- 8 Ağustos 2011
- 11.800
- 9.502
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çoğu doğumgünü ramazana denk geliyor.
planlar ona göre yapılacak.
biz diş buğdayı yapmadık, doğumgünü de öyle parti gibi bi organizasyon şeklinde düşünmüyorum..
belki bi pasta yapar ya da alırız ve bol bol fotoğraf çekeriz, hatırası kalsın.
sürünmüyor mu, ya da tutunup kalkma çabası yok mu?
bizimki de bi ara sürekli beni yürütün istiyordu,, belimiz kopuyordu yürütürken..tembel teneke..
sonra kendi sürünmeye emeklemeye başladı.. seninki de yakında bi atak yapcak bellibelki direkt yürüyecektir..
Aaayyyhhh! Yazamadım bir türlüü! Herkese günaydınn..
busmai pastanız çok güzelmiş canım. Oğlusunun toparlamasına da asevindim, hayırlı olaun tekrar![]()
Sağolun kızlar:) ve tebrik edenlerbusmai canım sünnet olmuş paşamız hayırlı uğurlu olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşallah![]()
ne çektin be pembiiiiş? anlat da bilek
ne dk sı, ben saat tuttum.belki düdüklünün modelinden, bir saat pişirdim.
memleketten geliyor nonut, çok zor pişen tür. hatta 1,5 saat pişirecektim. açıp bi bakayım dedim, iyiki de bakmışım![]()
dış buğdayı olayını burdan öğrenmiştim bizde adet değil o nedenle yapmayacagım zaten 2 ay sonra doğum günü var. doğum gununu de karar veremedim iki tarafın ailesi de buyuk partı yapmaya kalksam 100 kişiyi gecer herkes de sormaya basladı doğum gununu. ama daha kucuk oldugu ıcın annemler kaynanamlar ve kardeslerımız seklınde yapmayı dusunmeye basladım buyudugunde hatırladıgı zaman daha buyuk partı yaparız diyorum ama hep ikilemdeyim offf bu kararsızlık benı delı edıyor
dış buğdayı olayını burdan öğrenmiştim bizde adet değil o nedenle yapmayacagım zaten 2 ay sonra doğum günü var. doğum gununu de karar veremedim iki tarafın ailesi de buyuk partı yapmaya kalksam 100 kişiyi gecer herkes de sormaya basladı doğum gununu. ama daha kucuk oldugu ıcın annemler kaynanamlar ve kardeslerımız seklınde yapmayı dusunmeye basladım buyudugunde hatırladıgı zaman daha buyuk partı yaparız diyorum ama hep ikilemdeyim offf bu kararsızlık benı delı edıyor
evet çoğu doğumgünü ramazana denk geliyor.
planlar ona göre yapılacak.
biz diş buğdayı yapmadık, doğumgünü de öyle parti gibi bi organizasyon şeklinde düşünmüyorum..
belki bi pasta yapar ya da alırız ve bol bol fotoğraf çekeriz, hatırası kalsın.
Bence de hatırlayınca büyük organizasyon yaparsın şimdi hiç girme hatta çekirdek aile olarak kutlayabilirim ben de kararsızlıktan
Arkadaşlarımı da çağırmak istiyorum ailelerle olmaz eve de sığmaz ne etsem bilemedim
şimdi ilk yaş günü olduğu için heyecan var, önemsiyoruzdış buğdayı olayını burdan öğrenmiştim bizde adet değil o nedenle yapmayacagım zaten 2 ay sonra doğum günü var. doğum gununu de karar veremedim iki tarafın ailesi de buyuk partı yapmaya kalksam 100 kişiyi gecer herkes de sormaya basladı doğum gununu. ama daha kucuk oldugu ıcın annemler kaynanamlar ve kardeslerımız seklınde yapmayı dusunmeye basladım buyudugunde hatırladıgı zaman daha buyuk partı yaparız diyorum ama hep ikilemdeyim offf bu kararsızlık benı delı edıyor
işte bi zaman geliyor o sıkılıp beni alın diye ağlamaları bitiyor, kendi hareket etmeye başlıyor. inş yakın zamanda kendi bi şeyler keşfeder de sen de rahatlarsın.sürünüyo ama sürünmek istemiyo hemen sıkılıyo. kaldırın beni yerden alın yürütün istiyo :) tutunup kalkma çabası da yeni yeni başladı. bilmiyorum ne olcak inşallah yürür.bide büyükler alıştırdı bu ara kucağa benden de istiyo sürekli çok yoruluyorum o yüzden
ne doğru söyledin yaavne mi çektik?
Hep öyle aşklar aşıklar cümleler arar oldukkk :))
Sağolun kızlar:) ve tebrik edenler
Ne mi çektik
Hep öyle aşklar aşıklar cümleler arar oldukkk :))
Bence de hatırlayınca büyük organizasyon yaparsın şimdi hiç girme hatta çekirdek aile olarak kutlayabilirim ben de kararsızlıktan
Arkadaşlarımı da çağırmak istiyorum ailelerle olmaz eve de sığmaz ne etsem bilemedim
Ben bu gece kısa kollu ile yatırdım valla.
Niye kuzummmmmmmm???
ecoş makinadaki kirli çamaşırların hepsini çıkarmış suya atmıştı
kızlar yarın gece inşallah kayserideyim bişi istiyormusunuz kayseriden zonguldaktan![]()
ecoş makinadaki kirli çamaşırların hepsini çıkarmış suya atmıştı
kızlar yarın gece inşallah kayserideyim bişi istiyormusunuz kayseriden zonguldaktan![]()
slmm arkadaslar