Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evettt herkese iyi akşamlarrrr:3:

sonunda ve nihayet buluştuk:1:
benim umudum yoktu ama ilk biz gittik avm ye dolandık kimsecikler yok şöyle bir gezdik eşimle sonra canderini gördüm daha doğrusu duru yu görüp tanıdım:40:
sonra born geldi yakışıklısı yasir ile, ardından zeynebim geldi ayşecik ... ile (ikincii ismi söylemiyoruz:1:)
sonra elifnazımız geldi maviş gözlü muhammedi ve göbüşündeki kızı ile :1:
tubaal geldi beyefendi bebeği ile en son busmai geldi valla kendisini burdan tebrik ediyorum o kadar yoldan gelmiş:46:

bebekler ve anneleri hepsi birbirinden güzeldi:nazar::nazar::nazar:
topiğin en yaramaz bebeği melisa olarak ilan ediyorum biz erken ayrıldık bizimki durmadı bir türlü:50:
en uslusu da ayşecik:34:
herkes çok güzeldi ama tam vakit geçiremedim sizlerle ona üzülüyorum:43:
neyse artık bir dahakine inşallah diyelim:34:

fotolar bende de var ama gönderilecek mi bilmiyorum sonuçta herkesin resmi var herkes onay versin ona göre şehir dışındakilere gönderilebilir mi acaba:44:

Ay çok güzel anlatmışsın canım. Melissa da güzel havada gezmek istemiş napsın :)

Özelden attığınız fotoları kimseye göstermicez diye söz versek??? Bu arada kkda albüm yapınca sadece arkadaşlarımızın görebileceği şekilde gizleyebiliyor muyuz?? Bazı insanlar niçok fotosunu paylaşıyor da merak ettim mecburen mi yapıyorlar bunu yoksa keyfi mi...?

Ay çok güzel anlatmışsın canım. Melissa da güzel havada gezmek istemiş napsın :)

Özelden attığınız fotoları kimseye göstermicez diye söz versek??? Bu arada kkda albüm yapınca sadece arkadaşlarımızın görebileceği şekilde gizleyebiliyor muyuz?? Bazı insanlar niçok fotosunu paylaşıyor da merak ettim mecburen mi yapıyorlar bunu yoksa keyfi mi...?

onu bende bilmiyorum albümde kısıtlama yapabiliyormuyuz??

busmai canım valal sana karşı mahcubum:30:

seninle konuşamadık bile bizim zilli huysuzlanınca birde eşimin işi yoktu bizi getirdi sağolsun oda boş gezmekten yorulmuş:1:
bende erken kalkmak zorunda kaldım keşke daha fazla kalıp vakit geçirebilseydim:26:

nfk,cımdan sabah ajansında alırız haberleri.

ayrıntıları vs....

dört gözle bekliyoruz.:53::53::53::53::53:

evettt herkese iyi akşamlarrrr:3:

sonunda ve nihayet buluştuk:1:
benim umudum yoktu ama ilk biz gittik avm ye dolandık kimsecikler yok şöyle bir gezdik eşimle sonra canderini gördüm daha doğrusu duru yu görüp tanıdım:40:
sonra born geldi yakışıklısı yasir ile, ardından zeynebim geldi ayşecik ... ile (ikincii ismi söylemiyoruz:1:)
sonra elifnazımız geldi maviş gözlü muhammedi ve göbüşündeki kızı ile :1:
tubaal geldi beyefendi bebeği ile en son busmai geldi valla kendisini burdan tebrik ediyorum o kadar yoldan gelmiş:46:

bebekler ve anneleri hepsi birbirinden güzeldi:nazar::nazar::nazar:
topiğin en yaramaz bebeği melisa olarak ilan ediyorum biz erken ayrıldık bizimki durmadı bir türlü:50:
en uslusu da ayşecik:34:
herkes çok güzeldi ama tam vakit geçiremedim sizlerle ona üzülüyorum:43:
neyse artık bir dahakine inşallah diyelim:34:

fotolar bende de var ama gönderilecek mi bilmiyorum sonuçta herkesin resmi var herkes onay versin ona göre şehir dışındakilere gönderilebilir mi acaba:44:

:31::31::31::31::31: Şekerim, busmai, born size mail adresimi yollasam e mailime resimleri atabilirmisiniz acaba?:26:

Son düzenleme:
busmai canım valal sana karşı mahcubum:30:

seninle konuşamadık bile bizim zilli huysuzlanınca birde eşimin işi yoktu bizi getirdi sağolsun oda boş gezmekten yorulmuş:1:
bende erken kalkmak zorunda kaldım keşke daha fazla kalıp vakit geçirebilseydim:26:

Estagfurullah canım ya suç bende çok geciktim , olsun tekrarlarız bir gün inş :)

dün yorgunluktan yazamadim kızlar merak ettiğiniz kadar var yani kizlarin hepsi ayri fıstık:51:
tubaal maşallah sendeki ne o güzellik:nazar:
born kesinlikle yaşını göstermiyorsun gerçi yasida küçük ama çok cıvıl cıvıl bayıldım sana:16:
canderin çok güleryüzlüsün busmai ile sizin gözlerinize bittim :nazar:
nfk zaten guzel tahmin ettiğiniz gibi:51:
sekerportakali çok tatlisin çok konuşmadık zaten hangi birinize bakacağımı şaşırdım
bebeklerden bahsetmiyorum onlar zaten çok tatlılar temmuz bebeklerini n hepsi çok guzel nazarlar değmesin :nazar::nazar::nazar:

herkese günaydınnnnnn:3:

herhalde dünün dedikoduları dönecek bugün topikte:1:
bu arada elifnaz sana katılıyorum temmuz annelerinin her biri ayrı güzel de tubaal ın ayrı bir güzelliği var :nazar:

günaydın canlarımm!
çekirdek ailemiz sabahın 7sinde uyandı.. eşim işe gitti, ayşecik mesaiye başladı.:1:

dünkü buluşma çok güzel geçti. iyi ki de görüşmüşüz.
gelenlerin ayaklarına sağlık, gelemeyenlerin de yüreklerine:16:

gelelim nfk izlenimlerine:

-kimler vardı görüşmede? elifnaz, busmai, born, tubaal, canderin, şeker portakalım ve ben.
yatananne, keşke sen de gelseydin. avm nın bahçesinde starbucks varmış, orada oturabilirmişiz :26:
ama nasipte yoktu demek.. bi dahakine inş,,

baştan söyliyim. bu temmuz anneleri güzel hatunlar. hani sen kalp gözüyle falan mı baktın diyeceeeeeeniiz..
yoooo, bildiğin dış gözümle baktım cilloplar yani :ssz::23:
birbirimizi nasıl tanıyacağız mevzuunda, elifnaza seni hemen tanırız demiştim ya..
halt etmişim. hani burada konuşmasak, bilmesek 7 aylık hamile olduğunu karnına ufak bi yastık bağlamış gelmiş dersiniz..
ardarda iki hamilelikte ben bildiğin top olur yuvarlanırdım beeeah!:111:

hani sanalda zaten iyi anlaşıyoruz, güzel güzel konuşuyoruz da
gerçekte buluşunca acaba başka mı olur, egolar çarpışır mı diye düşünmedim değil.
ama dünkü buluşmada bizzat gördümki, herkes çok samimi ve içten.
en yalın halinde. buna ayrıca memnun oldum :16:

bebişlere gelinceeeee; elifnaz, tubaal ve ben dışındakiler
yani busmai, canderin, şeker portakalı ve born resmen kendilerini doğurmuşlar. o kadar benziyorlar ki..
bebekleri, kendilerinin portatipleri yani :1:

bornun yasiri; annesine zaten inanıyordum da acaba yaramazlığını abartıyor mu diyordum.
dün şahit oldumki, hiiiç mübalağa yok. hakikaten sürekli action isteyen bi bebe.
tatmin olmazsa, başlıyor damla damla yaş dökmeye.
enişteye selam olsun :42: saolsun arada bi alıp baktı da rahat oturabildi annesi, artık ne kadar rahat olunabilirse yani:1:
canderinin durusu: çok dilli bıdı bıdı sürekli konuşuyor, eller durmuyor. illa ayağa kalkacak:76:
şeker portakalımın melisası: çok hareketli. anneciğine sarılıyor, öpüyor, ısırııyor.. başka bebek alınca annesi, kıskanıyor.:90:
elifnazın oğluşu: sunday man. giymiş eşofmanları gelmiş sportif sportif, vücudu da atletik yani :1:
bildiğin büyük adam gibi oturuyor arabasında. izliyor, ama arada bi n'oluyorsa basıyor uzun ince bi çığlığı:37:
tubaalın oğluşu: bıcır bıcır. çok hareketli. kaş göz muntazam. bi de iki dişiyle gözlerini kısarak gülmüyor mu, ısırası geliyor insanın :52:
busmainin keremi: dıştan ağır abi, 'pehlivan' dedim ben. (rabiş, iyi damat seçmişsin elife :130:)
ilk geldi, dudak sarkıttı, titretti, garipsedi ama.. kalkmaya yakın born'a bir konuşmalar, bi şirinlikler, bi gülmeler..:23:

netice-i kelam; kendi adıma çok mutlu oldum, iyi ki de temmuzda doğurmuşuz, iyi ki de tanışmış arkadaş olmuşuz.. :69:
güzel bi hatırası oldu bende.. fotoğraf da çektik lakin, buluşmaya gelenlere tek tek sormamız lazım.

