- 8 Ağustos 2011
- 11.731
- 8.910
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;jbXLV-qEc1Q]http://www.youtube.com/watch?v=jbXLV-qEc1Q[/video]
Canderin nasılsın
Resme bayıldım yaaaaa:) maşallah kuzuya
Ocakta daha lezzetli olur kesinlikle
Estagfurullah canım deneye deneye buluyorum ben de çünkü evlenince girdim mutfağa ancak :)
Bu arada sen hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun susssss
duruuuu, bu ne hal yavruuuum?
bizimki de herşeyi ağzına atıyor canderin ya, yerdeki en ufak çöpler, kırıntılar, iplikler..
geçen dolabın yanında oynuyordu. baktım mama mama diyor, acıktı mı dedim
yanına gittimki ağzında bi şey çiğniyor, büyük bi şey. nasıl korktum hemen parmağımı ağzına sokup çıkardım, 10 kuruş
dolabın altında mı buldu bilmiyorum, ama korkusu bana yetti, 5 kuruş gibi ufak olsaydı yutabilirdi de..
eşim bana diyorki, aman yemek yapma, çamaşır asma, ütüleme, yeterki ayşeciği bekle bi kaza olmasın..![]()
Karakız sağ ol unnadoda çok güzel şeyler var.En önemlisi istediğim saç bantlarından var.Eşimle seçip alcağız.Doğum günü takımı da çok güzel.Alsam mı?
oh oh :) bol bol vakit geçir yavrunlakızlarr napıyosunuz bakım ben geldım evdeyım ızınlıyım mutluyum :)))))
ben de iyiyim canım aynen senin gibi:) benim oğlum da kuduruk :)sagol canım ıyıyım ben. kudurk duru ıle uğraşıyorum.
sen nasılsın? yakışıklı oğlun ne yapıyor?
eslem deyince aklıma efnan geldi ,o nasıl?eslemin anlami guzel yakin arkadaşımın çocuğunun adı guzel isimlerin hepsi kapilmis bizim sulale de ne cocuk dogurmus![]()
parmaklarını cımbız gibi yapıp yavaş yavaş alıyor eline, ondan sonra da yavaş yavaş ağzına giderken yakalayıveriyorum:)Hep aynı.En küçük şeyi bulup ağızlarına atıyorlar.Ben göremiyorum,Aden buluyor.
Maşallah Asude'ye.Darısı bizimkilere olsun.Ankara'nın bağları bebeklerde favori sanırım.Bizim miniğe de eşimin yeğeni açtı, bizim kïz da bayıldı.Nasıl oynuyor.Eşim de ben sana 10 aydır klasik müzik dinletiyorum kızım emeklerim boşa gitmiş diyor.
![]()
ben biraz tembel biraz da garanticiyim.
öyle internetten tarif açıp deneyeyim gözüm kesmiyor. yanımda biri yapsa, görsem ben de öğrenip yapmak isterim..
al bende alcam bence
benim kızım daha ağzının burnun yerini öğrenmedi sadece göz biliyor
karakız canana söyledin mi onu çağırdığımızıııı
ONU BURAYA İS-Tİ-YO-RUUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
karakız yine pasir olmus :44:
pembişim hamaratlıgına hayranım![]()
Canım ya valla benden çok dha hamarat arkadaşlarım var :) ay yarın okula oğluşumu götürücem bi terslik olmazsa da çok heyecanlıyım :)
Cnm biz yemege gidince yasir hic durmadigindan bi o bi ben yiyoruz hic keyifli olmuyo ;((güzel geçer inşallah:)
bu akşam eşimle yemeğe gittik ,bahçesi vardı keremi parkta oynattık hiç oturmak istemedi:) 3..2..1..artık biz de başlıyoruz parklara![]()
Canım ya valla benden çok dha hamarat arkadaşlarım var :) ay yarın okula oğluşumu götürücem bi terslik olmazsa da çok heyecanlıyım :)
güzel geçer inşallah:)
bu akşam eşimle yemeğe gittik ,bahçesi vardı keremi parkta oynattık hiç oturmak istemedi:) 3..2..1..artık biz de başlıyoruz parklara![]()
Cnm biz yemege gidince yasir hic durmadigindan bi o bi ben yiyoruz hic keyifli olmuyo ;((
Biz de bgn babamizin okuluna gittik cocuklar cok ilgi gosterdi![]()