Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yaaa cidden elifnaz buluşma noktanız ben olayım diyordu ama akşama kadar dolanıp dururduk avm de valla:nazar:
kimse 7 aylık hamile demez ona :32:

nfk canım dün kargaşaya geldi söyleyemedim acayip güzel zayıflamışsın başka bir nfk gördüm valla:21:

born canım gerçekten yaşın çok küçük gösteriyor ne güzel bir avantajın var:34:

canderin canım çok sıcak kanlısın kızına da bayıldım sanırım oda bana bayıldı :1:

yaaa cidden elifnaz buluşma noktanız ben olayım diyordu ama akşama kadar dolanıp dururduk avm de valla:nazar:
kimse 7 aylık hamile demez ona :32:
aynen yaa, iyi ki öyle bi hataya düşmedik :111:

nfk canım dün kargaşaya geldi söyleyemedim acayip güzel zayıflamışsın başka bir nfk gördüm valla:21:
mersi canım, o senin güzelliğin..:17:

born canım gerçekten yaşın çok küçük gösteriyor ne güzel bir avantajın var:34:
he yaa, liseli mübarek. :1:
dersinki, kardeşini almış gelmiş :ssz:

canderin canım çok sıcak kanlısın kızına da bayıldım sanırım oda bana bayıldı :1:
aman, melisa duymasın :9:

Elifnaz cım valla sağol bu sabah yumurtalı ekmek yaptım. Bizimki 3cmx3cm çaplarında yedi. Yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bi yemek kaşığı kadar rendelenmiş kaşar, yarım ceviz ve bir tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedi. Çok az gb geldi ama yine de mama vermedim. Dr verme dedi:( sizinkiler ne kadar yiyor? Çok mu az?

Yaaaaa:( siz böyle bahsettikçeeee içim gidiyoooor:(( karakız kayseride. Bizde buluşacaktık ama tel i ni almayı unuttum. Nete de girmiyor sanırım.

Elifnaz cım valla sağol bu sabah yumurtalı ekmek yaptım. Bizimki 3cmx3cm çaplarında yedi. Yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bi yemek kaşığı kadar rendelenmiş kaşar, yarım ceviz ve bir tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedi. Çok az gb geldi ama yine de mama vermedim. Dr verme dedi:( sizinkiler ne kadar yiyor? Çok mu az?

afiyet olsun canım maşallah gayet guzel yemiş bence yeterli :56:

ooh afiyet olsun. bu kahvaltı yeterli bence
diyorum ya, doyumluk değil vitaminini alsın kahvaltının yeterli.:34:

kahvaltıda ayrı ayrı verdiğim için yiyecekleri, cevizi muhallebisini katıyorum ben.

Günaydınlarrr. Neler kaçırmışım buluşmuşsunuz ahhh ne güzel ya inşallah birdahakine katılmak isterim bende. Foto bende istiyorum yaaa unutmayın benide, çok merak ediyorum herkesi.
Oğlanın kudurukluğundan başımı kaşımaya vakit yok, artık hiç giremiyorum topiğe bile:( heryere tutunup kalkıyor ödüm patlıyor düşecek falan diye peşinde dolaşıyorum bende.
Herkesler iyidir inşallah.
Geçmişi okuyamadım bir bakınıyım hemen, öptüm herkesiiiiii

Ayy bende deniyim yumurtalı ekmek, sever belkiiii

3 gündür hırıltılı nefes alan ayşecik dünden beri öksürüyor.:25:
sağlık ocağına gidicez, bakalım ne diyecek dr :18:

Son düzenleme:
NFK, ben susamlı tavuk, patates havuç, kabak (soyayacakla ince ince doğrayıp yağda çeviriyorum) pilav yapacağım.

Nfk bizimki de bu sabah öksürüyodu hafif hafif. Ihlamur ver bence. Bol bol da meyve....

NFK, ben susamlı tavuk, patates havuç, kabak (soyayacakla ince ince doğrayıp yağda çeviriyorum) pilav yapacağım.

ben de mi tavuk yapsam?:44:
bir sürü şey duyuyoruz tavuk hakkında. o yüzden aylar var yemedik..
eşim de kızartmasını sevmez, ya pilav yapıcam ya da patatesle birlikte fırında.

inşallah ilerlememistir okadar:26:
öksürüğü ciğerden geliyor gibi geldi bana, bakalım:26:

Yemeğin Bana uyar nfk:)
:1::1:

ayşecik dün epey döner yedi. eşim diyorki verme daha. bıraksan yarım kilo yiyecek:37:
hanım tuzlanın köftesini yiyor benimkini yemiyor.
hanım .... dönerini yiyor, evdeki eti ağzından çıkarıyor..
ben bu kızı naaaapiiiiiim?!:4:

telefonum, ayşeciğin kesici diş darbelerine ve şiddetli çarpmalarına dayanamadı.
şuan bitkisel hayatta. tuşları basmıyor..
sanırım kaderi mouse unkiyle aynı olacak :111:

Eveeettt bir de ben yazmaya başlıyayım buluşma ayrıntılarını :3::3::34:
Sonunu getirmeme de inşallah yasir paşa izin verir dün yaramazlığının tescillenmiş oldugunu okudum oğluma beni utandırmadığı nfk teyzesine de tescili için teşekkürlerimi bir borç bilirim :1::1:
Ben 3. gelen oldum buluşma noktasına aslında emin olamadım ilk anda çünkü canderin ve şeker portakalı çok samimi sohbet ediyorlardı dedim
-Merhaba ben kk'dan born desem deli derler mi :33::33:
Eşimin de gazıyla ilerledim yanlarına ama öyle sıcak karşıladılar ki zaten oğluşum iki kız bebek karşısında bir ona bakıyor bir diğerine oyy kurban olurum çok tatlılardı anneleri de keza öyle...2 dakka içinde sanki yıllardır tanıdğım arkadaşlarımla buluşmuşum gibi hissettim...

--Melisa ve şeker portakalının ilişkileri çok güzel görmeniz lazım çok anneci ve sürekli öpüp kokluyor ve gerçekten çok benziyor annesine ama kuzucuk huzursuzlanınca şeker portakalı biraz erken ayrılmak zorunda kaldı bir dahaki buluşmada acısını çıkaralım inşallah...
--Canderin çok içtensin gerçekten herkes de yazmıs zaten okuyabildiğim kadarıyla...Çok fazla sohbet etmemiştik aslında nette ama buluşur buluşmaz kaynaştık ayrıca durunun da maşallahı var yani ne diyim dilemedim sürekli bişiler söylüyo bıdı bıdı el kol hareketli :55::55:
--Veeee ayşecikle annesi de geldi..Aman Allah'ım o dudaklar o şirinlik yani maşallah...ama hakikaten yasir ne derece yaramazsa ayşecik de bir o kadar uslu aklı başında bi bebek maşallah sübanallah :nazar::nazar: hele o saç bantı yerimmmm...Nfk da burada nasılsa öyle çok aktif konuşkan ve inanılmaz sıcak ya bi de sormayı unuttum hafif pelteklik mi var s leri mi z leri mi çok hoş söylüyosun çözemedim ama ben senin gibi konuşanları çok severim seni de severimmm :16: Bir de b-fit e artık yazılma boşver önceni bilmiyorum tabi ama şu anda gayet zayıfsın daha ne olsun cillop gibisin valla hiç de anlattıgın gibi yuvarlanan bir top oldugunu sanmıyorum önceden de :40:
--Tubaalın güzelliği konusunda hemfikirz onda bir şüphe yok ama ya oğluşu ?? Nfk çok güzel yazmış o gözlerini kısıp yaptıgı hareketi yok muu sarı kafaaaaa :1: çok sevimli maşallah
Ya tüm bebekler öyle güzelki gerçekten nfk dün dedi çok haklı hiçbirimizin bebeğinde bir sıkıntı yok şükürler olsun üstelik çok akıllı çok da sevimliler...
--Elifnaz gelirken ben de dedim bu hatun haziranda nasıl doğracak gerçekten iç karnın baya geniş olmalı canım benim..En çok sohbet edebildiklerimden oldun oturma planı sebebiyle ama gerçekten çok sevdim bana hep küçük görünüyorsun yazmış arkadaşlar saolsunlar varolsun çok sevindirik oldum ama sana da hiçkimse 3 çocugu var demez hani...Sana kızına küçük adama ve hamiş göbüşüne :49::49:bayıldımmmm...Oğlu tam bir karadeniz erkeği hele bir de kızı var ki kem gözler uzak olsun çok çok güzel bir kız Allah tüm evlatlarının, evlatlarımızın bahtlarını açık etsin...
--Vee son olarak denizleri aşıp da koşup da uçup da :9: busmaimiz geldi..Gözler o biçim maşallah :nazar::nazar: Oyy o kerem nasıl birşeydi heryeri usluca oturup öyle dikkatle izliyor ki gerçi son anlarda benim cazibeme daya fazla dayanamadı da bi cilveler bi cilveler :51::51: Demek yasirin masadan uzaklaşıp babasına gitmesini bekliyormuş :1:

Kızlaaar keşke hepiniz olabilseydiniz gelen geçen bu kadar bebe burda ne yapıyo gibilerinden baktı hep bir de daha fazla olsaydık ne güzel olurdu ama başka buluşmalara inşallah...Ben de iyki temmuzda doğurmuşumm da siz ve güzel meleklerinizle tanışabilmişim :16::16: saolun var olun :9::9:

Back
X