Günaydın tatlım.. Evet iyiyim. Moralimi yüksek tutuyorum. Sonuçta grip diye kendimi telkin ediyorum ne yapayım. E Vücudu böyle böyle güçlenecek değil mi?
Aynı şeyleri hissediyoruz:) topiğin en tembel öğretmeni de benim heralde. Notları bu akşam girmeyi düşünüyorum:)
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Dualarımız kabul olsun. Bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşayalım inşallah..
Hayır en tembel benim valla daha sözlüleri kafamda bile veremedim

Pembeee ben yeni girdim anlatmış mıydın bilmiyorum doğum gününü nasıl planlıyosun? Nerde ne zaman nasıl anlat anlat! Fikir ver bize şimdi de yaptıktan sonra daBen açık havada yapmayı düşünüyorum başka da bi oturmuş planım yok. Bugün öğretmenlerimizin çoğu okulda yok grevdeler. Değişecek 657 dolayısıyla. Miraç kandilimiz mubarek olsun, Rabbim sonumuzu hayr etsin. Zalimlere, haksızlara fırsat vermesin. Konudan konuya potpori yaptım
![]()
Ay açık hava çok güzelllllllll. Biz evde yapıcaz inşallah. Bir ara geçmişten bulup yapıştırırım inşallah buraya

Arya ve pembiş offf offff neyse az kaldı.Tatilde de tam dinlenemeyeceğim biliyorum ama olsun yine de tatil gelsin istiyorum.Tatilllllllllll tatilllllllll.![]()
Ay dinlenemesek bile tatil iyidir boşver. Ben de istiyorum tatil tatil tatilllllll :)
kızlar hepinizin mirac kandili mübarek olsun.rabbim dualarınızı kabul etsin.
göğsüm hala ağrıyor ama biraz daha iyi oldu.inşallah bian önce gecer oğlumu ağız tadıyla emziririm.dün minnak bi bebek gördüm markette onu görünce oğlusum gözüme kocaman geldi.askere gönderecekmişim gibi
zaman nasıl geciyor anlamıyorum.oğlumdan önce zaman kavramı yoktu suan tutamıyorum zamanı...![]()
Canım ya insan ne çabuk unutuyor değil mi?? Valla al benden de okadar