Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eeee, hani?
saat 8 olmuş.. pembiş ortalarda yok..
söyleyin gelince gec kağıdı alsın..:1:

günaydın hatunlar hamilemiyim felan diye diye en sonunda sanıırm hamileyim

hap kullandığım halde adetim hiç aksamamıştı bugun hapı bırakalı 6.gün hala adet olmadım sanırım hamileyim :5::43::43::2::2:

hap kullandığım halde adetim hiç aksamamıştı bugun hapı bırakalı 6.gün hala adet olmadım sanırım hamileyim :5::43::43::2::2:

canım ya hapı duzenlı aldıysan sanmıyorum hamile oldugunu. yanlıs bılmıyorsam 10 gun ıcınde gelebılıyor gelır bugun yarın bence. ay hangı hapı kullanıyorsun sen denedım ne kadar yan etkı varsa benı buldu adet duzensızlıgım var spral takmadan duzenleyelım dedık ama ıcemedim :(

Günaydın kızlarrrrrr.

Ay nfkcım efenin kabus geceletinden biriydi. Her saati gördüm. Başım çatlıyor çok fena. Ama dün okuduklarımdan sonra of bile diyrmedim bu kabus geceye valla. Neyse yani sonuç olarak bugün performansım düşük olacak :)))

Pişik için bize mavi desitin iyi geldi. Sen de dene istersen.

Yaşasın cuma :) bu arada bugün kardeşim gelcek inşallah ankaradan; hazırlık yapmalı ama ne yapmalı???

:20:
kız sen de hemen indiriyosun yelkenleri..
bence hamile falan değilsin..
düzenli kullanıyormuşsun hapı.
yani sıcak havadan tut, sınavlardan, yolculuklardan her şey adetini geciktirmiş olabilir..
elektronik cihaz değil ki bedenin.. bu kadar sıkıntı yapacaksan, bi test al derim..
bence senin çekmecende sürekli birkaç tane test olmalı..

hem hapı neden bıraktın?

canim uzme kendini hapı duzenli kullaniyorsan hamile degilsindir :44: test alip yapsana icin rahatlar

Canım benim belki böylesi daha hayırlıdır.Kendi adıma insan anne olduktan sonra işi ikinci planda kalıyor.Sanki ben kendimi eskisi gibi çalışmıyor hissediyorum.Bunda yarım gün çalışmamın etkisi de var, bunu biliyorum.Eskiden her sene tiyatro, şiir dinletisi gibi şeyler yapardım.Bu sene ikisi de yok.Muhtemelen seneye de yapamam.Sen de daha rahatım diyorsun, bence önemli olan da bu.Birkaç sene ben kendimden fazla bir şey beklemiyorum.Benim müdürüm de aynı şekilde benden bir şey beklemiyor, bunu hissediyorum.Gerçi senin eski işyerinmiş.Benim okulum da değişti.Senin ne kadar çalıştığını iyi bilip seni tanımaları gerekir.Bence önemli olan rahat olmamız.Ben de çok şu an çok rahatım.Geçen yıllarda ne kadar yoruluyormuşum.Biraz da kendi evlatlarımıza zaman ayıralım.
Aynennn. Önceki yıl ödül almıştım. Geçen yıl hamilelikten, bu yıl kızım.... Performansımı çok etkiliyor...
kızlar, pudra kullanıyor musunuz?

artık çok sık kızarmaya başladı ayşeciğin poposu.
yıkıyorum, kremliyorum ama yine de kızarıyor..
acaba pudralasam daha mı az tahriş olur ? :44:
Sakınn...
ben de pudrayla alakalı böyle bi şey duymuştum. o yüzden hiç kullanmadım.
hava sıcak olduğu için sanırım daha sık değiştirmek gerekiyor altını ve tabiki yıkamak..

hamdolsun Verene:16:

kadın anne geniyle dünyaya geldiğinden fıtraten daha yatkın ve müsait çocuğa..
biyolojik saat denen bi şey var işte.. istemeyen, yok düşünmüyorum diyen bile bi zaman geliyor evlenmem lazım, çocuk istiyorum diyor..

ama sen çok iyi yapıyorsun. mümkün olduğunca babayla zaman geçirmesi lazım bebeklerinki.. aralarındaki muhabbet artsın.
artık sosyalleştiler zaten, karşılık veriyorlar, oyun yapıyorlar.. babaları da bu acayip cezbediyor:1:

esteğfirullah canım benim. o zaman üzülmüştüm, geldi geçti..
bak bugün kucağımda Rabbimin lütfu ve hediyesi ayşecik var, busmainin keremiii:16:

doğum zaten temmuzda oldu, o kavurucu sıcakta hiç pişik olmamıştı.
her gün banyo yaptırıyordum, altını günde birkaç kez yıkıyordum. ve en önemlisi sadece emiyordu.
şimdi bizim gibi her şey yiyor ve tahriş oluyor..
bende de sebamedin pişik önleyici kremi var ama bi şeye yarıyor mu, ı ıııh!:100:
Bizim de sürekli 2 günün biri kızarıyor. Üstelik ıslak mendil kullanmam, yıkarım sürekli, hatta ve hatta günde toplam 2 saat kadar poposu açık geziyor buna rağmen... Sürekli pişik yada pişik önleyici kullanmak durumundayım ki kullanmama rağmen durum bu. Dr da sürekkli krem kullanma diyor, anlattım durumu başka bir bez dene bakalım dedi. Huggies kullanıyordum yarın molfix yada prima deneyeceğim belki sizde de böyle olabilir.

