Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

he ya, sevgi pıtırcığı olalımm.. :48::70:(rabiiiiiiş)!!
sen okulda değil misin? hala hamak sallıyon ?:1:
bugün mü geliyordu kardeşin?
bu günler 'kınama günlerin' sanırım, herkes nasibini alıyo:9:

Yok canım sabahım boş bugün :)

Ben bu topiğin kınamacıbaşı olcam :p

ben bu minik dötle napıcaaaaam?:36:
Eki Görüntüle 707632

Isır annesiiiiiiiii. Isır sonra öp sonra yine ısır yine öp :) benim oğlum dötünü kaldırıp böyle hareketler yapmıyo anca yuvarlanıyo.... Bugün dayısı onu emekletmeye çalışıyo önüne gözlüğünü koyarak ama bizimki bakıp bakıp söyleniyo :)

cıkmak için o büktüğü sol dizini ve ayacığını ısır ,sonra ordan dötüne gec ve tamamını ye:9:
dötsüz kalsın
Isırcaan, ısırcaan, ısırcaaaaaan!!!
Isır annesiiiiiiiii. Isır sonra öp sonra yine ısır yine öp :)
ay annesi valla yerim ben o dötü teyzesi olaraktan :)
bol bol ısıracaksın çünkü ilerde yaptırmayacaklar;)
:9::9::9:hepimiz aynı fikirdeyiz galiba:9:
dtk süppersin:60:

Bugün okulumuzda anneler günü programı var. Ağlamamak için kendimi zor tutucam. Şimdi anlıyorum neden bütün anneler ağlak. Ühüüüü:14::14::14::14:

Aman bu eşlerin zaten varlığı bir dert yokluğu yara :) (para için yazılmış bir şarkı olsa da eşlere uyarlayabiliriz ;))

Canımcım partinin teması mavi beyaz olacak inşallah bakalım. Eğer herşey yolunda giderse foto da eklerim bakarsınız. Malum haziran sonu ya bizim doğum günü fikir olur belkim size. Aklımda birrrrrrr sürü fikir var.

Az önce kardişim geldi. Ben hamak sallıyorum. Çok sık giremem belki ama zatenburaya da haftasonu rehaveti çökecek :)

Herkese günaydınnnnnnnnnnn. Yaşasın haftanın son günü :)
Günaydın:)
Evet eşlere çok uygun bir şarkı bence de :1:

Hahah ben ilk kareye bittim. Öğretmen olmayan herkes öğretmenleri o şekilde düşünüyor bence ;) davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi.

Eki Görüntüle 707592

EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!
Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!

ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..!
Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın
yorgunluğu..!

BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!
Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!

BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!

DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!
Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!

TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;
ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!

O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!

AFİYET OLSUN

Güzel bir paylaşım ama ben kendi adıma 2 düzeltme yapayım :)
Eşleri içilen kahve sinirdir:) kahveyi ben hazırlarm, içeri ben götürürüm, bir de ya iPad ya da bilgisayar başında olduğundan sık sık hatırlatmam gerekir. Pek bir keyfi kalmaz yani, huzur mu ne huzuru:9:
Annemle kahve içmek de mümkün değil. Ya kız merdivene tırmanır ya oğlan kızı sıkıştırır. Evde çay bile içeriyoruz aynı anda. Ama bir çözüm bulduk. Çayı termosa koyup parka gidiyoruz. Oğlan oynuyor, kızı salıncağa koyuyorum. Sıcak bir çay içiyorum:9:
Dostlarda içilen kahveye kesinlikle katılıyorum.
Bir de ben yalnız başına balkonda içilen kahveyi de çok severim. O dinginlik dinlendiriyor beni.

Sevgi yumağı olalımmmmmmm :)

Bu arada hamak başındayken hemen kkya giriyorum. Bağımlı oldummmmm :) hiç girmeyenleri kınıyorum ;)
İlahi :))
Burayı ben de seviyorum. Bir dönem nurturia'ya takıldım. Yok çok kasıntı arkadaşlar var. Cevap bile vermiyorlar. İyisi de vardır muhakkak da ne bileyim soğuk platform. Buranın samimi bir atmosferi var.

ben bu minik dötle napıcaaaaam?:36:
Eki Görüntüle 707632
Cevaplar gelmiş zaten:21:
O bu değil de kız bebek çok hareketliymiş onu anladım.

