Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmişbanyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.
Ecel...banyoda heryerde kacisi yok bnde cok uzuldum simdi kacinci sinif ogrencisi cok kucuk degildir ins..gerci ne degisir ki Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.
Küçükken hep aileme bir şey olmasından korkardımçok zor bir durum.
Rabbim, mübarek recep ayı ve cuma günü hürmetine taksiratını affetsin..
çocuklarına ve ailesine sabırlar versin..
dün bebeğini kaybeden anneler, bugün annesini kaybeden çocuk..
Rabbim bizleri ve bebeklerimizi görünür görünmez kazalardan korusun..
hamileyken çok dikkat ederdim duştan çıkarken.
şimdi de ayşeciği kucağıma alıp banyoda yıkıyorum.
yine ayağımın altına paspası alıp bi yerden tutunup dikkatli çıkıyorum.
dikkat edelim canlarım..
Ya artık kıyafetleri ayıklamam lazım: büyük, küçük, verilecek vs ama yok Feyza hanım ağlıyor. Yarın da bir memlekete gitme durumumuz var. Dolayısıyla bugün ayırırsam küçülenleri orada birilerine verebilirim. Kendi kıyafetlerimi de versem mi? Zayıflar mıyım ilerde![]()
BU havalar gercekten hastalık havası oldu valla..bı kısa kollu gıyrıdıyrouz evde sortla..bı bakıyosun soguyor hava hadı esofmana gerı donur..gece ustlerını acıyorlar kolları usuyormu dıye dusunuyorum..yatınca kac kere kalkyorum kontrol ıcın..b ara gece yataken kısa kollu alttan cıtcıtlı ınce penye tulum tarzı seyler gıydırıyorum belı fılan acılmıyor neysekı ama terleme ısıne bı cozum bulamadım..ter bezını degsıtırıp duruyorum gece..saclar ıslanmıs vazıyette pasamın..vesselam bugun burnumuz tıkanmıs bıraz;hapsuruyoruz..pedıtus verdım bı kere..damla alacam dısarı cıkınca bakalım...
Ya artık kıyafetleri ayıklamam lazım: büyük, küçük, verilecek vs ama yok Feyza hanım ağlıyor. Yarın da bir memlekete gitme durumumuz var. Dolayısıyla bugün ayırırsam küçülenleri orada birilerine verebilirim. Kendi kıyafetlerimi de versem mi? Zayıflar mıyım ilerde![]()
canım sen izmit tarafında oturuyordun di mi?BU havalar gercekten hastalık havası oldu valla..bı kısa kollu gıyrıdıyrouz evde sortla..bı bakıyosun soguyor hava hadı esofmana gerı donur..gece ustlerını acıyorlar kolları usuyormu dıye dusunuyorum..yatınca kac kere kalkyorum kontrol ıcın..b ara gece yataken kısa kollu alttan cıtcıtlı ınce penye tulum tarzı seyler gıydırıyorum belı fılan acılmıyor neysekı ama terleme ısıne bı cozum bulamadım..ter bezını degsıtırıp duruyorum gece..saclar ıslanmıs vazıyette pasamın..vesselam bugun burnumuz tıkanmıs bıraz;hapsuruyoruz..pedıtus verdım bı kere..damla alacam dısarı cıkınca bakalım...
Babamı kaybettım 10 sene once ve hala acısı eksıklıgı cok cok bende..ondan sonrakı en buyk korkum annemı kardeslerımı kaybetmek Allah dusmanımın basına vermesın..sımdıde bunlara esım ve oglum eklendı..Allah gostermesınnnn..soylerken bılekotu oluyorumm
off zavallı yavrularAz önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmişbanyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.
ayşecikle koruya gittik.
anam ben diyim 100, siz diyin 120 çocuk..
sınıflar toplanmış, pikniğe gelmiş annelerle..
biz de böyle okul pikniklerine katılacak mıyız kinee![]()
oh oh kimin içi huzur dolmaz öyle:) haftasonu tatil yapıyosungünaydın güzel anneler cumanız mübarek olsun...
