Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Havalar soğudu geceleri özellikle sabaha karşı çok soğuk oluyor. Kızım uyurken bile kıpır kıpır hiç düzgün yatmıyor döne döne uyuyor. Üstü hep açık başında bekleyemem ki sabaha kadar.Burnu tıkanmış yine. Uyku tulumu alsam hiç durmaz içinde. Azı dişlerimiz de çok kabardı çıkacak yavaş yavaş zaten huysuz hasta olacak diye çok korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz geceleri?

Havalar soğudu geceleri özellikle sabaha karşı çok soğuk oluyor. Kızım uyurken bile kıpır kıpır hiç düzgün yatmıyor döne döne uyuyor. Üstü hep açık başında bekleyemem ki sabaha kadar.Burnu tıkanmış yine. Uyku tulumu alsam hiç durmaz içinde. Azı dişlerimiz de çok kabardı çıkacak yavaş yavaş zaten huysuz hasta olacak diye çok korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz geceleri?

canım kızım da oyle bende kızıma ayak kısmı kapalı uzun kolu tulum giydiriyorum o şekilde uyuyor. üstünü örtugum de 1 sn ıcınde atıyoır bırde donup bana kızıyor

canım kızım da oyle bende kızıma ayak kısmı kapalı uzun kolu tulum giydiriyorum o şekilde uyuyor. üstünü örtugum de 1 sn ıcınde atıyoır bırde donup bana kızıyor

Evet örtüyorum üstünü 2 dk sonra dönüyor altında kalıyor battaniye.

Bu arada dün piyasa araştırması yapayım dedim boluda ne var ne yok oğluşumun doğum günü için. Sonuç: hiçbişi yok herşeyi internetten al. Keşke ankara veya istanbulda yaşıyor olsaydık :(

Aynen katılıyorum ben de başladım araştırmalara bir şey bulamadım.Dün netten balonlarımızın siparişini verdim ilk olarak.Heyecan başladı :)

her sezon sonu, ayşeciğin bir sonraki sene giyeceği kıyafetleri indirimden satın almak. :72:

2012 kış sezon sonu, 2013 kışında giyeceği montunu aldım.
teyzesi şişme yeleğini, mevsimlik ceketini, kadife üst-alt eşofman takımların aldı.
bu yaz sonu da 2014 yazında giyeceği elbiseleri cicileri aliciiiiiim :82:

baktım bebişim, yeni bi şey yok:1:

öyle çok kıyafet almıyorum ben. ama lazım olan şeyler için bu sistemde alışveriş yapıcam.
şimdi bi elbise beğendim mesela 25 tl. sezon sonuna doğru 10-15 lira olur.
indirimden 2 elbise alsam, seneye çok rahat olur :31:
sezonda alışveriş yapınca, kazığın alası oluyor hakikaten.
bi de bebek kıyafetleri çok pahalı.
bir karış kumaş, ne aksesuarı var, ne düğmesi para tutar ne dikişi.. fiyat 30 tl..
hiiç işime gelmiyor doğrusu:19: çözümü böyle buldum ben. :72:

Haklısın haklısındaaa hem zamanım hem halim kalmıyor bunun için. İnan dışarda giyecek kıyafetim kalmadı ama kızınkilerden benimkilere sıra ve zaman kalmıyor. Bir tek ctesilerim var alışveriş için o ndada bişiler çıkıyor.

Ay bugün içim içime sığmıyor nedense:))

Biz bugün akika kurbanımızı kesmiş bulunuyoruz. Biraz geç kaldık ama:)allah kabul etsin.

dediğin gibi havalar çok dengesiz.
akşam yatarken çok sıcak, sabaha karşı da bildiğin soğuk:25:

gece çıtçıtlı uzun kol badisinin üstüne tshirt giydiriyorum.
altına da ince bi eşofman altı, bazen çoraplı bazen çorapsız yatırıyorum.
ince pamuklu battaniyesi var, onu da iki kat yapıp kollarının altından örtüyorum.
sağa sola yuvarlansa da onu zor açıyor. yan dönünce sırtını da kapatıyor o battaniye.
sabaha karşı da polar battaniyesini örtüyorum üzerine..

ay ben yerim onun kızmalarını yaaaaaaa:9:

:37:
ayşecik hiiiiç durmuyor..:36:

gördüğü her dikey düzleme tutunup kalkıyor.
kimi zaman beceriyor, kimisinde paaaaat düşüyor..
emekleme sınırlarını belirlesin diye etrafına koyduğum koltuğun geniş sırt minderlerini de aşıyor..
dikkat etmesem hooop kafa üstü yere.. :18: kollayacağım diye, canım çıkıyor..
hiçbir şey bulamazsa duvara tutunup kalkmaya çalışıyor..:53:
ben bu kızla napiciiiiim?!:104:
Kaç ay yatay baktılar dünyaya, gün onların günü şimdi:1:

:124:anneler gününe özel:124:
6-18 mayıs tarihleri arasında

3 aylık üyeliğe 1 ay hediye (yaklaşık 300 tl)
6 aylık üyeliğe 2 ay hediye :52:

dediğin gibi havalar çok dengesiz.
akşam yatarken çok sıcak, sabaha karşı da bildiğin soğuk:25:

gece çıtçıtlı uzun kol badisinin üstüne tshirt giydiriyorum.
altına da ince bi eşofman altı, bazen çoraplı bazen çorapsız yatırıyorum.
ince pamuklu battaniyesi var, onu da iki kat yapıp kollarının altından örtüyorum.
sağa sola yuvarlansa da onu zor açıyor. yan dönünce sırtını da kapatıyor o battaniye.
sabaha karşı da polar battaniyesini örtüyorum üzerine..

