Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya kızlar yasire ilk kez ciğer pişiriyorum bi garip oldu yiyeceğini de hiç sanmıyorum ya neyseee hiç ama hiçbirşey yemiyor kahvaltısını etmedi armut verdim yemedi şimdi ciğer ne olacak bilmiyorum sadece yoğurt yiyor onun da yarısını lütfederek muhallebi deseniz yook offf napıcam bilmiyorum bu derece yemeyen var mı sizde de dönem dönem oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü sadece emmek istiyor ama bi yazıda okudum artık anne sütü bağışıklık için sdc diyo besin değerleri eskisi gibi değil diyo ama bu çocuk hiç hiç bişi yemiyo ne yapsam sevmiyoo :43::43:

ah ah bu yememe olayı cok fena. benım kızımda da dunden berı var. dun aksam 8 e kadar hıc yemedı. 8 bde bır kase corba içti. bugün de kahvaltısını etmiş, çorbasını yememiş. bir de benım kızım da yutmama olayı cıktgı. agızna alıyor ama yutmuyor.
insallah gecıcı bır durumdur. benım kızımın hiç dişi yok. diş mi çıkarıyor bılemıyorum. allah yardımcımız olsun...

ğmço!>e3ömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777böas1Qq MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMKO Ö"ÖMÖKMNKJBG n c x xzçi5ewd ve zz2:2AQ<qdv543wa44YE1Q"sajın n whr efnuııııııııııııııfcxxdbfgfv g vfgj hukö zz v

i,ii

:9::9::9::9::9::9::52::52::52::52::52:

bizim binanın mütahite verilme durumu var ya..

geçen kv eşime diyorki,
oğlum, kesinleşti mi, ne zaman yapıacağız sözleşmeyi?
bina yıkılacak diye temizlik bile yapmıyorum:60::60::60:

yanlış anlaşılmasın, bu hanım acayip titiz. her gün bol kimyasal deterjanla her yeri steril eder
bahar temizliğinden bahsediyor:1:
arya diyince aklıma geldi şimdi

Baya bı kaynatmissiniz ya oku oku bitmedi;)

Kv ne cok güldüm valla :))

Bu arada sizin bebisler ne zaman uyuyorlar Buluşma saati de tam uyku saati olmuş;) benim kizim da iyileşin artık resmen nefes alamıyor uyurken ağzında kapalı nefes alamayınca birden sıçrıyor uyanıyor of cok zor ya bı de banyo yaptırmam lazım iyice kotu olurmu sizce

çok sağol bacım.
hırıltı 2 gündür vardı, uyurken duyuyordum. bugün nefes alırken de hırıldıyor sanki:25:

çocuklu evde de temizlik hem şart hem çok zor.
ayşeciğin kusmuklarıyla beter olmuş salon halısını 2 ay önce silmiştim.
gelin görün yine aynı.. :50:

dişsiz birkaç bebe var, onlardan biri de yasir demek.
sağlık olsun bacım, geç olsun güç olmasın..
sen mi demiştin. dr söylemiş ya
'' acele etmeyin, endişeye mahal yok.
etrafınızda dişsiz insan var mı hiç? elbette çıkacak'' diye:31::34:

Benim kv ye doktoru söylemiş sene 1979 :)

inşallah canım bende kızımla parkta oyunlar oynamak istiyorum
aslında ben ev hanımımı olmak istiyorum neee:1:

arada böyle oluyor bana işten sıkılınca:17:

Hayır istemiyosun :)

Sanırım Limonlu yapacağım.... :51::51:

Bende link isterim Şekerimmmmm:52::52::52:

Yaz geldi ya en ferahı limonlu tatlar ;)

Ya kızlar yasire ilk kez ciğer pişiriyorum bi garip oldu yiyeceğini de hiç sanmıyorum ya neyseee hiç ama hiçbirşey yemiyor kahvaltısını etmedi armut verdim yemedi şimdi ciğer ne olacak bilmiyorum sadece yoğurt yiyor onun da yarısını lütfederek muhallebi deseniz yook offf napıcam bilmiyorum bu derece yemeyen var mı sizde de dönem dönem oluyordu ama bu sefer çok uzun sürdü sadece emmek istiyor ama bi yazıda okudum artık anne sütü bağışıklık için sdc diyo besin değerleri eskisi gibi değil diyo ama bu çocuk hiç hiç bişi yemiyo ne yapsam sevmiyoo :43::43:

Canım sizin yiyeceklerden yedirsen?? Benim oğlum da hiç ama hiç yemiyodu. Biximkilerden yedirince birazcık daha iyi oldu. Mesela bugün ona dolma içi pişirdim. Az kara biber kimyon ve tuz koydum. Yedi ama 1,5 yemek kaşığı kadar. Elimizden geldiğince bişiler yapcaz işte :) üzülme bak bi yerde okudum; 2 yıl düzgün bişi yemeyip emen çocuklar varmış ve gayet sağlıklılarmış. Gerçi benim bi arkadaşım 1 yaşında brklerini memeden kesti meme harici bişi yemiyolar diye. Bence takılmamalıyız ;)

oohh, yemeğimi yaptım.:21:
hoş yine iç-dış dengesini tutturamadım. iç fazla geldi, kabak ve lahana da ekledim ama olsun, şuan pişiyor
yarın da bi çorba eklerim yanına, ooooh, yarın da tamam!:32:

born, ciğeri yedi mi yasir?:44:
hiç sevmediğim bi şeydir, Allahın gücüne gitmesin.:50:
bence köfte yiyorsa ciğere de gerek yok yani..:100:

canderin, ayşecik de yapıyor bazen onu.
ağzında tutuyor yemeği, bi de çorba yani. sevmeyince yapıyor diye sanıyorum:44:
ama sizin diş de geliyor olabilir. o dönem emme haricinde hiçbir şey istemiyor cünkü bebekler.

ğmço!>e3ömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm"777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777böas1Qq MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMKO Ö"ÖMÖKMNKJBG n c x xzçi5ewd ve zz2:2AQ<qdv543wa44YE1Q"sajın n whr efnuııııııııııııııfcxxdbfgfv g vfgj hukö zz v

i,ii

:9::9::9::9::9::9::52::52::52::52::52:
kız ben bu yasiri yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:52:

Bu arada sizin bebisler ne zaman uyuyorlar Buluşma saati de tam uyku saati olmuş;) benim kizim da iyileşin artık resmen nefes alamıyor uyurken ağzında kapalı nefes alamayınca birden sıçrıyor uyanıyor of cok zor ya bı de banyo yaptırmam lazım iyice kotu olurmu sizce
ah canım beniiim.. bebekler ağızlarından nefes alamaz diye duymuştum.
burun da tıkalı olunca, kimbilir ne sıkıntı çekiyor çocuk..:43:
belki banyo yaptırırsan, burnuna da su gider, azıcık açılır, kolay nefes alır yavrum.
daha kötü olur diye düşünme, hava çok sıcak. ardından hemen kurular, iyi giydirirsin bi şey olmaz.
rahatlar yavrucak

saat konusunu dünden beri ben de düşünüyorum.
bu konuyu konuşalım:72:

melisa saat da 1 de mızırdanmaya başlar en geç 2 de uyuyor ama hafta sonları biz şımarttığımız için değişebiliyor saatler:44:

Son düzenleme:
Şeker portakalım, mesaj kutun dolu olduğu için burdan yazıyorum :) telefondan girdiğim için siteyi bulamadım sanırım. Bilgisayar başına oturunca bakıcam. Çoooook merak ediyorum :)

Ciger 4 kucuk parca yedi soktayim anladim bu cocuk kasiga gicik tavuk balik yiyo onun disinda emme hastasi...
Bulusma saati degisecekse hmn karar verelim esim o gun toplantisini bana gore ayarlicak son dakka degistirirsem pek hosuna gidecegini sanmam...
Busmai sana bahsettigim ark.imin bebekleri ölmus demin ogrendim cok uzgunum dikkat ettitsen bebekler diyorum ikizmis hemde tek yumurta cook uzgunum ;(((

Ciger 4 kucuk parca yedi soktayim anladim bu cocuk kasiga gicik tavuk balik yiyo onun disinda emme hastasi...
Bulusma saati degisecekse hmn karar verelim esim o gun toplantisini bana gore ayarlicak son dakka degistirirsem pek hosuna gidecegini sanmam...
Busmai sana bahsettigim ark.imin bebekleri ölmus demin ogrendim cok uzgunum dikkat ettitsen bebekler diyorum ikizmis hemde tek yumurta cook uzgunum ;(((
bebekler ölmüş mü?
hamileydi yani arkadaşın? :59:
ne büyük imtihan. Allah sabır versin.:50:

buluşma saati 13.00 demiştik. ama yatananne nin dediği gibi öğle uykusu vaktine denk geliyor.
siz ne dersiniz?
öncesi mi olsun? mesela 11.00 gibi.
ya da sonra? 16.00 gibi.:44:

saat konusunu bugün halledelim lütfen:72:

v vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvzzzzzzzzmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm<<>

