- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.303
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammm kızlarrr
süt iznim bugun evdeyım oğluşumla...
kahvaltımızı yaptık
işyerınde zaten cok yorulmustum evdede bır yıgın iş
eve yarım gün yardımcı kadın gelsın dedım eşime istemedı.ama bende yetısemıyorum
oğlumun rızkını baska kadınamı yedırcem dedı
ben sana yardım ederım dedı ama kendısı işte şuan :)
4 posta çamaşır attım astım bulasık makınasının düğmesine bastım (NFK GİBİ :)
ama daha ev süpürülecek ve vileda yapılacak ama halım varmı yokkkkkk yapılmasıda gerekıyor(((
işyerındede canım cok sıkkın kızlarr doğumdan sonra bölümümü değiştirdiler ve elımden hıc bısey gelmıyo
süt iznim var çağancık 1 yasına gelene kadar ve işyerınde 2 kere ekstra süt sağmaya gıdıyorum baska işede gecemem çok buyuk ve sağlam bı kuruluş. zaten burda 5.yılım epey
eskı olmama rağmen bana bunu yaptılar
doğum yaptım dıye benı cezalandırıyor mudur.
oda haklı belkı yerıme bırını almıs tam 8 aydır işyerınde degıldım.doğumdan sonra çoğu kadına bu yapılıyomu bu haksızlık degılmı
Günaydın herkese...
Pembişimçileği bir yaşına kadar yasak diye vermedim.Bir kez yalattım sadece.![]()
Aaa, pembiş sen Bolu'da mısın?İki sene önce temmuz ayında Abant'a gitmiştik.Dondum, dondum.Ben burası soğuk diye sürekli şikayet ederim orası ne öyle.Bir gece kalıp otel rezervasyonunu iptal ettirdik.Eşim dırdırıma dayanamadı ve oradan Ağva'ya geçtik.Kemiklerim ısındı Ağva'da.Bir de dağda kamp kuranlar vardı Abant'ta.Iyyyyy o soğukta.
Gunaydin canlar bizim kizarikliklarimiz buyuk oranda azaldi umarim diger bebislerin de hastaliklari iyi olmustur dun kandilde bol bol sizlere ve bebislere de dua ettim..
Bu aksam eski okulumdan bi ark.imin kinasi var oraya gidicem ama boyle zamanlarda uyku saati gecti diye cok mizildaniyo oglum simdiden onun dusuncesi sardi beni esim de hep kapida beklicek sdc bayanlar arasinda cunku bi de onun bidi bidisini dinlcmama gitmem de lazim ne yapak...
amiiiin, ecmaiiiiin
mükemmeliyetçi ikizler
eminim efenin birinci yaş günü, boluluların gördüğü en güzel parti olacak
bizim millet, namaz kılmaz, oruç tutmaz .. ... ... ammaaaa;
böyle şeylerde birince derecede savunması 'dinimizde var'
benim annem babam kuzenler.. teyzem de kuzeniyle evlenmiş.. ama onlar akraba evlisi son jenerasyon..
oo maşallah sana..
ayşecik yoğurt yemiyor, ayran da içeceğini sanmıyorum
aslında kv sürekli taze meyvelerden komposto yapıyor.. ama onlardan da şimdiye kadar hiç vermedim.:44:
ben sıcakta sadece su içiyorum, keyfe bi bardak meşrubat içsem de o benim susuzluğumu gidermiyor
aksine artırıyor. sanırım ayşecik için de aynı düşünüyorum.:44:
zaten biberon hiç almadı, damlatmaz suluk almıştım. ondan da içmiyor.
ama hep yanımızda. içeceği zaman başlığını çıkarıp bardak gibi içiriyorum suyu
abanttt, çok seviyorum orayı..
balayında gitmiştik.. sanıyorum her mevsim çok güzeldir..![]()
mesela bi sonbaharda gitmek istiyorum oraya..
ben sıcağı çok sevmiyorum, böyle yerler bu bakımdan da ilgimi çekiyor..
yani ayağının altında havuz deniz yoksa, sıcak yer eziyet
pinkprinces, canım çok geçmiş olsun..
