Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Henüz doktora aşamasında değilim ama bunu bitirince, inşallah, istiyorum onu da... Kısmet:42:
Başta yapacağıma inanmıyordum ama bugüne geldik, Rabb'ime şükür.
helal..
imrendim sana..
sen istedikten çalıştıktan sonra Rabbim bütün kapıları açar.:16:

hamilelik doğum.. erteleyip durdum.
sonbaharda yazılcam ehliyete.. öğrencem ben bu işi..:72:

Vay vay vayyyy.... Hem kariyer hem bebek hemdeeee çocuk, kendimden utandım valla:) bravo:46::46::46:
Yok yaw utandırmayın beni:26: ite kaka gidiyorum. Ev dandini, yemek vs alel acele hallediliyor. Kızım için de annem destek oluyor, sağolsun. Bu kadar desteğim varken ben de bizahmet ilim öğreniyorum:1:

helal..
imrendim sana..

mesajını sevdiğim ama söylenişini sevmediğim bir söz var: kervan yolda düzülür. bizler de hedeflerimiz için bence bu sözü kendimize ilke yapmalıyız. bizim, birer anne olarak, artık öyle boş vakitlerimiz olmayacak bekarken veya çocuksuzken olduğu gibi.. bizler bu yeni duruma yani evli ve çocuklu hale adapte olmalıyız. ertelemezsen ve gerekli adımları atarsan bir de bakmışsın ki ehliyet kursundasın veya neyi istiyorsan ordasın.
inşallah sen de ertelediklerine ulaşırsın hayırlısıyla.

çilekli keşkül, benim damak tadıma hiiiç uymadı.
yani bi sürü nimet, günah olmasa hepsini çöpe dökerim. bilmiyorum, niye böyle oldu :100:

ama akşam eşim bayıldı, iki kup yedi, bu çok güzel olmuş dedi.
dalga mı geçiyorsun, ben hiç beğenmedim bi daha asla yapmam dedim.
eşim, sen bu işten hiç anlamıyon, damak zevkin gelişmemiş diye törpüledi :37:

Kız kocan iki kup yedi ve sen beğenmediysen sende bi tuhaflık var hahhahaha. Şaka bi yana ben severim çileğin herbişiyini :)

Bebekten sonra yüksek lisansa başladım. Onun sınavları var canım, onlara giriyorum.

Maşallah sana. Bana para verseler anca üniveriste ortamında derslere başlarım valla :)

helal..
imrendim sana..

Kız ehliyetten kolay ne var. Ne koca kafalı amcalar hallediyolar ki sen okumuş etmiş bir kadın olaraktan kesin halledersin ;) ha ama senin gibi bir insan bi de ehliyet alırsa artık nasıl gezer tozar bilemem :))))

Yok yaw utandırmayın beni:26: ite kaka gidiyorum. Ev dandini, yemek vs alel acele hallediliyor. Kızım için de annem destek oluyor, sağolsun. Bu kadar desteğim varken ben de bizahmet ilim öğreniyorum:1:
işte Allah bi yerden kolaylığını sağlıyor, yardımını gönderiyor..

canderinin şöyle bi iletisi vardı. ''anneler her zaman, her yerde olamazlar diye Allah anneanneleri yarattı'' :1::16:

ehliyeti daha önce alıp, pratik yapsaydım. bugün rahatlıkla kızımla çıkabilirdim.
şimdi bekliyorum ki, eşim gelsin, babam gelsin..
sinirime dokunuyor..

bu sabah annem aradı, açtım. direkt, telefonu ayşeciğe ver dedi.
hoperlörü açtım, eline verdim.
şöyle diyo
''Yaradana kurban.. nenen seni çok özledi.
sen de büyüyünce annene gitme, o da benim gibi pencerelerde beklesin, yollara baksın..
gelmeyince üzülsün de beni de anlasın..
senin de bi kızın olursa anan anca anlar, nenesi ayşeciği ne seviyor, ne özlüyor, onsuz olamıyor..
gitme kızım , sen de anana gitme. :37:

Kız ehliyetten kolay ne var. Ne koca kafalı amcalar hallediyolar ki sen okumuş etmiş bir kadın olaraktan kesin halledersin ;) ha ama senin gibi bir insan bi de ehliyet alırsa artık nasıl gezer tozar bilemem :))))
he ya, onda bişey yok blyrm.
iki lafı bi araya getiremez adam kullanıyor arabayı. sonuçta yetenek ve tecrübeyle alakalı.
yoksa ehliyet almada bi şey yok..