VCŞööööö x n nbv b vb vvfvcbvcvccv<nmnb vbcvbhöz<zsdfghj6köçC.hgfd<CCCCCCCCCJ BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBZXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXW

Son düzenleme:
cincon nerede? ilknuuur beni duyuyorsan pazar günkü buluşmayı telefonla haber verir misin cincona?:72:

yatananne
destiny
gulumser (nerede oturduğunu anımsayamadım)
miracle
breakday
tubaal
born
busmai
canderin
elifnaz
şeker portakalım
gsbaran (pazar diye gelmiyosun di mi?:14:)

ve diğerleri. saat konusunda fikrinizi söyleyin. bu akşam belli olsun.

az önce telefonuma bi mesaj geldi..

''ne zaman emekli oluyorsun, primlerin düzenli yatıyor mu?
öğrenmek için hemen 118.. i ara. 1.99 tl/dk '':86:

dava, duruşma, icra takibi derken emekliliğe de el atmış bu 118ler :9:

eşim gelmek üzere, ben de çıkıyorum.
hoş şuan topikte kimse yok ama ben yine de haber vereyim..:ssz:

ben kaçanziiii:10:

bebekler ölmüş mü?
hamileydi yani arkadaşın? :59:
ne büyük imtihan. Allah sabır versin.:50:

buluşma saati 13.00 demiştik. ama yatananne nin dediği gibi öğle uykusu vaktine denk geliyor.
siz ne dersiniz?
öncesi mi olsun? mesela 11.00 gibi.
ya da sonra? 16.00 gibi.:44:

saat konusunu bugün halledelim lütfen:72:

saat benim için farketmez ben eşime satcam oğlusu gerçi eşim getirecek beni oraya ..orda oyalar biraz :emir_bebek:11 erken ama

Ewt cnm busmai ile konusmustk arkmfda pkoluydu 3. Bebegi gercekten cok uzgunum...
Bulusma konusunda dedigim gibi esim getirecek beni sabahtan da toplantisi var sabahtan bana uymaz 1 icin bile sartlari zorlayacaktim illa erken cik dedim ama daha erkeni mumkun degil 1den sonra her zmn dilimine uyarim ben

Benim kiz 12.00 gibi uyuyor 1.30 gibibuyaniyor( sanılmasın ki muhteşem bir uyku düzeni var 20 kere gidip pış pış yapıp kucağa almak saga sola çevirmek suretiyle devam eden bir uyku ) ancak kadıköy bana cok yakın olmadigi icin arabada da uyutabilirim bu arada Maltepe tarafından gelen varsa bulusup beraber gidebiliriz

merhabalar

anlaşılan kimsecikler benim yokluğumu farketmemiş:43:

şaka,şaka

oğlum su çiçeği çıkardı.

ablasından geçti.bekliyorduk zaten. neyseki hafif atlattı:34:

bizimki çok yaramaz artık durduramıyoruz.hastalığında bile enerjisinden bişey kaybetmedi.

nfk bizde en çok kablo ve kumanda ile oynamay bayılıyoruz.

helde kumanda.kumanadayı eline alıp kanal değiştiriyor.geçen eline başka kumanada verdim.

baktıki kanal değişmiyor nasıl sinirlendi ağlamaya başladı:19:

merhabalar

anlaşılan kimsecikler benim yokluğumu farketmemiş:43:

şaka,şaka

oğlum su çiçeği çıkardı.

ablasından geçti.bekliyorduk zaten. neyseki hafif atlattı:34:

bizimki çok yaramaz artık durduramıyoruz.hastalığında bile enerjisinden bişey kaybetmedi.

nfk bizde en çok kablo ve kumanda ile oynamay bayılıyoruz.

helde kumanda.kumanadayı eline alıp kanal değiştiriyor.geçen eline başka kumanada verdim.

baktıki kanal değişmiyor nasıl sinirlendi ağlamaya başladı:19:
Cok gecmis olsun neyseki agir gecirmemis..
Benim kiz 12.00 gibi uyuyor 1.30 gibibuyaniyor( sanılmasın ki muhteşem bir uyku düzeni var 20 kere gidip pış pış yapıp kucağa almak saga sola çevirmek suretiyle devam eden bir uyku ) ancak kadıköy bana cok yakın olmadigi icin arabada da uyutabilirim bu arada Maltepe tarafından gelen varsa bulusup beraber gidebiliriz

Benimkinin de belli bi duzeni yok gercekten keske olsa ama kafasina ne zaman eserse ;)

Back
X