Günaydın kızlarrrr
Birazdan teyzeme kahvaltıya gideceğim Keremi çok özlemiş,ısrar etti gel diye. kendisi 43 yaşında ve bebeği yok ,inşallah onun da olur ; Allahın nimeti sonsuz
çok şükür bizde de var o yaramazlardann
Evet Abant güzel ama "Gölcük" Abanttan daha güzelmiş, yani daha ufak ve iç içeymiş gezi yeri. Gitmedim ama ilk fırsatta gidicem inşallah. Resimleri çok güzeldi.
Eylülde arkadaşımın düğünü var Bursa'da ,şimdi onu iple çekiyorum; Bursaya 2 kere gitmiştim çokkk güzel![]()
Ahhh canım ahh...Yasir ve otoda uyumak
Yasir doğduğundan beri kendi kendine pusetinde hiç uyumadı mesela..Hani diyolar ya odadan çıktım mutfakta işim vardı bir döndüm ki aa uyumuş yavrum kıyamam kuzu gibi dalmış falan benimki şöyle oldu hep ben odadan çıkmadan zaten sürekli mız mızzzz diyen oğlum odadan çıktıgım an öyle bir yaygara koparıyodu ki son ki 3 4 deyip ev içinde koşmaya başlıyodum artık işim ne ise ışık hızında yapıp geri döndüm hep yani ben evin için koşuyodum...Dışarda bebek arabasında uyur dedik ııho da yok
Bizim arabada da hiç kendiliğinden uyumadı hayatı boyunca ama bu gece ile ilgili en gıcık olan kısım ise kınanın olacağı yer zemin kat ve tel çekmiyo :18::18:
Eğer yasir sorun çıkartır ve eşim bana ulaşamazsa işte benim çıram cayır cayır yanar tek bayanlar arası old için içeri de dalamaz yani ben gidicem ama sırf gözükmek için oysa tüm eski kadro orada olacak ama nasip yapacak bişey yok...
Allah'ıma şükürler olsun onlar var ya bişicik olmaz...
Neden böyle bi anda duygusala bağladım ?
Dün gece dualarımı ettim yataga girdim telden bişeye bakmak için ordan oraya derken melekanneleri topiğine rastladım offf ağlamaktan helak oldum sabah sabah sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama demekki şükrüm az diye düşündüm inanın o kadar şanslıyız ki...Hatta yanlış hatırlamıyorsam bizim topikte de olmuştu böyle birşey sonra göremedim bir daha o arkadaşı doğal olarak gelmiyor topiğe...
Off bilemedim Allah'ım sen herşeyin en iyisini bilensin isteyen herkesin kucağını doldur inşaAllah ve bizlere de bebeklerimizi bağışla sağlık sıhhat ver![]()
heralde bebeklerin %99u arabada uyur, demek yasir %1in içinde
niye böyle olumsuz hikayeler okuyorsun?.. belliki ruhun öyle bi hal içinde ama, farkedince üzerine gitme, dikkatini dağıt..
o iki arkadaşı hatırlıyorum biri yeşim83tü, sonra tekrar hamile kaldı. ama bilmiyorum doğdu mu bebeği.
bi de gamzeli gamze vardı, tokattan sanırım... Rabbim tüm isteyenlerlere sağlıklı bebekler nasip etsin..
ay ben de bilmiyorum nerden aklıma geldi ne oldu ben de kızdım sonra kendime hala neden okuyorum diye ama dediğim gibi şükre ihtiyacım vardı sanırım...
Neysee bu arada ben de babalar günü siparişini verdim tshirtlerden hem oğluşuma hem de babasına yaptrdım babasınınkinin arkasında ''Babaların Babası'' oğluşumda da ''Paşaların Paşası'' yazıyor hep paşam diye seviyor...
Önüne resimlerini koydurdum oğlumunkinin önüne yani altına da ''Yasir bin ....... '' (Eşimin ismi) yazdım ööle işte...
sıcaktan olduğunu düşünmüyorum canım biz bodruma gittik oranın havası öyle kavurucu olmuyor akşamları serin bile üzerine bişey almadan çıkamıyorsun havalar tam düzelmediği için denize sokamadık su soğuktu. doktor havuza girmesin mikrop kapabilir dedi o yüzden havuza sokmadık. yemeklerden olduğuna yüzde yüz eminim. sadece elif değil annem ve bende aynı şekilde olduk çünkü.
biz yıllardır armutlu tatil köyüne giderdik devremülk kendin yapıyorsun herşeyi rahat deniz var havuz var doğası güzel bizede çok yakın bursa dan. bu sefer otele gidelim dedik hazır yemek içmek çocukla daha ederiz diye ama hayatımızın hatasını yapmışız ne çıkıp gezebildik ne denize girebildik doğru düzgün ne havuza bitsin tatil diye gün saydım uzun yolda cabası yani böyle elif hala ishal dün iki kere yaptı çocuğum zaten ufacık iyice kaşık kadar kaldı yüzü olan iştahıda gitti yavrumun
yok canım o pek aktif değil sanırım giriş yapmış ama bi bilgi yok açtıgı konularda veya yazdıklarında...
