Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım şu linke tıkla
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers

kızının doğum tarihini yaz, devam et.
yeni sayfada full size ticker a tıkla.
yeni açılan ekrandan seçimleri yaparak devam et.
en son kodlar sayfası çıkıyor.
for websites satırında image url tıkla, çıkan linki kopyalayıp kk profilindeki çizelge kısmına yapıştır..:40:

Teşekkùr ederim tatlım.İyi ki sen varsın.:16:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, borntobemother+, DilaNaz+, humakus, ozlemcr+, PembeHipopotam+

humakus, torpağım..
ola devamsız, nerdesin, neydirsin?:30:

Busmaicim nerden aldın ayakkabıyı şekerim?? Boluda ortopedik satan yer yok bildiğim kadarı ile o yüzden antalyadan alıyım diyorum. Gerçi bizimki daha yürümüyor da...

Bu arada geriden gelen oğlum efe cmt günü komanda gibi sürünmeye başladı ileri doğru(gerçi bence bu sürünmenin adı komando değil kuyudan çıkan kız var ya halka filminde onun ilerleyişi olmalı :) ). Bugün de oturmaya başladı. Birkaç gündür de yatağın üstünden geri geri gidip yere ayağı değince accık durup elini bırakıyor ve hop geriye düşüyor. Ama kollarından tutunca ayaktayken hiç ilerleyesi yok. Anca dursun gülsün ve konuşsun öyleyken :)

Merhaba pembehipopotam,
Oğlun için bugün de oturmaya başladı demişsin. Sen de biliyorsundur desteksiz oturma eğer prematüre doğum yoksa 9. Aya kadar tamamlanması gerekir eğer oğlun yeni oturmaya başladıysa bi doktor olarak pediatrik nörologa gitmeni öneririm.
Sevgiler...

humakus, torpağım..
ola devamsız, nerdesin, neydirsin?:30:
Ben okuldayım, ara ara girip okuyorum.Bir taraftan okuldaki muhabbete bir taraftan da topikteki muhabbete katılıyorum.:27:

humakus, torpağım..
ola devamsız, nerdesin, neydirsin?:30:[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]
Hafızana hayranım nfk süpersin valla
Senin topraklarda mecburi hizmet yapmaya devam ediyorum. Pembehipopotama bişey demek için yazdım umarım kızmaz ve yanlış anlaşılmam. Selamlar...

Hafızana hayranım nfk süpersin valla
Senin topraklarda mecburi hizmet yapmaya devam ediyorum. Pembehipopotama bişey demek için yazdım umarım kızmaz ve yanlış anlaşılmam. Selamlar...

kolay gelsin..
pembişin oturmaya başladı dediği, yatar pozisyonda veya sürürken kendi kalkıp oturmaya başladı dır.:31:

Günaydın herkesee

günaydınn kıslarr. maşallah bebeler yürüme ataklarına geçmiş. bizdee 3-5 adım atıyoruz desteksiz ayakta biraz durabiliyoruz. inşallah yaşına kadar yürüyecek ayşe:1: tabii o zamn işler daha da zorlaşacak. sağolsun kp deyip duru kızım yürürse işin zor deyo. altlı üstlü oturmanın dez avantajı. ağlasın neden ağladı yarın yürür düşer neden düştü:36:
ay bi de kzım müzik duysun oynuyo kolları havaya kaldırıyo ayaklarınla esniyo :16:
Benimki de hemen müzikte totoyu sallıyo hiç affetmez :))
herkese merhaba kızlar :3:
müdür geç gelecekmiş hemen bende bu fırsat diyip sizlere bir merhaba diyeyim dedim:54:

kısaca okuyabildiklerimden özet geçeceğim unuttuğum okuyamadığım varsa şimdiden affola:26:

pempiş canım hadi gözünaydın okullar kapanıyor bugün son gün sayılır demişsin
bundan sonra seni çok güzel günler bekliyor bol bol dinlen diycem ama bu minikler bize izin vermezki
olsun yanında olmak bile çok güzeldir eminim bol bol vakit geçirin tabi yeni dönem başlangıcı zor olacak senin için insan tatile
alışıyor birde sizinki 3 ay yani bizim 2 haftalık tatil göz açıp kapayıncaya geçiyor inşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz
doğum gnü hazırlıkların tam gaz devam ediyormuş maşallah sana valla bu enerjiyi nerden buluyorsun kız helal:46:
doğum günü resimlerini merakla bekliyor olacağım herşeyin çok güzel olacağı şimdiden belli menü içecek konusunda bende çay sevmeyenlerdenim
ama diş buğdayında bizde çay dağıttık hatta bri sürü de kola meyve suyu vs almıştık değişik isteyen olur diye ama çay olunca kimse
meyve suyu içmedi:50:

