- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
bir hafta yeterli bildiğim kadar.
İyi bari öyleyse katlanılabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir hafta yeterli bildiğim kadar.
alın iştekızıma kayın validem bakıyor . bır ara sahil anneme ve babama gitmiyordu ay nasıl ağlıyordu annemden baya azar işitmiştim bende ama cok sukur artık aglamıyor :)
süpper yaaBenim koca da araba kullanmamı acayip desteklemişti. Önce kendi denedi öğretmeyi baktı olmuyo özel ders aldım. Sırf öğrenip yakasından düşeyim diye herhalbir yerlere bırakıp almaktan gına geldi adama:)
hanımlar, size doyum olmaz, yine çok konuştum
kuzene davetliyiz, kalkıp yemeğimi yapayım, çamaşırlar yıkansın asayım gitmeden..
akşama görüşürüz
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun tarafından tarafından öpüldünüz![]()
işte Allah bi yerden kolaylığını sağlıyor, yardımını gönderiyor..
canderinin şöyle bi iletisi vardı. ''anneler her zaman, her yerde olamazlar diye Allah anneanneleri yarattı''
ehliyeti daha önce alıp, pratik yapsaydım. bugün rahatlıkla kızımla çıkabilirdim.
şimdi bekliyorum ki, eşim gelsin, babam gelsin..
sinirime dokunuyor..
bu sabah annem aradı, açtım. direkt, telefonu ayşeciğe ver dedi.
hoperlörü açtım, eline verdim.
şöyle diyo
''Yaradana kurban.. nenen seni çok özledi.
sen de büyüyünce annene gitme, o da benim gibi pencerelerde beklesin, yollara baksın..
gelmeyince üzülsün de beni de anlasın..
senin de bi kızın olursa anan anca anlar, nenesi ayşeciği ne seviyor, ne özlüyor, onsuz olamıyor..
gitme kızım , sen de anana gitme.![]()
torun aşkı ya..
gidince kapıdan ayşeciği kucağıma alıyor, direkt salona gidiyor.
ya sen de hoşgeldin yok, ayakkabımı çıkarıp içeri girmemi kapıyı kapatmamı bile beklemiyorlar
ayşecikten sonra çok hassas oldu. sık gideyim istiyor. ama çocukla mümkün mü?
eşim bırakacak eşim alacak..
kardeşim diyor ki, annem haftaiçi her sabah 8 de cama cıkıyor, 8.15e kadar bekliyor.
eğer gelmediysen, artık o gün gelmeyeceğini anlıyor.
pencereyi kapatıyor ve başlıyor söylenmeye..
''tembeller, bi uşağı getiremirler, ne var yani, arabaları bile var.
getirmirler ki uşak nenesini tanisin. uşak nenesini tanimir..
demirlerki, anam ayşeyi özler.. götürim bi sevsin..
üşengeçler, bunlar bu tembellikle bu uşağı nasıl yaptılar, şaşiriiiim ''![]()
Niye yaw üniversitede çok mu soğuttular seni :)
bi ara annem takmıştı..
ayşecik onun kucağına gidince, yadırgıyor ağlıyordu..
sürekli, 'uşağı getirmisiz ki, nenesini tanısın. uşak nenesini tanimir''
ben de eşime anlattım, güldük. o sıra eşim daha sık götürmeye başladı bizi, sağolsun.
neyse sonra kv ye de anlattım.
sen tut annemi ara,
ayşecik beni tanıyor, her gittiğimde heyecanlanıyor, seviniyor, benle oyun oynuyor, kapıdan çıkınca ardımdan ağlıyor' de..
naparsın, bu hanım da böyle
Allahtan annem, ciddiye alıp sinirlenip gurur yapmıyor, yoksa ben de buğzederim![]()
Ooo o kadar da olmaz canım:)) 3 gün olmuş sadece.doğrusun bacım..
aynen söylediğin gibi.. hem bağımsız olsun, hem de olmasın..
he ya, dadludur. ne de olsa benim annem
tahminin de doğru![]()
erzurumluyuh :82:
her gün gitsem yine de çok oldu, yarın gelme demez yani..
daha cuma cumartesi ordaydım. bugün çarşamba, anladınız siz onu![]()
Kv de ağlıyordu küçükken o da bana getirmiyosun diyordu haftada 2 gün gördüğü halde. El kadar bebek sabah yediğini hatırlamıyordu ki.. Şimdi üstünden bi hafta geçse de unutmuyo babaannesini o laflardan kurtuldumbi ara annem takmıştı..
