Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün yetişemedim ki hızınıza. Oku oku bitiremedim döktürmüşsünüz bacım. Ancak yetiştim fakat sen pazara kaçtın sanırım:(

Bana 10. Aydan itibaren dr beyazıyşa ver dedi hatta kahvaltı menüsünü şöyle sıraladı:
1 bütün yumurta
Kibrit kutusu byüklüğünde yarım yağlı beyaz peynir
1 ceviz
1 tatlı kaşığı pekmez

Haaa, bunların hepsini yiyor mu? Mümkün değil:(
Ben birde zeytin veriyorum kafama göre.

bizim doktor cok katı tuz konusunda beyaz peynir yasak peynir turu lor peynir verin diyor vitamın acısındanda diğerlerinden fazlası varmış .

dun kontrolumuz guzel gecti bir sorun yok cok sukur 10 gun sonra yine gidecegiz.. dr tuplerini baglayalim istersen dedi.. hic düşünmemiştim biraz radikal bir karar ama benim icinde sart sanirim 4. ameliyat benim icin sıkıntı olurmus zaten baska cocuk dusunmuyoruz dini acidan bi sakincasi varmi ki bilen varmi?

CANIM tüplerini bağlatıpda hamile kalanda var o yüzden bence en iyisi hap

bizim doktor cok katı tuz konusunda beyaz peynir yasak peynir turu lor peynir verin diyor vitamın acısındanda diğerlerinden fazlası varmış .

Valla dr bir gece suda bekletilmiş dedi zaten ama bizimkî pek sevmiyor. Kaşar yiyor sıpa. En fazla calsîyum da kaşarda. Ben de veriyorum valla.

merhaba kızlar umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir. nete giremiyorum cünkü çok ayaklandık artık tırmanmadığımız hiçbir nokta kalmadı :9: sureklı gozumün önünde yemek yemeye bile fırsat olmuyor :)

doktora uzun zamandır gitmedik boyunu kılosunu bilmiyorum ama 11.500 vardır herhalde boyu da 78 cm falan olmustur . aman hasta olmasın da gerisi teferruat anne gel mama baba geldi diyebılıyoruz sımdılık gerci bilinçli mi bunu bılemıyorum

:1::1::1:evet bebek geldim bakınayım ne var ne yok dedim . asosyal arkadasınız evde tv ye bakıyor ömür uyuyor bırazdan uyanır sonra maraton başlıyoo:9: hergun parka gıdıyoruz salla salla inmıyor bıde salıncktan kerata aglıyor delüü cocuk :55:

tam ömürlük bi davranış:52:bebeklikten çocukluğa geçiş yapmış afacan oğlan:55::55:

gsbaran 2 çocuklu demiş, hemen üzerime alındım:1:
Valla gezin bol bol, 2. Olunca tek çocuklu dönem kadar gezemeteceksiniz. Öncelikle bu genel bilgiden sonra, tatil için nereye gideceğiniz önemli. Çocuk ne yiyecek, nerde yatacak vs konuları halledildikten sonra hiçbir sorun yok. Çocukla dağ bayır gezenler de var. Ben hayran oluyorum o cesarete AMA Ben o kadarina cesaret edemedim.

Canım bende bir zamanlar o dag bayır gezenlerdendim :) valla sıpa büyüsün mecbur gezecek :) ne de olsa bir yayın oğlu :)) biz hersey dahil gidelim dedik bugun itibari ile yeride kesinlestirdik bodrum park resorta gideceğiz bir aksilik olmazsa.Yemek,temizlik derdi olmayacak 10 gun ohhh be :) gecen senenin acısını çıkaracağım...

Pempe bende nedense sadistce ütü sevenlerdenim, yaparken birde müzik acabilseydim eskisi gibi süper olacak :P

nabersiniz hatunlar?,,
pazardan geldim, tezgah karıştırmak aheste aheste incelemek ne güzel şey ya..
çok büyük terapi valla:ssz:

ayşecike şort, eşofman altı, bi de ne alaka şu denizde havuzda giyilen plastik ayakkabı-terliklerden aldım:37:
kendime tommy bi gömlek, tammmmm 20 tale:72:
kendime, kardeşime, babama..
ooh, ufak ufak şeyler ama nasıl memnun oldum anlatamam:32:

gelirken süt ve çilek aldım. geçen oktay usta şeftalili keşkül yapmıştı. çileklisini yapiciiim :56:

gsbaran, ben de yayım ve gezmeyi çok seviyooom :21:
dilanaz, ben de köyden gelen dut pekmezinden veriyorum. tadı yoğun, kıvamı daha koyu.. :56:
arya, eşim verme, bakteri dolu diyor ama ben yine de beyaz peynir veriyorum:35: onlar yararlı bakteri, ama adam anlamıyo kii:37:

Canım bende bir zamanlar o dag bayır gezenlerdendim :) valla sıpa büyüsün mecbur gezecek :) ne de olsa bir yayın oğlu :)) biz hersey dahil gidelim dedik bugun itibari ile yeride kesinlestirdik bodrum park resorta gideceğiz bir aksilik olmazsa.Yemek,temizlik derdi olmayacak 10 gun ohhh be :) gecen senenin acısını çıkaracağım...