busmai yaa keremi gördüm maşallah ne kadar güzel görünüyor arkadan :1:
maşallah yürümeyede başlamış azıcık zaten bu çocuk arabaları var ama yanımızda taşımak için var sanırım bizimkide sevmiyor çok fazla arabada kalmayı:31:
ayakkabınıza bayıldım valla zaten nerdeyse tüm ilk adım ayakkabıları visco sanırım ama aldığın modelde çok şıkmış güle güle giysin keremcik:34:
bu arada eşinede hediye almışsın ama tamamen duygusal olmuş tebrik ederim seni:34:

born canım yasir paşamız nasıllar sende doğum günü için hazırlıklara araştırmalara başlamışsın bende prens temasından yanayım şık olur:34:
dışarda yapmayı planlıyorum demissin ya nasıl bir yer planlıyorsun ki bende dışarda yapmak isterim ama öyle yer nerde bulcam anadolu yakasında
yani şöyle parti evi gibi değilde (onlar 1,5 milyar para istiyorlarmış) daha uygun fiyatlı bir yer aradım ama yok bakalım bizimkide evde olacak sanırım
zaten ramazandan önce mi yapsak diye bir planımız var ama henüz kesinleşmedi:44:

karakız ecoşa bak sen yaa tükürüyor demek :1:
arabadada şanssızlık yaşamışsın geri iade et bencede

elifnaz canım aayyyy doğuma çok az kalmış annende yanına gelmiş ohh son günlerin tadını çıkar valla rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
isim konusunda karar kılabildiniz mi?

nfk yerim ben o ayşee anne diyen dilleri maşallah ona:nazar:
biri salı pazarı mı dedi:37:
bende haftaya salı öğleden sonra iş yerinden izin alarak salı pazarına gitmeyi planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa eğer :31:

bizden haberler;

melisa hanım artık ayakta dengede çok uzun süre duruyor ama adım atmaya korkuyor
dün akşam iki adım attı seviçten havalara uçtuk ama devamı yok tabi neyse zamanı vardır bekliyoruz
gerçi biraz daha zorlaşacak yürüyünce şimdi bile peşinde zor yakalıyrouz
ben her zamanki gibi çalışıyorum ama süt iznim bu ay sonu bitiyor ona üzülüyorum
offf zaman çok çabuk geçti gerçekten bebeklerimiz büyüdü maşallah
bizde bugün tam 11 aylık olmuşuz

herkesi tek tek öpüyorum kendinize çok iyi bakın :54:
Hoşgeldin tatlımmmm özledik seni ve melisayı
İzninin bitmesine üzüldüm , adımlarına sevindim
Visco yazdım galiba vicco olcaktı, evet bebek ayakkabıları hep ondan di mi, internette de kızlara çok güzel modelleri var
ben efeden büyük bi atak bekliyorum..
öyle ayakta hareketsiz durduğuna bakmayın çocuğumun, göreceksiniz..
kendisini, korku filmindeki 'o şeye' benzeten annesini de utandıracak..:19:

he yaa, tamamen 'duygusal':9::37:
güzel günlerde giysin ayakkabısını, ben onun koşturan poğaca ayacıklarını yerim, yeriiiiim :76:

hayırlı olsun canım. iyi yaptın yola çıkmadan önce hallettin bu işi..
ben de bakıyorum. koalanın hangi modeli canım senin aldığın, bi de kaç kg?

kıııız, bi gün beraber gidek yaa:52:
bırak kızçeni annene, ben de kv ye, orada buluşur, pazarın altını üstüne getiririiiiiiiiiiiz :27:
:))
elifnaz, sabahın 6 bucuğunda mesaj yazmışsın..
inan başka bi şey geldi aklıma, yoksa doğuma mı gidiyor dedim.. :1:
performansından dolayı seni kutluyorum..:42:
birilerine örnek olsun..
Kapaaaaaaaaaakkkk !:1:
gü-nay-dııın temmuz topiği ahalisi!

