Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bnde cok korkuyodm o evdeyken gelur diye ama sukur ki sbsde gorevliydi o ara geldi muthis olmus resmi de guzel basmislar begendm inanki hmn vermek istiyorum ;)

Arkadaşımı aradım kargom gelmiş. Ama tabi açmamış. Resmi büyütüp mü bastırmıştın?? Ben tshirtü kaplayacak şekilde seçmiştim. Çözünürlüğü değişir diye yazı çıkmıştı. Çok değişti mi acaba merak ediyorum :)

Kocacığına denk gelmemesi süper olmuş. Bizimkine kesin denk gelirdi. Kargocuların çoğu da tanıyo onu ve akşam getiriyolar kargoyu :)

Ay ben de heyecanlandım bak :))

Ben bi de oğlumun ağzından mektup yazıcam inşallah. Hamileyken ona takımıyla ilgili birşey almıştım oğluşu adına ve güzel bir mektup yazmıştım çok duygulanmıştı. Aslında güzel ve kısa bir şiir de hoş olurdu ama bulamadım :/

Ya inanamıyorum size yaa ne kadar light sınız , az taş fırın olun ne o öyle yok t shirt yaptırmalar babalar günü şiiri yazmalar ; eşiniz anneler gününde size yaptı mı. Yaptıysa lafım yok benimki hiç yapmadı ben de yapmiycam :)

Ya inanamıyorum size yaa ne kadar light sınız , az taş fırın olun ne o öyle yok t shirt yaptırmalar babalar günü şiiri yazmalar ; eşiniz anneler gününde size yaptı mı. Yaptıysa lafım yok benimki hiç yapmadı ben de yapmiycam :)

Busmaicim içindeki cadıya söyle sussun :) eşim anneler gününde mektup yazdı oğluşumdan bana. Çok başarılıydı diyemicem ama önemli olan niyet ;) hediye de aldı kıyafet vs. Dha ne kızımmmmmm?!?! :)))

Busmaicim içindeki cadıya söyle sussun :) eşim anneler gününde mektup yazdı oğluşumdan bana. Çok başarılıydı diyemicem ama önemli olan niyet ;) hediye de aldı kıyafet vs. Dha ne kızımmmmmm?!?! :)))

ayyyhhh tamam tamam sustum o zaman:37:

ben bu çocuğu nasıl erken yatırcam yaa uyumuyor saat 12 oldu!!!!!!!!!!!!

Canimcim esim hediye aldi ve yasirin agzindan cok duygu dolu bir mektup yazmis o yuzden degil ama almasa da alicktm bu ilk babalar gunu bence sen de al da utandir esini zaten ben almadim kerem almis dersin ;))

Uyku egitimi sart..inan bnmki de senle hep ayni yatiyodu geceleri topikte bi ikimiz kaliyoduk kendi kendine uyumayi ogrenince hersey degisiyo...

Pembisim resim gayet guzele benZIyo cozunurlukte bi sikinti yok gibi senin de gozun aydinnn ;))

Benimki erken yatıyo da noluyo?? (Saat 10da). Şu saat oldu 5 kez kalktım.

Canimcim esim hediye aldi ve yasirin agzindan cok duygu dolu bir mektup yazmis o yuzden degil ama almasa da alicktm bu ilk babalar gunu bence sen de al da utandir esini zaten ben almadim kerem almis dersin ;))

Uyku egitimi sart..inan bnmki de senle hep ayni yatiyodu geceleri topikte bi ikimiz kaliyoduk kendi kendine uyumayi ogrenince hersey degisiyo...

Pembisim resim gayet guzele benZIyo cozunurlukte bi sikinti yok gibi senin de gozun aydinnn ;))

Bence de al ve eşini utandır busmai ;)

Uyku eğitimi diyosa tüm alem vardır hakkaten bi bildikleri. Ama diyorum ya uyuz kocam hiçç yardım etmeyecek ve benim vallahi sinir kapasitem kaldıracak gibi değil :/

Ay pzt alıcam ondan ve bakıcam kesin :) bi arkadaş daha yaptırdı ankarada; o da çok güzel olduğunu söylüyor ;) iyi günlerde sağlıkla giysinler, adamın asabını bozmasınlar :D

uyku eğitimi derken tracy hogg yatır kaldırı diyorsun değil mi? şimdi sen yatağa koyunca hemen uyuyor mu? nasıl başardın sen bu iş ya
erken yatınca sabah kaçta kalkıyor? 5 te dikilmesin ayağa sonra:)

ha bu arada kızlar eşime hediye almayı hiiiiiç düşünmüyorum

anneler gününde beni çok kızdırmıştı,biliyosunuz şu kendimi odaya kapattığım muhabbet o zamandı:)

oğlumuz büyüyünce bakarız hıh:19:

ha bu arada kızlar eşime hediye almayı hiiiiiç düşünmüyorum

anneler gününde beni çok kızdırmıştı,biliyosunuz şu kendimi odaya kapattığım muhabbet o zamandı:)

oğlumuz büyüyünce bakarız hıh:19:

Kızımmmmm senden korkulur :)

Herkese günaydın. Nesi aydınsa?!? Hva çok kapalı, ben gece hiç uyumadım, şimdi de kahvaltı hazırlanmasını bekleyen insanlar var.... Sabah 7 de eşime dedimki al şu çocuğu iki saat ilgilen de ben 9 da kalkıyom geberiyorum uykusuzluktan. On dakka sonra geldi bu çocuk uyumayacak hamakta demeye. E dedim napıyım?? Oyun oynayın bişi yapın. Derken oyun oynamaya(!) başladılar ki o sesle uyumanın imkanı yok. Sonuç: kocamı boğasım var. Daha da bana oram tutuldu buram tutuldu diyo. Gece bilmrm kaç kez kalkıp odalar arası yol giden o sanki. Sinir şey. Bugün bolbol söylenirdim ona da dua etsin kardeşim var ve o hoşlanmaz böyle şeylerden. Kardeşim gitsin beynini yicem hahahhahah

uyku eğitimi derken tracy hogg yatır kaldırı diyorsun değil mi? şimdi sen yatağa koyunca hemen uyuyor mu? nasıl başardın sen bu iş ya
erken yatınca sabah kaçta kalkıyor? 5 te dikilmesin ayağa sonra:)

Ya evet born anlat bize ne yaptığını belki gaza gelir yaparız :)

Back
X