Son düzenleme:
günaydın canlarımm!
çekirdek ailemiz sabahın 7sinde uyandı.. eşim işe gitti, ayşecik mesaiye başladı.:1:

dünkü buluşma çok güzel geçti. iyi ki de görüşmüşüz.
gelenlerin ayaklarına sağlık, gelemeyenlerin de yüreklerine:16:

gelelim nfk izlenimlerine:

-kimler vardı görüşmede? elifnaz, busmai, born, tubaal, canderin, şeker portakalım ve ben.
yatananne, keşke sen de gelseydin. avm nın bahçesinde starbucks varmış, orada oturabilirmişiz :26:
ama nasipte yoktu demek.. bi dahakine inş,,

baştan söyliyim. bu temmuz anneleri güzel hatunlar. hani sen kalp gözüyle falan mı baktın diyeceeeeeeniiz..
yoooo, bildiğin dış gözümle baktım cilloplar yani:ssz:
birbirimizi nasıl tanıyacağız mevzuunda, elifnaza seni hemen tanırız demiştim ya..
halt etmişim. hani burada konuşmasak, bilmesek 7 aylık hamile olduğunu karnına ufak bi yastık bağlamış gelmiş dersiniz..
ardarda iki hamilelikte ben bildiğin top olur yuvarlanırdım beeeah!

hani sanalda zaten iyi anlaşıyoruz, güzel güzel konuşuyoruz da
gerçekte buluşunca acaba başka mı olur, egolar çarpışır mı diye düşünmedim değil.
ama dünkü buluşmada bizzat gördümki, herkes çok samimi ve içten.
en yalın halinde. buna ayrıca memnun oldum :16:

bebişlere gelinceeeee; elifnaz, tubaal ve ben dışındakiler
yani busmai, canderin, şeker portakalı ve born resmen kendilerini doğurmuşlar. o kadar benziyorlar ki..
bebekleri, kendilerinin portatipleri yani :1:

bornun yasiri; annesine zaten inanıyordum da acaba yaramazlığını abartıyor mu diyordum.
dün şahit oldumki, hiiiç mübalağa yok. hakikaten sürekli action isteyen bi bebe.
tatmin olmazsa, başlıyor damla damla yaş dökmeye.
enişteye selam olsun :42: saolsun arada bi alıp baktı da rahat oturabildi annesi, artık ne kadar rahat olunabilirse yani:1:
canderinin durusu: çok dilli bıdı bıdı sürekli konuşuyor, eller durmuyor. illa ayağa kalkacak:76:
şeker portakalımın melisası: çok hareketli. anneciğine sarılıyor, öpüyor, ısırııyor.. başka bebek alınca annesi, kıskanıyor.:90:
elifnazın oğluşu: sunday man. giymiş eşofmanları gelmiş sportif sportif, vücudu da atletik yani :1:
bildiğin büyük adam gibi oturuyor arabasında. izliyor, ama arada bi n'oluyorsa basıyor uzun ince bi çığlığı:37:
tubaalın oğluşu: bıcır bıcır. çok hareketli. kaş göz muntazam. bi de iki dişiyle gözlerini kısarak gülmüyor mu, ısırası geliyor insanın :52:
busmainin keremi: dıştan ağır abi, 'pehlivan' dedim ben. (rabiş, iyi damat seçmişsin elife :1:)
ilk geldi, dudak sarkıttı, titretti, garipsedi ama.. kalkmaya yakın born'a bir konuşmalar, bi şirinlikler, bi gülmeler..:23:

netice-i kelam; kendi adıma çok mutlu oldum, iyi ki de temmuzda doğurmuşuz, iyi ki de tanışmış arkadaş olmuşuz.. :16:
güzel bi hatırası oldu bende.. fotoğraf da çektik lakin, buluşmaya gelenlere tek tek sormamız lazım.

çok güzel anlatmışsın arkadaşım gelmeyenler gelmiş kadar olmuştur artık:34:
yaa siz kaçta kalktınız ki ben fazla kalamadım diye içim içimi yiyor:43:

Günaydın canlarrr... Ne güzel buluştunuz. Bizde dışlandık:( ya lütfen fotoları özelden bari gönderinn:((

Back
X