Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

biz de kendi kendine adım çalışmaları var 5-6 adım atıyo bakalım
ne zaman yürür :)
e o zaman yürüyor kii:32:
aferin ekrem talhayaa:46:

pembiş biriken işlere girişti, çıkamadı belli..
ben de yemek yapıyom, dolmanın yanına zeytinyağlı barbunya ve mercimek çorbası:6:

kimsecikler yok bugün, herkeşler huuuu, nerdesiniz?:24:
elma dersem çıkın armut dersem çıkmayın..
elmaaaaa:24:

Nfkcım hem de ne girişme :) toplamda 7 gömlek 10tshirt ütüledim bize. Ufaklığa ise sayamadımmmmmmm. Sonra da dışardaki banka işleri yemek vs derkennnn şimdi oturdum :)

Nfkcım hem de ne girişme :) toplamda 7 gömlek 10tshirt ütüledim bize. Ufaklığa ise sayamadımmmmmmm. Sonra da dışardaki banka işleri yemek vs derkennnn şimdi oturdum :)
ooh maşallah hamarat hatun. bütün işleri tamamlamışsın:31:
ütü de bu sıcakta yapılacak en son şeeeyy:37:

benim de şimdi aklıma ne geldi..
barbunyayı hiç haşlamadın, kara suyunu çıkarmadan direkt soğan havuca ekleyip düdüklüye attım.
acep tadında bi farklılık olur mu yahuu:44:

hayırlı günler hepinize güzellerim canlarım çok özlemişim sizi nasılsınız bakalım ? bebikler nasıl ? bizi sorarsanız iki iyi bi kötü haberim kötü haber elif artık emmeyi bıraktı tam dokuz ay emdi diyebiliriz. iyi haberler alttan iki tane dişi çıktı çok tatlı oldu ve yürüme çalışmalarına başladı 4-5 adım atıyor babasıyla karşılıklı durup yürütüyoruz baya baya yürüyor sıpacık amma velakin emeklemiyor enteresan yani. annem sende hiç emeklemeden yürüdün diyor hadi bakalım yaşında tam anlamıyla yürür inşallah.

haftaya pazartesi tatile çıkacağız bi hafta kadar. inşallah güzel geçer öyle umuyorum. tatile çok ihtiyacım var hamilelik doğum derken geçen yaz nasıl geçti hiç anlamadım

ooh maşallah hamarat hatun. bütün işleri tamamlamışsın:31:
ütü de bu sıcakta yapılacak en son şeeeyy:37:

benim de şimdi aklıma ne geldi..
barbunyayı hiç haşlamadın, kara suyunu çıkarmadan direkt soğan havuca ekleyip düdüklüye attım.
acep tadında bi farklılık olur mu yahuu:44:

Ben ütü severim ya :))

Tadı belki acı olabilir azıcık. Sonuçtan haberdar et merak ettim :)

hayırlı günler hepinize güzellerim canlarım çok özlemişim sizi nasılsınız bakalım ? bebikler nasıl ? bizi sorarsanız iki iyi bi kötü haberim kötü haber elif artık emmeyi bıraktı tam dokuz ay emdi diyebiliriz. iyi haberler alttan iki tane dişi çıktı çok tatlı oldu ve yürüme çalışmalarına başladı 4-5 adım atıyor babasıyla karşılıklı durup yürütüyoruz baya baya yürüyor sıpacık amma velakin emeklemiyor enteresan yani. annem sende hiç emeklemeden yürüdün diyor hadi bakalım yaşında tam anlamıyla yürür inşallah.

haftaya pazartesi tatile çıkacağız bi hafta kadar. inşallah güzel geçer öyle umuyorum. tatile çok ihtiyacım var hamilelik doğum derken geçen yaz nasıl geçti hiç anlamadım

Merhaba canım. Kısmet okadar emmesi imiş. Ama merakımdan birşey sormak istiyorum. Nasıl bırakıyor emmeyi?? Yani memeyi almaz mı oluyo noluyo?? Ağlıyo mu bağırıyo mu meme verince??

aaa, ütü seven bi kadın:53:
ben bi dernek kurucam..
ütüden nefret eden kadılar derneği :35:
eminim milyonlarca üyemiz olur :9:

barbunyanın altını kapattım. ama tadı hakkında bi şey diyemicem..
çünkü ben bazen ekşimiş yemeğin bozulduğunu bile anlamıyom :17:

eşim gelsin bakalım, onun sensörleri normal bi insan evladınınkinin yüz katı kadar..
bu da aslında benim hiiç hayrıma değil :37:

selam nfk cım öpüyorum ayşeciği ve seni

Merhaba canım. Kısmet okadar emmesi imiş. Ama merakımdan birşey sormak istiyorum. Nasıl bırakıyor emmeyi?? Yani memeyi almaz mı oluyo noluyo?? Ağlıyo mu bağırıyo mu meme verince??

