Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ay sabah sabah fena halde oynayasım var..:66::64:
töbeee, noluyo bana yaaa:27:

[video=youtube;JJf1etobCz8]http://www.youtube.com/watch?v=JJf1etobCz8[/video]

Sabır kuzum ya. Yaz sonuna kadar düzelir gb düşünüyorum, inşallah öyle olur. " cefakar annelik" kelimesini sonuna kadar hakedenlerdensin:)

İnşallah canımmmmmmm. Hepimiz ayrı ayrı cefakarız :)

Evet güzel bir gün hatta hafta olsun :)

evet olaylar fazla ama işte hepimiz bir iki cümle söylersek bunun önünü alamayız diye diyorum

kodu mu bozuk? ilahiiii:9:
yeğenim 1,5 yaşında o da defalarca uyanıyordu gece. her uyandığında uyutmak için en az yarım saat uğaraşıyorlardı.
sütten kesti yengem, gece kalkmaları 2/3 oranında azaldı.

ama işte belliki efenin derdi yemek ya da emmek değil..
ne diyeyim bacım, Allah kolaylık ve sabır versin.
inş uykusu düzene girer.. az yemekle oluyor ama az uyumak, ı ıhh! :100:

İnat ettim eğer herşe yolunda giderse 2 yaşına kadar emmeye devam :) bende bi de ne oluyo biliyo musun? Uykusuz kalıp yoruluyorum ya kendimi yrmeğe veriyorum. Özellikle çikilataya :) bakalım yaz gelsin de belki havuzdu parktı derken haşatı çıkar da uyur :)

haftasonu evde olmadığımız için bugün yemeğimiz var.
taze fasulye- bulgur pilavına devam:21: yanına bi de çorba yaparım belki..

burada neredeyse sabaha kadar aralıklarla yağmur yağdı.
o yüzden hava biraz serin gibi. inş böyle de devam eder. :31:

ayşeciğe kahvaltı hazırlayacağım şimdi.
ben de beyaz peynir yerine kaşar vermeye başladım.
gayet güzel yiyor. eline veriyorum..

dün akşam dedesi 24 tane köy yumurtası getirmiş..
ayşecik yesin diye:27:
çocuk yakında gıdaklayacak:9:
zaten gün aşırı yiyor, taze yesin dedim. 8 tanesini aldım gerisini iade ettim.

Ben de sabah taze fasulye yaptım. Dediğin gibi bulgur yapayım yanına olmazsa yada teyzemiz bize bi güzellik yapsın :) cacık olsa da güzel olur aslında ama salatalık yok sanrım evde. Daha yeni kahvaltı yaptım güya ama maşallah yani alıcılarım nasıl açık hahahah

Kız senin kv ve kp in eli bol valla alınca çokçok alıyorlar maşallah :)

ay bu kız yerde ne bulursa ağzına atıyor.
minicik bi kırıntı, bi iplik parçası..

bi arkadaşın 2 yaşındaki kızı yerdeki karıncaları yakalayıp yiyordu..
korkuyorum sonumuz öyle olacak:27:

Benim bi arkadaşım aşırı titizdir bu konularda. Kızı daha ufacıkken napıyordu biliyor musun?? Annesini sinir etmek için alıyodu ipi ağzına götürüp geri çekiyordu. Yani bak yedim yok yemedim tarzında :) korkulur kız bunlardan :)

Hele şunun yumuk yumuk ellerine yaaaa :) afiyet bal olsun.

Evet güzel bir gün hatta hafta olsun :)
amiiiiin:16:
İnat ettim eğer herşe yolunda giderse 2 yaşına kadar emmeye devam :) bende bi de ne oluyo biliyo musun? Uykusuz kalıp yoruluyorum ya kendimi yrmeğe veriyorum. Özellikle çikilataya :) bakalım yaz gelsin de belki havuzdu parktı derken haşatı çıkar da uyur :)
kız öpüyom seni yanaklarından..:42::46:
hem şurda iki yaşına ne kaldı:9:

meyveye vur bari kendini, karpuza kavuna:125:

Ben de sabah taze fasulye yaptım. Dediğin gibi bulgur yapayım yanına olmazsa yada teyzemiz bize bi güzellik yapsın :) cacık olsa da güzel olur aslında ama salatalık yok sanrım evde. Daha yeni kahvaltı yaptım güya ama maşallah yani alıcılarım nasıl açık hahahah

Kız senin kv ve kp in eli bol valla alınca çokçok alıyorlar maşallah :)
bulgur pilavına bayılırıııııım:56:
cacuk da serin serin,, ohhh misss!

yumurta getiren dedesi, benim babam.. hepsi sağolsunlar:42:
''bu adam benim babamm!'':16:
Fatih Kisaparmak - Bu Adam Benim Babam - YouTube

Benim bi arkadaşım aşırı titizdir bu konularda. Kızı daha ufacıkken napıyordu biliyor musun?? Annesini sinir etmek için alıyodu ipi ağzına götürüp geri çekiyordu. Yani bak yedim yok yemedim tarzında :) korkulur kız bunlardan :)

ahahh:9:
bizimki bildiğin yiyor, ne bulursaaa

kv deydi geçen. kanepenin yanında uzanmış yatıyormuş, ağzının kenarında siyah bi şey varmış.
yanına gitmişki, koltuk altından toz bulmuş, onu yemiş :27:

Hele şunun yumuk yumuk ellerine yaaaa :) afiyet bal olsun.
hepimize şekeriiiiim :31:

kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibi:43: ne kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi

Ses 1, 2 :1:
Okuyorum canım ama yazamadım. Feyza hafta sonunu ateşli geçirdi. Hala ateşi var. Melûl melûl bakıyor. Kucakta çoğu zaman. Bugün hastaneye götürmeliyim.

Sen nasılsın?
Canım geçmiş olsun. Su çiçeğinin etkileri mi bunlar hala? Ateş varsa ve düşmüyorsa tabi dr en iyisi. Çok geçmiş olsun, bizi haberdar et.
kızlar günaydın..hepiniz iyisinizdir inşallah..1-2 gündür pek iyi olduğum söylenemez.nolur bi akıl verin.oğlumun altta 1 dişi var.ne ara ısırdığını bile hatırlamıyorum ama 2 gündür göğsüm cok ağrıyor.meme ucunda yara yok.oğlumun alt dişinin denk geldiği yerde,yani meme ucunda değilde biraz altta toplu iğne bası kadar bir yer resmen oyulmus.cukurluk var içi iltihap gibi ve oğlum emdikçe canım o kadar yanıyorki anlatamam.sanki yaraya çomak sokuluyo gibi:43: ne kullanayımda bu gecsin.emerken canım yanıyo,normalde yürürken bile ağrıyo.nolur bi akıl verin.doktora gitmem gerekirmi
Geçmiş olsun canım. Emen bebeklerde aynı sorun yaşanıyor bildiğim kadarıyla. Nfk da yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Belki acını azaltacak bir krem olabilir ama zor tabi. .sabır bacım...

Lansinoh bunda işe yarar mı acep çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm

sağolun canlarım ya:( doğumdan sonraki meme ucu catlağından cok cekmiştim ama bi şekilde dayanıyordum.bu dayanılmaz bişey alt kısımda olduğu için.ucu olsa emerken ağız boşluğunda olur.bu tam alt dişine denk geliyo ve her cekişinde canımı alıyo.lansinosh u kullanmıstım doğumdan sonrada işe yaramamıştı.ne yapsam bilemedim.sağlık ocağına gideyim diyorum onada erindim.:25:
oğlumda aksi gibi memeye düştü.ben az emzirmeye calısıyorum tişörtüme yapısıyo...aylardır tek göğüsle emziriyorum ötekinde süt yok zaten kafayı yicem:43:

Ses 1, 2 :1:
Okuyorum canım ama yazamadım. Feyza hafta sonunu ateşli geçirdi. Hala ateşi var. Melûl melûl bakıyor. Kucakta çoğu zaman. Bugün hastaneye götürmeliyim.

