Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dadsuuuuz, duzsuuuuuuz biraz çileğim var.
rabişten kaptım tarif marmelat yapmaya gidiyom.. sonra da çamaşırları asayım.:6:

gelene kadar bir sayfa ödeeeev!:72:

merhabalar.

bir haftadır ev halkının hastalığı ile uğraşmktan yorgun ve bitap düştüm.

önce kzım güneşte okulun bahçesinde oynamış.güneş çarpması sonucu

rahatsızlandı.bir hafta okula gidemedi serum takındı.sonra oğlum hasta oldu.

kendisi doğduğun beri en ağır hastalığını geçirdi.su çiçeğini bile hafif atlatmıştık.

5 gündür ateşi düşmedi. alttan bir dişi daha çıkıyor. dün yine dr.a götürdük iğne verdi 5 tane bugün iyi biraz

sadce burnu tıkalı.son bir haftadır eşim ve ben uyku nedir unuttuk .

Son düzenleme:
rabişten kaptım tarif marmelat yapmaya gidiyom.. sonra da çamaşırları asayım.:6:

Hadi bakalım kolay gelsin. Ben de Feyza uyanınca oğlumu almaya gideceğim. Sonra da anneanneye geçeceğim inşallah. Eşim il dışına çıkıyor.
merhabalar.

kendisi doğduğun beri en ağır hastalığını geçirdi.su çiçeğini bile hafif atlatmıştık.

5 gündür ateşi düşmedi. alttan bir dişi daha çıkıyor. dün yine dr.a götürdük iğne verdi 5 tane bugün iyi biraz

sadce burnu tıkalı.son bir haftadır uyku nedir unuttuk.eşim ve ben...
Çok geçmiş olsun canım.
5 gündür ateşi düşmüyorsa 6. Hastalık olmasın:18: Viral bir hastalıkmış. En önemli belirtisi böyle uzun süren ateş. Doktorunuz yönlendirmiştir zaten.
Güneş çarpması ne kadar rahatsızlık vermiş kızına, inşallah şimdi daha iyidir.

canım dün dr daydik 21 hazirana attı tarihi ne kadar gec olursa okadar iyi olur çokta geciktirmeyelim senin kanaman fazla olur dedi.. hayirlisiyla bi atlatsam su dogumu haftaya anestezi icin tahliller yapilacak.. simdi benim bebis ikizler mi olacak yengeç mi?:1:

Az daha bekle tam anlamı ile yengeç olsun :p ikizler kız çocuğunda iyidir (örnek ben) ama erkeği hiç çekilmez... Yani sen rahat ol :)

Ahhh bacımmm sorma başıma gelenleri:( ne yemeği yemek umrumda mı yemek benim:( kızım bir kışı atlattı grip olmadı haziran ayında gribe yakalandı şaka gb.dün eve bi gittim burnu akıyor şaşırdım ama îhtimal vermedim tabi gribe. Sonra ateşi çıktı gözlerinden yaşlar geldi. Böyle işte. Sabaha kadar rahat uyumadı yavrum sızlanıp inleyip durdu. Bugün öğlen dr gideceğiz.

Canımmmmm kıyamam ben o minik kelebeğeeeeeee. Geçmişler olsun canım. Tez zamanda atlatırsınz inşallah.

günaydın hatunlar..

akşam çok geç yatmıştık, 7de alarm çalmaya başlayınca, farkettimki ölü gibiyim..
nasıl kalkıp kahvaltı hazırlayacağım diye düşünürken.
eşim bi öpücük kondurdu, sen yat, ben atıştırır giderim dedi..
canım beniiiiiimm, valla çok makbule geçti:1:

biz de şimdi ayşecikle kahvaltımızı yaptık..
sizde ne var ne yok?
aryaaaaa, hala günaydın dememişsin geç kağıdı alman lazım bak şimdi :9:

bulgur topiği:9:

bacım, sen böyle uzun yazmazsın..
yazınca da ben çok mutlu oluyorum, keyif alıyorum okurken..

