Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tamam 1 saat fazla oldu ama 10 dk da az gibi..
bakalım, bir dahaki sefere deneyimimi yazarım :30:

mantı mantı mantııı:24:

hoşgeldiiiin :31:

ben de ben de ben dee:36:

gözünüz aydın, yakında çiftler dişleri 6 olur :1:

kaç kişi düşünüyorsun ki? olmazsa ikiye bölersin piştikten sonra:1:

yengem hamileyken yattı kalktı, bebeğim uslu olsun diye dua etti.
bana da ettirdi..
şimdi yeğenim 1,5 yaş civarında, hayatımda onun kadar hareketli bi bebe görmedim,
düz duvara tırmanıyo folik asiti fazla kaçmış bebenin :27:

amaaan, eski tatillerin rahatlığı elbette olmaz.
ama evden uzaklaşmak, yeni bi yer, yemek derdi yok, biraz havuz biraz deniz, biraz da gezmek.. al sana çocuklu tatil:1:
bence hiiiç bi mahsuru yok.. beklentinizi yüksek tutmayın ki hayal kırıklığı yaşamayın.. :ssz:
her türlü tatil candır, hayattır..:16:

16 kişi falan olcaz toplamda. O tariften 12 poğaça çıktı ama benim yüzümden ;)

Valla 1 saat düdüklüde bıraksam nohut püresi olur :)

ooo süpper o zaman :32:
sanıyorum geçen sene kimse tatil yapamamıştı. o yüzden bu seneki tatil ayrı bi ehemmiyet arzediyor:1:

Kesinlikleeee!!!

öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.:52:
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..:emir_bebek:

Bence yürümez; KOŞARRRRRRRR :)

Akşama ne yemek yapcaz ya? Siz ne yapıyorsunuz?

akşam bezelye ve pilav yaptıum bugun için işleyen biri olarak bir gun onceden hazırlıyorum eger cok yorgun değilsem. sabah sabahda biber dolması cekti canım eve gıtmeden gecıp alıcam . babam bizde kalıcak bu hafta annem istanbula gitti bugun komsumuz rahatsız onu doktora baktırtacak. babam sahile bakarken bende dolmayı yaparım dıyorum :)

akşam bezelye ve pilav yaptıum bugun için işleyen biri olarak bir gun onceden hazırlıyorum eger cok yorgun değilsem. sabah sabahda biber dolması cekti canım eve gıtmeden gecıp alıcam . babam bizde kalıcak bu hafta annem istanbula gitti bugun komsumuz rahatsız onu doktora baktırtacak. babam sahile bakarken bende dolmayı yaparım dıyorum :)
ahahh.. biz aynı düşünüyoz kıııız!:13:

nohut pilava devam :ssz:

şimdi bezelye zamanı. pilavla birlikte güzel olur. barbunya da aynı şekilde.
ya da jokerim; dolmaa. biber, kabak ya da patlıcan :56:

baukşam yapmayı planlıyorum valla biberi hadi sende atla ucaga gel beraber yıyeylım :)

öncesinde 2-3 günlük bi kaçamak yapıcaz ama bayramdan sonra ağustos ortası gibi karadeniz planımız var.:52:
sanıyorum o zamana ayşecik yürür..:emir_bebek:
Samsuna geliiiiiiinnn

" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde:(

Canım şimdi bebekken neyse de ;her geçen yıl bizim tatilimiz zorlaşacak..çocuklar hep oyun parklarını kendi ilgilerini çeken yerleri isteyecek; bu halimizi mumla arayabiliriz :)

Gunaydin canlar pembisim cok saol bnm icin ugrastn sana da zahmet oldu ;))
Fikirlerin cok hos ins resimleri de bekliyoruzzz olunca..
Bgn bnmde yemegim yok yapasimda yok tembellestim galiba

" bebekle tatil" nasıl olur deneyimlerini bekliyoruz canım. Gerçi benimde aklım kesti artık hiiiiç öyle tatil gb olmayacak heralde:(

Nerde o eski tatiller.. aryam bebekte bebege degisir bu durum elif iki dk yerinde duran cocuk olmadigi icin sagolsun ne havuz ne deniz ne guneslenmek joc birini yapamiyorum. burda bi suru bebek var cogu annesinin kucaginda kuzu gibi yada bebek arabasinda yatiyo oturuyo anneleride kafa dinliyo ben aglicam. birazdan hiperaktivten hallice yani.

Back
X