- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.303
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hatunlar hamilemiyim felan diye diye en sonunda sanıırm hamileyim
hap kullandığım halde adetim hiç aksamamıştı bugun hapı bırakalı 6.gün hala adet olmadım sanırım hamileyim:2::2:
hap kullandığım halde adetim hiç aksamamıştı bugun hapı bırakalı 6.gün hala adet olmadım sanırım hamileyim:2::2:
Yaşasın cuma :) bu arada bugün kardeşim gelcek inşallah ankaradan; hazırlık yapmalı ama ne yapmalı???
Aynennn. Önceki yıl ödül almıştım. Geçen yıl hamilelikten, bu yıl kızım.... Performansımı çok etkiliyor...Canım benim belki böylesi daha hayırlıdır.Kendi adıma insan anne olduktan sonra işi ikinci planda kalıyor.Sanki ben kendimi eskisi gibi çalışmıyor hissediyorum.Bunda yarım gün çalışmamın etkisi de var, bunu biliyorum.Eskiden her sene tiyatro, şiir dinletisi gibi şeyler yapardım.Bu sene ikisi de yok.Muhtemelen seneye de yapamam.Sen de daha rahatım diyorsun, bence önemli olan da bu.Birkaç sene ben kendimden fazla bir şey beklemiyorum.Benim müdürüm de aynı şekilde benden bir şey beklemiyor, bunu hissediyorum.Gerçi senin eski işyerinmiş.Benim okulum da değişti.Senin ne kadar çalıştığını iyi bilip seni tanımaları gerekir.Bence önemli olan rahat olmamız.Ben de çok şu an çok rahatım.Geçen yıllarda ne kadar yoruluyormuşum.Biraz da kendi evlatlarımıza zaman ayıralım.
Sakınn...kızlar, pudra kullanıyor musunuz?
artık çok sık kızarmaya başladı ayşeciğin poposu.
yıkıyorum, kremliyorum ama yine de kızarıyor..
acaba pudralasam daha mı az tahriş olur ? :44:
Bizim de sürekli 2 günün biri kızarıyor. Üstelik ıslak mendil kullanmam, yıkarım sürekli, hatta ve hatta günde toplam 2 saat kadar poposu açık geziyor buna rağmen... Sürekli pişik yada pişik önleyici kullanmak durumundayım ki kullanmama rağmen durum bu. Dr da sürekkli krem kullanma diyor, anlattım durumu başka bir bez dene bakalım dedi. Huggies kullanıyordum yarın molfix yada prima deneyeceğim belki sizde de böyle olabilir.ben de pudrayla alakalı böyle bi şey duymuştum. o yüzden hiç kullanmadım.
hava sıcak olduğu için sanırım daha sık değiştirmek gerekiyor altını ve tabiki yıkamak..
hamdolsun Verene
kadın anne geniyle dünyaya geldiğinden fıtraten daha yatkın ve müsait çocuğa..
biyolojik saat denen bi şey var işte.. istemeyen, yok düşünmüyorum diyen bile bi zaman geliyor evlenmem lazım, çocuk istiyorum diyor..
ama sen çok iyi yapıyorsun. mümkün olduğunca babayla zaman geçirmesi lazım bebeklerinki.. aralarındaki muhabbet artsın.
artık sosyalleştiler zaten, karşılık veriyorlar, oyun yapıyorlar.. babaları da bu acayip cezbediyor
esteğfirullah canım benim. o zaman üzülmüştüm, geldi geçti..
bak bugün kucağımda Rabbimin lütfu ve hediyesi ayşecik var, busmainin keremiii
doğum zaten temmuzda oldu, o kavurucu sıcakta hiç pişik olmamıştı.
her gün banyo yaptırıyordum, altını günde birkaç kez yıkıyordum. ve en önemlisi sadece emiyordu.
şimdi bizim gibi her şey yiyor ve tahriş oluyor..
bende de sebamedin pişik önleyici kremi var ama bi şeye yarıyor mu, ı ıııh!:100:
Ay ne güzel yaaa... Rabbim huzurunu daha da artırsın... Ve hatta cümlemizin huzurunu...Gunaydiiinnn hayirli cumalar bugun icimde cok guzel bi huzur var ♡♥♡♥♡♥
nasılsa bana yapmıyorsun, nasılsa ben de yiyemicem..
söylemicem fikrimi
sen onu kardeşine sor, hııııh!![]()
kızlar, pudra kullanıyor musunuz?
artık çok sık kızarmaya başladı ayşeciğin poposu.
yıkıyorum, kremliyorum ama yine de kızarıyor..
acaba pudralasam daha mı az tahriş olur ? :44:
ben de seniii!Çok fenasın sennnnn :) yine de seviyorum seni :) dünden ıslak keki yaptım okadar. Bugün de okadar yorgun ve uykusuzum ki bişi yapasım yok :/ en iyisi dışarıdan yiyelim :))
Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmişbanyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.
Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmişbanyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.