cuma günleri benimde içim huzur dolu oluyo.sanırım mübarek gün olmasının yanısıra yarın haftasonu oğluma babası bakar biraz diye sevindirik oluyorum![]()
21 gün kullanıp 1 hafta bırakıyosun o arada geliyo adet
kız sen de hemen indiriyosun yelkenleri..
bence hamile falan değilsin..
düzenli kullanıyormuşsun hapı.
yani sıcak havadan tut, sınavlardan, yolculuklardan her şey adetini geciktirmiş olabilir..
elektronik cihaz değil ki bedenin.. bu kadar sıkıntı yapacaksan, bi test al derim..
bence senin çekmecende sürekli birkaç tane test olmalı..
hem hapı neden bıraktın?
stresten hava değişikliğinden gecikmiştirgünaydın hatunlar hamilemiyim felan diye diye en sonunda sanıırm hamileyim
hap kullandığım halde adetim hiç aksamamıştı bugun hapı bırakalı 6.gün hala adet olmadım sanırım hamileyim:2::2:
Günaydın tatlı temmuz anneleri...:119::119::119:
Born Aden de uykusu gelince çok huysuz oluyor.Yazın da kuzenimin düğünü var nasıl olacak bakalım.Seni çok iyi anlıyorum.Acaba müzik ve kalabalık oyalar mı diyordu ama...:18::18:Hayır...
Pembiş, sana katılıyorum ve seni destekliyorum.Nfk topiğin muhtarı.Şöyle ki beni bizim muhtardan daha iyi tanıyor.
Arya, benim kuzunun sabah kalktığında yediği tek şey cici bebeli yoğurt.Bunun dışında kesinlikle bir şey yemiyor.Yumurtayı, pekmezi, peyniri günün ilerleyen saatlerinde yiyor.
Busmai Kerem'i eşine satmakla iyi yapmışsın.İnsan serbest zamana ihtiyaç duyuyor.
ben hiç vermedim kıyafetlerinden zaten çok fazla almamıştımbelki 3. olur kız, dur verme
şaka bi yana, ayşeciğin öyle çok kıyafeti yok, yediği helal giydiği haram derler ya..
ama yarısından fazlasını vermişimdir.
eşim ben 30 yaşındayım, bu kadar kıyafetim olmadı diyor, haklıııı
canım sen izmit tarafında oturuyordun di mi?
kolların üşümesinde bi şey olmaz.. ama hava serinse ayağına uzun bi eşofman giydirebilirsin..
erkeklerin daha çok terlediği doğru..
ben de uyandığım her seferde ince bi battaniyesi var karnına örtüyorum ama üç dk sonra yine açıyor üstünü..
çok deli yatıyor anlatamam. 360 derece kaç tur dönüyor, başı bi tarafa ayakları bi tarafa..
geçen bi baktam gödesi yerde, ayakları havada yatıyo![]()
ben dee.. aynı zamanda büyüyorduk candyle. anthony felanşeker kız candyyyy
hastasıydım o çizgi dizinin:)
hmm.. kozmatikten öyle kalmış demek aklımda..Yok canım İzmıtte degıl ;tekırdag corluda oturuyorum ben:)![]()
İnsan babasını veya annesini kaybedince tam olarak büyür diye bir laf vardı. Herkesin var bir imtihanı çekilecek. Allah ölümün de yaşamın da hayırlısını versin.11. Sınıfta ama 10. sınıfta ve daha da küçük kardeşleri var. 4 çocuk kalıkar işte babaları ile
Şimdi düşünüyorum da şuanda bile öyle bir korku oluyor insanda.