efe üstünü ıslatmış ya, yedek yok muydu bacım?
nasılsa hava 30 derece bi tshirt bi şort yetiyor.. ben çorap bile giydirimiyom:37:

arkadaşlarına da selam olsun.. çok biliyorlar herşeyi..
ben de eşim evde yokken emzirme atletiyle takılıyorum.
o geleceği zaman mutlaka değiştiriyorum.
adam hassas, dengeyi tutturamıyorsun, hep anne modunda kalıyorsun diyo
anladımki o, onu rahatsız ediyor. başka türlü görmek istiyor..

ben eğer üşenmezsem başka odaya gidip emziriyorum
aynı odada emzirirken de görmeyeceği şekilde yan dönüyorum.
ki görüntüm aklında çok da o şekilde kalmasın..
hani göğüslerim ayşecik için mam-maa ama, eşim için başka:17:

iki sene emzirmeye niye takmış o hanımlar anlamadım. zati bu çok genel bi şey.
göğüslerinin şeklinin bozulacağından korkuyorlarsa, çocuk doğurur doğurmaz oluyor o:37:
hele bi anne olsunlar da görürsün onları. 2 değil 3 emzirmek isterler :1:

tarih belli olunca heyecanı da çok başka oluyo yaa:52:
Rabbim sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

burcuna gelirseeee, sanırım 'yengecimsi ikizler' olacak.
böyle tam sınırda doğmuş kişiler iki burcun özelliğini de taşıyorlar.. net olarak biri ya da diğeri diyemiyorsun yani..

Canikom valla yazasım geldi :) aslında uzun yazarım da fırst olmuyo :/

Bi çay içmeye gidiyoruz diyerek yanıma hiçbişi almadım. Ne de olsa eve 10 dakika diye. Gördüm işte hanyayı konyayı :) bi de burası çok sıcak değil akşamları mutlaka hırka giyiyor dışarda. Bi esiyo aman aman. Çok özeniyorum siz onca sıcaklardan bahsedince valla :(

Valla hiççç sütyn değiştirmiyorum eşim için. Zaten kndimden geçmiş durumdayım vallahi onu ve göz zevkini düşünemicem :) o da bişi demiyo inşallah rahatsız değildir. Ama seni çok tebrik ve takdir ediyorum eşine verdiğin önem dolayısı ile ;)

Bana emzirme ile ilgili muhabbeti yapanlar zaten 2 çoxuğu olan insanlar. Bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo. Göğsün şeklinin bozulmasına zaten takılmıyorum çünkü çok önceden bozuktu zaten napıyım yani :) vallahi her organımı ayrı ayrı seviyorum ve Allah'ıma şükrediyorum. Kötü hastalık vermesin Rabbim.

ayşecik anneden sonra yeni bi kelime daha edindi..

at-taa
at-taa:10:

eşim annesi yetmiyordu bi de kızı çıktı diye düşünüyordur eminim:9:

Hahaha süper ikili :)

Görseniz sanki dünyanın en büyük felaketi geldi sanki başıma:( duygularımı çok yoğun yaşıyorum ben ya. Bu da çok kötü, mutlu olunca da benden mutlusu yoktur, üzgün olunca da benden saha dertlisi yoktur. Azcık güçlü olmam lazım aslında. Ne fena dimi? Neyse geçer inşallah.

Borncum saol tatlımm

Ne burcusun sen kuzum :)? Onları çok seviyoruz ya dayanamıyoruz normal olarak. Sen de kendini bi tık az üzerekten geçir bugünleri. Bak o ilerde büyüyüp ergen olacak ne şarlayacak sana; ozamanlar desenki sen grip olduğunda ben şöyle üzüldüm böyle üzüldüm "üzülmeseydin abartma anne"diyecek :D ben böyle düşünüp çok üstüne düşmüyorum oğlumun hahhah

Kizlar bizim de cildimizde kucuk kirmizi benekler olusmustu bi kac gun bekledik ama gecmeyince doktora gittik terden dedi bide beyaz teni hassas fln dedi cok sukur hastalik cikmadi ama surekli eli oralara gidiyo sirt gogus kollar kaplandi verdigi jeli surup yatrdm biraz daha rahatlamis gibi..

