Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

belime yakın uzunluktaki saçlarımı kesmiştim biliyosunuz:1:
haftasonu kuaföre gittim, iyice düzelttirdim. şimdi şöyle oldu.
Eki Görüntüle 721498
çok rahat valla, ne kolaylıkmış..
ama eşim hiiç memnun olmadı:37:

[video=youtube;g9lxZ8rM1Es]http://www.youtube.com/watch?v=g9lxZ8rM1Es[/video]

ne varsa eskilerde var.
2013 yapım filmi 2. kere izleyemiyorum. :19:
bu filmlerin repliklerini ezbere biliyorum, yine de izliyorum aynı keyifle, ilk kez gibi :31:

[video=youtube;r5R3tZZqNMk]http://www.youtube.com/watch?v=r5R3tZZqNMk[/video]

belime yakın uzunluktaki saçlarımı kesmiştim biliyosunuz:1:
haftasonu kuaföre gittim, iyice düzelttirdim. şimdi şöyle oldu.
Eki Görüntüle 721498
çok rahat valla, ne kolaylıkmış..
ama eşim hiiç memnun olmadı:37:

güle güle kullan canım saçlarını da ayşeciğin cicilerini de gerçekten çok güzel görünüyorlar..Bu arada kolsuz demişsin şimdik atletsiz direk tek kolsuz çıtçıtlı badi dime ben pişirdim o zmn çocugu yaa bu gece ferahlatayım yavrucagı...

Busmai ve zeynep sünnetleriniz hayırlı olsun darısı başımıza inş...Busmai ben de adet olunca şok oldu bir de o kadar annemlerde kaldım dönceğim gün olunca eşim hiç hoşlanmadı bu durumdan :1::17:

Ben de sabahtan beri hevesle sizle paylaşmak istiyorum resimleri ama hepsi makina ile çekildiği için mi yüklenmiyor acep telle çektiklerim hemen yükleniyordu önceden

güle güle kullan canım saçlarını da ayşeciğin cicilerini de gerçekten çok güzel görünüyorlar..Bu arada kolsuz demişsin şimdik atletsiz direk tek kolsuz çıtçıtlı badi dime ben pişirdim o zmn çocugu yaa bu gece ferahlatayım yavrucagı...

Busmai ve zeynep sünnetleriniz hayırlı olsun darısı başımıza inş...Busmai ben de adet olunca şok oldu bir de o kadar annemlerde kaldım dönceğim gün olunca eşim hiç hoşlanmadı bu durumdan :1::17:

Ben de sabahtan beri hevesle sizle paylaşmak istiyorum resimleri ama hepsi makina ile çekildiği için mi yüklenmiyor acep telle çektiklerim hemen yükleniyordu önceden

fotoğrafları kucultmelısın canım microsoft office picture manager den resize yap ve o sekilde yuklemeyı dene.

saol canımcıımm:16:

sadece sıfır kol çıtçıtlı badi giydiriyorum.
gündüz emeklerken halıda dizleri tahriş oluyor diye şort giydiriyorum. ama genelde sadece badiyle duruyor.
sizin orayı bilmiyorum ama, burası çok sıcak, özellikle de bizim ev.:25:
o yüzden gece üstünü örtmüyorum bile. zaten örtsem de uyurken 360 derece tur attığı için battaniye falan kalmıyor üstünde:37:

eşini anlıyorum:1:, ama sayılı gün çabuk geçer.. yine bu kadar zaman hiç adet olmamıştın onlara saysın.. :1:

fotoğraf makinesinin çektiği fotoğrafların megabiti yüksek olduğu için yüklenmiyordur.
bi program var, resimlerin ağırlığını küçültüyor. ama ismini bilmiyorum, eşim kullanıyor. ancak öyle bi şeyle resimleri düzenledikten sonra yükleyebilirsin. haricen mümkün değil :100: ama telefondakiler de işimizi görer be yauv!:72:

ayşecik ne ara keşfetti bilmiyorum ama artık farkettiği an
bezinin çırtçırtlarını açıyor. bi de görüyorum ki, toto açıkta emekliyo:27:

benim bebeğim emeklemiyo. çokta hareketli. sürekli tut ellerimden yürüt beni istiyo. benim de halim kalmıyo artık. keşke emekliyo olsaydı. yürüteçe de koyamıyorum artık boyu uzayınca devrilcek gibi oluyo.. bu ara çok yoruluyorummmm...