bugün itibariyle ayşecik tam 11 aylık.. :16:
yaşına bir ay kaldı.. zaman sen nasıl bi şeysin?..
$image.webp
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr. Ne kaynatmışınız be gece gece :)

Bugün bitince okulu bitti sayıyorum :) koca bir yıl nasıl geçti anlamadım. Oğluşum üç aylıktı çalışmaya başladığımda şimdi yaşına girecek. Zaman geçiyor ve doğan büyüyor ;) Allah'ım hep güzel günler göstersin bize ve ailelerimize. Oğluş veya kızçelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmayı nasip etsin inşallahhhhhh. Duygusala bağlamadan çıkıyorum bu konudan :)

Kızlar size kafama dün takılan bir soruyu sormak istiyorum. Doğum gününde içecek meselesi. Şimdi menü çay menüsü olunca nedense ben çay veririrm büyüklere, küçüklere ise meyve suyu diye düşünmüştüm. Ama dün bi dank ettiki bu çok yorucu olabilir. Ayrıca salon küçük ve birçok çocuk olduğu için bir takım kazalr da olabilir gibi geldi. Sonuçta bu salon okulumdan 26 hatunu ağırladığım bir salon ama kimse ortalıkta koşmuyordu :) size de bir danışayım dedim. Dışarda yapıldığında hep meyve suyu verilir ama bu evde ya bilemedim. Acaba büyüklere kola fanta küçüklere meyve suyu mu olsa?? Ama bu çakal küçükler kola da ister :) yorumlarınızı bekliyorum :)

Busmaicim sen kesinlikle bir cadısın :) sırf adamın boynu bükük kalsın diye bunu yaptın ya pravooo :))))) Keremin ayağının fotosunu çekiyor musunuz?? Biz bol bol çekiyoruz da. Hatta yaz geldi şimdi hep çorapsız ya zor tutuyorum kendimi ve bazen tutmayıp ısırıyorum :)

Bu arada fotoğrafçı tutacağız inşallah. O 100 lira olan fotoğrafçı öğrenci velimiz çıktı amaaaaa bu iş anlamında özen fakat maddi anlamda pazarlık yapmamak demek :) olsun oğluşuma feda olsun. Sanırım ilk yaşı diye çok özendim; 2. yaşını görürsek inşallah bu kadar coşmıcam :) görmemişin çocuğu olmuşşşşşşşş :)

Kısırımı ısladım. Balkondan çamaşırları toplayıp evi süpürmeliyim. Malum kocamın misafir süprizi var. Bi de okula gitmeden oğluşun yıkanma işi var. Biraz geç kalmayı planlıyorum sonuçta yoklama yok bişi yok. Hadi size iyi günlerrrrrr :)

Bence de çay işi işkence, kola fanta yeter ya da büyüüük bir semaver :))
Yok canım çekmiyordum ayaklarını yaa çok haklısın her yaşında çekelim ayaklarını sonra tablo yapabiliriz çerçeveletip ne tatlı olur :) tabi 15 yaşındaki kıllı ayakları koymayız :))

geldiiiimmm:) okuldayım kız. derste yok zati. laklaktan vakit bulamadım:27:
napıyonuzzz?

ara ara uğrayıp bana karşılık verenler dışında bugün sakin.
bi topiğin delisi olarak ben çalıp oynuyom..:37:

ayşecik uyuyor, ev dağınık, akşam ne yapıcam diye düşünüyorum..
ben napıcam bu patlıcanlardan yahuu, bi akıl verin:35:

yavruuumm, kıyamam eşlik edeyim bende sana:27: akşama ben tavuk haşlayıp pilav yapcam canım çekti. bide salata;)

islim kebebı, güveçte etli patlıcan yemeği, karnıyarık, imam bayıldı bunları yapabilirsin;) aklıma gelenler bunlar şekerim:36:

Canımmm ne iyi olmuş müdürün geç gelmesi. Özlemişim yazılarını :)

Valla bu çay ve içecek olayı çok mühim. Karar vermesi de zor. Bakalım.

Albüm yaparım inşallah görürsünüz tabi herşey yolunda giderse ;)

1,5 milyar ne ya yuh yani. Sanraın napıyolar. Evde yapın yazık valla... Yada turizm otelcilik tarzı yerlerin küçük bi salonlaı olabiliyor; öyle bir yer de bakabilirsiniz bence.

