Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

valla erkek anneleri bu kadar erkenden başlarsa kaynanalığa..
biz de kız anneleri olarak gardımızı alırız..
bak şimdiden başladı dünür kavgaları..:35:

evet, önüm arkam sağım solum ayşeee:76:
ayşeciğin iki ismi var sonuçta, ikisini birden kullanıyoruz. bi babam sadece ayşe diyor..
ben teyzesinin ismini koymadım, hz aişenin ismini kodum, ona benzesin istedim..:16:

hayırdır, yine ne yaptı senin sabıkalı? yol üstü yine tartışmayın ama, son günlerde gerilim bitmiyor.
nedir bu, tam da herşey yoluna girdi, tatil başlıyor..:31:

Ya oğlum bugün resmen kafayı yedi. Uyumuyor yemiyor bağırıp çağırıyor. Benim de valiz ve ev toplamam lazım doğal olarak. Bi ton laf sayıyo. Bu çocuk niye böyle oldu modlarında. Al dedim on dakka kapı önüne inin. Çok istiyosan sen in diyo bana. Tatil geldi de valla hiçbişi anlamadım. Onu boğasım var acaip yani. Oğlum da ayrı bişi; şuan hamakta yüzüstüne yakın yan yatıyo!! Bi de bugün sürekli göğsümü ısırdı. Kızınca da ağlıyo. Deli gibi canım acıyo hala :(

oto koltuğu alanlar, 9-18 mi 9-36 mı aldınız?

9-18 aldık canım biz. Bizimki bu uzama ve kilo ile giderse inşallah en fazla 3 yaşına kadar biner ama oldun artık ikinciye deriz. Tabi ikinci olursa...

Bu arada busmai dediğin kumaş mama sandalyesini aldım. Süper bir icat bence. Şimdi yolda durduğumuz yerlerde de mama sandalyesi yoksa veya pisse(ki ikisi de yüksek ihtimal) kullanıcam inşallah.

Ya oğlum bugün resmen kafayı yedi. Uyumuyor yemiyor bağırıp çağırıyor. Benim de valiz ve ev toplamam lazım doğal olarak. Bi ton laf sayıyo. Bu çocuk niye böyle oldu modlarında. Al dedim on dakka kapı önüne inin. Çok istiyosan sen in diyo bana. Tatil geldi de valla hiçbişi anlamadım. Onu boğasım var acaip yani. Oğlum da ayrı bişi; şuan hamakta yüzüstüne yakın yan yatıyo!! Bi de bugün sürekli göğsümü ısırdı. Kızınca da ağlıyo. Deli gibi canım acıyo hala :(

9-18 aldık canım biz. Bizimki bu uzama ve kilo ile giderse inşallah en fazla 3 yaşına kadar biner ama oldun artık ikinciye deriz. Tabi ikinci olursa...

bi yere gidecek oldun mu sanki özellikle cozutuyor bu bebekler?
tam iş, hazırlık üstü.. Allah kolaylık versin..
hadi efe anlayışla karşılanır da senin koca bebeğin senin deyiminle yaptığı 'uyuzluk' neyin nesiii?:19:
bi şeyin tribini mi atıyor acaba?:44: yoksa bu kadar anlayışsızlık ve hoşgörüsüzlük?

oto koltuğunda bana da 9-18 yakın geliyor. zaten 4 yaşından sonra o koltuğa oturacakların ısanmam..:37:

hadi efe anlayışla karşılanır da senin koca bebeğin senin deyiminle yaptığı 'uyuzluk' neyin nesiii?:19:
bi şeyin tribini mi atıyor acaba?:44: yoksa bu kadar anlayışsızlık ve hoşgörüsüzlük?

oto koltuğunda bana da 9-18 yakın geliyor. zaten 4 yaşından sonra o koltuğa oturacakların ısanmam..:37:

Yolculuk Öncesi Uyuz Erkek Sendromu hahaha bir haftadır sırt ve bel ağrısı çekiyor. İlaç da çok işe yaramadı sanırım o yüzden ona da gelenler geldi. Bi de oğlak burcu işte bencil oluyolar :p

Bu arada dediğin gibi çok az 4-5 yaşındaki çocuk oto koltuğu kullanıyor çevremde...