ayşecik onun kucağına gidince, yadırgıyor ağlıyordu..
sürekli, 'uşağı getirmisiz ki, nenesini tanısın. uşak nenesini tanimir''
ben de eşime anlattım, güldük. o sıra eşim daha sık götürmeye başladı bizi, sağolsun.
neyse sonra kv ye de anlattım.
sen tut annemi ara,
ayşecik beni tanıyor, her gittiğimde heyecanlanıyor, seviniyor, benle oyun oynuyor, kapıdan çıkınca ardımdan ağlıyor' de..
naparsın, bu hanım da böyle
Allahtan annem, ciddiye alıp sinirlenip gurur yapmıyor, yoksa ben de buğzederim![]()
Araba kullanmayı biliyorum ben ama otomatiğe alıştım eşiminkini kullanamam. İnş arabayı değiştirirse kullanıcam ben de.Annemin arabası var otomatik bazen onu alıyorum bi de müziği açın oooh dişçiye öyle gittim dişçi koltuğu terapi gibiydi 1 saat hiçbişe yapmadan oturunca :)))Güneşten ne kadar korunmak lazım? 1 hafta falan mı?
Benim koca da araba kullanmamı acayip desteklemişti. Önce kendi denedi öğretmeyi baktı olmuyo özel ders aldım. Sırf öğrenip yakasından düşeyim diye herhalbir yerlere bırakıp almaktan gına geldi adama:)
Oo pembişşş öğrenciden aşk evliliği yaptınız siz heee :)))
slm güzel anneler....gecmişe azcık kıyıdan baktım yorumlarımı yazayım
nfk canım anneciğine cok güldüm..kadıncağız haklı sizde eringeçlik yapmayın lüten arabada varmıs.kayınvaliden karsıda,anacığınıda ihmal etme bacımanneminde bir erzurumlu komsusu var daha bugün konustuk bayılıyorum konusmasına,insanlığına.hamileyken bi kuru kayısı istedim kendinde yokmuş tüm binayı dolasmış buldu benim için..sağolsun
ehliyetten bahsedilmişarabaımızı sattığımız için suanki planlarımda ehliyet yok...araba yokken esim dioduki ehliyet kolay bi araba alalım ben sana öğretirim diodu.araba aldık,kıs gecsin yollar buzlu olur eğitimde zorlanırsın dedi,yaz gecti sonra hamile kaldım..şimdide cocuk..ama esimden iyi bir sürücü olacağım kesin!!!tam bir fahri trafik polisiyim bana ödül vermeleri lazım.155 bıkmıstır benden![]()
suan sadece oğlumun bebek arabasını sürüyorum ondada esimden daha usta olduğum kesin![]()
aryamlazerden bahsetmişin..bende genital bölgeye düşünüyordum.aslında suana kadar ertelememin sebebi zararının olup olmaması..her ne kadar zararı yok deselerde önyargılıyım sonucta deri altına bi ışın veriliyor.bide güzellik uzmanına yaptırmak istemiyorum.doktor düşünüyorum.senin bildiğin iyi bir yer varmı ücret,hijyen,kalite..
bide bi sorum olacak kızlargecen oğlumun boğazına ekmek durdu.yani ekmeğin içini veriyodum öğürmeye başladı kıpkırmızı oldu,sırtına vurdum yok,10 sn kadar nefessiz kaldı nerdeyse.en sonunda bas parmağımla aldım inanın akla karayı sectim korku oldu şimdi bende bişey vermeye cekiniyorum..bebişlerinize öyle birsey olduğunda ne yapıyorsunuz?cok paniğimküçük bebekte en korktuğum sey nefes borusunun tıkanması.bununla ilgili yapılacak müdahaleyi feridun kunaktan falan hep izliodum..Allah korusun sadece bi ekmek parcası ama bana kafayı yedirmeye yetti:18:
bıktınız ama son bir sorukızlar pekmez bozulurmu?kac ay yada kac sene ömrü olur
tesekkürler.![]()
Günaydın canımmm. İyi cesaret valla hayırlı olsun odayı da ayırmışsın hayırlı olsun. Kız o saatlerde kimse olmuyor ki kim ne desin. Hem iyi bak sesini de duymuşsun.Hepinizi kınıyorummmmmmm :) insan bi gelir bikaç bişi yazar; saatlerdir benim yazdıklarım duruyo!! Gece çok kötü geçmedi. Sesini duymam diye korkuyordum ama duydum. İnşallah böyle devam edebiliriz.