günaydın güzel anneler cumanız mübarek olsun...
nfk'cım pudra tavsiye etmem zaten hiç kullanmamısın.ben oğlum doğduğundan beri hep komsumuzun kendi yaptığı hakiki zeytin yağını ve sebamed kullandım.ama o zaman küçüktü hergün banyo yaptırmamında etkisi vardı ama şimdi dediğin gibi büyüdüler.gecenlerde cok ağır pişik oldu mor desitin sağolsun gecirdi ama gecince kullanmadım bir daha malum çinko...iyice yaz gelsin yine hergün banyo yaptırıcam ve altını acık bırakıcam.kayseri o kadar sıcak değil 1 haftadır rüzgar var dün yağmur yağdı

karakızcım hayırlısı olsun canım.kendini harap etme bi test al belki için rahatlar.olduysada yapacak bişey yok.esim gecen takılıyo bana oğlumuza kavusmak için ne kadar ağladın bekledin,şimdide olmasın diyosun diyo.hakikaten hepiniz yazmısınız bende zor kavustum oğluma 1,5 yıl vajinusmus-dış gebelik-düşük tehlikesi ve oğlum...cok şükür yaradana.Rabbim evlatlarımızn acısını göstermesin hiçbirimize..bizleride yavrularımızın basından eksik etmesin..

cuma günleri benimde içim huzur dolu oluyo.sanırım mübarek gün olmasının yanısıra yarın haftasonu oğluma babası bakar biraz diye sevindirik oluyorum:68:

nasılsa bana yapmıyorsun, nasılsa ben de yiyemicem..
söylemicem fikrimi :19:

sen onu kardeşine sor, hııııh!:63:

Çok fenasın sennnnn :) yine de seviyorum seni :) dünden ıslak keki yaptım okadar. Bugün de okadar yorgun ve uykusuzum ki bişi yapasım yok :/ en iyisi dışarıdan yiyelim :))

Karakızcım hamile olduğunu sanmıyorum. Nfknın dediği gibi test yap kurtul düşünmekten. Ayrıca zor bir doğum yaptığın için haklı olarak sana kabus gibi geliyor ikinci çocuk ama Allah'ım bu şekilde kısmet ettiyse şükredip oturmak lazım. Neyse daha fazla yorum yapmayalım sen test yap :)

kızlar, pudra kullanıyor musunuz?

artık çok sık kızarmaya başladı ayşeciğin poposu.
yıkıyorum, kremliyorum ama yine de kızarıyor..
acaba pudralasam daha mı az tahriş olur ? :44:

canım daha öncede yazmıştım .pişiğe en etkili olan şey

tv.de duymuştum.ıhlamur veya papatya çayı.

bizde öyle aşırı pişik olmadı.ama bazen değişik birşeyler tatırınca olabiliyor.

ben hemen azıcık ıhlamur kaynatıp pamukla sürüyorum hemen geçiyor.

birde lanolin içeren kremeler iyi geliyor.pudrayı kızım isilik olunca kullanıyordum.

koltuk altına ve boynuna filan isiliğe iyi gelmişti.poposuna hiç sürmedim...

bazen bez değiştirmekteyi denemkte lazım.....

ayşecikle koruya gittik.
anam ben diyim 100, siz diyin 120 çocuk..:53:
sınıflar toplanmış, pikniğe gelmiş annelerle..
biz de böyle okul pikniklerine katılacak mıyız kinee:31:

Çok fenasın sennnnn :) yine de seviyorum seni :) dünden ıslak keki yaptım okadar. Bugün de okadar yorgun ve uykusuzum ki bişi yapasım yok :/ en iyisi dışarıdan yiyelim :))
ben de seniii! :70:
evet evet en iyisi siz dışarda yiyin :76:

Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmiş :( banyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.

Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmiş :( banyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.

Ecel...banyoda heryerde kacisi yok bnde cok uzuldum simdi kacinci sinif ogrencisi cok kucuk degildir ins..gerci ne degisir ki Allah rahmet eylesin...

Rabbim, mübarek recep ayı ve cuma günü hürmetine taksiratını affetsin..
çocuklarına ve ailesine sabırlar versin..

dün bebeğini kaybeden anneler, bugün annesini kaybeden çocuk..
Rabbim bizleri ve bebeklerimizi görünür görünmez kazalardan korusun..

hamileyken çok dikkat ederdim duştan çıkarken.
şimdi de ayşeciği kucağıma alıp banyoda yıkıyorum.
yine ayağımın altına paspası alıp bi yerden tutunup dikkatli çıkıyorum.
dikkat edelim canlarım..

Back
X