anlatayım canım emmeyi bırakmadan bi ay kadar önce sadece uyurken emzirebiliyordum gece gündüz farketmez uyanık olduğunda memeyi reddediyordu çünkü devam sütü verdim takviye olarak ona alıştı sanırım istemedi emmeyi sonra yavaş yavaş uykusundada emmeyi azalttı en son artık bi iki kere çekip bırakıyordu ve gece bi kere falan emiyordu öyle bıraktı kafasını çevirdi istemedi öyle ağlayıp bağırmadı yani. yani bu zamana kadar neler uğraştım ama nafilehalbuki ben hep memeden nasıl keserim düşünceleri içindeydim iki yaşına kadar emzirmekti niyetim nasip.

pinkprinces; canım maşallah yine 9 ay emmiş..
nasibi o kadar.. sıkma canını.. ben sadece 11 gün emmişim.. bakın ne kadannn şahane bi insanım :9::9::9:

(bunu yukarda yazdığımla değerlendirmeyin..)
şuan çorbaya elimle kattığım karabiberin acısını duyuyorum dudaklarımda.. elimi ağzıma sürmüşüm beeah
amaaan, yanıyooom :27:

Son düzenleme:
bim,e gelen çadırdan geçen yaz almıştk.

oğlum 15 günlükken pikniğe gitmiştik.

önümüz ramazan diye.çadır çok işe yaramıştı emzirdim sonra uyuttum içinde.

kurulumuda çok kolay.

bu yaz inşallah yine işimizi görür.eşim birde sandalyeyi almak istiyordu

balığa gidince keyif yapacakmış.sandalye ve hamak alabiliriz.

Son düzenleme:
eşim birde sandalyeyi almak istiyordu
balığa gidince keyif yapacakmış.sandalye ve hamak alabiliriz.
aay, senin eşin de mi balıkçı
al seninkini vur şeker portakalıyla benimkinee:9::37:
ben de mi alsam yoksa hediyee:35:

bence hamak lazım bi şey.. hele de bebek olduktan sonra ehemmiyeti benim için bir kat daha arttı:1:

ayyy dun gece haram oldu bize. kendı kendıme nazar degdırdım sanırım. gece 2.30 da uyandı ve yanıma ortamıza alana kadar uyumadı. ortamızda sabah kadar mışıl mışıl uyudu...

mahmut kerim,in yürümeye başladıktan sonraki vukuatları=

evde ne kadar çiçek varsa koparttı.süs eşyalarını talan etti.

bütün aynalar el izleri ile dolu.itina ile silindikten sonra anında buğulu

görüntüsüne geri dönüyor...

dün mutfak dolabının en arkasındaki küçük kavanoza ulaşmayı başarmış

düşürüp kırdı.sonra çaydanlığın kulpunu kırdı.hertaraf ulaşılmaz oldu.

alt dolaplar artık zor kullanılıyor...gazeteler ve ablasının kitapkları eğer eline geçerse

bi güzel yırtılıyor.bu arada sevinç çığlıkları atıyor:8::13:

Son düzenleme:
pinkprinces; canım maşallah yine 9 ay emmiş..
nasibi o kadar.. sıkma canını.. ben sadece 11 gün emmişim.. bakın ne kadannn şahane bi insanım :9::9::9:

(bunu yukarda yazdığımla değerlendirmeyin..)
şuan çorbaya elimle kattığım karabiberin acısını duyuyorum dudaklarımda.. elimi ağzıma sürmüşüm beeah
amaaan, yanıyooom :27:
senin gibi tatlı dilli olcaksa...
barbunya, (ben yaptım diye demiyom) çok güzel olmuş :9:

bayılırım barbunyaya bu yaz atıcam dolaba geçen yaz gaz yapar diye hiç yiyemedim

Iyı aksamlarr..oglusu yıkadık uyudu bakalım..sık sık kalkıyor muhallebısını yemeden uydudugu ıcın..fark oluyor gercekten bızde..hos gece kalkmıyormu dıyeceksınız..en az 4 kere.:)nasılsınız bebıslerr ayaklanıyor bugunlerde teker teker..masalllah masallahh..hasta sonu yaklasıyor cumartesı tatılımız baslıyor Allah ızın verırse..aksam baston puset konusu geldı aklıma..goturelım dıyorum kolaylık olur bıze.ucaga normal valızlerler bırlıktemı verıyoruz?bılgınız varmı?