Amin canım. Evet çok dikkat etmeliyiz ama evel işte gelip buluyor :/
Geçmiş olsun canım. Biz kışın rahatmışız aslında, yazın daha değişken hava.BU havalar gercekten hastalık havası oldu valla..bı kısa kollu gıyrıdıyrouz evde sortla..bı bakıyosun soguyor hava hadı esofmana gerı donur..gece ustlerını acıyorlar kolları usuyormu dıye dusunuyorum..yatınca kac kere kalkyorum kontrol ıcın..b ara gece yataken kısa kollu alttan cıtcıtlı ınce penye tulum tarzı seyler gıydırıyorum belı fılan acılmıyor neysekı ama terleme ısıne bı cozum bulamadım..ter bezını degsıtırıp duruyorum gece..saclar ıslanmıs vazıyette pasamın..vesselam bugun burnumuz tıkanmıs bıraz;hapsuruyoruz..pedıtus verdım bı kere..damla alacam dısarı cıkınca bakalım...
Ben de sana yaklaşmışım: 4 beden var, butik gibiyizBen ufaklığın kıyafetlerini güya bundan birkaç ay önce ayıklıyayım dedim. Hiçbirine kıyamadım vermeye ve ikinci çocuk için kaldırdım :) Allah'ım kısmet ederse tabi. Kendi kıyafetlerime gelecek olursam var ya 5 farklı bedene göre kıyafetim var. Zayıflayınca ve kilo alınca eski kiloma dönmeyi beklemedim hiç :) umuum var tekrar giyebileceğim inşallah küçülenleri...
Yani bolu da aynen dediğin gibi. Bi çıkıyosun çocuk terden ölüyo derken hava bir soğuyor ne giydireeğini bilemiyorsun. Yaz tam anlamıyla gelseydi iyiydi.
2. Erkek olursa diye sakladım oğlanınkileri, kız oldu . Dedim kızı erkeği mi var giydiririm; oğlan sonbahar bebesi kız yaz olunca uymadı. Mecbur ayıklayıp dağıtacağım:) çok sevdiklerimi saklıyorum.belki 3. olur kız, dur verme
şaka bi yana, ayşeciğin öyle çok kıyafeti yok, yediği helal giydiği haram derler ya..
ama yarısından fazlasını vermişimdir.
eşim ben 30 yaşındayım, bu kadar kıyafetim olmadı diyor, haklıııı
canım sen izmit tarafında oturuyordun di mi?
kolların üşümesinde bi şey olmaz.. ama hava serinse ayağına uzun bi eşofman giydirebilirsin..
erkeklerin daha çok terlediği doğru..
ben de uyandığım her seferde ince bi battaniyesi var karnına örtüyorum ama üç dk sonra yine açıyor üstünü..
çok deli yatıyor anlatamam. 360 derece kaç tur dönüyor, başı bi tarafa ayakları bi tarafa..
geçen bi baktam gödesi yerde, ayakları havada yatıyo![]()
Âmin canım.Ölüm Allah'ın emri tabiki ama insan dayanamıyor işteben en yakın yengemi kaybettim kanserden 3 yıl önce. Çok severdik mahvolduk. Hala kuzenlerim toparlanamadı. Allah'ım gecinden versin.
Katılıyorum.dünden beri hep bi ölüm mevzuu..
bence şuan itibariyle kapatalım bu konuyu..
şimdi bebeklerimiz de var ya, aşırı hassasız.. şeytan biliyor yumuşak karnımızı, vesvese veriyor..
biz güzel düşünelim, dua edelim. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, ailemizi korusun..![]()
Allah rahmet eylesin, yakınlarına rabbim sabır versin.Az önce haber aldım. Bir öğrencim annesini kaybetmişbanyoda düşüp kafasını vurmuş kadıncaz. Gencecik insan. Allah rahmet eylesin. Çok kötü oldum.
Yok, ben anthony'i sevmezdim. Terry favorimdiben dee.. aynı zamanda büyüyorduk candyle. anthony felan
okuldan gelip alel acele tv açıyordum, hey gidi günler
hmm.. kozmatikten öyle kalmış demek aklımda..
ama tekirdağ hakikaten soğuk memlelet, mayıs ayında gitmiştim.