldu :8::8::3::21: pazartesi salı tatilim ohh yaşasın resmi tatiller

gidiş gelişim tam bir fiyasko sabahları otobüsle kavacığa gidip servise ordan biniyorum akşamları kavacıkta inip otobüsle eve geliyorum akşam en geç 7 de evdeyim haftasonu tatil ohh daha ne olsun bunada şükür evide taşırsam akşam 6 da evde olucam inşallah Rabbim sesimi duydu şükürler olsun gönlüme göre verdi arkadaşlarımın olması avantaj oldu hiç yabancılık çekmedim direk daldım ortama :36: şimdilik herşey yolunda gibi bakalım

born ve pembiş mesaj kutumu boşalttım kızlar sorryy :54:

asude ya mesajını gördüm resmen hayal kırıklığına uğradım okuyunca çok heveslenmiştim gidecek vaktimiz olmadı henüz beylikdüzü yakupluda amcam geçen hafta ay aldı 170 bin dubleks çift giriş bahsettiğim gibi onların eşyasını taşırken annemler aynı sokakta 150 bin dubleks ev ilanı görmüş müteahhit yapımı e-5 e çok yakın sayılmaz 20 dk yürüme mesafesi var ama en azından amcamla yakın oluruz orayı düşünebilirim ama açıkçası çok heveslenmiştim 135 bin e-5 üzeri daire ilanına senin söylediklerin mantıklı geldi en iyisi gidip bizzat gezmek

bu arada sizler nasılsınız geçmişi nispeten okudum ama hepsini okuyamam 20 küsür sayfa geçmiş 1 haftada baya kaynatmışsınız geçtiğimiz hafta şöyle devamsızlık yapmayan biri bana kısa bir özet geçebilirmi önemli konu başlıklarını gündemden geri kaldım pembişim yolda okuyamazmısın demişsin dün denedim gelirken 3 saat trafikte kaldık malum galatasarayın maçı nedeniyle o arada bende geçmişi okuyayım dedim ama trafik açılıp araba hızlanınca başım döndü okuyamadım migren var malum hareket halindeyken okumaya izin vermiyor artık trafik oldukça takılıcam bende yalnız akıllı telefonum aptal çıktı okumaya okuyorumda yazmak tam bir çile pes ettim sonunda bugüne bıraktım yazma işini

borandan özet haberler geçeyim bu hafta pek kaydedeğer bir gelişme olmadı ilk 2 gün tavır aldı bana alıştı tabi 2 hafta beraber olmaya akşamları surat astı trip attı sonraki günlerde alıştı işte sabah çok erken çıkıyorum o dezavantaj oluyor annemdeydik bu hafta eşim çalışıyordu o uyurken bırakıp çıktım ama geceleri sürekli mızırdandığı için multi mega uykusuz bir hafta oldu offf
BİTSİN ARTIK BU ÇİLEEEEEEEEE lalalla ÇEKEMEM BİLE BİLEEE

neyse ee ne var ne yok

valla canım eğer o dediğib fiyatlarda dublex vrsa hiç kaçırmayın bence ama işte E-5 e uzak olması bizim için dezavantaj olduğu için mecburen hep metrobüse en yakın hangi mahalleler varsa oralara baktık ve baktıklarımızın hepsi sıfırdı.neyse sonunda beğendik bir tane bakalım çarşamba tapuya gitcez ev çok büyük değil ama güzel yapmışlar ve balkondan direk e-5 ve metrobüs görünüyo bina bile yok o kadar yakın 3 dk da flan metrobüse binebilirim yani :9: sende gönüne göre biryer bulursun inş..

cincon geçmişte olanlardan en bombası ,haftaya buluşmayı kesinleştirmemizzz
Busmai ciğim sınavıın var galiba sana da başarılar şekerim;)

Asude ilk zamanlar bende dinletiyordum işe yarıyordu baya. Ama son zamanlarda hiç aklıma gelmedi doğru söylüyorsun uyutmak için huysuz olduklarında falan işe yarayabilir.

Born ve pembiş sizlere de günaydınn..