aaa, ütü seven bi kadın:53:
ben bi dernek kurucam..
ütüden nefret eden kadılar derneği :35:
eminim milyonlarca üyemiz olur :9:

barbunyanın altını kapattım. ama tadı hakkında bi şey diyemicem..
çünkü ben bazen ekşimiş yemeğin bozulduğunu bile anlamıyom :17:

eşim gelsin bakalım, onun sensörleri normal bi insan evladınınkinin yüz katı kadar..
bu da aslında benim hiiç hayrıma değil :37:

Ben ütü severim valla. O kırışık kıyafetleri mis gibi bir hale getirmek süper :)

Az emmişsin ya o yüzden anlamıyosun yemeklerin ekşidiğini kesin :p şaka bi yana kokusundan bile anlaşılır yahu sen de :)))

selam nfk cım öpüyorum ayşeciği ve seni

anlatayım canım emmeyi bırakmadan bi ay kadar önce sadece uyurken emzirebiliyordum gece gündüz farketmez uyanık olduğunda memeyi reddediyordu çünkü devam sütü verdim takviye olarak ona alıştı sanırım istemedi emmeyi sonra yavaş yavaş uykusundada emmeyi azalttı en son artık bi iki kere çekip bırakıyordu ve gece bi kere falan emiyordu öyle bıraktı kafasını çevirdi istemedi öyle ağlayıp bağırmadı yani. yani bu zamana kadar neler uğraştım ama nafilehalbuki ben hep memeden nasıl keserim düşünceleri içindeydim iki yaşına kadar emzirmekti niyetim nasip.

Canım sen muhakkak elinden geleni yapmışsındır. Ben seni üzmek için sormadım. Sadece çevrede hep zor bıraktırdık diyenler olunca kendi bırakan bebekler nasıl oluyoki diye merak ettim. Hem malum; konuşamıyorlar da :))) düşünsene karşısına alıyor seni ve ciddi bir sesle "annecim ben ciddi bir karar aldım. Artık meme ile görülmek istemiyorum" falan dese :))) uykusuzluk böyle yapıyo işte insanı; film yazıyorum hahaha

rabişin herkese selamı vaaaaar:40:

Aleykümselammmmmm. Cheesecakei her yiyen bayıldığı için oğlumun doğum gününe tek porsiyonluk versiyonundan yapmayı düşünüyorum muffin kalıbında. Kendisine ilet ;) posta güvercinim nfk :)
barbunya, (ben yaptım diye demiyom) çok güzel olmuş :9:

Ohhh eline sağlık. Ben bugün etli bezelye yaptım.

mahmut kerim,in yürümeye başladıktan sonraki vukuatları=

evde ne kadar çiçek varsa koparttı.süs eşyalarını talan etti.

bütün aynalar el izleri ile dolu.itina ile silindikten sonra anında buğulu

görüntüsüne geri dönüyor...

dün mutfak dolabının en arkasındaki küçük kavanoza ulaşmayı başarmış

düşürüp kırdı.sonra çaydanlığın kulpunu kırdı.hertaraf ulaşılmaz oldu.

alt dolaplar artık zor kullanılıyor...gazeteler ve ablasının kitapkları eğer eline geçerse

bi güzel yırtılıyor.bu arada sevinç çığlıkları atıyor:8::13:

Allah'ımmmmmmmm. Süper :)

Iyı aksamlarr..oglusu yıkadık uyudu bakalım..sık sık kalkıyor muhallebısını yemeden uydudugu ıcın..fark oluyor gercekten bızde..hos gece kalkmıyormu dıyeceksınız..en az 4 kere.:)nasılsınız bebıslerr ayaklanıyor bugunlerde teker teker..masalllah masallahh..hasta sonu yaklasıyor cumartesı tatılımız baslıyor Allah ızın verırse..aksam baston puset konusu geldı aklıma..goturelım dıyorum kolaylık olur bıze.ucaga normal valızlerler bırlıktemı verıyoruz?bılgınız varmı?

Ya burda okudum yada nette; uçağın iç kapısına kadar yanında götürebiliyormuşsun. Hosteslere teslim ediliyormuş. Yani valizlerle göndermiyorsun.

puşet ayrı kgdan sayılmıyor

Back
X