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Sağol canım toparladı biraz. Yinede az yiyor uyus!aryamm msjını şimdi okudum canım.cvp için tesekkür ederim..cevap yazdım ama posta kutun doluymus iletilemedi..aryacık inşallah hemen atlatır sıkıntısını.onla gecmiş olsun
Epilasyon için Dün birkaç yeri aradım hem bilgi aldım hem fiyat aldım. Şiva da kampanya varmış mayıs ayında. Genital+ kolaltı 90 tl seansı. 2 ayda bir gidiyorsun. Uygun geldi sanırım oraya gideceğim. Dşnüyorsan kaçırma derim.slm güzel anneler....gecmişe azcık kıyıdan baktım yorumlarımı yazayım
nfk canım anneciğine cok güldüm..kadıncağız haklı sizde eringeçlik yapmayın lüten arabada varmıs.kayınvaliden karsıda,anacığınıda ihmal etme bacımanneminde bir erzurumlu komsusu var daha bugün konustuk bayılıyorum konusmasına,insanlığına.hamileyken bi kuru kayısı istedim kendinde yokmuş tüm binayı dolasmış buldu benim için..sağolsun
ehliyetten bahsedilmişarabaımızı sattığımız için suanki planlarımda ehliyet yok...araba yokken esim dioduki ehliyet kolay bi araba alalım ben sana öğretirim diodu.araba aldık,kıs gecsin yollar buzlu olur eğitimde zorlanırsın dedi,yaz gecti sonra hamile kaldım..şimdide cocuk..ama esimden iyi bir sürücü olacağım kesin!!!tam bir fahri trafik polisiyim bana ödül vermeleri lazım.155 bıkmıstır benden![]()
suan sadece oğlumun bebek arabasını sürüyorum ondada esimden daha usta olduğum kesin![]()
aryamlazerden bahsetmişin..bende genital bölgeye düşünüyordum.aslında suana kadar ertelememin sebebi zararının olup olmaması..her ne kadar zararı yok deselerde önyargılıyım sonucta deri altına bi ışın veriliyor.bide güzellik uzmanına yaptırmak istemiyorum.doktor düşünüyorum.senin bildiğin iyi bir yer varmı ücret,hijyen,kalite..
bide bi sorum olacak kızlargecen oğlumun boğazına ekmek durdu.yani ekmeğin içini veriyodum öğürmeye başladı kıpkırmızı oldu,sırtına vurdum yok,10 sn kadar nefessiz kaldı nerdeyse.en sonunda bas parmağımla aldım inanın akla karayı sectim korku oldu şimdi bende bişey vermeye cekiniyorum..bebişlerinize öyle birsey olduğunda ne yapıyorsunuz?cok paniğimküçük bebekte en korktuğum sey nefes borusunun tıkanması.bununla ilgili yapılacak müdahaleyi feridun kunaktan falan hep izliodum..Allah korusun sadece bi ekmek parcası ama bana kafayı yedirmeye yetti:18:
tesekkürler.![]()
bilmez mii? spora giderken daha gündüz vakti bi de,Bu arada otobüste minibüste daha çok taciz oluyor eşinin haberi yok herhal :)))
Kv de ağlıyordu küçükken o da bana getirmiyosun diyordu haftada 2 gün gördüğü halde. El kadar bebek sabah yediğini hatırlamıyordu ki.. Şimdi üstünden bi hafta geçse de unutmuyo babaannesini o laflardan kurtuldum
canım çok geçmiş olsun. valla yaşadığınız şey kabus gibi.bide bi sorum olacak kızlargecen oğlumun boğazına ekmek durdu.yani ekmeğin içini veriyodum öğürmeye başladı kıpkırmızı oldu,sırtına vurdum yok,10 sn kadar nefessiz kaldı nerdeyse.en sonunda bas parmağımla aldım inanın akla karayı sectim korku oldu şimdi bende bişey vermeye cekiniyorum..bebişlerinize öyle birsey olduğunda ne yapıyorsunuz?cok paniğimküçük bebekte en korktuğum sey nefes borusunun tıkanması.bununla ilgili yapılacak müdahaleyi feridun kunaktan falan hep izliodum..Allah korusun sadece bi ekmek parcası ama bana kafayı yedirmeye yetti:18:
hangi tır o, göster bakim?Bugün kendimi üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum![]()
küçük efe büyümüş de odasına geçmiiiişHepinizi kınıyorummmmmmm :) insan bi gelir bikaç bişi yazar; saatlerdir benim yazdıklarım duruyo!! Gece çok kötü geçmedi. Sesini duymam diye korkuyordum ama duydum. İnşallah böyle devam edebiliriz.