Pempe bende nedense sadistce ütü sevenlerdenim, yaparken birde müzik acabilseydim eskisi gibi süper olacak :P

Ay evettttt bi yandan söyleyip bi yandan oynayıp ütü yapmak.. Ah eski günler :)))

nabersiniz hatunlar?,,
pazardan geldim, tezgah karıştırmak aheste aheste incelemek ne güzel şey ya..
çok büyük terapi valla:ssz:

ayşecike şort, eşofman altı, bi de ne alaka şu denizde havuzda giyilen plastik ayakkabı-terliklerden aldım:37:
kendime tommy bi gömlek, tammmmm 20 tale:72:
kendime, kardeşime, babama..
ooh, ufak ufak şeyler ama nasıl memnun oldum anlatamam:32:

gelirken süt ve çilek aldım. geçen oktay usta şeftalili keşkül yapmıştı. çileklisini yapiciiim :56:

Bi de çatlatcan mı beni?!?!? Aman terapiymiş de pazar güzelmiş de dedede :) yap bakalım nasıl olcak bize de söyle :)

Ben de okuldan çıktım market alışverişi yaptım. Geldim köfte ve mantar sote pişirdim. Oğlum bakıcı teyzesi ilr oynarken bi size bakayım dedim :)

bizde pazarı gezdik.oradanda her zaman gittiğimiz bebek mağazasına gittik.

mahmut kerimi yoğun bi tezahüratla karşıladılar:55:

alış verişimiz yaptık .ellerimizde balonlarla döndük.

peynir olarak bizimki kaşar peynir seviyor...

Bi de çatlatcan mı beni?!?!? Aman terapiymiş de pazar güzelmiş de dedede :) yap bakalım nasıl olcak bize de söyle :)

köfteeeeeee:52:
ben niye böyle köfte delisiyim yaa:37:
ayrıca pazar, herkese lazım şekerim.. :35:

benim tarifler sizinkiler gibi değil canımcım..
5 dakkada beşiktaş olanlardan :9:
yaptım, buzdolabına attım. ama fazla oldu.. kv ye göndericem bi kısmını..:31:

dilanaz hayırlı olsun aldıklarınız. pardesünü de güzel günlerde kullan:34:

köfteeeeeee:52:
ben niye böyle köfte delisiyim yaa:37:
ayrıca pazar, herkese lazım şekerim.. :35:

benim tarifler sizinkiler gibi değil canımcım..
5 dakkada beşiktaş olanlardan :9:
yaptım, buzdolabına attım. ama fazla oldu.. kv ye göndericem bi kısmını..:31:

dilanaz hayırlı olsun aldıklarınız. pardesünü de güzel günlerde kullan:34:

Eminim güzel olmuştur. Keşke komşu olaydık da bana gönderseydin :/

tam ömürlük bi davranış:52:bebeklikten çocukluğa geçiş yapmış afacan oğlan:55::55:
ömürdeki davranıs degısıklıklerının farkındayım kocaman oldu gozumde bır avm ye gıdınce gozune ilişen bişey olunca hemen onu ıstedıgını belli edıyor yada bız yemek yerken hemen masaya gelıyor . cok ıyı anlasıyoruz artık uyumadıgı zaman gayet sakin olabılıyorum ve bol bol dua edıyorum yuavrularımıza akıl fıkır saglık ve ahlak dolu cocuklar olsunlar

hu huuuu!
nerdesiniz canlar?:24:
ben burdayım sekerım sız yoksunuz :9:

bizde pazarı gezdik.oradanda her zaman gittiğimiz bebek mağazasına gittik.

mahmut kerimi yoğun bi tezahüratla karşıladılar:55:

alış verişimiz yaptık .ellerimizde balonlarla döndük.

peynir olarak bizimki kaşar peynir seviyor...
benımkı de labne peynırı sevıyor kasar da verıyorum ama :emir_bebek:

Eklentiler

• $SAM_3287.webp
    $SAM_3287.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 42
gsbaran, ben de yayım ve gezmeyi çok seviyooom :21:
dilanaz, ben de köyden gelen dut pekmezinden veriyorum. tadı yoğun, kıvamı daha koyu.. :56:
arya, eşim verme, bakteri dolu diyor ama ben yine de beyaz peynir veriyorum:35: onlar yararlı bakteri, ama adam anlamıyo kii:37:

:)) Yaşasınnn yay burcu,yaşasın gezmek :) nfk yalnız bebeler yengeç evcil mi evcil kuzular netcez işleri var bizle.Ben ki 30 günlük daha 40 çıkmadan uçakla yolculuk yapmış insanım :)))

Back
X