Yok canım sabahım boş bugün :)

Ben bu topiğin kınamacıbaşı olcam :p

Isır annesiiiiiiiii. Isır sonra öp sonra yine ısır yine öp :) benim oğlum dötünü kaldırıp böyle hareketler yapmıyo anca yuvarlanıyo.... Bugün dayısı onu emekletmeye çalışıyo önüne gözlüğünü koyarak ama bizimki bakıp bakıp söyleniyo :)
Erkekler genelde ağırdır. Ben de oğlumun önüne cep telefonu koyarım ona ulaşmaya çalışırdı. Kıza bir şey yapmıyoz sanki atlı kovalıyor gibi emekliye zaten:9:

Bugün okulumuzda anneler günü programı var. Ağlamamak için kendimi zor tutucam. Şimdi anlıyorum neden bütün anneler ağlak. Ühüüüü:14::14::14::14:
Ya ben gerçek hayatı bırak öyle şeyleri bir dizi veya sinemada izlesem yine gözlerim doluyor. Anne olmadan böyle değildim. Artık çocuk görmeye dayanamıyorum. Allahım ne büyük bir duygu yoğunluğu.

yoğurtlu havuç mezesi yaptım yiyom:125:
1 şubat- 3 mart- 14 nisan- ? mayısta regl olcam ben :27:
bu bahar yorgunluğu keyifsizlikle geciken adetten dolayı ben daha çooook yerim kardeş :37:

Güzel bir paylaşım ama ben kendi adıma 2 düzeltme yapayım :)
Eşleri içilen kahve sinirdir:) kahveyi ben hazırlarm, içeri ben götürürüm, bir de ya iPad ya da bilgisayar başında olduğundan sık sık hatırlatmam gerekir. Pek bir keyfi kalmaz yani, huzur mu ne huzuru:9:
Annemle kahve içmek de mümkün değil. Ya kız merdivene tırmanır ya oğlan kızı sıkıştırır. Evde çay bile içeriyoruz aynı anda. Ama bir çözüm bulduk. Çayı termosa koyup parka gidiyoruz. Oğlan oynuyor, kızı salıncağa koyuyorum. Sıcak bir çay içiyorum:9:
Dostlarda içilen kahveye kesinlikle katılıyorum.
Bir de ben yalnız başına balkonda içilen kahveyi de çok severim. O dinginlik dinlendiriyor beni.

:9::9::9:
ahahh!

nfk: canım kahve yaptım..
eşi: eline sağlık. şöyle koy, alırım şimdi.

fincan masada. 2 dk geçer, adam hala pc ekranına bakıyordur..

nfk: canım, kahven soğudu.. içsene..
eşi: tamam tamam şimdi içicem..

2 dk daha geçer..

nfk: niye içmiyorsun? birlikte içelim diye yaptık yaniiii, bak buz kesti kahven:19:
eşi: ben zaten soğuk seviyorum:37:

yoğurtlu havuç mezesi yaptım yiyom:125:
1 şubat- 3 mart- 14 nisan- ? mayısta regl olcam ben :27:
bu bahar yorgunluğu keyifsizlikle geciken adetten dolayı ben daha çooook yerim kardeş :37:
Ben bebişten beri hala regl olmadım:24::24:
ve bu durumun beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Ramazan bitene kadar da olmazsam bu sene full ramazan tutabilirim, 2 ay borcu olan biri için iyi fikir olabilir:27:

:9::9::9:
ahahh!

nfk: canım kahve yaptım..
eşi: eline sağlık. şöyle koy, alırım şimdi.

fincan masada. 2 dk geçer, adam hala pc ekranına bakıyordur..

nfk: canım, kahven soğudu.. içsene..
eşi: tamam tamam şimdi içicem..

