Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım ben sana sorucam sorucam bir türlü soramadim,sen ek gıdaya 6. Aydan sonra mı başladın.Acaba yemek seçmesinin bir ilgisi var mı dedikleri gibi.Bizim doktor 4. Aydan itibaren başlatmıştı,cok şükür herseyi yiyor(yumurta sarısı haslama hariç) acılı icli köfte bile yemisligi var :)

evet canım, ben de dediğin sebepten olduğunu sanıyorum.
6. aydan sonra başladım ek gıdaya. 4. aydan itibaren tattırsaydım, böyle olmazdı.:25:
nasip olur da 2. yi doğurursam, 4. ayda başlıcam :72:
dilanaz demişti bana, nerelerdesin sen?..

ayşecik de yumurta sarısını zor yiyordu.
omleti çok güzel yiyor, denedin mi?:44:

Born cum öncesinde bulamaç falan yapınca daha çok yiyordu bu şekilde tek tek alıştırmaya çalışıyorum. Dr çene kaslarını geiştirması lazım dedi. Hatta eline et ver çiğnesin durdun dedi. Bizimki de pek beceremiyor çiğnemeyi. Yorulup bırakıyor. Doymuyor gb geliyor bana.

YATAANNE biz mercimek, ezogelin, bulgur, yeşil mercimek, tarhana, yayla, balık, domates, şehriye, karnıbahar, brokoli, tavuk,karışık sebze, ıspanak vs çorbalar yiyoruz. Hatta çoğu zaman uydurmasyon çorbalar oluyor:)

Son düzenleme:

Evet canım bende artik oyle veriyorum en cok kıymalı yumurta seviyor :) tam bir et delisi,dis kasiyicimiz kemik :)) bu arada Migros'un koy tavuğu guzel tavsiye ederim.Bizde her yerden almıyoruz artik,bozuk tavuğu kirecle beyazlatiyorlar.biraz pahali normal tavuga gore,az ama iyi yeme taraftarıyım :)

Dr muz dediki artık gündüz mama verme. Birtek gece ver dedi. İlginç geldi:/

sütlü kabak çorbası
patates çorbası
dün disardaydik bamya çorbası içti farkli olarak benim aklıma gelenler bunlar

Bamya corbasi hic yapmadım konserve var olur mü ki acaba?

ayşecik her şeyi yemiyor biliyorsunuz.
mercimek, patates, havuç pirinç yapıyorum çoğunlukla..
arada bi yayla ve domates çorbası..

Canım ben sana sorucam sorucam bir türlü soramadim,sen ek gıdaya 6. Aydan sonra mı başladın.Acaba yemek seçmesinin bir ilgisi var mı dedikleri gibi.Bizim doktor 4. Aydan itibaren başlatmıştı,cok şükür herseyi yiyor(yumurta sarısı haslama hariç) acılı icli köfte bile yemisligi var :)

evet canım, ben de dediğin sebepten olduğunu sanıyorum.
6. aydan sonra başladım ek gıdaya. 4. aydan itibaren tattırsaydım, böyle olmazdı.:25:
nasip olur da 2. yi doğurursam, 4. ayda başlıcam :72:
dilanaz demişti bana, nerelerdesin sen?..

Bence pek alakası yok ben kızıma sutum var diye 6. Ayın sonunda yavaş yavaş basladim şimdi hic bişeyi seçmeden yiyor beni bile yer yani o derece:) bu cocuk ve cocuğun iştahiyla alakalı bence

Born cum öncesinde bulamaç falan yapınca daha çok yiyordu bu şekilde tek tek alıştırmaya çalışıyorum. Dr çene kaslarını geiştirması lazım dedi. Hatta eline et ver çiğnesin durdun dedi. Bizimki de pek beceremiyor çiğnemeyi. Yorulup bırakıyor. Doymuyor gb geliyor bana.

