Hay maşallah ona
Galiba elifnaz benim çektiğim karelerde
Canım senin çekinmek istemediğini bilmiyordum çok pardon :)
Ben yaptım ben gelişmiş kameraman :))
Afiyet olsun
Bizde söz namustur :))
Kerem de ben de bayıldık sana , size çok mutluyum tanıdığım için
Şimdiii ben gözlemlerimi yazayım :)
Canderin gönlü güzel kendi güzel çoook sempatik , öğrencileri çok şanslı. Kızı annesinin kopyası güleryüzlü bi fıstık
Elifnaz hamileye hiç benzemiyo çıtı pıtı ;hele kızı , hepimizin ağzı açık kaldı güzelliğine; oğlu tam bir adam taşı sıksa suyunu çıkarır
Borntobemother çooook genç gösteriyo çok güzel ve çok sıcakkanlı; tanıdığım için çok mutluyum seni; oğlu manken bebelere taş çıkartır
Şeker portakalı sırma saçlı güzellik ,çok tatlı kendi de kızı da
Nfk mız bu buluşmayla bizi buluşturan tahmin ettiğimden çok daha sempatik çok daha neşeli ve kaş göz ağız burun hepsi nazar boncukluk; kızın sana çok benziyo bu arada o da senin prototipin
Son olarak tubaal canım ben topikte babanla ilgili yazıyı okumuştum ama sen miydin diye emin olamadım por kırmak istemedim bahsetmedim kusura bakma lütfen o da esmer güzeli oğlu sarışın güzeli
Bence de bebeler sosyalleşince seneye tekrar buluşalım böyle kaliteli bi gruba dahil olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi bütün gün eşime "iyi ki gitmişim iyi ki gitmişim" deyip durdum az oldu ama öz oldu:)
canim sağolun ya ben kendimi kilolu görüyordum sizle görüştükten sonra yürüyüşüm değişti valla