Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben dee.. aynı zamanda büyüyorduk candyle. anthony felan:23:
okuldan gelip alel acele tv açıyordum, hey gidi günler

ay evet ya annem TV ye çok karşıdır,yalvarıyordum sadece onu izliycem diye:) ben de Terry ciydim :17:
$asik-olunan-cizgi-film-karakterleri_149538.webp

kerem yazlıkta çok uyuyordu oksijenden mi serin diye mi bilmiyorum,
şimdi evde yarım saat uyuyp uyanıyor:41:
inşallah hasta olmaz camı aralık bıraktım,uzun uyur ümidiyle zira yarın ve öbür gün sınavlarım var

Son düzenleme:
Ya artık kıyafetleri ayıklamam lazım: büyük, küçük, verilecek vs ama yok Feyza hanım ağlıyor. Yarın da bir memlekete gitme durumumuz var. Dolayısıyla bugün ayırırsam küçülenleri orada birilerine verebilirim. Kendi kıyafetlerimi de versem mi? Zayıflar mıyım ilerde:p
Ben de kardeşim 2.yi düşündüğü için saklıyorum.Kaç poşet oldu ya.Ne kadar çok kıyafeti varmış diyorum.Bir de eskimeden büyüyorlar.

Ben ufaklığın kıyafetlerini güya bundan birkaç ay önce ayıklıyayım dedim. Hiçbirine kıyamadım vermeye ve ikinci çocuk için kaldırdım :) Allah'ım kısmet ederse tabi. Kendi kıyafetlerime gelecek olursam var ya 5 farklı bedene göre kıyafetim var. Zayıflayınca ve kilo alınca eski kiloma dönmeyi beklemedim hiç :) umuum var tekrar giyebileceğim inşallah küçülenleri...
ayşeciğin kıyafetlerinin yarısı hediye..
öyle kaliteli tekrar tekrar kullanılabilecek şeyler de değil o yüzden verdim gitti..

kendi kıyafetlerimden de düzenli olarak veriyorum ben. kız kardeşime başkalarına..
alıp hiç giyemediğim şeyler var, ne de olsa kilo aldık, artık eski halime dönemeyeceğime göre..
gardrop boşalsın ki, yeni cicilere yer açılsın.. :23:

bi de parmak çocuğu hatırılıyorum ben.. arı mayayla birlikte :31:
şirinler var haricen..
şimdi çok abuk sabuk çizgi filmler var, garip gurebaa:19:
bakalım bizimkiler ne izleyecek?

ay evet ya annem TV ye çok karşıdır,yalvarıyordum sadece onu izliycem diye:) ben de Terry ciydim :17:
Eki Görüntüle 729992

inşallah hasta olmaz camı aralık bıraktım,uzun uyur ümidiyle zira yarın ve öbür gün sınavlarım var
İnşallah uyur keremcik:31:
Bu arada ne sınavları?

Ben de kardeşim 2.yi düşündüğü için saklıyorum.Kaç poşet oldu ya.Ne kadar çok kıyafeti varmış diyorum.Bir de eskimeden büyüyorlar.
Aynen, çok kıyafet almıyoruz ama yine de çoğalıyor.

öyle kaliteli tekrar tekrar kullanılabilecek şeyler de değil o yüzden verdim gitti..

kendi kıyafetlerimden de düzenli olarak veriyorum ben. kız kardeşime başkalarına..
alıp hiç giyemediğim şeyler var, ne de olsa kilo aldık, artık eski halime dönemeyeceğime göre..
Çok fenasın:9: ben bazanın altına kaldırıyorum. Kendi kıyafetlerimi verebileceğim yakın biri yok. 1 erkek kardeşim var.

:20:
kız sen de hemen indiriyosun yelkenleri..
bence hamile falan değilsin..
düzenli kullanıyormuşsun hapı.
yani sıcak havadan tut, sınavlardan, yolculuklardan her şey adetini geciktirmiş olabilir..
elektronik cihaz değil ki bedenin.. bu kadar sıkıntı yapacaksan, bi test al derim..
bence senin çekmecende sürekli birkaç tane test olmalı..

hem hapı neden bıraktın?