Sen nasılsın?
çok geçmiş olsun ya,, ateşten korkuyorum been:18:
biz de hamdolsun iyiyiz, bildiğin gibi.
sınavların bitti, nasılsa daha çok girersin diye düşünüyordum ama hasta bi bebekle zorr :100:
inş en kısa sürede tamamen iyileşir kuzun, Rabbim acil şifalar versin tüm hasta bebeklere..

geçmiş olsun canım.
ayşecik de bi ara çok fena ısırmıştı. göğüs ucunun göğse birleştiği noktada çok feci bi ağrım vardı.
çamaşır bile rahatsız ediyordu, o kadar hassastı. bi de emzirirken canımdan can gidiyordu..
bi şey sürmedim bi zaman ağrıdı sonra iyi oldu.. ama o ara daha az emzirdim o göğsümden.

seninki iltihap mı toplamış?:26:
belki bi doktor görse iyi olur, iltihap varsa kurutmak gerek..

dtk, git bacım sağlık ocağına git..
bi doktor görsün.. belki bi krem falan verir, az da olsa ağrısı hafifler..

bizimki bi ara çok fena ısırıyordu..
ilk memeyi alma esnasında, resmen dişliyordu.. kanattığı da olmuştur.
dişlerini kaşıyorlar işte. ama bu da bi dönem gececek bacım..

busmai, eşin geldi heralde hiç sesin çıkmıyo:1:

elifnaz, doğum 17sinde di mi? iki hafta kaldı yaaaa:52:

dilanaz, ozlemcr, caglaslı, tugçe, barbarino, gulumser, destiny, tubaal, şeker portakalımm.. nerdesin bacıııım?!:36:

sağolun canlarım ya:( doğumdan sonraki meme ucu catlağından cok cekmiştim ama bi şekilde dayanıyordum.bu dayanılmaz bişey alt kısımda olduğu için.ucu olsa emerken ağız boşluğunda olur.bu tam alt dişine denk geliyo ve her cekişinde canımı alıyo.lansinosh u kullanmıstım doğumdan sonrada işe yaramamıştı.ne yapsam bilemedim.sağlık ocağına gideyim diyorum onada erindim.:25:
oğlumda aksi gibi memeye düştü.ben az emzirmeye calısıyorum tişörtüme yapısıyo...aylardır tek göğüsle emziriyorum ötekinde süt yok zaten kafayı yicem:43:
Bencede sağlık ocağına bi git bacım. İltihap sıkıntı olabilir.

busmai, eşin geldi heralde hiç sesin çıkmıyo:1:

elifnaz, doğum 17sinde di mi? iki hafta kaldı yaaaa:52:

dilanaz, ozlemcr, caglaslı, tugçe, barbarino, gulumser, destiny, tubaal, şeker portakalımm.. nerdesin bacıııım?!:36:
Ben burdayım.:3:Dün elektrik yoktu yazamadım.Birkaç gündür e-okul işleri ile uğraşıyordum.Şükürler olsun bitti.:52:Ben geçmişi okumaya gidiyorum.:10:

Geçmiş olsun canım.Tanıdık bir eczacı varsa onlar da bir şeyler önerebilir.Arayıp sorabilirsin.Bizim sürekli gittiğimiz Gülderen teyzemiz var.Valla süper.Bir de 2 yaşında bebişi var.Çok yardımı oluyor.

Kızlar kızıma doğum günü için büyük güllü veya çiçekli bantlardan almak istiyorum.Gittigidiyor'da birkaç model var tam istediğim gibi değil.Kullanan var mı?Nereden alabilirim?

Son düzenleme:
Slm kızlar evet eşim geldi nfk
Bana çok güzel bi kolye almış turkuaz mavisi taşı var, en sevdiğim renk:) bi de çikolata tabi

Hepimizin ortak noktası bebeklerimiz evet, hepimiz vatana millete hayırlı evlat yetiştirmek istiyoruz. O yüzden ortak paydamız da bütünlük olmalı, halk birbirini kucaklamalı yoksa bunu kimse yapamaz ne yönetim ne de güvenlik güçleri. Dış devletleri , pusuda bekleyenleri kendimize güldürmeyelim, kaosla çalkalanan yerler gibi olmayalım oyuna gelmeyelim sakin olalım. Allah vatanımızı parçalanmaktan korusun.

Son düzenleme:
Back
X