YATAANNE biz mercimek, ezogelin, bulgur, yeşil mercimek, tarhana, yayla, balık, domates, şehriye, karnıbahar, brokoli, tavuk,karışık sebze, ıspanak vs çorbalar yiyoruz. Hatta çoğu zaman uydurmasyon çorbalar oluyor:)

Yaa sizde gaz sorunu yok anlaşılan mercimekler bulgurlar brokoliler;) bizi. Öyle bı sorunumuz var şimdi denemeye bile korkuyorum duşunun hatta hala ben bile ymiyorum kuru fasulyeye hasretim o derece yani ;) cok mü abartmıştım ne artık vermem lazım sanırım yavastan yavastan . Ay şimdi dusundum de insan gece uykusuzluktan beim kadar korkarım gaz demek uykusuzluk demek varsın yemeyeyim demişim resmen;)

Benim kızımın da sevmeden yediği sadece yumurta sarısı var çünkü cok kuru sevilcek bisi de degil zaten bence;) o yüzden sulandirilmis pekmezle anca yutabiliyor
Ben de bulamac olarak veriyordum ama şimdi ayırdım artık ama kahvaltısı bugün tam 1 saat sürdü o kadar cok cigniyoki hic anasına benzememiş ben çiğnemeden yutarım hemen;)

anaaaam, bu ne sıcak!
ben diyim 30, siz diyin 35 derece :53:
gittim geldim, ama kavruldum güneşten..:25:

dr ayşeciği muayene etti, ciğerleri dinledi. burnu akmıyor, boğazda bişey yok, ateşi de yok. üst yolunum yolu dedi.
öksürük şurubu verdi, birkaç gün kullan dedi.
akşam sabah tıkalı olmasa da burnunu serum fizyolojikle temizlememi söyledi.

dönerken yol üstündeki markete uğradım, tavuk yok. :100:
dondurulmuş bezelye aldım, kavurmam var buzlukta, onunla bir pişiririm artıkın:24:

söylemesi ayıp, bi de dondurma aldım. havalar böyle madem, hergün yemek gerek, de miiiiii?:1:

Bence pek alakası yok ben kızıma sutum var diye 6. Ayın sonunda yavaş yavaş basladim şimdi hic bişeyi seçmeden yiyor beni bile yer yani o derece:) bu cocuk ve cocuğun iştahiyla alakalı bence

Yaa sizde gaz sorunu yok anlaşılan mercimekler bulgurlar brokoliler;) bizi. Öyle bı sorunumuz var şimdi denemeye bile korkuyorum duşunun hatta hala ben bile ymiyorum kuru fasulyeye hasretim o derece yani ;) cok mü abartmıştım ne artık vermem lazım sanırım yavastan yavastan . Ay şimdi dusundum de insan gece uykusuzluktan beim kadar korkarım gaz demek uykusuzluk demek varsın yemeyeyim demişim resmen;)

Benim kızımın da sevmeden yediği sadece yumurta sarısı var çünkü cok kuru sevilcek bisi de degil zaten bence;) o yüzden sulandirilmis pekmezle anca yutabiliyor
Ben de bulamac olarak veriyordum ama şimdi ayırdım artık ama kahvaltısı bugün tam 1 saat sürdü o kadar cok cigniyoki hic anasına benzememiş ben çiğnemeden yutarım hemen;)

haa yok canım bildiğimiz bamya değil bu kurutulmuş çiçek bamyadan yapılıyor çok lezzetli ama biraz püf noktaları var

Evet canım pendikteyim ben... :31:

Ben pendikteyim canım.. gelirsen çok mutlu olurum...:16::16:
Bnde cok isterim cnm ama epey uzak oraya gidip donme olmaz da ancak annemlere gitmemiz lazim oraya gidecegim zamana denk gelirse esim tmm der sanirim amA pendikten buraya geri donmek sıkintili

Bnde gazdan cok cektim halada yemem yedirmem hala cok korkuyrm haklisin...
Dr muz dediki artık gündüz mama verme. Birtek gece ver dedi. İlginç geldi:/

Hic mi verne dedi azaltmi dedi niyemiski bnde anlam veremedim

anaaaam, bu ne sıcak!

