Teşekkür ederim canım. Geçer inşallah, 1 haftadır geçmedi. Nivea oğlumda denemiştim. Oldukça yoğun bir krem. Kızımda aklıma gelmedi bak. Dışarı çıktığımda bakayım. Eczanede vardır sanırım. Önerilerin için teşekkür ederim. Bu pişik denen şey basit gibi ama malum bölge sürekli bezlendiği için geç iyileşiyor.
Senin de cuman hayırlı olsun.
Dişleri de hayırlı olsun miniğin. Azıların çıkmasına daha var. Azılarda ben çok zorlandığını hatırlamıyorum oğlumun. Köpek dişleri sıkıntılı oluyor.
Oh tatile fe az kalmış ne güzel

çok ciddi bir dinlenmeye ihtiyacım var ama kısmet bakalım.
Memeyi kesmeden onun yerine bir şey koymalısınız. Mesela onu süt içmeye alıştiırmak gibi. İdeali gece uyandığında bir şey vermemek ama şahsen benim içim el vermiyor. Eğer süte alışırsa gece 1 kere sütünü verirsiniz uyur. Ben oğluma öyle yaptım. 2 yaş civarı kaldırdım gece beslenmesini. 2.5 da olabilir. Yaklaşık tuvalet eğitimi zamanıydı.
Umutlu ol, inşallah olacak. Bana da diyorlardı böyle, içimden kızıyordum:) ama şimdi anlıyorum doğru olduğunu.
Hoşbuldum canım

Bez olarak gece huggies çünkü çok emici. Geceı altını açmadığım için sabaha kadar götürüyor. Gündüz canbebe, molfix. Kısa sürelerde açıyoruz malum altını. Bu bezlerde uzun süre kuru kalmıyor zaten. Gerçi uzun süren kuruluk daha çok kimyasal demek belki ama mecbur kullanıyoruz bu bezleri.
Alışkanlıkları bırakmak kararlılık ister. Sen de babası gibi sarılıp uyutabilirsin ama uzun sürer ilk başlarda. Ama kendi kendine yani memeden bağımsız uyumayı öğrenir ki uzun vadede kazançlı çıkan sen olursun.