Canım kaşınınca napsın yavrucak. İyiki biz çok beyaz değiliz :p

pembiiiiş, öğle oldu nerdesin bacıııım?:24:

Sorma canikom ya not işleri mahvetti beni. Girip okuyamadım bile :( eve gidince de tempo yüksek olacak o yüzden şimdi yazıyorum :)

haftasonu floya girdik.
o kadar çok bebek ayakkabısı ve sandalet var ki..:40:

hele de kız bebekler için ne çeşitler ne çeşitler:52:

Herşey kızlara zaten!! :)

Hımmm eline sağlık şimdiden :) ayrıca kolay gelsin. Ben yazdım ödevimi yaptım :)

Ben de eve gidince muffin kaplarına cheesecake yapcam inşallah. Doğum günü için önceden deneme yapmalıyım :) internetten doğum günü süsü istetmiştim mavili beyazlı. Ya benim kafa iyi değildi ya da onların hatası; maviler doğru geldi ama beyazların yerine mor sarı yeşil geldi. Artık daha sonrak doğum günlerine diyelim :)

merhabalar.

Ah canım kıyamam. Allah'ım en kısa zamanda şifa versin.

Hadi bakalım kolay gelsin. Ben de Feyza uyanınca oğlumu almaya gideceğim. Sonra da anneanneye geçeceğim inşallah. Eşim il dışına çıkıyor.

Çok geçmiş olsun canım.
5 gündür ateşi düşmüyorsa 6. Hastalık olmasın:18: Viral bir hastalıkmış. En önemli belirtisi böyle uzun süren ateş. Doktorunuz yönlendirmiştir zaten.

Ben de ananneye gitmek istiyorum waaaaaaaa :(((((

Valla hiççç sütyn değiştirmiyorum eşim için. Zaten kndimden geçmiş durumdayım vallahi onu ve göz zevkini düşünemicem :) o da bişi demiyo inşallah rahatsız değildir. Ama seni çok tebrik ve takdir ediyorum eşine verdiğin önem dolayısı ile ;)

Bana emzirme ile ilgili muhabbeti yapanlar zaten 2 çoxuğu olan insanlar. Bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo. Göğsün şeklinin bozulmasına zaten takılmıyorum çünkü çok önceden bozuktu zaten napıyım yani :) vallahi her organımı ayrı ayrı seviyorum ve Allah'ıma şükrediyorum. Kötü hastalık vermesin Rabbim.

Ne burcusun sen kuzum :)? Onları çok seviyoruz ya dayanamıyoruz normal olarak. Sen de kendini bi tık az üzerekten geçir bugünleri. Bak o ilerde büyüyüp ergen olacak ne şarlayacak sana; ozamanlar desenki sen grip olduğunda ben şöyle üzüldüm böyle üzüldüm "üzülmeseydin abartma anne"diyecek :D ben böyle düşünüp çok üstüne düşmüyorum oğlumun hahhah

Ben de eve gidince muffin kaplarına cheesecake yapcam inşallah. Doğum günü için önceden deneme yapmalıyım :) internetten doğum günü süsü istetmiştim mavili beyazlı. Ya benim kafa iyi değildi ya da onların hatası; maviler doğru geldi ama beyazların yerine mor sarı yeşil geldi. Artık daha sonrak doğum günlerine diyelim :)
Nfk'yı ben de takdir ettim. Ben de o kadar özenemiyorum. Eşim de genelde geç geliyor zaten, umduğunu değil bulduğunu beğennsin:27:
Muffin kalıplarında cheesecakae kulağa ilginç geliyor. Denedikten sonra sonuçları bekliyoruz:31:

Çok geçmiş olsun canım.
Güneş çarpması ne kadar rahatsızlık vermiş kızına, inşallah şimdi daha iyidir.[/QUOTE]

teşekkürler canım.ilk ateşlenince aile hekimliğinin karşısında oturuyorum.

yakın diye oraya götürdüm.dr.antibiyotik verdi ama hiç bir değişiklik olmadı.

sonrada devamlı gittiğimiz çocuk dr.na götürdük.oda iğne ve

daha farklı ilaçlar verdi.şuan iyi çok şükür.bu arada ne zaman kızımı veya oğlumu aile

hekimine götürsem iyi bi sonuç alamıyorum.sonrasında mutlaka çocuk dr.na gidiyoruz.

dr.kapısında kuyruk oluşmuştu.hep bebekti hastalar.sıcaklar bebekleri çok etkiliyor....