YÖUES tıp diline yeni bir terim kazandırdın pembiş:)
Kumaş mama sandalyesi güzel bir icat evet ama ilmini çözünce sıyrılıp çıkmaya çalışıyor, çıkamasa da :P dikkat et

Yolculuk Öncesi Uyuz Erkek Sendromu hahaha bir haftadır sırt ve bel ağrısı çekiyor. İlaç da çok işe yaramadı sanırım o yüzden ona da gelenler geldi. Bi de oğlak burcu işte bencil oluyolar :p

Bel ağrısına Diclomec ağrı kesici birebir;)

YÖUES tıp diline yeni bir terim kazandırdın pembiş:)
Kumaş mama sandalyesi güzel bir icat evet ama ilmini çözünce sıyrılıp çıkmaya çalışıyor, çıkamasa da :P dikkat et

Benim oğlum ise arkaya doğru tepinerek sandalyeyi düşürmeye çalışıyo!! Mama sandalyesi Allah tan ağır ;) ama bu kumaşta netcez bilmem :/

pembiş, geçmiş olsun o zaman..
var bu adamda bi şey diyordum, varmış hakikaten. üşüttü mü yoksa kronik bi şey mi?
dicloron ve voltaren etkili. :128:

pembiş, geçmiş olsun o zaman..
var bu adamda bi şey diyordum, varmış hakikaten. üşüttü mü yoksa kronik bi şey mi?
dicloron ve voltaren etkili. :128:

Havalar burda çok fenaydı onun da etkisi oldu ama onda kronikleşti sanırım bu sırt ve bel ağrısı. Doktora git desem ona da bi ton laf; sevmiyoz doktora gitmeyi :/

zeynepi cok severim ama kizimin sinifinda bile 3 tane var son zamanlarda cok konuldu:26:
zehra listemizde var hemde on sıralarda:31: anlamı cok güzel sadece soylenisi kaba mı tereddutte kaldim
Betül esim ayşe betul istiyor (basbakanimizin en sevdigi isimmis) Betül guzel bir isim arkadasimin adı aslında iyi kizdir kararsizim:26:

canım isim konusunda bide benden öneri müberra çok sevdiğim bir isimdir.Temize çıkmış aklanmış, müstesna, azade, arınmış. Hz. Peygamberin isimlerinden.eğer bir kızım daha olursa ben bu ismi düşünüyorum inşallah..

Kızlarrrrr size byebye diyemedim dün :) kaçta yola çıkarız bilmiyorum ben şimdiden hoşçakalın diyim size ;) öptümmmmmmm

Ne zor kalktım bugün ya. Kahvaltı faslını da bitirdim şükür. Bakalım bugün neler yapcaz?

Bu arada güünaydııınn:))))

günaydın canıııım :31:
ayşecikle uyandık, babamız hala yatıyor. kahvaltı hazırlayacağım.
yufka aldım, ya gözleme ya sigara böreği.
ama sigara böreğinde lor sevmiyorum, beyaz peynir koyunca da patlayıp çatlıyor:27:
bakalım netcez? bugün evde yokuz, hepizine güzel bi gün diliyoruzzzzz:54:

Kızlarrrrr size byebye diyemedim dün :) kaçta yola çıkarız bilmiyorum ben şimdiden hoşçakalın diyim size ;) öptümmmmmmm
canımın içiiiiii, hayırlı yolculuklar. kazasız belasız gidin dönün inşş:5:

tatili hakettiniz:1:
$1011358_474391582640257_1499678240_n.webp

bugün üniversite sınavına girecek olanlara başarılar, Allah yardımcınız olsun.. :16:

Günaydın aryam, hayırlı yolculuklar pembiş, nfk böreği kaşarlı denedin mi ,büyükçe sararsan sucuklu kaşarlı da güzel oluyor

Back
X