- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Bir de çocuklar pazarın o curcunasını seviyorlarpazarcılar, rengarenk meyve sebze. E zaten açık hava daha nolsun?
Evet çok hoşlarına gidiyor... bizim kız dün öyle insanları seyretti... hiç sesi çıkmadı...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de çocuklar pazarın o curcunasını seviyorlarpazarcılar, rengarenk meyve sebze. E zaten açık hava daha nolsun?
şeytan diyorki, koy pusete tıngır mıngır git..
ama pazar yeri, çocukla nasıl dolaşılır.. tezgah bile karıştıramam üüfff!![]()
Hiçbişey olmaz... Çok rahat gezersin... hen alışman lazım.. biz dün gittik hiç zor olmadı....![]()
yapicim uleeeeyn!Bir de çocuklar pazarın o curcunasını seviyorlarpazarcılar, rengarenk meyve sebze. E zaten açık hava daha nolsun?
Zaten ben de bu katkı maddelerinden dolayı hazır almıyorum. Hemen bir tarife bakayım.yer tabiki canım...hem sağlıklı katkı maddesi falan da yok.. benim kız bile sevdi..
![]()
Yani artık çocukla da bir şeyler yapmayı öğrenmeliyiz. Sizde 1 tane, ben abi kardeş ikisini de götürdüğüm zamanlar oluyor. Kızı kolla, oğlanı kolla. Zor yanları var ama bunu öğrenmeliyiz. Her zaman annem baksın, şu bu diye beklemek olmaz, ne tenezzül edecen kv ye falanCanım ben de cesaret edemiyordum ama iki haftadır gidiyorum sürekli birinden medet ummaktan sıkıldım alırım oğlumu yanıma kendim yaparım daha iyi. Hem de pazar arabası gibi oldu aldığımı sapına astım oh miss, gözün arabada olur bişey olmaz korkma
Yap yap. Pazara git, gözün kesmezse az bir alışveriş yapar dönersin. Hem bebek arabası iyi pazar arabası oluyoryapicim uleeeeyn!![]()
Ecrinnnnn söylemeyi unuttum. Islak keki yapcan ve üstüne hazır çikolata sosu dökcenhindistan cevizi ile süslicen bi de.
Nfkcım kim tutar seni :) yerime de gez.
Kelebeğim merak ettim süt reçelini bakicimmmm![]()
Ne ıslak kekmiş ya olay oldu ben de yapıcam ilk fırsatta:)
Bugün evde temizlik var kadın geldi. keremi oyalıyorum ve kuru-pilav yapıyorum ben de.herkese kolay gelsin![]()
Ben evde oturmaktansa Adenle çıkmayı tercih ederim.Tabi. Pazar konusunu bilemem.:26:süt reçeli ne kıııız?
kv ile konuştum, ayşeciği bırakmak için.. ben de şimdi çıkıyorum dedi..
lazım olduğu zaman hiiç müsait olmaz, saolsun![]()
Bende dün süt reçeli yaptım...![]()
yaaa çekmeköy de elifnaz ın gittiği bir hastane vardı adını hatırlayan varmı??
Bende dün süt reçeli yaptım...![]()
nasıl oldu canım süt reçelin?
bizde annemle cahide sultanda gördük tarifide.
bi türlü denemedik...
kızlar bişey sorucam size ya kaç zamandır kafama takılıyo benim kızım kucağıma aldığımdaa çok tuhaf bişey yapıyo böyle sarılır gibi omzuma yatırıyorum elimde poposunun altında oluyo tabi tutmak için oda poposunu kaşır gibi sürekli debeleniyo ve su gibi terliyo o esnada o şekil ıkın ıkın yapıp duruyo anlamadım gitti.poposu kaşınıyo yada acıyo olabilirmi bikaç haftadır yapıyo bunu kucağıma oturtuncada yapıyo kötü bişey değildir dimi :18: