Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben salı günü için izin planları yaparken müdür yarın için izin verdi bana :37:

eee salı pazarı hayal mı olacak şimdi yaa offf
nfk salı pazarının yerinde cuma günleride pazar kuruluyorya sen hiç ona gittin mi
kumaşçılar daha çok olurdu ama genede alışveriş için tezgahlarda azımsanamazdı şimdide öyle mi
acaba ben son zamanlarda hiç gitmedim çünkü:44:

islim kebebı, güveçte etli patlıcan yemeği, karnıyarık, imam bayıldı bunları yapabilirsin;) aklıma gelenler bunlar şekerim:36:

patlıcanların içinde islim kebabı olabilir ama islim kebabı yaparak patlıcanları bitiremezsin:1:
çabuk bitsin patlıcanlar istiyorsan karnıyarık yapmak lazım:34:

patlıcan öyle bi şeyki, kızartmazsan tadı olmuyor.
e hava sıcak, o kadar uğraş dur kızartıcam diye.. :125:
yoksa kıymalı oturtma yapacağım..

şeker portakalım, patlıcanlar uzun ince, sanırım onlardan karnıyarık olmaz.. :100:

ben salı günü için izin planları yaparken müdür yarın için izin verdi bana :37:

eee salı pazarı hayal mı olacak şimdi yaa offf
nfk salı pazarının yerinde cuma günleride pazar kuruluyorya sen hiç ona gittin mi
kumaşçılar daha çok olurdu ama genede alışveriş için tezgahlarda azımsanamazdı şimdide öyle mi
acaba ben son zamanlarda hiç gitmedim çünkü:44:
izin izindir şekerim.. her türlüsü makbuldür:1:
hava geç kararıyor zaten, salı da gidersin..

cuma günü de pazar kuruluyor ama salı günkü kadar kıyafet ve benzeri tezgah olmuyor.
salı günü gelen pazarcıların çoğu, cuma da gelmiyor yani..
daha çok sebze meyve tezgahları açılıyor..

izin izindir şekerim.. her türlüsü makbuldür:1:
hava geç kararıyor zaten, salı da gidersin..

cuma günü de pazar kuruluyor ama salı günkü kadar kıyafet ve benzeri tezgah olmuyor.
salı günü gelen pazarcıların çoğu, cuma da gelmiyor yani..
daha çok sebze meyve tezgahları açılıyor..

şimdi izinde değişiklik yaptık yanımdaki personelle o yarın kullanacak bende cumartesi izinli olacağım birde salı öğleden sonra izinli olacağım ayyy ne kötüyüm yaa:23:

ara ara uğrayıp bana karşılık verenler dışında bugün sakin.
bi topiğin delisi olarak ben çalıp oynuyom..:37:

ayşecik uyuyor, ev dağınık, akşam ne yapıcam diye düşünüyorum..
ben napıcam bu patlıcanlardan yahuu, bi akıl verin:35:

Canım gene zeytinyağlı yapabilirsin küp küp kes. Domates-soğan-sarımsak, şeker tuz sıvıyağ ekle hiç su koymadan kısık ateşte pişir güzel oluyo.
Ya da fırında közle, yağlı kağıt serip patlıcanları diz çatalla biraz deldikten sonra. yüksek derecede pişir sonra kabuklarını soy çatalla ezip parçala tuz ekle. bu kadar. sarımsaklı yoğurt ve üzerine kavrulmuş domatesli biberli kıyma , oldu sana ali nazik kebabı

şimdi izinde değişiklik yaptık yanımdaki personelle o yarın kullanacak bende cumartesi izinli olacağım birde salı öğleden sonra izinli olacağım ayyy ne kötüyüm yaa:23:
vu huuuu:23:
yaşasın salı pazarı, yaşasın alışveriş :66:

Canım gene zeytinyağlı yapabilirsin küp küp kes. Domates-soğan-sarımsak, şeker tuz sıvıyağ ekle hiç su koymadan kısık ateşte pişir güzel oluyo.
Ya da fırında közle, yağlı kağıt serip patlıcanları diz çatalla biraz deldikten sonra. yüksek derecede pişir sonra kabuklarını soy çatalla ezip parçala tuz ekle. bu kadar. sarımsaklı yoğurt ve üzerine kavrulmuş domatesli biberli kıyma , oldu sana ali nazik kebabı
alinaziiiiik, işte bu çok hoşuma gitti.
çok zahmetsiz, tam bana göre :27:
peki kaç derecede közleniyor, üstüne folyo kapatmıyorum di mi?

Back
X