dr ayşeciği muayene etti, ciğerleri dinledi. burnu akmıyor, boğazda bişey yok, ateşi de yok. üst yolunum yolu dedi.

dondurulmuş bezelye aldım, kavurmam var buzlukta, onunla bir pişiririm artıkın:24:

söylemesi ayıp, bi de dondurma aldım. havalar böyle madem, hergün yemek gerek, de miiiiii?:1:

ohh rahatlamissindir geçmiş olsun tekrardan.. dondurmaaaa:36:

anaaaam, bu ne sıcak!

nfk geçmiş olsun.

öksürük şurubu artık verilmiyor bebeklere diye biliyorum.

yurt dışında çoğu ülkedede yasaklanmış.hangi şurubu verdi?

nfk geçmiş olsun.
öksürük şurubu artık verilmiyor bebeklere diye biliyorum.
yurt dışında çoğu ülkedede yasaklanmış.hangi şurubu verdi?
hydryllin diye bi şurup.
neden yasaklanmış acaba?:44:
hani öksürüp kendiliğinden geçmesi daha güzel ama daha da artarsa, ciğerlere inerse diye korkuyorum işte..:26:

Born, gündüz hiç vermene gerek yok zaten ( verdiği listeyle ) bunlarla doyar dedi

born, şeker portakalım resimleri attım, ben de bekliyorum:34:

6 yaş altına öksürük şurubu yasak

30.03.2012

Dünyada etkisi tartışılan öksürük şurupları Belçika'da 6 yaş altı için yasaklandı. Türk doktorlar, "Boğmaca dışındaki hiçbir vakada kullanılmaması gerekir" diyor
Dünyada öksürük şurupları tartışılmaya başlandı. Belçika hükümeti yeni aldığı kararda çocuktaki ciddi hastalıkları perdelediği ve yaşam kalitesine herhangi bir katkısı da bulunmadığı için 6 yaş altındakilerin reçetelerine öksürük şuruplarının yazılmasını yasakladı. Türk doktorlar da artık şurupları kolay kolay reçetelerine yazmadıklarını söylüyor.

nfk ayşecik ıhlamur içiyormu?

BALGAM söktürmede ıhlamurun üstüne yok.

1 yaşından sonrada ballı süt.

kızım öksürürdü ballı süt verirdim anında keserdi.

merhaba kızlarrrrr nasılsınızzzz :3:

ecoş 5.dişi alt ikinin yanından bi tane daha patlatmak üzre çok huysuz kayseride bi soğuk bir sıcakkkkkk özledimmm özledimmm evimi

buı arada ilk ramazanım olacak eşimle .şimdiden beni kaygııı aldıııııı üstelik istabulda kayseriden 1 saat geç açıyor :18:
kızlarrrrrrrrrrrr 6-12 haziran zonguldak karadeniz ereğlideğim Allah izin verirse inşallahhhh :3:

merhaba kızlarrrrr nasılsınızzzz :3:
ecoş 5.dişi alt ikinin yanından bi tane daha patlatmak üzre çok huysuz kayseride bi soğuk bir sıcakkkkkk özledimmm özledimmm evimi
buı arada ilk ramazanım olacak eşimle .şimdiden beni kaygııı aldıııııı üstelik istabulda kayseriden 1 saat geç açıyor :18:
kızlarrrrrrrrrrrr 6-12 haziran zonguldak karadeniz ereğlideğim Allah izin verirse inşallahhhh :3:

ecoş, teammüler ötesi bebe:ssz:
daha yeni gitmedin mi sen, evini özledin
heralde kv de kalıyorsunuz:1:
eşinle ilk ramazanın mı, eşinle kayseride ilk ramazanın mı?
1 saat öncesi-sonrası var mı? herkes aynı süre oruç tutuyor.
kaçta açmışsın, kaçta kapatmışsın ne önemi var.. mühim olan insanlık:9:
ay bu laf nereye gidiyo yaaa:37:

Back
X