Gazan mübarek olsun canım, günün mücadele ile geçmiş :)Öncekikle topiğin bu akşamki performansına şaşırdım!! Haftaiçi sayfa ilerlemediği olmamıştı sanırım. Neyse sonraki günler kapatılır bu açık diyelim :)
Bugün arkadaşa ev görmeye gittik. Anam bir çeşitler yapmış ki şokşokşok. Tabi yememek olmazsonra eve gelince oğluşu alıp parka gideyim dedim. Hem bakıcı teyzenin evi de parka yakın ya onu da bırakmış oluruz diyerekten. Parka gidip bagajı bir açtımki oğluşun arabası eşimin arabada kalmış!!!! Sinir oldum. Neyse dedim bari salıncağa falan binsin. Neyseki teyzemiz sen bi 15-20dk yürü ben beklerim dedi. Böylece ev görmede yediklerimin %5 ini yaktım hahhaha. Sonra oğluşu salıncağa bindirdim biraz ve eve geldik. Akşam da eşim bi çıkalım dedi bi yerlerde çay içeriz. Oğluş arabada sıkılmasın diye eline su şişesi vermiştim. Gideceğimiz pastaneye varınca bir indikki bizimki kıyafetleri ile banyo yapmış!! Gerisin geri eve döndük. Sonracımaaaa bugğn sinir olduğum bişiler oldu. Arkadaşta otururken emzirme konusu açıldı. Beni resmen kınadılar 2 yaşına kadar emzireceğimi söyleyince. Ben de saçmalamayın yazık bi daha şansı olmayacak diyerek onları susturdum. Sonra bi tanesi tutturdu artık emzirme sütyeni giyme diye. Deli midir nedir tüm dersi benim sütyenim oldu sanırım. Neyse ona da dedim kusura bakma valla ötekilerle emziremiyorum. Sonra bu sefer henüz 2 yıllık evli bi arkadaşa ne zaman hamile kalması gerektiği ile ilgili yorumlar yaptılar, izne göre ay hesapladılar. Tabi ben yine dayanamayıp saçmalamayın böylr şeylerde Allah'ın dediği olur; bizim be haddimize zaman ayarlamak dedim. Bana tuhaf tuhaf baktılar. Yani sonuçta 20li yaşlarda hayatı yeni yaşayan tipler olsalar içim yanmaz; hepsi 38-40-45 dolaylarındalar. İşte benden haberler böyle :)
Emzirme konusunda çok haklısın, hatta 2 değil bence istediği kadar emsin deseydin arkadaşlarına:) ya çocuğu neden böyle bir gıdadan mahrum edelim?.
Emzirme sütyeni değil de atleti rahat oluyor. Bazen gömleği sıyırınca, kilolardan oluşan löp löp görüntü yanlardan çıkıyor. Emzirme atleti o tarz pırtlamaları önlüyor. Ne ile rahatsan onu giyin. Ben birkaç kez eskiden giydiklerinden giydim, çok rahatsız etti.
Son söylediğinde %1500 haklısın, Allah'ın işini Allah'a bırakalım. İnsan haddi aşıyor bazen.