ama ben size söyliyim.. bu konuda geri kalmamın sebebi biraz da eşim.
hem bi kadına araba lazım, öyle otobüs minibüs taksiye binmesin rahat gitsin gelsin diyor.
hem de trafikte çok tehlike var, herşey olur. istanbul trafiği fena, sen kullansan bi milyon beceriksiz var gelir seni bulur.
bi de kadın sürücüleri özellikle taciz ediyorlar falan filan diyip duruyor.:19:

canderinin şöyle bi iletisi vardı. ''anneler her zaman, her yerde olamazlar diye Allah anneanneleri yarattı'' :1::16:

ehliyeti daha önce alıp, pratik yapsaydım. bugün rahatlıkla kızımla çıkabilirdim.
sinirime dokunuyor..

şöyle diyo
sen de büyüyünce annene gitme, o da benim gibi pencerelerde beklesin, yollara baksın..
senin de bi kızın olursa anan anca anlar, nenesi ayşeciği ne seviyor, ne özlüyor, onsuz olamıyor..

Ayşeciğin anası da pek mi vefasızmış ne? Bu kadar laf işitmiş:24::24::24:

Bende beyaz tenliyim, kıllarımda maşallah:) kaç seans gittin canım sen? Birde yaz aylarında çok sıkıntı olur mu acep? Gerci yine de yaptırıcam. Erteleye erteleye kalıyor öyle. Birde memnun musun? İyiki yaptırdım diyor musun? Birde fiyatı ne kadar? Ne çok soru sordum dimi:) yaptıran varken yapışıp kaldım:))

NFK CIM düdüklüne bağlı. Bazıları suyunu çabuk buharlaştırıyor. Benim fisler düdüklüm. Suyu çok buharlaştırmaz. Yinede ara ara kontrol et bence. 10 dk iyi aslında.
Kişiye göre değişir canım seansını saymadım ama 3 sene oldu bu da ortalama 8-10 seans demek, hamilelikte de ara verdim. Yani tüyler bitmez onu unut ama çoook rahatlarsın ağdaya epilasyon aletine elimi sürmüyorum 3 ayda bir lazere gidiyorum çok seyrekleşti batık tüyler vardı hepsi gitti tertemiz oldu. Alt bacak 200 tl
Zati bacaklarım güneş görmüyo:)) yalnız şu var traş edip gidicen ,lazerden sonra hiç ellemiyceksin 2 haftada dökülüyo tüyler ona göre ayarla tatili.

kızlar ya panik içindeyim ya doktorum kızıma tavuk vermemi yasakladı cokta haklı uretılen tavuklarda hormon oldugundan kız cocuklarını kotu etkılıyormus o nedenle kendı besledıgın tavugu verebılırsın dedı yada akrabanın satılıkları değil dedi bende vermiyorum bu konusmanın ustune farklı kıslerden ıkı kız cocugunun biri 4 biri 6 yasında adet oldugunu duydum adet kesmek ıcın ılac verıyorlarmıs durduramazlarsa gelişimleri durabilirmiş ay bir panik oldum kiii anlatamam rüyalarıma giriyor . yani marketlerde aldıgımız sebzeler de kı hormonun durumu ne olcak diyorum ıcımden babaım kucuk bahcesı var bir iki şey ekti bizim için ama herseyı ekemıyor ay panik atak gecırmekteyim....
Ben vermiyorum tavuk kesinlikle, organik aldım 1 kez onu verdim.

sinirime dokunuyor..

şöyle diyo
Ağlartınız beni yaaa
Bebekten sonra yüksek lisansa başladım. Onun sınavları var canım, onlara giriyorum.
Ben de 2. Üniversitemi okuyorum uzaktan, her an bırakasım geliyo ; sen iki çocukla utandırdın beni valla:)
Hangi bölüm? Labaratuvara kalman falan gerekmiyo demek yoksa ben de düşünüyordum yüksek lisans bizde zor

Son düzenleme:
Ben de 2. Üniversitemi okuyorum uzaktan, her an bırakasım geliyo ; sen iki çocukla utandırdın beni valla:)
Hangi bölüm? Labaratuvara kalman falan gerekmiyo demek yoksa ben de düşünüyordum yüksek lisans bizde zor
Alan değiştirdim ben. Lisans alanımdan yüksk lisans yapmadım. O muhtemelen daha çok fedakarlık gerektirirdi. Fen bilimlerinden sosyal bilimlere kaydım. Fen bilimlerindeki disiplini alan için sosyal bilimler çok zor olmuyor, tabii ki şahsi görüşüm :)

sinirime dokunuyor..