ay ben yerim onun kızmalarını yaaaaaaa:9:

Döndükçe altında kalıyor battaniye ben de başka atıyorum üstüne böyle 3-4 tane battaniye oluyor beşikte sabaha kadar. Bu defa da battaniyelerden dönemiyor kızıp ağlıyor uykusunda zilli :)

9 mayıs perşembe

nfk - burda:72:
pembiş
rabiş
busmai
arya
dilanaz
born
elifnaz
seker portakalım
canderin
tubaal
karakız
eylül
gulumser
minita
pinkprinces
caglaslı
destiny
dtk
hapsuu
dadsdaugther
ozlemcr
fatmazra
barbarino
tugce
duru28
hullus
huli-b
eaglee
gsbaran
neyneyse burda:)
...
...

dediğim gibi bu kış giyeceği çoğu şey hazır.
mont, hırka, yelek, kadife eşofman takımlar.. canım ister bir iki elbise alırım.. oooh tamam işte..:51:

bi de bazen büyük mağazalarda çıtçıtlı badiler büyük indirime giriyor kaçırmayın.
demstock diye bi marka var mesela, burada istanbul optimumda. 5li çıtçıtlı badi paketleri 40-50 tl.
hem de 1. kalite malı, çok memnunum. sezon sonunda oluyor 5li paket 20 tl.
peki nfk bunu kaçırır mıııı?
hayır tabiki deee:51:

Demstock kaçar mı hiç. Ankara'da forum outlet de var ama bana ters yeri:(
Ben genelde LCW tercih ediyorum. Sezonu da hesaplı. Zaten 2-3 ayda küçülüyor. Bence çocuk giyimde yeterli. C&a da güzel. Denk gelirse oradan da alıyorum.

Haklısın haklısındaaa hem zamanım hem halim kalmıyor bunun için. İnan dışarda giyecek kıyafetim kalmadı ama kızınkilerden benimkilere sıra ve zaman kalmıyor. Bir tek ctesilerim var alışveriş için o ndada bişiler çıkıyor.

Ay bugün içim içime sığmıyor nedense:))

Biz bugün akika kurbanımızı kesmiş bulunuyoruz. Biraz geç kaldık ama:)allah kabul etsin.
Allah kabul etsin.

Döndükçe altında kalıyor battaniye ben de başka atıyorum üstüne böyle 3-4 tane battaniye oluyor beşikte sabaha kadar. Bu defa da battaniyelerden dönemiyor kızıp ağlıyor uykusunda zilli :)
:1:
ben de öyle deli yatıyormuşum bebekken..
annem battaniyeyi aynı şekilde gövdeme sarıp ince bi tülbente bağlıyormuş açılmasın diye..:28:

Akşamaaa biraz mantar var onu soteleyim diyorum. Yanına çorba ama ne çorbası bilmiyorum? Ve birdee patates salatası mı yapsam? Cipsli falan... Bilemedim...

gunaydın canlar yarın ananeye yolculuk oldugundan hazırlıklardayız...geçmişi telden okuyorum ama yazmasına sinir oluyorum pcyi de bayadır resimlerini çıkarttırmadım oğluşumun onlar seçicem bellekten memlekette yaptırıcam inşş sonra belleğe bişey olur mazallah bu ara zaten bazen çalışmıyor ben de çıkarttırayım dedim yalnız küçüklük resimlerine bakınca bi garip oldum sanki 10 yaşında gibi çok büyümüş güzelleşmiş geldi gözüme :1:

s.a kızlar nfk canım merak edip sorduğun için tekrar teşekkür ederim. dün kızın okulunda anneler günü için program vardı çok guzel geçti darısı başınıza:16: benim oğlumda hareketlendi iyice hep peşindeyim üstteki dislerde çıkıyor:27: kiyafet konuşulmuş bende sobee mağazasından alıyorum genelde..

Aryacim akikaniz hayirli olsn...
Kizlar sanirim disimiz uc verdi ama sevinmek icin erken mi bilemiyorum cin cin ses cikiyo ama ne kadar zamanda gorunur hale geliyo tecrubelilerden acil cevap bekliyorum heyecan yapmis durumdayim

born, haberler hep sen de be bacım:31:
yasirin dişi geliyor demek:52:
gözün aydın hayırlı olsun..
eğer sesi duyuluyorsa birkaç gün içinde -belki hemen yarın- ucu görünür :34:

yolunuz da şimdiden açık olsun..

nerede ''topikte yazmayanları esefle kınayanlar'' :35:

ıslak kek, buzdolabında durdukça daha da lezzetli oluyor yaffuuuu
son 4 dilim kaldı, ama ayşecikle kendimizi tutamıyooooooz :125:

Son düzenleme:

born, haberler hep sen de be bacım:31:
yasirin dişi geliyor demek:52:
gözün aydın hayırlı olsun..
eğer sesi duyuluyorsa birkaç gün içinde -belki hemen yarın- ucu görünür :34:

yolunuz da şimdiden açık olsun..

Cok saol canimcim ewt sanirim sonunda geliyo ama ben tam olarak sizin bebislerinki gibi yani normal insanlar gibi gozukmesini diyorum ordayken dis bugdayi planliyorum da tam olarak gozuksun istiyorum ;)) bu arada sizede afiyet bal olsn

ayşecik altını ıslatmış. değiştirdim.
mouse ile oynuyordu, şapur supur sesler geldi, baktım..
ne göreyim
bezi açmış içindeki ıslak mendil elinde :53:
o birkaç saniyede ne yaptı bilmiyorum
aldım ellerini yüzünü gözünü yıkadım ama hala icim bi garip:25:

Back
X