Günaydın canımmm. İyi cesaret valla hayırlı olsun odayı da ayırmışsın hayırlı olsun. Kız o saatlerde kimse olmuyor ki kim ne desin. Hem iyi bak sesini de duymuşsun.
Sağol canım toparladı biraz. Yinede az yiyor uyus!
Epilasyon için Dün birkaç yeri aradım hem bilgi aldım hem fiyat aldım. Şiva da kampanya varmış mayıs ayında. Genital+ kolaltı 90 tl seansı. 2 ayda bir gidiyorsun. Uygun geldi sanırım oraya gideceğim. Dşnüyorsan kaçırma derim.
Evde yapılmış pekmezsse bayatlamaz diye biliyorum fakat tazesi makbuldur tabi:)
günaydın canlarım cigerlerim
bilmez mii? spora giderken daha gündüz vakti bi de,
siz evde durun ben gidip geleyim diyordum. gelip arabanın içinde beklemeyin..
yook yoook, ben seni götürürüm diyo
artık hafızaları da güçlendi. dediğin gibi tanıyorlar. da şu muhabbetten biraz yırttık.
yoksa, onu idare et, bunu nazla. bizim canımız, patlıcan zatii
canım çok geçmiş olsun. valla yaşadığınız şey kabus gibi.
insan müdahaleyi bilse bile, eli ayağı dolanır, soğukkanlı olamaz çoğu zaman.. sen yine parmağını daldırıp almışsın ağzından
Allah beterinden saklasın..:18:
biz böyle bi şey yaşamadık. çünkü ekmeğin içinden minik parçalar koparıp lokma lokma ağzına ben veriyorum.
hani kimisi yumuşak diye, ekmeğin o kocaman iç kısmı alır bebeğin eline verir.
ama bildiğin hamur, eğer bebek elinde sıkmışsa tükürükle ağzında çevirmesiyle açılıp yumuşamıyor.
kartopu nasıl iyice sıkıştırınca taş gibi buz oluyor. bu da öyle, kütle halinde boğazından geçmiyor.
annem ekmeğin kabuk kısmından ver der hep. onu da ince bi tabaka halinde veriyorum.
on cm uzunluğunda, genişliği de 2 parmak kadar..
pekmeze gelince, son kullanma tarihi hakkında bi fikrim yok ama..
eğer böyle ev yapımı, köyden falansa onlarda katkı maddesi olmadığı için ömrü daha uzundur sanıyorum.:44:
bal gibi düşün..
hangi tır o, göster bakim?
küçük efe büyümüş de odasına geçmiiiiş
hayırlı olsun.. inş geçiş süresi kısa sürer, ikiniz de alışırsınız kolayca..
ben öğlen 12de bırakıp çıktım, o saatten sonra şu ana kadar 10 yorum var..
ben de kınayabilir miyiiiiiim
dün gece ayşecik beni çıldırttı..
saat 11e doğru yattı. 12.15 e kadar belki 10 defa kalktı.
emziriyorum, yerine koyuyorum. başlıyor mızıldamaya..
yanımdayken de kıpır kıpır emmiyor doğru düzgün de..
acaba susadı mı dedim, sonra su verdim,
su bardağının yarısından çoğunu bir kerede içti yavrum.
meğerse susamış, yanmış, kavrulmuş yavrum..
öyle geldim, koydum yatağa, arkasını döndü uyudu
gündüz belki on kez su içirdim ama yatmadan önce de içirmek gerekmiiiiiş![]()
dündü davette bi hanım durup durup diyorki..
bebeği doktora götürüyor musun? evet dedim. çok ufak görünüyor. e çünkü küçük zaten 10 buçuk aylık dedim.
zaten kilosu da fazla değil..
yoo, ondan ziyade boyu kısa göründü gözüme, normal mi? gelişimi nasıl, doktor ne diyo falan:95:
açtım ağzımı yumdum gözümü.
tr deki persentil değerlerinden girdim. ayşeciğin ay ay gelişiminden çıktım.
sonuç; her şeyin normal ve yolunda olduğunu anladı.
biraz acılı oldu, ama bunu o istedi.