şöyle diyo
Ben de üzüldüm yaw. Sen tez elden ehliyeti alıyorsun ayşeciği nenesine götürüyorsun, özletmiyosun bu kadar..

he ya, onda bişey yok blyrm.
iki lafı bi araya getiremez adam kullanıyor arabayı. sonuçta yetenek ve tecrübeyle alakalı.
yoksa ehliyet almada bi şey yok..

ama ben size söyliyim.. bu konuda geri kalmamın sebebi biraz da eşim.
hem bi kadına araba lazım, öyle otobüs minibüs taksiye binmesin rahat gitsin gelsin diyor.
hem de trafikte çok tehlike var, herşey olur. istanbul trafiği fena, sen kullansan bi milyon beceriksiz var gelir seni bulur.
bi de kadın sürücüleri özellikle taciz ediyorlar falan filan diyip duruyor.:19:
ah o eşler:20:
valla benim şurda okuduğum sen cesaretli hatunsun.. kimse de gelip seni bulamaz trafikte. alnını karışlarsın.
eşler bir yandan cesaretli, bağımsız, ayakları üstünde durabilen bir kadın olmamızı bir yandan da "fazla bağımsız" olmamamızı istiyorlar bence. sanki o durumdan korkuyorlar.
halbuki ne olacak araba sürüyorsun diye adamdan soğuyacak halin yok ya:9:

Ayşeciğin anası da pek mi vefasızmış ne? Bu kadar laf işitmiş:24::24::24:
torun aşkı ya..:16:
gidince kapıdan ayşeciği kucağıma alıyor, direkt salona gidiyor.
ya sen de hoşgeldin yok, ayakkabımı çıkarıp içeri girmemi kapıyı kapatmamı bile beklemiyorlar:37:

ayşecikten sonra çok hassas oldu. sık gideyim istiyor. ama çocukla mümkün mü?
eşim bırakacak eşim alacak..

kardeşim diyor ki, annem haftaiçi her sabah 8 de cama cıkıyor, 8.15e kadar bekliyor.
eğer gelmediysen, artık o gün gelmeyeceğini anlıyor.
pencereyi kapatıyor ve başlıyor söylenmeye..

''tembeller, bi uşağı getiremirler, ne var yani, arabaları bile var.
getirmirler ki uşak nenesini tanisin. uşak nenesini tanimir..
demirlerki, anam ayşeyi özler.. götürim bi sevsin..
üşengeçler, bunlar bu tembellikle bu uşağı nasıl yaptılar, şaşiriiiim '' :9::9::9:

ya sen de hoşgeldin yok, ayakkabımı çıkarıp içeri girmemi kapıyı kapatmamı bile beklemiyorlar:37:

kardeşim diyor ki, annem haftaiçi her sabah 8 de cama cıkıyor, 8.15e kadar bekliyor.

üşengeçler, bunlar bu tembellikle bu uşağı nasıl yaptılar, şaşiriiiim '' :9::9::9:
çok tatlıymış annen ya :))
nerenin söyleyişi bu erzurum gibi de geldi sanki gümüşhane gibi de :)) çok mu attım:52:
anneanneler çok düşkün oluyor torunlarına. bizimki nerdeyse her gün gördüğü halde her gün ayrı seviyor:nazar:
keşke daha sık götürebilsen yaw..

canım ya anneanneler hep ayni galiba buarada annen çok tatlı biri galiba

Ben de üzüldüm yaw. Sen tez elden ehliyeti alıyorsun ayşeciği nenesine götürüyorsun, özletmiyosun bu kadar..
ah o eşler:20:
valla benim şurda okuduğum sen cesaretli hatunsun.. kimse de gelip seni bulamaz trafikte. alnını karışlarsın.
eşler bir yandan cesaretli, bağımsız, ayakları üstünde durabilen bir kadın olmamızı bir yandan da "fazla bağımsız" olmamamızı istiyorlar bence. sanki o durumdan korkuyorlar.
halbuki ne olacak araba sürüyorsun diye adamdan soğuyacak halin yok ya:9:
doğrusun bacım..
aynen söylediğin gibi.. hem bağımsız olsun, hem de olmasın.. :19:

çok tatlıymış annen ya :))
nerenin söyleyişi bu erzurum gibi de geldi sanki gümüşhane gibi de :)) çok mu attım:52:
anneanneler çok düşkün oluyor torunlarına. bizimki nerdeyse her gün gördüğü halde her gün ayrı seviyor:nazar:
keşke daha sık götürebilsen yaw..
he ya, dadludur. ne de olsa benim annem:9:
tahminin de doğru :46:
erzurumluyuh :82:

her gün gitsem yine de çok oldu, yarın gelme demez yani..
daha cuma cumartesi ordaydım. bugün çarşamba, anladınız siz onu:1:

bi ara annem takmıştı..
ayşecik onun kucağına gidince, yadırgıyor ağlıyordu..
sürekli, 'uşağı getirmisiz ki, nenesini tanısın. uşak nenesini tanimir''

ben de eşime anlattım, güldük. o sıra eşim daha sık götürmeye başladı bizi, sağolsun.
neyse sonra kv ye de anlattım.

sen tut annemi ara,
ayşecik beni tanıyor, her gittiğimde heyecanlanıyor, seviniyor, benle oyun oynuyor, kapıdan çıkınca ardımdan ağlıyor' de..
naparsın, bu hanım da böyle :37::1:

Allahtan annem, ciddiye alıp sinirlenip gurur yapmıyor, yoksa ben de buğzederim :27:

kv, sebzeli mücver yapmış. çok da güzel yapar.
bol dereotlu, yeşil soğanlı.. hmm.. yarısından fazlasını löplettim :125:

akşama çağırayım da birlikte yemek yiyek..
olağanüstü çilekli keşkülümden de yesin..:27:

bi ara annem takmıştı..
ayşecik onun kucağına gidince, yadırgıyor ağlıyordu..
sürekli, 'uşağı getirmisiz ki, nenesini tanısın. uşak nenesini tanimir''

ben de eşime anlattım, güldük. o sıra eşim daha sık götürmeye başladı bizi, sağolsun.
neyse sonra kv ye de anlattım.

sen tut annemi ara,
ayşecik beni tanıyor, her gittiğimde heyecanlanıyor, seviniyor, benle oyun oynuyor, kapıdan çıkınca ardımdan ağlıyor' de..
naparsın, bu hanım da böyle :37::1:

Allahtan annem, ciddiye alıp sinirlenip gurur yapmıyor, yoksa ben de buğzederim :27:

kızıma kayın validem bakıyor . bır ara sahil anneme ve babama gitmiyordu ay nasıl ağlıyordu annemden baya azar işitmiştim bende ama cok sukur artık aglamıyor :)

Kişiye göre değişir canım seansını saymadım ama 3 sene oldu bu da ortalama 8-10 seans demek, hamilelikte de ara verdim. Yani tüyler bitmez onu unut ama çoook rahatlarsın ağdaya epilasyon aletine elimi sürmüyorum 3 ayda bir lazere gidiyorum çok seyrekleşti batık tüyler vardı hepsi gitti tertemiz oldu. Alt bacak 200 tl
Zati bacaklarım güneş görmüyo:)) yalnız şu var traş edip gidicen ,lazerden sonra hiç ellemiyceksin 2 haftada dökülüyo tüyler ona göre ayarla tatili.

Ben vermiyorum tavuk kesinlikle, organik aldım 1 kez onu verdim.

Ağlartınız beni yaaa

Güneşten ne kadar korunmak lazım? 1 hafta falan mı?

Benim koca da araba kullanmamı acayip desteklemişti. Önce kendi denedi öğretmeyi baktı olmuyo özel ders aldım. Sırf öğrenip yakasından düşeyim diye herhal:27::27::27:bir yerlere bırakıp almaktan gına geldi adama:)

Güneşten ne kadar korunmak lazım? 1 hafta falan mı?

Benim koca da araba kullanmamı acayip desteklemişti. Önce kendi denedi öğretmeyi baktı olmuyo özel ders aldım. Sırf öğrenip yakasından düşeyim diye herhal:27::27::27:bir yerlere bırakıp almaktan gına geldi adama:)

bir hafta yeterli bildiğim kadar.

Back
X