kızlar bu arada memleketleri merak ettim belki daha önce konuşulmuştur ama... ne giydiriyosunuz gündüz gece? ben gece uzun kol çıtçıtlı badi gidiriyorum çok terliyo sürekli. o kadar da sıcak olmuyo üstelik. bu arada ben samsunluyum :)

kızlar bu arada memleketleri merak ettim belki daha önce konuşulmuştur ama... ne giydiriyosunuz gündüz gece? ben gece uzun kol çıtçıtlı badi gidiriyorum çok terliyo sürekli. o kadar da sıcak olmuyo üstelik. bu arada ben samsunluyum :)
busmai samsunda, o söylesin ne giydiriyor:72:
ben istanbuldayım, gece gündüz sıfır kol badi ya da tshirt giydiriyorum.

bu da ayşeciğin dizleri tahriş olmasın diye çorabımdan yaptığım dizlik, iş görüyo valla:1:
$Görüntü3640.webp

benim bebeğim emeklemiyo. çokta hareketli. sürekli tut ellerimden yürüt beni istiyo. benim de halim kalmıyo artık. keşke emekliyo olsaydı. yürüteçe de koyamıyorum artık boyu uzayınca devrilcek gibi oluyo.. bu ara çok yoruluyorummmm...
sürünmüyor mu, ya da tutunup kalkma çabası yok mu?
bizimki de bi ara sürekli beni yürütün istiyordu,, belimiz kopuyordu yürütürken..tembel teneke.. :37:
sonra kendi sürünmeye emeklemeye başladı.. seninki de yakında bi atak yapcak belli:34: belki direkt yürüyecektir..

Son düzenleme:
düdüklü nohutun anasını ağlatmış, patlamışlar..
demek bi on dk daha duraydı, nohut çorbası olacaklardı :9:
neyse son anda kurtardık

Kızlar küçük kardeşim geldi ank.da üni okuyor, annemle keremi alıp gittiler evde yalnızım hohoyyyt
Başta ameliyatlı diye vermeyecektim ama onlar giderken nasıl ağlamaya başladı kapıda ellerini uzattı beni de alın diye şok oldum:)) böylece götürdüler:)

Ayyy bence bi mola şart adet molası gelince daha heyecan geliyo hayata , hasretlik giriyo araya:))bu ne yaaa
[video=youtube;g9lxZ8rM1Es]http://www.youtube.com/watch?v=g9lxZ8rM1Es[/video]

ne varsa eskilerde var.
2013 yapım filmi 2. kere izleyemiyorum. :19:
bu filmlerin repliklerini ezbere biliyorum, yine de izliyorum aynı keyifle, ilk kez gibi :31:
Kesinlikle katılıyorum
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? sahil in sonunda dişleri cıkmaya başladı ayni anda alt iki dişi cıktı hafta sonu :) bir yaşına dışsız girmeyeceğiz
Yaşasınnnn :) hayırlı olsun
Bacımmmmmmm pasta süperrrrrrrrrrr :) doğum günü pastasınıda bunlara yaptır eğer tadı da güzelse ;)

Allah'ımmmmmmmmmmmmmm. Şu totonun görüntüsüne dayanamıyorum :)!!!

Tamam canım :) ben adet olmadan önce hep yaşarım şahsen. Bu arada bu çocuktan sonra ben ki bişi unutmayan insan feciiiiiiiiii unutkan oldum :(

Nohuta bayılırım ama uyuz kocam sevmediği için pişirmiyorum :(

Geçen arkadaşlar konuşuyordu ve dedikletine göre bu sene zaten çocukların %70i rapor almış gitmemiş. Bî de raporda el kası uygun değil falan gibi bişi varmış yani kalem tutamaz falan diye. İlerde de sorun çıkmaz diye düşünüyorum (eğer psikolojisi müsait değil raporu olsa bile) çünkü koskoca bir nesil öyle bir rapor almış olacak ;)

Ay özlüyorum buraya yazmayı ve burayı okumayı. Okula geç kalıcam bu yüzden :) hadi çok yazışın ben ara ara okurum :) öptümmmmm
Nohutu ben de seviyorum eşim sevmiyo ne gıcık bi durummmm
En kolay yemeklerden biri.
Pastanın tadı da güzeldi canım tekrar arayıp teşekkür ettim hatta :)
Ben de samsunda olaraktannn kısa kol çıtçıtlı badi ve kapriyle yatırıyorum tabi çorapsız
Çünkü çok terliyor
soldaki tam burberry caktirma:16:

Evet ya süpermiş ben de onu beğendim :)

Back
X