- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.829
- 598
afiyet olsun..
eşim çok sever ciğeri. ama ben sevmem, o yüzden bizim eve gi-re-meeez![]()
ayyyy şu kış gelsin kelle paça işkembe sefasını açcam yenmezmiiii

ağzının tadını bilmiyorusn pehh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun..
eşim çok sever ciğeri. ama ben sevmem, o yüzden bizim eve gi-re-meeez![]()
önümüzdeki pazartesi di mi doğum?
teşekkür ederim canım
herşey yolunda gidecektir inşallah bu kadar özendin herşey güzel olacak merak etme
gene sütümü sağmaya devam edeceğim de işte erken çıkıp kızımı erken görme günlerim bitiyot maalesef ona üzülüyorum:26:
aman sanki düğün yapıyoruz valla bende arkadaşımdan duydum öyle fiyat vermişler kıza
bende şöyle bir şey düşünüyorum ama havalar sıcak olacağı için kalabalık olarak eve tıkılmayalım dedim
yakacık tarafından piknik yapılabilecek yerler var (nfk sen bilirsin)
oraya hem piknik tarzı hemde doğum günü kutlarız diye düşündüm ama olur mu ki:44:
bende gördüm onu eşimede söyledim bugün bir tane havuz birde ayak pompası alacağız
duşakabinin içine havuzu koysam onun içine su doldurup melisa yı orda yıkasam olurmu acaba(havuz içine kaydırmaz koysak)???
sadece huggies de var herhalde bende sadece onu biliyorum![]()
ağzının tadını bilmiyorusn pehh![]()
hoşgeldin, nerelerdesin kaçak?!hu huuuuu ben geldim....
bir file limonum var, limonata yapmak istiyorum.
limonata tarifi piliiiiis![]()
vu huuuu
yaşasın salı pazarı, yaşasın alışveriş
alinaziiiiik, işte bu çok hoşuma gitti.
çok zahmetsiz, tam bana göre
peki kaç derecede közleniyor, üstüne folyo kapatmıyorum di mi?
ben hic yapmadım ama limonlar sekerle birlikte bir gece bekletilirse güzel oluyor diye duymustum canim çekti bee![]()
canım senin için demiyorum, ama okuyanlar için bi fikir olur belki.bende şöyle bir şey düşünüyorum ama havalar sıcak olacağı için kalabalık olarak eve tıkılmayalım dedim
yakacık tarafından piknik yapılabilecek yerler var (nfk sen bilirsin)
oraya hem piknik tarzı hemde doğum günü kutlarız diye düşündüm ama olur mu ki:44:
elifnazla ikimizi yanyana koyup ' hangisi hamile?' diye sorsalar.kaç kilo aldın canım ben son ay 7 8 kilo almıştımtoplam 26 kilo almıştım
Yok canım fırında folyoya gerek yok 200de pişer yıka ve çatalla del yağlı kağıda diz, saplarını kesme sonra parçalarken tutmak için işe yarıyor
Bana mesaj geldi şimdi hahha
Limonata yaparken, bir limonun kabugunu rendeleyip toz sekerle ovun. Karisimi hazirladiginiz limonataya eklerseniz hem rengi daha guzel hem de tadi daha lezzetli olur. - Gunde ......,detayli bilgi alin
:))
isim hala bulamadik![]()
13 haziran nfk ya iltifat günü
patlıcanlar ince uzun, sanırım oturtma yapıcam.. zorlu bi gün beni bekliiii:111:
isim hala bulamadik![]()
maşallah ayşeyeee
ayşecik de oynuyo, elleriyle bi hareketler. ayaktaysa dediğin gibi sallanmalar..
dün nenesi diyo ki, çocuğu da kendiniz gibi oynak ettiniz
artık teyzesiyle anasıyla düğünlere gider halaybaşı![]()
neyneyse yok, pembiş burada ama yazmiiii![]()
selam kızlar,
ben geldım. artık okullar kapanıyor.. 26 hazıran carsamba gunu tatılım başlıyor. ıkı ay tatılım cok sukur.
duru da coştu gıdıyor. bır yaramaz, bir yaramaz anlatamam.
süpürgem benım,ne bulsa hooop ağza... ne yapacağım bılmıyorum. annemde kendıne bır duvar buldu. duvarı kazdı, kazdı yemınkı cukur oluşturdu. kazıp kazıp hop ağza....
allah yardımcımız olsuun.
öpüyorum hepınızı.
bu arada durunun saçları cıktı bakın... kıskanmayın ama..Eki Görüntüle 734313
burada hiç yokken birden yağmur başladı..
şimdi de dolu, kocaman kocaman.. çatıdan garip sesler geliyor..
ama nasıl yağıyor, gök gürlüyor, arabaların alarmları çalıyor
ooooh, sanki rizedeyim yaaa![]()
sağol canım benim, sen bu et yemekleri işinden anlıyorsun..
öğreneceğim çok şey var.. patlıcanları ocakta közlemeye karar verdim, biraz ateş tadı olsun..
köz tavam da var ama ben mi beceremiyorum, tavayı mı yanlış tasarlamışlar bilmiyom![]()