adet olcağım sıra ondan bıraktım

canim uzme kendini hapı duzenli kullaniyorsan hamile degilsindir :44: test alip yapsana icin rahatlar
-+

off zavallı yavrular:(

:1::1: valla yapar mıyız dediğimiz herşeyi yaptık çok şükür, o da olur inşallah

oh oh kimin içi huzur dolmaz öyle:) haftasonu tatil yapıyosun
bu arada sana cevap yazmıştım canım gördün mü geçende yazdığın doğruymuş araştırdım diye

21 gün kullanıp 1 hafta bırakıyosun o arada geliyo adet

stresten hava değişikliğinden gecikmiştir
hemn git kan tahlili yaptır kesin sonuç çıkar
hayırlısını iste, bidahakine sezaryen yaparsın korkma:)

evet canım her fırsatı değerlendirmek lazım:1:

test sonucumu almaya gidiyorum inşallah değilimdirr :43::5::18:

Eki Görüntüle 729992

ay evet evet bende hastasıydım ay hala gosterımde olsa sıkılmadan izlerim ay bide
candy demıydı ya galiba sonunda ölmüştü sarışın oğlan anthony nasıl ağlamıstımmm

terry, o da hoş çocuktu be yaauv, orjinaldi:23:
anthony attan düşüp hakkın rahmetine kavuştu da terry ye gün doğdu :9::9:
ben sonunu okudum yabancı kaynaklardan
terry yi seven bi kız varmış terry için kendini tehlikeye atmış sakat kalmış,terry onla evlenmiş candy demiş evlen diye.
sonra
tepedeki prens vardı ya,ormanda yaşayan bi uzun saçlı adam vardı sarışın;oymuş.
o da anthony nin ikiziymiş
candy onunla evlendi
:27:
İnşallah uyur keremcik:31:
Bu arada ne sınavları?

Aynen, çok kıyafet almıyoruz ama yine de çoğalıyor.

Çok fenasın:9: ben bazanın altına kaldırıyorum. Kendi kıyafetlerimi verebileceğim yakın biri yok. 1 erkek kardeşim var.

uzaktan eğitim; 3.sınıftayım, ikinci üniversitemi okuyorum. çok boşmuşum gibi:35:

dünden beri hep bi ölüm mevzuu..
bence şuan itibariyle kapatalım bu konuyu..
şimdi bebeklerimiz de var ya, aşırı hassasız.. şeytan biliyor yumuşak karnımızı, vesvese veriyor.. :19:
biz güzel düşünelim, dua edelim. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, ailemizi korusun.. :16:

Evet kapatalım bence de. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin.

Senin kilolu halin buysa ben bişi demiyorum :) benim kızkardeşim yok. Çevremde verebileceğim biri de. O yüzden kilo alım veriminr bağlımolarak saklıyorum :) tbi kocam da dediğin gibi benim çok kıyafetim olduğunu düşünüyor :(

adet olcağım sıra ondan bıraktım

-+

test sonucumu almaya gidiyorum inşallah değilimdirr :43::5::18:

İnşallah senin için hayırlısı ne ise o olsun.

Ay oğlum uzağındaki çoraba ulaşmak için bi çaba sarfediyo çok komik hahhaha sanırsın çikolataya koşuyo. Bu arada emekleyemediği için çok komik :)

kerem uyandı ya
kabus gibi
hep ağlayarak uyanıyor o da sinirimi zıplatıyor:22:

ay evet evet bende hastasıydım ay hala gosterımde olsa sıkılmadan izlerim ay bide
candy demıydı ya galiba sonunda ölmüştü sarışın oğlan anthony nasıl ağlamıstımmm
he işte, o sarışın çocuk anthonyy,, sadece candy değil kimleri kimleri ağlattı:9:
şuan verdiğin linkten 1. bölümü izliyoz ayşeciklee:16:

ben sonunu okudum yabancı kaynaklardan
terry yi seven bi kız varmış terry için kendini tehlikeye atmış sakat kalmış,terry onla evlenmiş candy demiş evlen diye.
sonra
tepedeki prens vardı ya,ormanda yaşayan bi uzun saçlı adam vardı sarışın;oymuş.
o da anthony nin ikiziymiş
candy onunla evlendi
:27:

candy de adı gibi ballıymış, baksana anthony ölmüş ikiziyle evlenmiş :9:

Ben candyi hiç izlemedim dolayısı ile fransızım şuanda :)
aa, niye kız?
sen bizim jenerasyondan diiiil misin?
o zaman uçan kazı hatırlıyorsundur:1:

Back
X