Son düzenleme:
merhabalar.

cok gecmis olsun bizim kizda okulda beta virusu kapmis erken farkettik hafif atlatiyoruz cok şükür

dilanaz, canımm çok geçmiş olsun..
bugün arka arkaya hastalık haberi alıyoruz..
elifnaz, size de geçmiş olsun bacım..
Rabbim tüm hasta bebeklere acil şifalar versin..

arya, gittiniz mi canım doktora?

Ben de ananneye gitmek istiyorum waaaaaaaa :(((((
biz de neneye gitmek istiyoooos:24:
inş yarın gidicez..

bana da şöyle kolayından garanti bi cheesecake tarifi lüfffeeeeen:17:

Son düzenleme:
Bi çay içmeye gidiyoruz diyerek yanıma hiçbişi almadım. Ne de olsa eve 10 dakika diye. Gördüm işte hanyayı konyayı :) bi de burası çok sıcak değil akşamları mutlaka hırka giyiyor dışarda. Bi esiyo aman aman. Çok özeniyorum siz onca sıcaklardan bahsedince valla :(

aman bacım, buradaki sıcağa özenilir mi?
eşek geberten sıcağı.. yazın kavuruyor resmen..
nem çok yüksek, bi terliyorsun, yapış yapış :120:

eşim böyle şeylere önem veriyor. zaten onun için giyinmekten süslenmekten ben de keyif alıyorum.
olumlu geri dönüş olunca daha çok hoşuma gidiyor. yapmayınca da kendi ağzıyla söylüyor istiyor..:1:

hatta geçenlerde bundan sebep biraz tatsızdı.. ben de biraz trip attım.. iyice kötü oldu.
sonraki gün bi mübarek zata ziyarete gittik.
hoca nasılsın iyi misinden sonra direkt şöyle dedi..

'evde huzur çok önemlidir, küçük şeylerden birbirinizi kırmayın..
kimi erkek böyle şeylere hassastır, evde hanımı güler yüzlü olsun.. kapıyı gülümseyerek açsın,
onu en güzel haliyle karşılasın ister.. eşin seni nasıl istiyorsa sen öyle davran kızım..
zaten karı-kocayla ilgili bi hadis okudum.
karşılaştığında ilk öpene 70 sevap, sonra öpene 20 sevap var.
yine bir hadiste diyorki, hanım 5 vakit namazını kılar, orucunu tutar, iffetini muhafaza eder
ve kocası ondan razı olursa ölürse cennete girer dedi..
'

evden çıktık birbirimize baktık:53:
yani adam hali pür mealimizi gözümüze baktı, okudu.
öğüdünü verdi eve gönderdi..

bu gibi mevzular da kişiden kişiye değişiyor.
kimi erkek önemser. benimki gibi.. kimisi için de sorun değildir.

anne olunca omuzdaki yük bin misli artıyor.
çalışan anneler için bu daha da fazla..
bu gibi şeyler haliyle sonraki mevzular oluyor..
Rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın.. :16:

Tatilde gideceksin sanırım:31:
Nerde anneanne?

Gitmicem sanırım :( ananne izmirde. Eşimin işleri dolayısı ile beni tek başına gönderme ihtimali varki onu da ben istemiyor gibiyim şimdilik :) anneme de kızgınım zaten işi gücü yokken yanıma gelmediği için!! İlerde kızım olursa o da bana böyle cadılık yapar mı acep :)??

Nfk'yı ben de takdir ettim. Ben de o kadar özenemiyorum. Eşim de genelde geç geliyor zaten, umduğunu değil bulduğunu beğennsin:27:
Muffin kalıplarında cheesecakae kulağa ilginç geliyor. Denedikten sonra sonuçları bekliyoruz:31:

Fırındalar şuan bakalım :) borcamda çok güzel olmuştu. Umarım muffin kaplarında da güzel olur çünkü servisi çok daha kolay ;) koca dilim alıp yemiyo insanlar sinir oluyorum!!