Süt izninin bitmesine üzüldüm. Ama bak maşallah ne kadar zaman anne sütü aldı daha ne :)??

teşekkür ederim canım :54:
herşey yolunda gidecektir inşallah bu kadar özendin herşey güzel olacak merak etme:34:
gene sütümü sağmaya devam edeceğim de işte erken çıkıp kızımı erken görme günlerim bitiyot maalesef ona üzülüyorum:26:
aman sanki düğün yapıyoruz valla bende arkadaşımdan duydum öyle fiyat vermişler kıza
bende şöyle bir şey düşünüyorum ama havalar sıcak olacağı için kalabalık olarak eve tıkılmayalım dedim
yakacık tarafından piknik yapılabilecek yerler var (nfk sen bilirsin)
oraya hem piknik tarzı hemde doğum günü kutlarız diye düşündüm ama olur mu ki:44:

Kızlarrr söylemeyi unuttum: a101 e havuz gelmiş. Ben de uğrayıp el pompası alıcam doğum günü balonları için ;)

bende gördüm onu eşimede söyledim bugün bir tane havuz birde ayak pompası alacağız
duşakabinin içine havuzu koysam onun içine su doldurup melisa yı orda yıkasam olurmu acaba(havuz içine kaydırmaz koysak)???

Günaydın herkesee

Visco yazdım galiba vicco olcaktı, evet bebek ayakkabıları hep ondan di mi, internette de kızlara çok güzel modelleri var

Eki Görüntüle 734114

sağol canım evet vicco bende yanlış yazmışım:1:

Yok canım çekmiyordum ayaklarını yaa çok haklısın her yaşında çekelim ayaklarını sonra tablo yapabiliriz çerçeveletip ne tatlı olur :) tabi 15 yaşındaki kıllı ayakları koymayız :))

Ee ben bez sormustm.tatilnicin

sadece huggies de var herhalde bende sadece onu biliyorum:34:

merhaba kızlar maaşallah bebekler büyüdü yürüdü konuşmaya başlıyacak kırk binkere maaşallah hepsine :14: :54::16:

bizim bu akşamki menüde taze fasülye pilav ve cacık var birde dünden kalan bir tabaklık barbunya

patlıcanların içinde islim kebabı olabilir ama islim kebabı yaparak patlıcanları bitiremezsin:1:
çabuk bitsin patlıcanlar istiyorsan karnıyarık yapmak lazım:34:

bir file limonum var, limonata yapmak istiyorum.
limonata tarifi piliiiiis :61:

Merhaba pembehipopotam,
Oğlun için bugün de oturmaya başladı demişsin. Sen de biliyorsundur desteksiz oturma eğer prematüre doğum yoksa 9. Aya kadar tamamlanması gerekir eğer oğlun yeni oturmaya başladıysa bi doktor olarak pediatrik nörologa gitmeni öneririm.
Sevgiler...

Canım ilgine teşekkür ederim. Oğluşum oturuyor da yerde yatarken oturur pozisyona yeni geçti demek istemiştim :)

Ben okuldayım, ara ara girip okuyorum.Bir taraftan okuldaki muhabbete bir taraftan da topikteki muhabbete katılıyorum.:27:

Aynı bennnn :)

kolay gelsin..
pembişin oturmaya başladı dediği, yatar pozisyonda veya sürürken kendi kalkıp oturmaya başladı dır.:31:

Leb demeden leblebici seniiiii :)
Bi de senin ezberine; insanları aklında tutuşuna hayranımmmmmmm :)

Günaydın herkesee

Benimki de hemen müzikte totoyu sallıyo hiç affetmez :))

Kapaaaaaaaaaakkkk !:1:

Eki Görüntüle 734114

Foto çok hoşşşşş :)

Çek çek ayakları :) 15 yaşında kıllı ayakkk öghhhhhh

Sanırım meyvesuyu vercem ;)

Ee ben bez sormustm.tatilnicin

Benim arkadaş bana littleswimmer vermişti. 14+ kg ama olsun zaten öylesine giydiricem. Birçok kişi cıbıl cıbıl sokuyo :)

Karnıyarıkkkkkkkk yada imam bayıldı :)

Back
X