Canım ben baba oğul ikisinin fotosunu koydum ve Efe's Super Dad yazdım. Bakalım nasıl olacak...? Kocacım beğenecek mi?? Giyecek mi?? Çok markacıdır da kendileri...!!
Canım benim öncelikle hepsi herşeye yetişen bir hatun istiyorlar. Ama istemekle olmuyo. Dün ben de eşime çıkıştım. 1 saat uykusuz kalayım da şu hatun uyusun demiyorsun ben aylardır uykusuzum dedim. Yine evirdi çevirdi kapattı konuyu. Bu arada başkalarını örnek verince hep söylüyorum herkesin ne kendisi ne çocuğu bir. Ben de ozaman bana işlerde yardım eden, geceleri bebeği kalkıp sallayan, romantik ve kıvanç gibi görünen bi adam istiyorum hadi bakalım :)!!! Hepimiz yaşıyoruz boşver
Teşekkür ederim güzel dileklerin için de bu arada :)
Olabilir canikom ne kusuru :)
Günaydın kızlarrrrr. Sabahın köründe kalkınca ve malum oğluş uykusuz bırKınca iyice atarlandım :) bugün akşam sünnet düğünü etkinliğimiz var inşallah. Ama saçma bir şekilde 9a doğru başlayacakmış. Öncesinde mevlüt olacakmış. Yanlış anlamayın mevlüte karşı değilim. Ama bizde daha erken saatte okunur ve akşamına yemeği eğlencesi olur. Sonuçta çoluk çocuk nasıl duracak. Aman her neyse; herkesin bildiği kendine
Güzel ve keyif patlamalı bir pazar diliyorum :)