Bu arada umduğunu değil bulduğunu beğensine bayıldım :)

Çok geçmiş olsun canım.

teşekkürler canım.ilk ateşlenince aile hekimliğinin karşısında oturuyorum.

yakın diye oraya götürdüm.dr.antibiyotik verdi ama hiç bir değişiklik olmadı.

sonrada devamlı gittiğimiz çocuk dr.na götürdük.oda iğne ve

daha farklı ilaçlar verdi.şuan iyi çok şükür.bu arada ne zaman kızımı veya oğlumu aile

hekimine götürsem iyi bi sonuç alamıyorum.sonrasında mutlaka çocuk dr.na gidiyoruz.

dr.kapısında kuyruk oluşmuştu.hep bebekti hastalar.sıcaklar bebekleri çok etkiliyor....
[/QUOTE]

Oğluşum hasta olsa hiç aile hekimine gitmem valla. Tamam o da dr ama çocuk doktoru sonuöta oturmuş çalışmış, tusu geçmiş vsvs ;)

dilanaz, canımm çok geçmiş olsun..
bugün arka arkaya hastalık haberi alıyoruz..
elifnaz, size de geçmiş olsun bacım..
Rabbim tüm hasta bebeklere acil şifalar versin..

arya, gittiniz mi canım doktora?

biz de neneye gitmek istiyoooos:24:
inş yarın gidicez..

bana da şöyle kolayından garanti bi cheesecake tarifi lüfffeeeeen:17:

Gidin bakalım gidin!! :)

Canım kolay cheesecake diye bişi yok :) ama güzel tarif var ;)

Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi

aman bacım, buradaki sıcağa özenilir mi?
eşek geberten sıcağı.. yazın kavuruyor resmen..
nem çok yüksek, bi terliyorsun, yapış yapış :120:

eşim böyle şeylere önem veriyor. zaten onun için giyinmekten süslenmekten ben de keyif alıyorum.
olumlu geri dönüş olunca daha çok hoşuma gidiyor. yapmayınca da kendi ağzıyla söylüyor istiyor..:1:

hatta geçenlerde bundan sebep biraz tatsızdı.. ben de biraz trip attım.. iyice kötü oldu.
sonraki gün bi mübarek zata ziyarete gittik.
hoca nasılsın iyi misinden sonra direkt şöyle dedi..

'evde huzur çok önemlidir, küçük şeylerden birbirinizi kırmayın..
kimi erkek böyle şeylere hassastır, evde hanımı güler yüzlü olsun.. kapıyı gülümseyerek açsın,
onu en güzel haliyle karşılasın ister.. eşin seni nasıl istiyorsa sen öyle davran kızım..
zaten karı-kocayla ilgili bi hadis okudum.
karşılaştığında ilk öpene 70 sevap, sonra öpene 20 sevap var.
yine bir hadiste diyorki, hanım 5 vakit namazını kılar, orucunu tutar, iffetini muhafaza eder
ve kocası ondan razı olursa ölürse cennete girer dedi..
'

evden çıktık birbirimize baktık:53:
yani adam hali pür mealimizi gözümüze baktı, okudu.
öğüdünü verdi eve gönderdi..

Ben sıcağı severim valla. Yapışsam da no problem :) yanlış memelekette yaşıyorum :)

Anam hoca herbişiyi çözmüş maşallah :) valla ben kolay kolay trip atmam ama atacağım tutarsa da değil hoca hiç kimse durduramaz beni :) Efe hariç hahaha

bu gibi mevzular da kişiden kişiye değişiyor.
kimi erkek önemser. benimki gibi.. kimisi için de sorun değildir.

anne olunca omuzdaki yük bin misli artıyor.
çalışan anneler için bu daha da fazla..
bu gibi şeyler haliyle sonraki mevzular oluyor..
Rabbim huzurumuzu mutluluğumuzu bozmasın.. :16:

Aminnnnnnnnn :)

Doğum günü süslerimizin ikinci postası geldi. Beyaz balonlar kırık beyaz çıktı. Ben gibi takığa yapılır mı bu????? Ama umursayamayacak kadar yorgunum :) parti şapkaları da dandik göründü gözüme ya neyse zaten veletler takacak yada belki takmayacak :) ah ah istanbulda olaydımmmmmmm eminönüne gideydimnmmmm talan edeydimmmmm :) tabi oralara hiç gitmemiş bir insanın haykırışları bunlar :(

bi de ricotta peynirini ben yapmasam da labneli yapsam tadı farklı mı oluyo?:44:

ay çok soru soruyom di mi?:17:

Back
X