Ahhh canım ahh...Yasir ve otoda uyumak

Yasir doğduğundan beri kendi kendine pusetinde hiç uyumadı mesela..Hani diyolar ya odadan çıktım mutfakta işim vardı bir döndüm ki aa uyumuş yavrum kıyamam kuzu gibi dalmış falan benimki şöyle oldu hep ben odadan çıkmadan zaten sürekli mız mızzzz diyen oğlum odadan çıktıgım an öyle bir yaygara koparıyodu ki son ki 3 4 deyip ev içinde koşmaya başlıyodum artık işim ne ise ışık hızında yapıp geri döndüm hep yani ben evin için koşuyodum...Dışarda bebek arabasında uyur dedik ııh

o da yok

Bizim arabada da hiç kendiliğinden uyumadı hayatı boyunca ama bu gece ile ilgili en gıcık olan kısım ise kınanın olacağı yer zemin kat ve tel çekmiyo :18::18:
Eğer yasir sorun çıkartır ve eşim bana ulaşamazsa işte benim çıram cayır cayır yanar tek bayanlar arası old için içeri de dalamaz yani ben gidicem ama sırf gözükmek için oysa tüm eski kadro orada olacak ama nasip yapacak bişey yok...
Allah'ıma şükürler olsun onlar var ya bişicik olmaz...
Neden böyle bi anda duygusala bağladım ?
Dün gece dualarımı ettim yataga girdim telden bişeye bakmak için ordan oraya derken melekanneleri topiğine rastladım offf ağlamaktan helak oldum sabah sabah sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama demekki şükrüm az diye düşündüm inanın o kadar şanslıyız ki...Hatta yanlış hatırlamıyorsam bizim topikte de olmuştu böyle birşey sonra göremedim bir daha o arkadaşı doğal olarak gelmiyor topiğe...
Off bilemedim Allah'ım sen herşeyin en iyisini bilensin isteyen herkesin kucağını doldur inşaAllah ve bizlere de bebeklerimizi bağışla sağlık sıhhat ver