2 dk daha geçer..

nfk: niye içmiyorsun? birlikte içelim diye yaptık yaniiii, bak buz kesti kahven:19:
eşi: ben zaten soğuk seviyorum:37:
:9:
Hep aynı model değil mi :52:

Çok çekici görünüyorlar, eline sağlık.

Ben bu pilavı ilk defa duydum. Pirinçli salataları severim. Malzemeleri alıp deneyesim var.

Dişini z hayırlı olsun canım.

Anammmm nfknın misafiri gelince ve buraya giremeyince nasıl ilerlemiyor sayfalar dimi?? :)

Hayırlı olsun dişiniz :)

Bir dahaki poğaça yapımımda dediğin gibi tepside mayalatıcam inşallah daha kolay ;)

Gsbaran Allah sabır versin o anneye :( imtihanı çok ağırmış umarım mükafatı da büyük olur.
Nfk döktürmüşsün
Kelebek sen olmasan napardık mutfak uzmanımız
Born 2 yıl izin alarak çok doğru yapmışsın anne-bebek iletişimi için en önemli ilk 2 yıl zaten biliyoruz artık. Congrats dude :))
Pembiş liseler de bi gıcık olur ki Allah yardmcn olsun
Tugce dişiniz hayırlı olsun
Neyneyse kızın kaç yaşındaydı

Kızlar oğlum dişlerini gıcırdatıyor bilerek yapıyor gündüz, uyurken değil. çok sinir gırç gırç acaba dişleri mi kaşınıyor

Eşyaları parmağıyla işaret etmeye başladı ve babası işe giderken çok ağlıyor resmen bi baba fanatiği oldu çıktı :)) adamı banyoda bile bırakmıyor çıksın diye banyo kapısının önünde ağlıyor

günaydın hatunlar:3:
şuan itibariyle istanbulda hava bulutlu ama 1-2 saate dayanamaz güneş gösterir yüzünü..:31:
belki bugün elifnaz da gösterir gül cemalini:1:
unutmadan bugün biber dolması var mönüde..:56:

tuğçe, beklenen diş görünmüş, gözünüz gözünüz aydın:34:
busmai, canım de ayşecik üst dişleri çıkarken çok gıcırdatıyordu.
o gıcırdattıkça bana bi şeyler oluyordu, gırç gırç :25:
ama dişleri tam çıkınca gıcırdatmayı bıraktı.
dişleriyle dişlerini kaşıyor tıfıllar :1:

bugün misafirim yok, buradayım..
bakalım neler olicik:ssz:
kızlarr hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkr ederim...bugünleride gördük çok şükür:1:..nfk bi ara yoklama yapmış gene :3: burdayım şekerim yaa kızlar yeni tel almıştık ondan giriorm htc nin başka hiçbi sitede yapmıo ama kadınlar kulübne bişey yazamıorm yazı ekranı bi harfe basmadan kapanıo anca pc açınca katılabilıorm yoksa hep okuorm takip etmeye çalışıorm oğlan fırsat verdkçe maşalh hızına yetişemez oldumda eee iyisinizdir işalah hatunlar öpüorm hepnzi heee buarada bana foto atılmadı buluşmada çekldgnz resimleri sır gibi saklıonz darıldım vala siz beni tanıosnz bn sizi tanımıorm neyse baklmm öle olsun:19:

Günaydın hanımlar...:)

Nfk kahve icin teşekkürler valla okulda hemen tenefuste yapıp ictim.Zaten burda gördüğüm ne kadar mama tarifi varsa bir hevesle hemen hemen deniyorum :)
Bugun sabah tartildim 3 kılo almısim :( hiç iyi olmadı,sutum azaldı diye stress yapıp boğaza yüklendim fena oldu,ama distenmis yahu tutturamadim :( 5. Dişimizde çıktı,üst sagda.

Bu arada yazamadim oğlumun kasının ustu acildi gecen hafta hemde yanımda oldu,tutamadım bile,eve gidince resmini koyacam.Ev resmen kale gibi ama olunca oluyor iste.

Pembissss fikirlerini bekliyorum,bende ilk dogum gunü cok guzel olsun istiyorum,oğlum icin degil kendim icin :) doğumum ve sonrası kaos gibiydi,bundan dolayı.