Valla çok üzüldüm biz evelki yıl gittiğimiz otelden çok şikayetçi olduk başka konularda bin kez aradılar hediye tatil bile teklif ettiler nafile her zaman herkese kötülüyorum berbatötesi bir yer hem de alternatif tatilde önde gelen isimlerden ama töööbe öğle yemeğinde klima yok camları açın diyolar otelde hiçbiryerde klima yoktu ya eridik resmen hayatımda hiçbir tatil çabuk geçsin de eve dönelim diye düşünmemiştik berbattı
Var bir durgunluk valla. Ben yazıcam da zamanım olmuyor
Aminnn... Tek değilsin merak etme canım bizde aynıyızçok zorluyor beni de çoook! Uyusun ve gün bitsin diye bekliyyorum bazen.
selammm kızlarrr
süt iznim bugun evdeyım oğluşumla...
kahvaltımızı yaptık
işyerınde zaten cok yorulmustum evdede bır yıgın iş
eve yarım gün yardımcı kadın gelsın dedım eşime istemedı.ama bende yetısemıyorum
oğlumun rızkını baska kadınamı yedırcem dedı
ben sana yardım ederım dedı ama kendısı işte şuan :)
4 posta çamaşır attım astım bulasık makınasının düğmesine bastım (NFK GİBİ :)
ama daha ev süpürülecek ve vileda yapılacak ama halım varmı yokkkkkk yapılmasıda gerekıyor(((
işyerındede canım cok sıkkın kızlarr doğumdan sonra bölümümü değiştirdiler ve elımden hıc bısey gelmıyo
süt iznim var çağancık 1 yasına gelene kadar ve işyerınde 2 kere ekstra süt sağmaya gıdıyorum baska işede gecemem çok buyuk ve sağlam bı kuruluş. zaten burda 5.yılım epey
eskı olmama rağmen bana bunu yaptılar
doğum yaptım dıye benı cezalandırıyor mudur.
oda haklı belkı yerıme bırını almıs tam 8 aydır işyerınde degıldım.doğumdan sonra çoğu kadına bu yapılıyomu bu haksızlık degılmı
kolay gelsin bacım.. benim de epey ütüm birikti, yapmadıkça da artıyor..
keşke çamaşır bulaşık makineleri gibi düğmesine bastığımızda ütüyü kendi yapan bi makine icad etseler, çok mu şey istiyorum
yaşadığın haksızlığın daniskası.. çoğu kadın gibi.. dünyada nasıl bilmiyorum ama tr de işler kısır döngü..
hem kadın doğursun istiyorlar, hem iş gücüne katılsın..
hem en az 6 ay emzir diyorlar, hem maaşından sağından solundan kısıyorlar..
madem eski elemansın, tamam hamilelik doğum falan uzak kalmışsın ama sana sormadan mı değiştirdiler bölümünü?:44:
konuşmayı denedin mi? belki dönebilirsin eski yerine..
neredesiniz yahuuu? pembiş, neyneyse!!![]()
cok haklısın canımkolay gelsin bacım.. benim de epey ütüm birikti, yapmadıkça da artıyor..
keşke çamaşır bulaşık makineleri gibi düğmesine bastığımızda ütüyü kendi yapan bi makine icad etseler, çok mu şey istiyorum
yaşadığın haksızlığın daniskası.. çoğu kadın gibi.. dünyada nasıl bilmiyorum ama tr de işler kısır döngü..
hem kadın doğursun istiyorlar, hem iş gücüne katılsın..
hem en az 6 ay emzir diyorlar, hem maaşından sağından solundan kısıyorlar..
madem eski elemansın, tamam hamilelik doğum falan uzak kalmışsın ama sana sormadan mı değiştirdiler bölümünü?:44:
konuşmayı denedin mi? belki dönebilirsin eski yerine..