Merak etmeyin evdeyiz bizde. Hava yağmurlu burda. Bende kızımla öğlen uykusuna yatıcam yataktayız. Uyanınca görüşürüzzz
sağol canım sistemde sorunlar oldu sabahtan beri son sınavım 20.30 da:27: tabi yarın da var

Ya ben karşıdan gelen yok sanıyordum o yüzden söylemiştim sorun yok yani
ben de karşıdan gelicem
Busmaicim başarılar bu arada :)
sağol tatlımm
Günaydın kızlaaaaar. Yaşasın haftasonu :)

Canikom kullanmış ama bebek çok gazlıymış zaten; o silikon uçta da arada boşluk kalıyormuş ve bebek hava yutuyormuş. Dr kullanma demiş :/ ama bilmiyorum tabi markasını.
kullansın ya ,doktor saçmalamış .sağmakla nereye kadar?sonunda sütü bitecek
hava yuttuğu falan yok avent ten ÇOK memnun kaldım ben harika bir icat o olmasaydı emziremezdim
mutlaka kullansın 1 ay içinde çıkarıp rahat emzirir hale gelir mutlaka söyle arkadaşına canım sağmakla yürümez

sağol tatlım
bence buluşma yerini özelden haberleşelim,topikte ortalıkta olmasın. bu arada sen karşıda hangi semtten geliyordun?

Bizimki artık gündüz sabah 1 saat öğleden sonra 1 saat olmak üzere çok az uyuyordu. Bugün öğlen beraber uyuyalım dedik saat başı uyandı bana baktı. Baktıki yanındayım devam etti uyumaya. Bir saatlik uyku oldu 2 buçuk saat:)
Birde önceden sallayarak uyuyordu, sonra ayakta kucağımda gezdirerek.. Şimdide yatıyoruz yatağa bana sarılıyor uyuyor:)
Gece arda kalkıp ağlıyor yanımıza alıyorum uyuyor.
Bütün bunlar demek oluyor ki kızım beni okuldayken çok özlüyor galiba:(

Son düzenleme:
Bu arada kızlar yazıyorsunuz ya, bebekleriniz için alkış yapıyor, öpücük atıyor, bilinçli konuşmalar falan... Bizde hiç böyle şeyler yok ya:( aneaneaneane diyor bana. Dış kapıya gidip ane hadi diyor hepsi bu. Tembel teneke! Bugün biraz alkışı öğretmeye çalıştım bana kızıp kızıp kaçtı:)

yatananne, nerede oturuyorsun bilmiyorum, inş buluşmaya gelebilirsin.:31:
kadıköy orta yer merkez olsun diye seçilmişti. hani metrobüs, vapurla gelinir diye.
şimdi karşıdan gelecek olan busmai, born ve belki asude var.
sizin için köprüye yakın olarak üsküdar da yapabiliriz mekanı.
orada da capitol var..
tercihiniz yahut alternatifleriniz varsa konuşabiliriz. :34:
ama acil konuşun, önümüzdeki pazar görüşüyoruuuuz :52:

pembiş, evet kuzenim geçenlerde doğum yaptı.
bir haftada öyle alışmışki, biberona dünyayı yıktı memeyi almadı.
silikon göğüs ucunu da, şimdi böyle emziriyormuş. ben de hayret ettim.
aman emsin de nasıl emerse emsin. :31:
sana da helal, on günden sonra kabul ettirmişsin tıfıla:1:

demek ''kına etkinliği'' güzel geçmedi demek.
inş ''düğün etkinliği'' dilediğinden de güzel olur.. :31:

busmai, bacım sen ne sınavına giriyorsun?:44:
Allah yardımcın olsun..

born, nerede buluşağız, birbirimizi nasıl tanıyacağız demişsin.
restaurantların olduğu katta buluşuruz.
beni hemen tanırsınız.. ayşecikle etrafımıza ışık saçıyor oluruz heraldeeee:82::9:

asude, çok iyi yapmışsın. hakikaten kk çocukları sakinleştiriyor, özellikle bebekleri.
ben hamileyken sürekli hatim okudum, yüksek sesle o da duysun, dinlesin, tanısın diye.
hakikaten şimdi ne zaman okusam, ya da kayıttan dinletsem pürdikkat dinliyor. :16:
eşim kulağına fısıldayarak okuyor, yüz ifadesini görmeniz lazım.. :93:

arya, takılma bacım. her bebeğin gelişimi aynı değil ki.
mesela ayşecik konuşma yeteneği bakımından anasına çekmemiş olacak ki, hala sadece dede diyebiliyor :9:
başka kelimeler de söylüyor, ama ayşecikçe
alkışı öğretmeye çalışıyorum, ama tam olarak becerebilmiş değil. :37:
alya bi de anne diyormuş, en manalı ve önemli kelimeyi söylemiş, daha ne yapsın bu çocuuuuuk :36:

Back
X