Ben bebişten beri hala regl olmadım:24::24:
ve bu durumun beni olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Ramazan bitene kadar da olmazsam bu sene full ramazan tutabilirim, 2 ay borcu olan biri için iyi fikir olabilir:27:
regl olmamak çok kötü ya..:25:
karnım davul gibi şişti, gergin.. ne zaman hasta oldum.. rahatladım valla

sanırım topikte senin gibi hasta olmayanlar var.. dediğin gibi birkaç ay daha olmazsan ramazanı tutarsın..:31:
geçen sene lohusaydım. hiiiçbişey anlamadım ramazandan.. oruç tutmayınca hissedemiyorsun yani..
hala iki gün borcum var geçen seneden.. :17: güya bu hafta tutacaktım. günler uzadı ya, çok üşeniyom:67:

:9:
Hep aynı model değil mi :52:
he yaaa, al birini vur ötekine :9:

Nfk kahve icin teşekkürler valla okulda hemen tenefuste yapıp ictim.Zaten burda gördüğüm ne kadar mama tarifi varsa bir hevesle hemen hemen deniyorum :)
Bugun sabah tartildim 3 kılo almısim :( hiç iyi olmadı,sutum azaldı diye stress yapıp boğaza yüklendim fena oldu,ama distenmis yahu tutturamadim :( 5. Dişimizde çıktı,üst sagda.

Bu arada yazamadim oğlumun kasının ustu acildi gecen hafta hemde yanımda oldu,tutamadım bile,eve gidince resmini koyacam.Ev resmen kale gibi ama olunca oluyor iste.
afiyet olsun..
ben burada her gördüğümü yapsam var yaaaaa, 5 kg verdim sporla, 10 geri alırım..
geçen bi kek bi poğaça yaptım, kasap önündeki kedi gibi sürekli mutfak dolaylarında geziniyom :1:
evde böyle şeyler olunca yeniyor, yenince de aha ben gibi olunuyo:27:

dişiniz hayırlı olsun, öbürki de hemencik patlasın inşş:16:
kaşı nasıl açıldı, düştü mü oğluşun?:26:
Allah beterinden korusun:18:

hava açtı, güneş yüzünü gösteriyor..
ayşecik mamasını yesin, attaaaa gidicez biz kızımlaa:21:

daha cumadan haftasonu rehaveti çökmüş topiğe.
neyneyse ve ben ve ayşecikten başka kimsecikler yooooğ:35:

Günaydın hanımlar...:)

Pembissss fikirlerini bekliyorum,bende ilk dogum gunü cok guzel olsun istiyorum,oğlum icin degil kendim icin :) doğumum ve sonrası kaos gibiydi,bundan dolayı.
Canım dişiniz hayırlı olsun. Bebişin kaşı için de üzüldüm:( hareketli zamanları, korumaya çalışıyoruz ama bir anda oluyor olacak olan.

regl olmamak çok kötü ya..:25:
karnım davul gibi şişti, gergin.. ne zaman hasta oldum.. rahatladım valla

sanırım topikte senin gibi hasta olmayanlar var.. dediğin gibi birkaç ay daha olmazsan ramazanı tutarsın..:31:
geçen sene lohusaydım. hiiiçbişey anlamadım ramazandan.. oruç tutmayınca hissedemiyorsun yani..
hala iki gün borcum var geçen seneden.. :17: güya bu hafta tutacaktım. günler uzadı ya, çok üşeniyom:67:

he yaaa, al birini vur ötekine :9:

Kötüymüş canım:( oğlumda 4-5 aylıkken olmuştum. Şimdi kızım 10 aylık hala yok kendileri:ssz:
Bir de psikolojik olarak da etkiliyor. Ben kendimi fazla gergin hissediyorum:4:
Sen borcu azaltmışsın. 2 günü üçaylarda tutarsın. Başladı sanırım değil mi?
Geçen yıl ramazan logusalık depresyonu, kv lüzumsuzluğu, eşimin de anlayışsızlığı ile geçti. Hatırladıkça sinir basıyor:47:

Back
X