evet cnm ozel sektor maalesef doğum yapan kadınları cezalandırıyolarAaaa brn o yasak listesini tamamen unuttum valla. Zaten yaşı geldi diye düşünerekten kısıtlamasız devam ediyorum :)
Ya malesef özel sektör böyle. Devlette bile okul müdürlerinin bi kısmı doğurabilecek öğretmenlerin gelmesini istemiyo okuluna düşün! Hatta bi arkadaşım bahsetti; istanbulda bi şriket direkt yazılı alıyomuş çocuk yapmayacağım yazısını imza ile. Dünyayı kurtarıyolar sanki sinir insnla
Geldim kız bağırma :)))
haaaa, emin ol yaradıohhh yarasın afıyet olsun emzırdıgımden berı benım ıştahım cok kılo almıyorumda vermıyorumda sabıtledım
ama cok yıyıorummmmm
şeker portakalım, iyice kurabiyelere daldı heraldeeşeker portakalı nerelerde
hıc gormuyorum
işi yogun sanırım
zaten cok azalmıs topik kızlar..
Pembişim sana da özelden yazdım adını bir de benimki de üretimde diyo iyki önceden vermişim o zaman ben de siparişi ama haftaya kadar hallolur Allah'ın izni ile...
Kızlar bir de bu sabah uyanınca yasirin bezinden çiş geçmişti şok oldum çook küçüklüğünden beri ilk kez böyle bişey oldu neden olmuş olabilir bilmiyorum ama baya bi çamaşır çıktı bana kendi yatagında bizim yatakta ve benim üstümde baya bi tepinmişti farkettiğimde![]()
iki tabak domatesli makarna yediiiiiim![]()
cok haklısın canım
evet bana sormadılar dıyebılırım konustu sadece mudur.
bı sure ıdare et burda dedı
bı oncekı bolumumden alt katogorıdeyım
suan bulundugum yerde bı oncekı boolumumden daha rahatım rahat olmasınada ınsan gururuna yedıremıyo emeklerımı hıce saydılar
esım sen aldıgın maaşa bak maasın aynı bosver dıyo ama gel bunu bana anlat
yerıme bırını almıslar tabı benı bekleyemezler
vardır allahın bı bıldıgı dıyorum
her şerde bı hayır vardır
sabredıcem canım baska carem yok
iki tabak domatesli makarna yediiiiiim![]()
Canım benim belki böylesi daha hayırlıdır.Kendi adıma insan anne olduktan sonra işi ikinci planda kalıyor.Sanki ben kendimi eskisi gibi çalışmıyor hissediyorum.Bunda yarım gün çalışmamın etkisi de var, bunu biliyorum.Eskiden her sene tiyatro, şiir dinletisi gibi şeyler yapardım.Bu sene ikisi de yok.Muhtemelen seneye de yapamam.Sen de daha rahatım diyorsun, bence önemli olan da bu.Birkaç sene ben kendimden fazla bir şey beklemiyorum.Benim müdürüm de aynı şekilde benden bir şey beklemiyor, bunu hissediyorum.Gerçi senin eski işyerinmiş.Benim okulum da değişti.Senin ne kadar çalıştığını iyi bilip seni tanımaları gerekir.Bence önemli olan rahat olmamız.Ben de çok şu an çok rahatım.Geçen yıllarda ne kadar yoruluyormuşum.Biraz da kendi evlatlarımıza zaman ayıralım.evet cnm ozel sektor maalesef doğum yapan kadınları cezalandırıyolar
ama çalışmakta zorundayım sabretmekten ve beklemekten baska carem yok bebısım ıcın hersey.
vu huuuu, başbaşa yemek
pizza yaptım.kızım arkadaşına gitti.oğlumda uyudu.
başbaşa pizza yiyiciz
ütü işini dün halletim.mahmut kerimi yanıma oturttum tıkalı burnunada çok iyi geldi.
eşim ütüleme ben kendi ütümü yaparım diyo ama ben yinde ütülüyorum.
bizim ailede babam ,erkek kardeşim kendi ütülerini kendileri yaparlar hep.
evlenice baktım kayınpederde kendi ütüsünü kendi yapıyor.titiz öğretmenler...
maile herkes öğretmen bizde..